/spanien/barcelona/forum/3169.aspx/spanien/barcelona/forum/3169.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 11:32
Liverpool representatives have travelled to Barcelona this morning to ask for a loan of Barcelona B winger Adama (19). [rac1] Seriös källa i form av Gerard Romero.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-07-30 11:01
Messi Neymar alves macherano är tillbaka, de gör läkarundersökning just nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-07-30 09:31
Både Messi och Mascherano hade semester till på måndag men båda har tydligen valt att börja träningen redan idag. : )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-30 05:33
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

skäms du inte seriöst, hur vågar du inte ta med gumbau?

munir, gumbau o dogge och framtiden är fixat. kasta adama, samper o halilo haha
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-30 05:05
@Liunil Masse:


Det lugnt!

Vi har Munir och Douglas...
Barcelona Liunil Masse
2015-07-30 03:46
Dani Ceballos har raderat alla sina tweets om Barca och Messi, det obligatoriska när man går dit ahaha.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-30 03:37
@Liunil Masse:


Och Real ser ut att ha värvat honom... HELVETE.
Barcelona Smogen
2015-07-30 02:13
Har inte både Bartomeu och Lucho sagt att truppen för nästa säsong är spikad? Förutsatt att ingen klubb går in och löser utköpsklausulen på någon spelare? Att Barca skulle köpa tillbaka Nolito känns ju helt vansinnigt. En fd Barca B spelare och "talang" som aldrig klarade av att ta klivet till A-laget ska alltså köpas in för att gå före nuvarande talanger som Sandro, Adama och Dongou. Jag tror inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 00:56
Luis Enrique already considered signing Celta winger Nolito last year, when Deulofeu joined Sevilla on loan. Club decided not to do it. [md] Eftersom det inte fanns pengar, precis som i fallet med Cuadrado. Lucho fick nöja sig med Douglas...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
2015-07-30 00:30
På något sätt tycker jag att det var bra att vi förlorade våra matcher. Det hjälper nog spelarna få ut mer av motivation gruppdynamiken. Tror att det kan vara bra för suarez att spela utan messi och neymar för att komma in i Barca bättre en han gjort fast han vart grym första säsongen med avstängningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
2015-07-30 00:30
På något sätt tycker jag att det var bra att vi förlorade våra matcher. Det hjälper nog spelarna få ut mer av motivation gruppdynamiken. Tror att det kan vara bra för suarez att spela utan messi och neymar för att komma in i Barca bättre en han gjort fast han vart grym första säsongen med avstängningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 00:15
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


De var på träningsläger i Torremirona, en anläggning norr om Girona. Men nu är de åter i Barcelona och träningscentrat där.

Apropå skador så drog Kaptoum på sig en lindrig variant som kommer att hålla honom borta minst en månad. Synd eftersom han ju hade enorma problem förra säsongen med just skador.

Annars spelade Grimaldo som ytterforward i kvällens träningsmatch som B-laget vann med 5-1. Målen gjordes av Dongou x2, Maxi, Alex Corredera och Babunski. Tydligen ser den nye tränaren Gerard Lopez Grimaldo som en potentiell anfallare, om han nu stannar vill säga.
Barcelona Santiago Cazorla
2015-07-29 22:52
För er som är uttråkade: The Young Lionel Messi Dribbling Skills 2005-2009
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-29 21:24
Så fort jag ser Adama's namn här i forumet börjar jag svettas.

Var någonstans har de sin försäsong ?
Barcelona barca!54
2015-07-29 21:23
Liunil Masse

Sorry, mitt fel
Barcelona Liunil Masse
2015-07-29 21:22
barca!54 @barcabstuff: Bicho, Cámara and Adama are not playing due to minor injuries #fcbblive [vavel]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2015-07-29 21:12
Adama deltog inte i dagens träningsmatch med B laget. Han är inte skadad och har deltagit i alla tidigare träningsmatcher. Ett tecken på att han är påväg bort?
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-29 21:01
Vill faktiskt se Sergi Roberto testas mer som högerback. Presterar man på en position ska man naturligtvis få fler chanser på den platsen. Han håller högre klass än Douglas, som dessutom nu är skadad några månader. Vidal blir spelklar i januari och Adriano lämnar troligtvis inom de närmaste veckorna. Varför inte testa honom mot mindre lag? Jag är inte för att matcha en spelare bara för att men inte heller ogillar jag honom utan jag vill att alla egna produkter ska lyckas i klubben. Jag gillar ändå Robertos vilja, löpstyrka och rörelsemönster. Som mittfältare har han för dålig teknik men som högerback kan han lyckas.
Postat via SvenskaFans-appen
El Conejo
2015-07-29 20:47
Hoppas verkligen man satsar på Sandro om Suarez av någon anledning får stå över en match. Känns som en riktigt giftig 9a som slår till när han får chansen!
Barcelona Amo.38
2015-07-29 20:06
Fint inlägg Lion24..

Känns otroligt tråkigt att vår klubb tar ett steg i fel riktning med Lucho och nuvarande ledning. Även om jag tycker Arda är en klockren värvning sett till vad han kan bidra med. Men känns otroligt tråkigt att spelare som Halilovic och Samper som hela världen dreglar efter inte får det utrymme dom behöver.
Barcelona Lion24
2015-07-29 19:54
Det finns extremt många och nya utmaningar som vi står inför till kommande säsong och då pratar jag inte bara om titlar. Jag är extremt oroligt över framförallt två spelare: Samper och Halilovic. Jag vet att Adama är en favorit här inne men jag personligen ser inte honom som en spelare som på allvar ska konkurrera om en startplats. Det är ju omöjligt när vi har dom tre där framme men jag ser helt enkelt inte Adama som tillräckligt bra för klubben. Tycker att han påminner mig extremt mycket om Deulefeu, explosiva och ibland god teknik men alldeles för speldumma och för mycket bolltramp. Det är så jag ser på honom men jag har respekt för er som håller honom högt.

Munir är en spelare som jag faktiskt ser potential i men inte som högerytter. Så som vi spelar idag så är högeryttern en spelare som måste kunna göra sin gubbe och skapa chanser åt sina lagkamrater, en teknisk spelare. Är Munir det? Inte i min värld. Han känns mer som en renodlad 9:a, han används på fel position. Om man ändå ska ha Munir på högerkanten så måste vänsteryttern vara ''lik'' högeryttern, alltså en kreativ och teknisk spelare. Vi kan inte ha spelare som är för lika och som inte kan göra sina gubbar. Sandro ser jag extremt positivt på, en riktig killer. Gör det också bra som vänsterytter, påminner mig om Villa. Har en liknande roll som Ney, dvs en ''falsk'' vänsterytter, en ytter som löper bakom backlinjen när 9:an dragit med sig sin gubbe.

I en perfekt (normal) värld så hade Halilovic varit högerytter, Munir 9:a och Sandro som ytter. Det här är ändå en alldeles för svag bänk om nån av trion där framme går sönder. Är orolig över Halilovic, känns inte som att Lucho tror på honom vilket för mig är helt otroligt. Lucho prioriterar ''aggressiva'' och hårda spelare, mer fysiska även om den tekniska biten är fortfarande viktig men inte i lika stor grad som tidigare tränare. Halilovic är egentligen tväremot det, han är en fulländad teknisk spelare. Sen ser vi inte hur de tränar heller men av de videos jag sett så springer Munir och Sandro ihjäl sig, vilket säkerligen uppskattas av Lucho. Det är bara titta på vilka mittfältsköp han har gjort, det är inga ''Xavis eller Iniestas'' utan aggressiva spelare som springer mycket. Frågan är: skulle Messi få chansen som han fick under Rijkaard under Lucho? Tveksamt. Sen måste man också säga att det ändå var en annan konkurranssituation då Messi konkurrerade med Giuly och Halilovic skulle konkurrrera med Messi.

Trots all potential jag ser i Halilovic så ser jag faktiskt ingen plats för honom i klubben, tyvärr. Jag menar, vart ska han spela? Mittfältare? Det är onekligen en önskedröm. En mittfältare måste vara den som tänker mest, den som är smartast, den som ibland löper för andra kreativa spelare. Är Halilovic en sån spelare? Absolut inte. En mittfältare ska också kunna kontrollera matchtempot (nej alla kan inte göra det som Xavi men åtminstone kunna sjunka/höja tempot). Halilovic som högerytter? Fantastiskt men konkurrera med en Messi som aldrig vilar? Eller någon av dom tre där framme som vill spela varje match? Då får Halilovic knappt spela och utvecklingen stannar. Njaa, jag ser honom som en av de mes talangfulla spelarna men frågan är vart han ska spela. Han kan spela som en 10:a men den rollen finns inte i FC Barcelona.

Samper? Jag blir personligen galen om han går nånstans. En sjuk talang det där. Det är helt otroligt hur Samper redan nu kan vara så smart och kunna tänka så mycket under en match. Det där är en extremt go talang som jag innerligt hoppas stannar kvar. Sergi Roberto har ingenting och göra i FC Barcelona och jag tycker att det är ett hån mot klubben när man använder honom som högerback. FC Barcelona kan bättre än så här. Vid nödsituationer: ja visst, men långsiktigt? Aldrig. Sergi Roberto tar extremt stor plats (för Samper) och hade han lämnat så hade Samper fått hans minuter och lite av eget välförtjänt. Vi får se vad framtiden visar...
Barcelona NoGo™
2015-07-29 19:37
Såg nyss matchen från inatt! Helt okej insats förutom den där pajasen Masip i mål haha.. Katastrof....
Barcelona Liunil Masse
2015-07-29 18:32
Dani Ceballos, vilken jävla stortalang. Blev utsedd till u19 EMs bästa spelare. Spelar för närvarande i Betis, den spelaren är ett måste hos oss!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-07-29 18:25
Märkte ni igår när Enrique eller Enzue blev riktigt arg på Halilovic? Tror det var när han nästan räddade en boll från att gå till inkast och sedan hoppade undan i nästa närkamp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-29 18:02
Så oerhört tråkig fotbollen har blivit Matcher under försäsongen brukar vara roliga att titta på, världsspelare som spelar utan press och kan leka av sig. Talanger som kommer in och briljerar och tar för sig Talanger får knappt chansen, då menar jag inte reserver i a-laget utan ren och skör talang. Inte i Barcelona eller någonstans, utan medelmåttor måste få speltid för att hålla dom tysta under säsongens gång Inga spektakulära finter eller show. Rafinha var den ende i laget som försökte på det underhållande Eller varför inte ta upp halilovic som försöker sig på en paneka och om folk la märke så tjatade han till sig straffen efter slutsignalen. Sånt här beteende skall uppmuntras speciellt när en talang försöker sig på det Tackar Gud för att vi har neymar och Messi laget som gör en extra dribbling, tunnel och spelar stundtals som att dom vore kvar i skolgården Hoppas inte det cyniska Europa får neymar att ändra på sin spelstil
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-29 17:35
Plus från matchen mot Chelsea: Rakitic, spelar med enormt självförtroende och ser mycket kvickare ut på plan, känns som att han kommer göra en ännu bättre säsong än förra. Suarez, ser ut att ha tappat några kilon och är redan i toppform, världens bästa striker ger mig känslan att han kommer göra en bättre säsong han med. Sandro, påminner väldigt mycket om David Villa, killer insticten och ett fruktat skott. Han blir en Joker denna säsong. Sergi Robero är en fullt duglig ytterback. Minus från matchen mot Chelsea: Bartra gör mig besviken, så feg i närkamper, Hazard hade lekstuga med honom ett par gånger, nya Puyol my ass. Mathieu, problem med koncentrationen under matchen, gjorde väldigt enkla misstag som inte får hända. Munr och Gumbau, två spelare som för tillfället inte hör hemma i A-laget, var riktigt dåliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-29 17:11
Sergi Roberto
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2015-07-29 17:03
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"] Säljer Adriano för en acceptabel summa, 8-10 milj euro. Flyttar upp Grimaldo. [/QUOTE] Vad gör vi om Alves skadar sig inför nästa El Clasico då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2015-07-29 15:56
Vizzla

Shut up and take my money.
#sportchef2015

Fixar du en utlåning av Bartra också så kan jag putsa dina skor.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-07-29 15:29
I den perfekta världen hade vi sålt Pedro för 35milj euro (Kommer överens om summan så vi får 5 milj euro extra istället för att tex united betalar extra skatt) Säljer Adriano för en acceptabel summa, 8-10 milj euro. Flyttar upp Grimaldo. Adama ersätter Pedro. Sandro flyttas upp. (Blivit en favorit för mig, Pondus och vågar ta för sig) Samper flyttas upp och Sergi Roberto lämnar klubben (Det minst troliga) Halilovic och munir lånas ut till klubbar i laliga som de har stor chans att ta en startplats i (Speltids klausuler där barca betalar deras löner om de spelar mycket)
Annons: