/spanien/barcelona/forum/320.aspx/spanien/barcelona/forum/320.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2017-07-04 17:39
Barça wants to get a first option on Corinthians player Pedrinho (19). There is already a pre-agreement. [uol]

Nån som har koll på Pedrinho?
Barcelona Barclasico
2017-07-04 17:38
Sandro Rosell lost his appeal against pre-trial detention as he is considered a flight risk by The Audiencia Nacional [Sport]

Barcelona Cessi - 3
2017-07-04 16:59
Perfekt silly för mig:

IN
Azpilicueta - Han är mognare och billigare än Bellerin. Kan spela på alla defensiva positioner till skillnad från defensivt svage Bellerin. Vi kan samtidigt sälja Digne och tjäna extra pengar på det då vi kommer att ha Alba, Azpi, Vidal och vid behov Roberto och vid ännu mera behov B-lagsspelarna.

THIAGO - Ja, jag är fortfarande bitter och ja, jag föredrar honom framför Veratti. Finns många anledningar varför jag föredrar Thiago. Priset är ju detsamma för båda.

Delofeu - har redan värvats.

Ceballos - Billig, ung, spanjor, kan lära sig av Iniesta och utvecklas till stor spelare. Samtidigt vinner vi kampen mot Real som också är intresserad.

Flytta upp Alena.

Ut:
Mathuie - ingen kommentar.

Arda - Se Mathuie

Digne - Se Azpi

Gomes - Enligt många ska han få en till chans men jag tycker att han kommer aldrig bli något för Barca. Ge hellre chansen till Alena, Ceballos, Denis t.o.m som kostade MYCKET mindre.

Rakitic - För att finansiera Thiagos övergång, han kommer inte att ta start plats nu när Busi, Thiago och Messi kommer att bilda mittfältet. Iniesta kommer att vara som Xavi under sin sista säsong och sedan har vi Roberto, Ceballos och Alena.

Paco - Sälj och ta pengar tillbaka som man slösade bort förra sommaren hämta tillbaka Munir istället. Omöjligt att han gör sämre av sig än Paco har gjort.

Vad tycker ni?
Barcelona Amo.38
2017-07-04 16:55
Zidane, Messi , Iniesta i all ära men det här är 2000-talets bästa spelare. En sann maestro har nog aldrig sett en mer begåvad mittfältare. Kyla och lugn bortom denna planet och han var nyckeln i vår dominanta era. Han borde definitivt vunnit en guldboll utan tvekan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-07-04 16:33
Barcelonistas

"Som jag längtar tills nästa säsong och vill Barto ha vår förlåtelse för att ha fuckat det mesta för oss så måste Veratti in."

Nää, det citatet står inte jag bakom. Barto får inte MIN förlåtelse bara för att han skulle komma hem med en ny dyr leksak.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-04 16:12
Jadu. Hur dominant kan ett lag vara egentligen? Har aldrig sett ett lag så dominanta som 09, 11 & 15. Spelmässigt sätt framförallt 09 & 11. 15 så slog vi ut varenda mästare från varje land vilket för mig gjorde det speciellt också. Men om jag måste välja så blir det självklara valet laget 2009. Vilket jävla lag, vilken jävla dominans och vilket jävla spel vi bjöd på. Spelare som Puyol, Abidal, Henry och lejonet Samu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-04 15:51
Cl finalen 2011. Så länge ja har följt fotboll så har ja aldrig sett en så bra genomförd match av något lag. När jag ser Xavi och Iniesta i deras absoluta prime så tänker who the fuck is Luka Modric? Who the fuck is Zidane Zidane? Det har aldrig funnits och kmr aldrig finnas en mer dominerande mittfälts duo. Som jag längtar tills nästa säsong och vill Barto ha vår förlåtelse för att ha fuckat det mesta för oss så måste Veratti in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-04 12:47
Okej, lite förlängd semster för Verratti tydligen då.. Men att han redan är i Paris pekar mot att han mer på agendan än att damma av sitt hem i Paris inför nästa säsong....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-04 12:46
Ser ut som det blir ännu ett Thiago Silva med Veratti..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-04 12:45
Fan vad ni ska döma Ceballos för ett par twitter-inlägg som är flera år gamla. Och vad pekar på att vi evenellt köper honom av fel anledning dvs. för att RM är intresserade? Det är absolut inget konstigt att köpa spelare som gjort ett jävligt bra mästerskap. Finns huuur många exempel som helst på det. Tröttsam diskussion. Han har förmodligen mognat. Han är dessutom en riktigt bra spelare och jag ser hellre att vi köper honom för en rimligt summa och ger honom chansen än att spela Denis/Gomes/Rafinha - spelare jag inte längre ser någon större potential i mer än truppspelare. Ang. Verratti Stämmer det att han ej tränat med PSG idag på förmiddagen? Isåfall oerhört lovande för oss. Jag tror denna veckan och nästa blir avgörande och sätter sig Verratti på tvären hos PSG blir jag glad. Vad än ni moralpoliser tycker så blir jag oerhört glad när en sådan spelare gör allt för att komma till oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-04 12:44
Såg också att PSG inte använt sig av Verratti på deras banner av deras hemsida, tycker det är jävligt skumt att de inte tar med honom om de nu bestämt sig med näbbar och klor att absolut inte sälja honom. Det här luktar lite bättre idag. Vågar man hoppas? Åt det andra hållet så verkar det på allvar kunna bli klart med Bellerin när som helst, där är jag ungefär lika down som jag är up när det kommer till Verratti. Otroligt medioker spelare som kommer stor floppa i Barcelona. Medioker defensivt, tekniskt, passningsmässigt och framför allt en otroligt fotbollsdum spelare. Det enda han har till sin fördel är hans speed. Usch, att ens tänka på summorna vi kommer att spendera för honom gör mig illamående, framför allt när vi har en spännande Palencia som redan nu är bättre än Bellerin.
Barcelona Iniestas vänsterfot
2017-07-04 12:42
@Barclasico:

Jag håller tummarna jag med, men läste på PSGs forumsida, att Veratti ansluter lite senare. Detta pga. Att han gick på semester lite senare, helt enkelt.

Hursomhelst, jag får uppfattningen att Veratti verkligen vill till Barca. Det vill jag med! Vårt mittfält skulle må mycketbra av det.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-04 12:40
Barclasico

Enligt Sport så ska han inte börja sin försäsong med laget förrän fredag.
Barcelona Barclasico
2017-07-04 12:35
Verratti hasn't taken part in the training session with PSG today. The player is in Paris and is determined to join Barcelona #fcblive [md] Marco Verratti wants to leave PSG and join FC Barcelona, he has made it clear that he wants PSG to open negotiations with Barça. [marca] PSG's new website interface is now online. Verratti is not included in the banner of the squad page. Närsomhelst!!!!!!
Barcelona Gabriel
2017-07-04 11:56
Blaugrana91 Tack för ditt svar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-04 11:29
[QUOTE=LennyRomario]Man kan kalla Blaugrana91:s tänk för många saker. Men det är absolut inte vänstervridet :) Högervridet vore närmare sanningen. Du tycks heja på Barcelona (eller är det egentligen ledningen du hejar på?) som om det vore din favoritaktie på börsen. Dessutom är det nästan lite Trumpism över att ropa på "Fake News" så fort det är nyheter som inte gynnar din aktie. [/QUOTE] Kalla mitt tänk vad du vill, men om du måste veta så håller jag på fotbollsklubben Barca men jag har även ett stort intresse för ekonomi därav tycker jag att det är spännande med den typen av ambition som nuvarande ledning har, dessutom tror jag att det är helt rätt väg att gå sett till hur fotbollsvärlden ser ut idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-04 11:21
Gabriel Om vi säger så här, fortsätter det storma kring klubben och fler "skandaler" kommer fram kommer ju givetvis även mitt förtroende/tålamod ta slut. Men där är vi absolut inte nu och jag anser inte heller att tidigare händelser är tillräckligt för att någon ska avgå. Det är det svaret du kommer få av mig. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-07-04 11:03
Hoppas ledningen gör rätt för sig och köper in Meré och Ceballos för drygt 30m€. Vi ser hur smart Real agerar och köper in unga spanjorer som sedan verkar blomma ut ex. Asensio. Men känner jag styrelsen väl slutar det med att vi värvar någon avdankad lirare från Valencia för det dubbla...
Barcelona Nesto
2017-07-04 10:12
@Bollinnehavet:


Eller att man skriver in i kontraktet att Ceballos är skyldig att lära sig katalanska :P
Barcelona LennyRomario
2017-07-04 08:14
Man kan kalla Blaugrana91:s tänk för många saker. Men det är absolut inte vänstervridet :)

Högervridet vore närmare sanningen. Du tycks heja på Barcelona (eller är det egentligen ledningen du hejar på?) som om det vore din favoritaktie på börsen. Dessutom är det nästan lite Trumpism över att ropa på "Fake News" så fort det är nyheter som inte gynnar din aktie.
Barcelona el Flaco
2017-07-04 08:08
TV3 sägs ha mer uppgifter i fallet Seient Lliure och kommer släppa det inom de kommande dagarna som ett svar på vicepresidenten Cardoners kommentarer igår där han nekade tv-kanalens uppgifter.
Barcelona Blaugrana91
2017-07-04 08:06
[QUOTE=Amo.38]Vilket j*vla vänstervridet tänk. Förlåt men jag kan inte förstå hur en person som du resonerar. Hur hade du känt om man lovar dig en viss procent på en vidaresåld tjänst, sedan visar det sig att dom rent av lurat dig, och ditt argument är att pengarna går till klubben ändå. Ja för att Barcelonas klubbkassa går före vanliga människors liv och ekonomi. På det så avfärdar du allt som i princip propaganda för att skada klubben. Man lovar helt enkelt något man håller, sedan kommer man med ursäkten om att man glömt meddela folket JO TJENA. [/QUOTE] Såklart inte kul för medlemarna nej, men kom igen nu"vanliga människors liv och ekonomi"...Tror knappast man enbart har detta som en inkomst. Och som sagt pengarna som klubben dragit in från dem här vip-tjänsterna är viktiga intäkter, men olyckligt och såklart riktigt dåligt att man inte har informerat om detta innan, om så inte officiellt allafall internt till medlemmarna. Dock står jag fast vid att det hela förstoras upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-04 04:10
Fallet Ceballo är så mycket likt Gomes att det inte är sant.
En spelare som man från början inte hade planer på att köpa, och som spelar på en position som inte är första valet (förutsatt vi får Veratti). Men man köper ändå spelaren eftersom man ser det som ett kap och man vill ej se honom gå till en annan klubb..
Hade det varit rätta vägen att gå hade vinsett klubbar som Bayern agera på samma sätt. Vilka tomtar!

Vill nämna att jag inte heller vill ta något från Ceballo. Han må vara nästa Iniesta, men gillar inte detta. Varför hade man inte koll på honom innan EM, som Resl gjorde, sover våra scouter?
Barcelona the cameroonians
2017-07-04 00:47
Politik åsido, Ceballos kommer att dominera löpsedlarna i morgon. Både sport och MD (och då måste det vara sant...) skriver att mittfältaren är nära respektive föredrar Barça. Vidare kommer info från Onda Cero att Barça är beredda att inkludera Dani i truppen omgående. Angående Verratti så kommer han att ansluta till PSGs försäsong på fredag precis som de andra som var på landslagsuppdrag i juni. Han har redan anlänt till Paris och ska enligt Rac1 ha ett möte med klubbledningen för att övertyga dem om att sälja honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-03 23:53
Blaugrana91 Men det var inte riktigt ett svar på min fråga. Min fråga var inte om du hade kunnat tänka dig byta ut ledningen om det dök upp en annan person med samma inriktning som den du gillar. Min fråga var vad som hade krävts för att du skulle ändra din uppfattning sv ledningen. Men jag ska vara ännu mer tydlig. Vilken typ av aktion från den här ledningen hade fått dig att vilja få bort dem. För just nu känns det som att de hade kunnat komma undan med vad som helst i din bok eftersom du inte ser någon annan kandidat som du gillar. Du bryr dig inte nämnvärt om att klubben kriminaliserats pga ledningen eller att vi La Maska misshandlas och talanger försvinner till höger och vänster. Som sagt förlåt, jag vet att vi är så långt ifrån varandras åsikter som möjligt och om jag är åklagaren i ärendet så är du utan tvekan advokaten. Men det känns verkligen som att du skiter fullständigt i vad de än gör eftersom du gillar deras projekt. Snälla rätta mig om jag har fel. Jag vill typ veta vart din "droppen is nådd" befinner sig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-03 23:47
@Blaugrana91:
Vilket j*vla vänstervridet tänk. Förlåt men jag kan inte förstå hur en person som du resonerar. Hur hade du känt om man lovar dig en viss procent på en vidaresåld tjänst, sedan visar det sig att dom rent av lurat dig, och ditt argument är att pengarna går till klubben ändå. Ja för att Barcelonas klubbkassa går före vanliga människors liv och ekonomi. På det så avfärdar du allt som i princip propaganda för att skada klubben. Man lovar helt enkelt något man håller, sedan kommer man med ursäkten om att man glömt meddela folket JO TJENA.
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 23:33
Blaugrana91 Om man ser saken för bara denna del så kan det verka uppförstorat, absolut. Men. Redan 2011 kom det uppgifter om att något inte stod rätt till med Seient Lliure och årskortsinnehavarna upplevde inte att systemet funkade. Samtidigt sköt intäkterna från Camp Nou i höjden och biljetter till utsålda matcher dök upp på andra sajter, t ex Viagogo långt innan de kunde lösgöras via systemet. Flera andra har rotat och forskat i detta och efter en djupdykning i "fallet" har Xavi Torres uppdagat en del av vad som skett. Se det inte som att det skadar klubben, se det som att medlemmarna får den transparens som ledningen alltid lovat men inte kunnat ge i den utsträckning som faktiskt krävs och kan förväntas i en medlemsägd klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-03 23:27
Såg att Ruben Neves är klar för Wolves av alla lag, kostar 14 miljoner pund.

Han kommer ju att bli grym, hade hoppats Barca hade kunnat tagit han.. (Dock vet jag inte hur agenten Mendes fungerar..)
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 23:21
the cameroonians Oavsett så förstorar man upp det hela och syftet med det är att skada klubben och försöka få bort ledningen, TV3 för just nu en vendetta mot klubben och vi bör givetvis stämma dem. Ja, klubben gjorde ett misstag i att inte meddela, men det hela överdrivs. Klubben har på detta sätt antagligen fått in högre inkomster, pengarna går ju till klubben och inte i någons ficka. Återigen, man blåser upp hela situationen. Gabriel Jag har ett flertal gånger sagt att om det dyker upp ett alternativ med samma höga ambitioner som nuvarande ledning så är jag inte emot att byta ledning. Men nu finns inga alternativ, Benedito har ingen kompetens att styra en global klubb som Barca och Laporta är en pajas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-03 22:51
Blaugrana91

Jag har en fråga till dig, av ren nyfikenhet. Vad skulle krävas för dig för att ändra din uppfattning om ledningen. Eller rättare sagt, vad skulle få dig att vilja se dem gone?
Annons: