/spanien/barcelona/forum/3199.aspx/spanien/barcelona/forum/3199.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2015-01-24 12:55
Teorier ?! Ska vi snacka teorier så är det en el driven raket för piques unge :) Lär dig att uppfatta sarkasm pöjk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-24 12:51
Sjuk jävla pinsamt inte bara för klubben men hela familjen om det där är dildos. "Schampo som är formad så" Haha dina teorier..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-24 12:42
Så först kommer du med "vetenskaplig" fakta om att det är helt normalt att fotbollsfruar använder dildos Men nu helt plötsligt tappar du respekten för Matheiu för att hans fru bär runt på dildos. Om det ens är det, kan va en schampo flaska som är formad....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-24 12:37
Där tappa jag lite respekt dock för Mathieu. Oavsett orsak så vill jag inte att min klubb förknippas med dildos.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-01-24 12:32
Ja, nu börjar man förstå varför det behövs en lugnande cigg då och då...haha
Barcelona Neymar11
2015-01-24 12:19
Leomessi Man vet aldrig, fransyskor är väl kåta haha! Bara jag som får intrycket att dom ungarna verkar vara ett helvete att ha göra med?! Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-24 12:04
Neymar11 Haha och inte handlar man dildos när man har barn med sig? Edit: Av någon anledning så antog jag att dom var och handlade :P Men hon tycks ha två st med sig, en till shakira kanske;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-24 11:59
Men inte fan går man runt med dildos i väskan när man är på väg till ett barnkalas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-01-24 11:51
Hahahaha! Mathieu asså... Vilka tror ni kommer få starta idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-24 11:50
Folk här verkar förvånade? En person som spelar fotboll kan inte ha mycket sex då det försämrar ens prestationer enormt. Efter ett samlag kan det ta 24 timmar innan man får tillbaka den energin som man hade innan. Därav har fotbollsbrudar dildos. BTW! Detta är vetenskaplig fakta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-24 11:35
hahaha WTF?? Det kan väl för fan inte vara en dildo ändå? Med tanke på att Mathieu verkar hålla i en också :P
Barcelona Messidinho_10
2015-01-24 11:28
Ni måste tänka att Suarez har varit avstängd och började inte spela matcher förräns 3-4 månader efter alla andra. Så alla borde tänka på det och ge honom chansen att komma in i laget. Det kommer lossna snart för honom, var så säker!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-01-24 11:25
Zyzz Jag ser då en bild på Bravo med familj.. Nu blev det rätt :), Hahahha Alltså det kan ju inte vara något annat än det man tänker på??
Barcelona Zyzz
2015-01-24 11:17
Hahaha såg precis denna bilden (länktips) på Barcastuff. Det är Mathieu med familj som är påväg till Milan Piques födelsedagskalas...men vad är det egentligen den ena sonen håller i handen?!?!?! Man riktigt ser paniken i mammans ögon: "Ge tillbaka den snabbt innan någon ser, ungjävel!" Samtidigt hittar Mathieu en till i handväskan och undrar vad fan det är för något.
Barcelona Rambla~
2015-01-24 10:52
@Andresito:
Helt rätt! Problemet är bara tror jag att många cules anser att det jobbet kunde en mycket billigare spelare klara ungefär lika bra. Det gäller bara att hitta rätt spelare. Suareiz är en virtuos, en spelare man ska bygga anfallspelet kring. Fast det kommer de aldrig göra i Barca, så då får han en mer styrd roll, eller ska vi säga kontrollerad roll. Han har inte samma frihet som han hade i LIverpool. Här måste han vara ännu mer en lagspelare, vilket jag tror inte han har några problem med. Problemet är bara att då går man miste om en del av hans bästa egenskaper. Vi får se hur det blir. Still early days. :)
Barcelona Andresito
2015-01-24 10:31
[QUOTE=Leo y Cesc]Alla vet att Suarez kan lyckas i Barca men han behöver gå ner i vikt. Han är alldeles för kraftig och klumpig. [/QUOTE] Nja det är snarare tack vare sin vikt och styrka som han kan stångas med mittbackar. Han är otroligt stark och kan till skillnad från Neymar och Messi hålla undan sin försvarare. Vi har redan massa fjädrar på 60 kg i laget, ser hellre att Suárez förbättrar sin bollkänsla än att han går ner i vikt. Hans roll är i slutändan att hålla motståndarnas mittbackar upptagna samtidigt som han ska vara först på returer och djupledsbollar i straffområdet, för det krävs fysik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-01-24 09:56

Alla vet att Suarez kan lyckas i Barca men han behöver gå ner i vikt. Han är alldeles för kraftig och klumpig.
Barcelona Nemesis 10
2015-01-24 09:51
Folk måste ha lite tålamod med Suarez, i Spanien är fotbollen mycket snabbare och med mer intensitet. I la liga måste du tänka lite snabbare när du spelar för du har inte alls samma förutsättningar där. Det tar spelare tid att anpassa sig till La Liga och det vet vi att Suarez inte är ensam om, sen spelar vi lite annorlunda än andra lag vilket också gör det svårare. Suarez kommer börja göra mål, man ser ju att han inte alls är van med hur snabbt försvararna t.e.x pressar när man får bollen vilket gör att han känner sig stressad när han väl har läge att skjuta in den. Vi har ju sett han göra en sån där tunnel vändning två gånger och då har han avslutat med kyla för att han har lite mer tid på sig att få till avslutet. Jag minns hur alla klagade på Alexis och han hade samma problem, folk kallade han för målsumpare och allt möjligt, men sen med tiden började han vänja sig med det snabba spelet och tänket i La Liga vilket sedan har gett han fördelar när han har gått till PL. Suarez måste få en chans att acklimatisera sig i La Liga, tränaren och spelarna verkar inte vara ett dugg oroliga då dom har varit med om liknande situationer förut. Det kommer att släppa efter att hans hjärna har blivit van med det snabba spelet, Neymar behövde 1 säsong. Jag är helt positiv till att Suarez kommer leverera, om inte i slutet av denna säsong så kommer han börja göra det i början på nästa!!
Barcelona Messsias
2015-01-24 02:27
Vissas den inte på kanal 12?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-24 02:09
Davids3

Den kommer att finnas tillgänglig på TV4 play premium, om du gör ett konto där så får du första månaden gratis, det finns ingen uppsägningstid, så efter din månad kan du säga upp dig direkt. Om du är student har Mecenat ett erbjudande för 3 månaders gratis tv4play.
Barcelona El Messias
2015-01-24 01:43
För övrigt så fyller Suarez 28 idag(lördag) Grattis El Pistolero!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-01-24 01:38
Tja grabbar!

Frågan kanske inte riktigt hör till här, men är det någon som har bra stream till mma inatt ? (Gustafsson)
Barcelona El Messias
2015-01-24 01:34
Kufi Suarez är väll född 87. Han fyller 28 i år. Du är lite hård mot honom. Han var avstängd i 4 månader. Nytt lag osv. Kolla Henry eller Zlatan det är svårt att komma in Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-01-24 01:31
Om Suarez Ni har alla märkt att Suarez kommer alltid till bra läge att göra mål vilket vi borde åtminstone vara glad för.Jag tror att han har fått samma sjukdom som Alexis. Vet ej om det har att göra med vattnet i Spanien eller maten :-). Men det kommer att gå över. Ni minns alla hur många chanser Alexis brukar bränna de första säsongerna hos oss. När han väl blommade ut och kände sig bekväm med spelet och förstod hur laget funkade blev han en helt annan spelare. Är glad för Alexis när han gick till Arsenal och önskar honom alla lycka i världen. Vad Suarez ger oss är en helt ny dimension i spelet. Han är fan överallt. Det som verkligen har svikit honom är hans första touch. Jag tyckte att La liga matchen mot Atletico var hans bästa match spelmässigt. Han kombinerade med Messi och Neymar när det var dags för positionsbyte, väggspel och löpningar. Cup matchen mot Altetico var han helt borta. Jag anser att vi ska ha lite mer tålamod med honom för att jag lovar er när han väl kommer igång kommer det vara extas här inne. Tycker att hela laget spelade bra mot Atletico sista matchen undantag Suarez. Hittar han också kylan och självförtroendet blir det att åka av. Jag förväntar mig inte att vi kommer vinna betydligt stora titlar den här säsongen men det enda som jag längtar efter är att laget blir samspelta och jobbar som en maskin. Jag blev verkligen glad hur Iniesta och Busquets spelade sista matchen.
Barcelona Kufi
2015-01-24 01:27
Vi måste komma ihåg att Suarez är typ 29 år gammal, om vi har tur får vi samma nivå som han höll i Liverpool, något jag är väldigt tveksam till. Suarez är i den åldern där han börjar tappa i kvalitet. Jag var personligen emot värvningen och ville ha in Reus istället, inget hittills tyder på att jag hade fel. Vi kunde fått in en ung lirare som redan håller världsklass, istället värvade vi en spelare som kommer börja gå neråt i karriären för en helt galen summa. Saken vissa inte förstå är att det inte räcker med att vara OK när du kostat 88 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-01-24 01:14
Det här med Suarez handlar snarare om dagsform än om han passar in i vårt spel eller inte, eller om han bara varit bra en säsong i PL. Han är en klassanfallare och kanske världens bästa 9a när han e i form. Läget som tex mot Atletico som han missade senast har inte göra med att han passar in i vårt spel eller inte. En Suarez i form gör det mål där. Kommer ni ihåg förra året mot Atletico? Vi flyttade redan då ut Messi på kanten och hade Cesc som 9a. Men vi fick faktiskt inte ut ett Piss av det. Titta denna säsongen. Messi på kanten gör va han vill nästan med Atletico, detta pga att atleticos backar ständigt är upptagna med Suarez. Det kommer. Luisito gör 2 imorgon och 1 mot atletico nästa vecka. There's s storm coming och det vet Real Madrid-fansen om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-24 00:32
S.Eto - utöver det negativa dom jag tog upp angående Suarez då tycker jag att han ger oss en ny dimension i anfallsspelet. Får Suarez igång sitt flow i spelet så kan det här sluta riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-01-24 00:25
Kolla på den här videon från Suarez 09/10 säsong i Ajax och jag tycker det är en helt annorlunda spelare jämfört med vad vi ser i Barca nu. Självklart är det urusel nivå när det gäller försvarsspel i holländska ligan men han såg mycket kvickare ut i fötterna. Han lekte ju totalt med den ligan med grymma avslut som vi inte sett hittills i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-01-24 00:17
Är inte det lite orättvist? De som lottas med hemmaplan har ju en markant fördel för avancemang!
Barcelona FCB_Messi
2015-01-23 23:56
I England är det bara ett möte . Inte dubbelmöte.. Vinnaren går vidare . Så om det blir oavgjort så spelas den om fast på den andres hemmaplan .
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: