/spanien/barcelona/forum/321.aspx/spanien/barcelona/forum/321.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
4/19/2017 03:22
Pique, Neymar, Rakitic, and Luis Suarez are 1 yellow card away from missing the 1st leg of the Champions League semi-final. Herregud. Trodde det reducerades när man kom till semi? Tänk er en CL-semi utan Piqué, Neymar, Suarez och Rakitic... Kan lika gärna göra WO.
Postat via SvenskaFans-appen
Dalitis
4/19/2017 02:29
nvm
Barcelona gozo1
4/19/2017 02:29
Se
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/19/2017 02:20
Ancelotti: "I know what goes on at Madrid. I'm not surprised the decisions went the way they did."


Robert Lewandowski: "The referee made a lot errors, and I think it was impossible to play with ten men against Real Madrid."


Arturo Vidal: "When Madrid got scared, the referee began his show."
Barcelona Lion24
4/19/2017 02:18
Samma sak på länktips. Alla som är införstådda i fotboll vet att det där är en klar gul kort. Oavsett vilket lag man håller på och vilken match det är så är det ett gult kort, även om du har 5 kort. Domaren håller på att ta fram det gula men släpper det när han ser att det är Casemiro som stått för regelbrottet, en spelare som samlat ihop sig tillräckligt med gula kort för att missa en hel månad. Varför domaren beter sig så här "vet ingen". Vi kommer aldrig säkert få veta heller. Men ingen kan komma och säga att det där inte luktar illa. För domaren var medveten vid situationen och kunde regelverket när han höll på att ta upp det gula. Man kan inte säga att det var ett misstag eller att domaren inte såg, allt är uppenbart.

Fotboll? Usch... Som dom har förstört den.
Barcelona Lion24
4/19/2017 02:02
El Pistolero Skulle precis länka den. Onside för Bayern var offside och offside för Madrid var onside. Gult kort för Vidal var ett "vanligt" regelbrott av Casemiro utan påföljder när denne gjorde något. Som sagt, helt olika spelregler. Är du offside kan du vara onside, ska det vara gult för typ fjärde gången så kan du komma undan med det. Allt handlar om vilket lag du tillhör, vilka spelregler ditt lag har fått. Det andra roliga är "vi gjorde sex mål, so what". I över en och en halv timme som ni spela mot Bayern 11mot11 var ni inte en enda gång i ledning. Era mål kom efter utvisningarna och skandalerna så sätt er ner.
Barcelona El Pistolero #9
4/19/2017 01:49
OM VI INTE SLÅR DETTA LAG I HELGEN DÅ FAN BÖR SPELARNA SKÄMMAS REJÄLT VARTENDA EN. ALDRIG sett en sån domarskandal. Ja vi blev gynnade mot PSG i andra matchen med straffen, men detta är en helt annan nivå. Domarteamet bör undersökas. Tycker riktigt synd om Bayern. Kolla länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
4/19/2017 00:35
När jag nyss gick in och läste på Bayerns forum, så är det inte förutan att det finns anledning för oss bandhundar i barcakläder att skämmas också. Föredömliga inlägg överlag vid en jämförelse, där förvånansvärt många fans faktiskt diskuterar annat än domslut.
Barcelona Reymar
4/19/2017 00:31
Detta måste nog vara den värsta domarskandalen sen VM i Korea, Usch. Lewandowski blir felaktigt avvinkad i ett friläge, Casemiro hade fler feltajmade tacklingar än Vidal men blev inte utvisad han orsakade även en straff och tacklade sönder Robben men inget. Ronaldo gör två solklara offsidemål som inte går att missa men de värsta av allt var nog Vidals utvisning, jag kunde knappt tro mina ögon har nog aldrig sett något liknande. När dom inte får en enkel lottning så måste dom ha domaren med sig. Var hade dom varit utan domarna? Dom hade åkt ut med huvudet före och legat tio poäng efter i ligan..
Barcelona Kröjjff
4/19/2017 00:21
@JUSSI BJÖRLING:


JUSSI BJÖRLING

Jag delar och begriper din gränslösa ilska. Men varför önska sig en Wagner-opera, i vilken miljarder oskyldiga dör i skuggan av en atombomb? Dessbättre tvivlar jag för övrigt på att den trögtänkta Lagerbäcks spermier, är snabba nog att kunna föra hans torftiga arv vidare. Själv hoppas jag han kommer hem från Norge som Karl XII gjorde en gång i tiden.
Barcelona FCB_Messi
4/19/2017 00:18
Jag tänkte faktiskt också på det vid ronaldos tredje mål när Marcelo rann igenom. Inte en endaste gång visade man en repris ifall han var offside eller inte . Men dom visade marcelos dribblingar och sen passning från alla möjliga konstiga vinklar där man inte ser offsidelinjen.. Sjukt korrupt det här . Sjukt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
4/19/2017 00:13
S.Eto'o

Du och alla andra får den på länktips också, som sagt 0:14 och då gäller det fotbollsregler, inte Real Madrid regler. Alltså offside gäller i den ögonblick bollen har slagits, inte när den är på väg. Men verkligheten är att Real Madrid också är offer efter kvällens match. Kvällens match var 50-50, domslut fram och tillbaka. Dom fick vissa fördelar och Bayern fick vissa fördelar, alltså 50-50. Ni förstår ironin? Hela världen säger en grej men Real Madrid fans säger en annan. Högljudda som fan är dom också, i slutändan är dom offer, eller ''50-50'', ''domslut fram och tillbaka''.

God natt amigos :).
Dalitis
4/19/2017 00:10
Worst thing about 3rd Ronaldo goal is that Spanish TV hasn't shown a replay that wd show whether offside. Either incompetent or biased.


Fy fan alltså..........
Barcelona S.Eto'o
4/19/2017 00:02
Tack lion för videoklippet, jag ser tydligt att det inte är offside men vad vet jag...... Real fansen kollar matchen med 3 D glasögon, de verkade känna Vidals tacklingar till och med. Satt med en Real fan som slängde sig i samma ögonblick och skrek efter andra gula.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
4/18/2017 23:53
Haha just nu är det faktiskt ruskigt roligt att läsa alla forum kopplade till fotboll! Detta är fanimig den största skandalen på mycket länge!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
4/18/2017 23:45
Lagerbäck är anledningen till att man sa upp Viaplay, tur det!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Lion24
4/18/2017 23:44
Mina vänner, maränger försöker spela offer efter en match hela världen tycker är en extrem skandal, förutom dom då för dom är alltid offer och ''gentlemän''. Dom fuskar aldrig och får dom ett grovt domslut med sig så var det för att dom i en tidigare sekvens fått en felaktig emot sig. Så till länktips, maränger försöker förklara för oss att Ramos självmål var offside, kolla länktips. Märk väl hur dom manipulerar och återigen spelar offer, dom ser inte att bollen (på bilden, länktips) redan har nuddats när dom stannar fotot vid den sekvensen. Dom drar alltså linjer när bollen redan är på väg, inte sist den nuddades.

https://www.youtube.com/watch?v=THWTNsJ5mr4 Här kan man också se målet och stanna vid 0:14 och kollar vart Muller släpper bollen. Som sagt, regler för er är inte samma regler för oss. Sen ska ni manipulera folk och i slutändan spela offer. Ska ni spela offer ikväll? Allvarligt, ni? Ni skämmer ut er ännu mer. Grattis till CL.

Inlägg-Madrid!
Barcelona BARCA-més que un club
4/18/2017 23:41
Nu kommer penaldo vinna guldbollen när han varit osyling hela säsongen och vips 5 mån mot Bayern så är han i himlen med hälften av målen offsidemål Hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
4/18/2017 23:39
För övrigt var Marcelo Vieira da Silva Júnior man of the match och ingen annan. Men det är målen som räknas i fotboll. I alla fall om Ronaldo gör dem. Oavsett offside eller inte.
Barcelona Andresito | 94:39
4/18/2017 23:38
Ärligt talat - blunda, ta ett par sekunder och reflektera över frågan: Är ni ens förvånade?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
4/18/2017 23:37
Detta får mig att vilja införa åldersgräns på forumet. Totalt oacceptabelt språkbruk. En veckas spärr.

/mod
Barcelona A good coach is everything!
4/18/2017 23:37
Lagerbäck och Niva kan dra åt helvete !!! Hade detta vart Barca så hade dem grillat oss!! Två mål som inte ska vara mål. En utvisning som inte ens ska vara frispark seriöst ????????
Postat via SvenskaFans-appen
Mitt absoluta favoritlag
4/18/2017 23:36
... är egentligen de enda man kan säga precis som Pique gjorde, de här e en sån otrolig skandal HUR kan 2 såna här GROVA misstag göras av domare i världens största klubbturnering (Vidals utvisning och Ronaldos 1 METERS offside mål), jag har inte ord nog för o beskriva min ilska efter den här matchen, o Madrid behöver såklart ha 11 mot 10 man i båda mötena för o ta sig vidare PATETISKT!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
4/18/2017 23:32
Nej nu ställer vi om fokus! Bara jag som blev extremt taggad inför morgondagen? Tror jag på avancemang? Absolut utan att ens blinka, vi har Messi i laget. All respekt till Juventus men här kastas inte handduken in. Har Neymar en sån Neymar match igen så kommer det verkligen gå undan. Det är bara att pressa och pressa och pressa, ytterligare en gång har vi inget att förlora. Inför videogranskning redan inför morgondagen, någon gång räcker det med alla domartabbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/18/2017 23:32
Vi tar och kyler ner oss 48 h.

/mod
Barcelona Soko
4/18/2017 23:31
Jag bara visste att om det blir extra time kommer en vis Ronaldo att göra mål och visp gör han 3 totalt. 5 mål på Bayern.
Barcelona FCB-1899
4/18/2017 23:31
Vi har iaf en stil och inte står inlägg efter inlägg som stoke city. Real laget med domarteamet bakom sig. Det är pinsamt på den här nivån. hahaha hoppas de njuter av en sån smutsig vinst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/18/2017 23:31
[QUOTE=Gabriel]Hahaha domarteamet gjorde en bra match.... - Lars Lagerbäck. Shit gubbe! [/QUOTE] Tror på fullaste allvar att han inte mår speciellt bra. Han orerade i 12 minuter om straffen för Suarez, nu gör domarna ett bra jobb? Känns väldigt oseriöst av Viasat att använda sig av honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
4/18/2017 23:30
Fan vad jag avskyr Lagerbäck. Han spenderade hela eftersnacket med att prata ner Suarez, Barcelona och vårt avancemang. Ikväll nöjer han sig med "svåra situationer för domaren".

Nu går jag och lägger mig. Venedig är för vackert för att älta över fotbollens äckliga korruption.

Håll huvudet högt culés!
Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
4/18/2017 23:29
Till Juventus fansen, när vann ni cl sist? remember 2006 så tyst. Remember 2015 när vi körde över er. ska köra över er italienska buss imorgon igen. Real fansen borde gömma sig imorgon. Uefadrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: