/spanien/barcelona/forum/3207.aspx/spanien/barcelona/forum/3207.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-07-25 10:14
Arda

Därför att du är den du är.

Jag skrev min egen åsikt i frågan och då är det ju upp till dig att svara om det nu var en debatt du var ute efter. Väcker man tvivel kring en klubbikon utan argument får man räkna med en massa mothugg.

För mig är det en icke-diskussion. I fortsättningen kommer jag att ignorera.
Barcelona DM1982
2015-07-25 10:09
[QUOTE=Mido]Jag avskyr när laget drar på PR resa... Känns att laget tränar inte, bara massa trams hela tiden, det kommer att kosta oss mkt när säsongen drar igång på allvar. [/QUOTE] Money talks, så är det. Alla topplag måste iväg för att dra in stålar och öka supporterbasen. Det bästa nu är att Messi och Neymar inte har varit med utan haft en skön semester. Säsongen är lång och det kommer vara många matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-07-25 09:31
Arda Vad var det från första början du ville belysa/få fram med den här historien? Jag har inte riktigt hängt med. Kan du förklara för mig. Ursäkta om jag petar i ngt infekterat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-07-25 09:31
Arda Vad var det från första början du ville belysa/få fram med den här historien? Jag har inte riktigt hängt med. Kan du förklara för mig. Ursäkta om jag petar i ngt infekterat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-07-25 09:27
Jag avskyr när laget drar på PR resa... Känns att laget tränar inte, bara massa trams hela tiden, det kommer att kosta oss mkt när säsongen drar igång på allvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-25 07:27
Angående Adama så förtjänar han betydligt bättre än att harvar i Segunda B nästa säsong. Kommer verkligen inte att klandra honom om han drar till Bayern.
Arda Turanismo
2015-07-25 07:21
@the cameroonians:
I.o.m att du var tveksam på mitt inlägg, varför ställde du ingen direkt följdfråga till mig (som jag aldrig fick från någon) så att jag åtminstone kunde få möjligheten att förtydliga mitt inlägg? Det vore väl rimligt, eller hur? Vad gällande nyheten med Messis klädsel så ville jag bara uppdatera hur läget var därborta, min personliga åsikt är knappast ett hinder för det.
Arda Turanismo
2015-07-25 07:21
@Smogen:

Som sagt, diktatorn berättade själv om att Messi sade till honom att han skulle besöka Libreville för några år sedan.

Varför vill du få det till att jag kritiserade Messi rakt ut om att han tog betalt kring jippot? Leta gärna upp där jag faktiskt sade det i någon av mina föregående inlägg, annars känns ditt inlägg rätt uddlöst.

Finns bilder som man kan googla upp där Messi var i samma bil som presidenten själv körde. Men du kanske inte var intresserad att kolla upp?
Barcelona Thierry Henry
2015-07-25 06:09
@KiNg-PuYi:


Men snälla. Lucho vann trippeln åt oss och stod för ett mycket starkare första år som tränare än vad Guardiola gjorde. Men du tycker det "säger allt om han" för att han inte visar tillit till 2 ungdomsspelare? Är du på riktigt?

Lucho har väll tränat både Adama och Samper (rätta mig om jag har fel) under sin tid som tränare i barca b och borde ha bra mycket bättre koll än va du eller någon annan här på forumet har om dessa.


Många va emot en värvning av Suarez också å sa att han inte passade in och ville ha Aguero eller Hazard istället. Flera här inne va dessutom emot värvningen av Mathieu och påstod att han va en kedjerökande gammal seg gubbstrutt som ej hade i barca att göra. Flera va även tveksamma till Rakitic och nästan alla här inne kritisera honom för att han rotera truppen under första delen av säsongen. Men Lucho hade rätt i allt han gjorde och kritikerna fick krypa till korset med byxorna nerdragna

Såhär med facit i hand kan man ju tycka att folk som kritiserat Lucho kan hålla sina munnar stängda framöver. Iaf tills han börjar göra misstag. En sålänge har Enrique inte gjort ett enda felbeslut som tränare för barca . Han tar tuffa jobbiga beslut som ej är populära och som ingen annan tränare vågat ta och
Har tagit det här laget som vart påväg ner dom senaste 3 säsongerna. Tillbaka till världens topp igen. Att man ens har mage att kritisera honom efter en sån här säsong är äcklande

Om Enrique sanktionerat försäljningar av Samper och Adama är det för att dom A: håller inte måttet B: Att dom ej passar in i hans planer

Jag tycker dock att vi ska lita på Enriques omdöme i den frågan. Han har med all tydlighet visat att han har en plan för hur han vill att detta laget skall byggas och att han vet vilka spelartyper han behöver för att det skall fungera. Om Adama och Samper ej är dessa spelare så är det bara att önska dom lycka till i framtiden.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 02:47
hur kan den här killen inte få chansen? eller få hänga me på turnen=(. förlåt mig guys. vet att det börjar bli jätte tjat men jag är så ledsen. vill ba skriva av mig. barca är mitt allt!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 02:17
syftade på pep för att han såg på la masia på ett perfekt sätt. matchade talangerna perfekt!. jag vet att OM är en viktigt ord. men att vår tränare ej tagit med adama till usa turne borde betyda något tyvärr..hur skulle du känna dig om du vore i adamas sits? när du vet att du är klasser bättre än dom som får chans etter chans chans efter chans.o han bara väntar o väntar. när han väl fick chansen i copa del rey så hade han lektsuga med motståndarna och målar dessutom, vad hände efter? kickad till b laget igen, och dom andra fortsatte få chans efter chans.. o nu får han inte följa med på turnen. min vän det kallar jag psykisk misshandel av tränaren!. otroligt vidrigt gjort av lucho. fine han ska hyllas men rätt ska vara rätt. och att att han envisas med den där mathieu får mig bara att må illa. en 31 årig medelmåtta ska förstöra för bartra och inte nog med det så kommer han nu ta grimaldos chans att blomma när adriano sticker. för mig kostade inte gode jeremy bara 20 mille. han kostade KATASTROF för klubben...folk inser inte allvaret med dessa idiot värvingar, och missköttsel av la masia. minns att nån sa här inne att barto är precis som perez men barto saknar perez bollar. och det är 100% sanning... messi har räddat barto och luchos skin flera ggr inget snack om saken. jag tycker att lucho är en grym tränare missförstå mig inte men tyvärr så ser jag stora brister, en av dom är hur han sköter la masia. har mycket att lära sig av pep enligt mig. men som sagt min åsikt många, alla tycker olika=)
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-07-25 01:14
"Om" är ett viktigt ord. "Om" dessa talanger säljs, "om" han endast värvar och värvar som perez, ja då kan domedags kritiken kanske komma. Dock tror jag att de flesta av dessa rykten är endast rykten, speciellt under silly-season perioden som vi befinner oss i. Jag tror inte på något av dessa utgångs-rykten förrän mer pålitliga källor hänvisas. Och sedan är Pep eran förflutet. Inte skall man blicka bakåt då en tränare som återkommer kan i princip bara misslyckas. Jag vill inte att det sista minnet av pep i barcelona präglas av fiasko.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 01:05
Maestro Xavi - Tito Etern

om du syftar på mig så har jag hyllat lucho otroligt mycket o skulle älska att han vore kvar hur länge som helst. men hans bedömning av spelare är under all kritik. om han nu ska låta adama eller samper säljas. då säger det allt om han. alltså har han joinat perez style. alltså bara köpa o fuck la masia. o det vill jag inte o 9 av 10 cule tycker likadant. och helt ärligt så vill jag inte ha sån tränare.

bring home pep=(. fan att barto vann betyder att det inte blir nån pep på minst 6 år. VILL DÖ!!!!!!!!!!!
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-07-25 00:44
Wow, redan Lucho Out? Löjligt.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 00:27
så jävla besviken att pep lämnade oss=(. man blir så less på amatörerna som håller på att förstöra vårt barca. pedro på väg bort, jag menar då är det ju perfekt, testa adama första halvan av säsongen, funkar det inte låna ut. vad är det Lucho håller på med. fan asså jag KOKAR!!!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-25 00:16
Vi kan inte klandra "Pep". Barca får skylla sig själva. Anledningen man vet att Adama kommer försvinna är att han är varken Katalan eller spanjor.

Simpelt az that..
Jag hoppas att de dammsuger alla talanger så att det svider, svider för dem.
De har ju Sandro. Roberto och Munir att luta sig på. Därför vet att att de klara sig :-)..
Barcelona Rambla~
2015-07-25 00:00
Det var tydligen Gerard Romero som släppte nyheten om Pep och Adama. Gör ju knappast saken bättre. @gerardromero: Pep Guardiola s'ha interessat en Adama Traoré. El d Santpedor ha vist la poca intenció de progressar a Can Barça i el vol al Bayern #mercato
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-07-24 23:52
De som röstade på Bartomeu röstade på Samma filosofi som Florentino Perez använder sig av i Real...Äckligt.
Barcelona Rambla~
2015-07-24 23:45
Bra, då accepterar vi 8-9m med återköp inbakat sk. 2m, är det ett skämt eller? Vi vet vad Benfica begär för sina överskattade spelare. Grimaldo har stor potential, med rätt tränare som kan förädla honom ytterligare och han kan gå långt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-24 23:38
Ska sägas att Grimaldo har en utköpsklausul på €12 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-07-24 23:38
Fan att inte Messi och Neymar är med imorgon. Hade velat köra över dem
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-24 23:30
Benfica have made a bid of around 2M for Grimaldo. It's not yet clear whether Barcelona will let the player leave. [maisfutebol] Det hettar till. Benfica är dock en klubb där man kan inkludera en buy-back option.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-24 23:19
11-9-10


lånas ut ja. men säljas? fan heller
Barcelona Junta Dimision
2015-07-24 22:45
@Rambla~:
Ja det var ju sånt här man hoppades på att interim-ledningen skulle klargöra bättre, men de va för upptagna med att signa Arda Turan.
Barcelona 11-9-10
2015-07-24 22:42
King puyi Återigen vi har Messi och neymar på kanterna, Adama kommer aldrig få speltid i a-laget. Munir/sandro är helt andra spelartyper Lämnar pedro nu dock så vore Adama perfekt som ersättare. Men återigen så har vi Messi/neymar som vill spela alla minuter Att Adama är bättre än munir/sandro är självklart men det är inte med dom han konurrerar med. Rätt ska vara rätt och fel ska vara fel innan man är framme med stridsyxan Både Adama och samper borde lånas ut, helst till samma klubb. Varför inte rayo eller celta?!?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-24 22:38
@the cameroonians:


Problemet är ju att Barto precis som med Thiago inte står på sig, han vill så gärna ha in kapital när spelarna ändå ska lämna att han ger upp klausulerna och låter, Bayern i det här fallet, få köpa lite billigare än klauslen. Precis som de gjorde med Thiago. Bayern behövde aldrig lösa klausulen.

Det är ju det här som är problemet. Barto tror ju på fullaste allvar att de ska fortsätta i Barca B. Det gäller Adama, Grimaldo, Samper och även Halilovic. Fattar han inte att de är för bra och att Segunda B bara bromsar deras utveckling? Nej, de är kanske inte redo för a-laget, speciellt inte när breddspelare för 40m värvas in, men de borde lånas ut till klubbar (Rayo eller Celta tex) där de får spela på hög nivå (la liga) och utvecklas. Ja, sälj dem hellre med återköps inbakat så klart. Hellre det än att släppa iväg dem för gott till klubbar som Arsenal eller Bayern. Det här borde redan ha varit planerat när det stod klart att Barca B åkte ur serien. Valkampanj eller inte, det jobbet ska ändå utföras.
Barcelona the cameroonians
2015-07-24 22:29
Rambla~

Absolut, Bayern har inget intresse av att låna in och utveckla någon konkurrents spelare. Är de intresserade löser de klausulen precis som de gjorde med Martinez.

Och precis som du är inne på är Segunda B ingen vettig miljö för de spelare vi nämnt under dagen att fortsätta utvecklas i. Men bra nog för de som kommer från Juvenil A.

Som jag skrev så kan förhoppningsvis Pep Segura med hjälp av de andra få ordning på skeppet. Men det kan också redan ha seglat vidare vad gäller en del av nämnda spelare. Om det är för gott eller ej får framtiden utvisa.
Barcelona Rambla~
2015-07-24 22:16
cameroonians

Nu är det jag som "hoppas". :)

Det låter betryggande att Adama bara vill gå på lån och jag kan förstå att han vill det. Fast när det gäller Pep och Bayern så kan jag inte se det ske på våra villkor. Bayern är en klubb med precis lika hög svansföring som Real Madrid och Barca. Du vet att de aldrig skulle gå med på ett lån utan köpoption. Varför skulle de? De är en storklubb och de sätter villkoren om de ska värva in unga lovande spelare. Precis som vi också hade gjort.

Barto vill att, och i förlängningen även Lucho, de här talangerna vi diskuterar ska förtsätta i Barca B och spela i Segunda B nästa säsong. Vad fan tror de egentligen? När klubbar som Arsenal, Benfica och Bayern lockar med a-kontrakt och en chans att utvecklas. Ska de då nobba för att Segunda B är det rätta och utvecklas där? Never gonna happen.
Barcelona Rambla~
2015-07-24 22:11
Junta

När jag ser lite mer rationellt på saken så inser jag att du har rätt. Självklart är det inte Peps fel. Jag gick i fällan som de flesta cules gör dessa dagar. Varenda rykte om talanger som ska lämna kommer från de där jävla Grup Godó. Antigen från MD eller Rac1. Deras agenda är tydlig. Pep försöker förstöra La Masia genom att "poacha" våra talanger. Det är ju så det lät när Thiago lämnade, han var en förrädare osv.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-24 22:11
säljs adama eller samper så kommer hata lucho for life! inte en trippel till skulle ändra på det. vafan ska adama göra för att få sin chans???? han var klasser bättre än sandro och munir. jag blir så jävla förbannad jävla amatör tränare/ ledning
Annons: