/spanien/barcelona/forum/3154.aspx/spanien/barcelona/forum/3154.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2015-04-26 16:21
Vermaelen platsade inte pga hans skador! Annars var han deras viktigaste försvarare samt lagkapten! Säger en hel del!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2015-04-26 16:20
Darmian i Torino har gjort en assist och ett mål i matchen mot Juventus. Han har legat bakom deras två mål. Han verkar vara en bra ytterback!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-04-26 16:07
Spoiler alert: Det gör han inte. Vermaelen platsade inte ens i Arsenals katastrof försvar. Tar Mascherano framför honom 8 dagar i veckan och ser hellre att Bartra får de andra chanserna. Det är bara att inse sitt misstag, släppa det och gå vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-04-26 16:06
@Nemesis 10:

Hoppas han får speltid på tisdagens match mot Getafe!
Barcelona Nemesis 10
2015-04-26 16:03
För att försöka byta samtals till nåt annat än Ronaldo vs Messi....
Vermaelen har fått grönt ljus från läkarna och ska nu alltså kunna spela, kommer bli spännande och se om han håller!
Barcelona zick9
2015-04-26 15:32
Yes, vi diskuterar Ronaldo!! Vi har bara gjort det 91 gånger hittills det här året...
Barcelona DM1982
2015-04-26 15:28
@Heisenberg:
Jesper åkte på en ip-spärr så det är inte svårt att få det. Samtidigt är det lite kul att folk år 2015 inte har lärt sig att strunta i troll. Troll livnär sig på att andra blir irriterade och inleder en fullständigt meningslös debatt som aldrig mynnar ut i något bra. Troll som Jesper kommer alltid finnas, det bästa är att låta dem vara så åker de på en spärr inom någon timma.
Barcelona Heisenberg
2015-04-26 15:25
Vad krävs egentligen för att få en IP-spärr? Det är ju helt uppenbart att det alltid är någon från "andra sidan" som kommer hit för att hetsa. Det borde väl gynna svenskafans i allmänhet, och alla forum i synnerhet, att dessa bottenskrap till människor inte får en plattform för att sprida sin okunskap?
Mod
2015-04-26 15:20
Lilla Jeppe har fått smisk på rumpan och kickats från vårt forum./Mod.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-26 15:04
Jag förstår inte vad allt fuzz handlar om.

Har jag missat det??? Har Messi lagt skorna på hyllan efter matchen mot Espanyol???

Har Messi spelat i Man U ? Har SAF upptäckt CR7?

SAF säger själv ändå att Messi är den bättre spelaren??? Det är väl klart han måste säga fina ord om CR7.

Ta det lugnt killar och tjejer och kolla från SAF perspektiv också.
Hur många tränare och spelare har hyllat Messi som den bäste någonsin?
Andas lite Messi är väl fortfarande 27 år gammal.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-26 14:55
Vem bryr sig om Ronaldo Damn. Ferguson ammade honom. Självklart ska han säga något så idiotisk. Jag ska citera Maradona som när han brukar köra över Pele. "Ferguson vaknade och tog fel piller. Gubben har börjat tappa minnet." Till Fergusons försvar har han sagt vid flera tillfällen hur stor Messi är och mycket bättre än Ronaldo samt resten. Även att Barca är världens största klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-04-26 14:54
Messi fiskar upp sprattel-laxen på morgonen, slänger på den på grillen till frukost och skiter ut den före lunch.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona dinho the artist
2015-04-26 14:45
Frodo
***
Tack för dumförklaringen, den var uppfriskande.

Min poäng var väl snarare så att jag anser att Ronaldos attribut (stor, stark, snabb, bra huvudspel osv) lämpar sig bra i alla lag. En Messi vars attributer är oerhört många men som även har en del egenskaper som lämpar sig bäst i ett possessionlag. Han tar också, i mina ögon, större plats på fotbollsplan än Ronaldo gör då han gör så himla mycket.
Barcelona Junta Dimision
2015-04-26 14:40
@Capitan \(^.^)/:

Han gjorde ett mål i sista matchen mot Ghana...alltså när de redan var utslagna. I VM 2010 var ju Ronaldo helt fantastisk med sitt enda mål i turneringen i 7-0 matchen mot Nordkorea...
Barcelona Barca4life98
2015-04-26 14:40
Alltså seriöst det börjar bli skämmigt att det är mer snack om Ronaldo än om vårt lag. Messi är bättre enligt 70 % utav världen punkt. Alla har rätt till att ha åsikter. Två olika, fast helt outstanding spelare liksom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-26 14:38
Jesper

Har för mig att Ronaldo gjorde 0 mål i VM 14. Eller är jag helt ute och cyklar. Med detta sagt, försvinn är du vänlig från vårt forum din lilla maräng.
Barcelona Neymar11
2015-04-26 14:05
Det jag inte trodde suarez hade var den osjälviska sidan. Men igår har han bokstavligen öppet mål men väljer att hoppa över bollen och ger bort målet till neymar. Så oerhört stort med tanke på hur mkt kritik han fick när han inte gjorde mål, visar vilket jävla psyke han har (oftast)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2015-04-26 14:04
dinho the artist

Spelare A är den bättre fotbollsspelaren.
Spelare B är den sämre fotbollsspelaren.

Spelare A kan spela som nia, tia, winger och mittfältare.
Spelare B kan bara spela som nia med utgångspunkt från kanten.

Spelare A kan spela både i ett possession- och kontringssystem.
Spelare B kan endast spela i ett kontringssystem.

Din slutsats: Spelare B har en mer allround spelstil och lämpar sig bättre i fler lag.
Barcelona Barca4life98
2015-04-26 13:59
Bra matcher på tapeten idag; • Everton-Manchester United • Arsenal-Chelsea • Celta Vigo-Real Madrid Vilka vinner tror ni? Jag tror på United, Arsenal och kryss i Real Matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-26 13:40
Cule4life Det sjuka är att potentialen är ännu större hos vår trio. Jag tänker på Neymar som fortfarande kan bli mognare i sitt spel, Suarez som kommer få ha en försäsong med laget inför nästa säsong. Messi är Messi och är omänsklig varje säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-04-26 13:40
Suarez är definitionen av vinnarskalle! Det är en spelare som gör allt för laget, en som löper kopiöst mycket och jagar varenda boll. Hälften av hans mål är rena jävla viljemål, mål som har kommit till genom att han har bestämt sig för att vinna den där jävla bollen som ser ut att gå utanför. En vinnarskalle är inte en som gnäller oh gestikulerar mot sina medspelare för passningen inte var perfekt. En vinnarskalle är inte en som snor mål från sina lagkamrater, genom att tex sätta dit foten på en boll som redan är på väg in. Eller en som försöker sno åt sig äran när någon annan gör mål och vägra gratta medspelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-04-26 13:34
När självaste huvudpersonen (Messi) inte bry sig om andras syn/åsikter varför gör vissa här inne. SAF skämmer bara ut sig efter ett sånt korkad uttal, RESPEKT är något som man lär sig att visa mot andra som barn men denna mannen är helt sjuk. vet inte riktigt vad har PL eller Championship som inte andra ligor har, spelar man i England då är man bäst ;)))). SAF har trauma i hjärnan från CL Final förlusterna, det kommer han att ta med sig till slutet av livet.....
Barcelona Gabriel
2015-04-26 13:26
Det handlar ju faktiskt inte om att SAF föredrar Cristiano, det ser jag bara som något normalt med tanke på deras nära relation de har med varandra, men att komma med ett sånt löjligt påstående och uttalande som han gör irriterar mig. Ja, det gör det. Vissa kanske klarar av att strunta i det men andra reagerar starkare på sånna BS-uttal, inget konstigt med det alls. Tänker på er som kommer med "hur orkar ni reagera". Att Cristiano skulle klara av att göra hattrick i Millwall men inte Messi. Haha, gubbe du har fått för mycket mjölk i ditt kaffe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-04-26 13:16
dihno the artist Håller med dig om i stort sett allt, inklusive den kritik som jag själv har skäl att ta till mig. Så tack för att du med ditt stoiska lugn och saklighet, får oss (?) att tänka till lite grann. "Sir" Alex citerade uttalande om Messi respektive Ronaldo satte känslorna rejält i svallning härinne. Men rätt ska vara rätt. För det första så säger Alex Ferguson inte alls att Ronaldo är bättre än Messi och därmed världens bäste fotbollspelare. Inte alls. Läser innantill igen: "People say, 'who's the best player in the world' and plenty of people rightly say Lionel Messi - you can't dispute that opinion". "Fritt" översatt säger han faktiskt att folk med rätta ser Messi som världens bäste; att det inte går att invända mot den uppfattningen. Det är väl snarare fortsättningen som får oss att tappa fattningen och bli som besatta: "But Ronaldo could play for Millwall, Queens Park Rangers and Doncaster and score a hat-trick - I'm not sure Messi could do it." Skulle inte Messi!!! En s k spontan reaktion från många. Själv går jag igång på alla cylindrar och skriver "Vem bryr sig om.." vad Alex Ferguson har att säga i fotbollsfrågor? Det är verkligen så att jag för min del finner all anledning att rodna med händerna för ansiktet, så här i eftertankens kranka blekhet. Men vad är det "Sir"Alex säger egentligen? Så som jag tolkar det nu. Inte så värst mycket mer än att han tror att Lionel Messi behöver befinna sig i en mer inspirerande miljö och ett åtskilligt större sammanhang än Ronaldo, för att få ut mesta möjliga av sin kapacitet vad gäller främst sitt målskytte; märk väl. Med andra ord att Ronaldos mentalitet och målmedvetenhet skiljer sig från Messis. Och Ferguson borde väl veta vad han pratar om med sin meritlista. Inte minst när han uppehåller sig vid portugisens personlighet och styrkor. I sak är Alex Fergussons uttalande inte mer kontroversiellt, än att Lagerbäck för några år sen skulle ha sagt att Henrik Larson är en bättre fotbollspelare än Markus Rosenberg. Men att den senare troligtvis skulle göra större succé vid en återkomst i allsvenskan än "Henke". Och där har vi ju dessutom facit i hand. Henkes hemvändande i Helsingborg blev ingen storartad succé. Det hindrade dock inte Ferguson från att förstå att Larsson skulle kunna bli en tillgång för Manchester United i Premier League vid en utlåning och slog till. Markus Rosenberg däremot gör sig bäst i Malmö FF. Svårare än så är det nog inte, när allt kommer omkring
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-04-26 12:57
Suarez snitt är ju riktigt bra. Poäng i princip varje match och efter jul även ett bra målsnitt. Han hinner förmodligen inte upp över 30 mål vilket är synd, det hade nästan varit för mycket att ha tre anfallare på över 30 mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-04-26 12:48
Messi
47 mål - 24 Assist = 71 poäng

Neymar
31 mål - 7 assist = 38 poäng

Suarez
19 mål - 14 assist = 33 poäng

Nice trio
Barcelona Denyo ©
2015-04-26 12:47
Neymar11

Tack!
Barcelona Neymar11
2015-04-26 12:27
@barcastuff: Official: Barcelona defender Thomas Vemaelen, who suffered an injury in June last year, has been given the medical green light #fcblive Helt otroligt, nu har vi inte en enda skada
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-26 12:26
Denyo Fantastisk första halvlek, återblickar från 08/09 när det funkade som bäst Andra halvlek en riktig krigarinställning, med en hel del finess Dock som vanligt för många missade chanser, men oerhört starkt att rada upp chans efter chans
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Denyo ©
2015-04-26 12:23
Kan någon ge mig en sammanfattning av gårdagens match
jobbade 19 av 24 timmar där av..

tack på förhand!
Annons: