/spanien/barcelona/forum/3132.aspx/spanien/barcelona/forum/3132.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA-més que un club
6/12/2015 00:24
Fett ceremoni på Copa America med dansade chileno Indianer hehe coolt :)
Barcelona L.A.M Nr 10
6/12/2015 00:22
Real-fansen buar ju ut sin egen kapten som varit klubben trogen och räddade dem under flera år från att vara ett lag som slåss om CL-plats. Såklart de inte tvekar på att göra samma sak mot Pique. De har knappt några egna spelare i laget och de spelare de kan vara stolta över som Casillas och Raul behandlas ovärdigt. Bortskämda supportrar som inte uppskattar de som ska ha uppskattning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
6/11/2015 23:42
David Silva är en spelare jag för övrigt alltid velat se i Barca, helvete vad han är bra asså.
Barcelona Liunil Masse
6/11/2015 23:40
Only in Madrid buar man ut sitt lands bästa mittback. En riktig skitklubb är Real Madrid, noll klass!
Barcelona Barca007
6/11/2015 23:31
@Rambla~:

Rätt så säker att den är albansk :)
Barcelona Rambla~
6/11/2015 23:28
Fler och fler faktiskt. Förhoppningvis resulterar det i att idioterna som buar får sig en tankeställare och skäms.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
6/11/2015 23:22
Haha! Några ropar piques namn i genom visslelvågen!
Barcelona Rambla~
6/11/2015 23:20
Hoppas Piqué gör mål och ger publiken långfingret. Hah, gott med de riktiga fansen som nu skanderar Piqué.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/11/2015 23:09
Jävla idioter till fans som inte kan skilja på klubblag och landslag. Hoppas han tackar nej till landslaget sen. Låt Catalunya få registrera sitt egna landslag istället. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MUNIR-ADAMA
6/11/2015 23:07
[QUOTE=messiooooxavii]Grabbar i land läser jag runt på andra forum för att få mig ett gott skratt och detta gav mig just det. "Så jävla sjukt hur det har vänt! Jackson Martinez snart klar? Och Ibra? Snart kommer Kondogbia också... Vem vet vilka fler som kommer. Det verkar som att Berlu och Bee är seriösa...jag svär om Galle trollar och allt är skitsnack igen och vi hämtar Matri och sen Mr.X presenteras med fyrverkeri och sång 31 Augusti i San Siro och det visar sig att det är Luca Toni...kommer flippa om Galle ljuger igen!" Galliani hypade hela Milan med att det kommer en mister x förra säsongen och alla börja skriva om diverse världsspelare och det blev Matri haha vilken tragikomik . Tänk om våran club hamna i det läget? Tack vet jag Neymar Suarez Messi , inga jävla Matri som mister x. Lyxx mina vänner lyxx [/QUOTE] hahhhhahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
6/11/2015 23:05
Pique utbuad rejält nu när han är ppe och värmer för spanien haha

Pique är King ;)
Barcelona Rambla~
6/11/2015 23:05
Vidal skadad och utbytt mot Vitolo. Hoppas det inte var något allvarligt. Någon som vet vilket land kanalen Super Sport 3 HD tillhör?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
6/11/2015 22:55
@Bàckis - adoradors de Rivaldo:


Det var Sanllehí som fixade både Neymar och Suárez, inte Zubi. Ter Stegen och Rakitic satt båda på utgående kontrakt och ville redan lämna. Till och med jag hade lyckats värva dem för ett bra pris utan problem l det läget. Att kunna fixa sådana spelare för Barça, och i sådana lägen är ett krav, ingen bedrift.
Barcelona Funeral Canticle
6/11/2015 22:53
@messiooooxavii:


Frågetecken på hela inlägget!?!?!?
Barcelona messiooooxavii
6/11/2015 22:47
Grabbar i land läser jag runt på andra forum för att få mig ett gott skratt och detta gav mig just det. "Så jävla sjukt hur det har vänt! Jackson Martinez snart klar? Och Ibra? Snart kommer Kondogbia också... Vem vet vilka fler som kommer. Det verkar som att Berlu och Bee är seriösa...jag svär om Galle trollar och allt är skitsnack igen och vi hämtar Matri och sen Mr.X presenteras med fyrverkeri och sång 31 Augusti i San Siro och det visar sig att det är Luca Toni...kommer flippa om Galle ljuger igen!" Galliani hypade hela Milan med att det kommer en mister x förra säsongen och alla börja skriva om diverse världsspelare och det blev Matri haha vilken tragikomik . Tänk om våran club hamna i det läget? Tack vet jag Neymar Suarez Messi , inga jävla Matri som mister x. Lyxx mina vänner lyxx
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
6/11/2015 22:09
Barclasico Måste berömma honom för de målvakter han värvade också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
6/11/2015 21:30
@Tiki-Taka:


Läste då denna artikeln, den förklarar rätt tydligt att bannen inte gäller Denis Suarez, men att presidentvalet försenar processen nu i sommar.
Barcelona Z_Z
6/11/2015 21:24
@Tiki-Taka:
Är det inte för att Sevilla (om vi försöker ta tillbaka honom) då kommer utnyttja deras köpklausul vilket gör att han först blir Sevillaspelare och att han sedan köps tillbaka för återköpsklausulen, och att han på så vis måste registreras på nytt.
Barcelona SOMISEREM1899
6/11/2015 21:00
Aleix Vidal och Marc Bartra startar för Spanien mot Costa Rica.
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
6/11/2015 20:40
Barclaciso Möjligt, oavsett vilket har jag inget emot att han känner sig delaktig i framgångarna. Vi är nog båda två lika glada att han inte är kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
6/11/2015 20:37
If Denis Suarez (21) returns from loan at Sevilla this summer, he won't be able to play until January because of Fifa ban. [tmw via sport] Detta kan väl inte stämma!? Vi hämtar ju tillbaks en utlånad spelare, vi köper ju inte honom. Spelaren tillhör Barcelona, och därför skall transferförbudet inte gälla för hans del! Eller vad tror ni? Om så är fallet så skall han vara kvar i Sevilla ett år till. Ingen ide att hämta tillbaka där han får noll speltid under hela hösten.
Barcelona BARCA-més que un club
6/11/2015 20:20
Flavia

Ja det är synd, men det är rent sagt ut för jävligt att dom inte prioriterar Copa America så högt väldigt synd för alla oss som älskar sydamerikansk fotboll.

Barcelona Barclasico
6/11/2015 19:28
@Bàckis - adoradors de Rivaldo:
Så du påstår att vår nya sportchef Braida inte hade lyckats få dessa två herrar till Katalonien... Kanske t.om till bättre pris? Gubben, Det var ju LE som ville ha både Rakitic och suarez!
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
6/11/2015 19:21
Barclasico Hur dåligt jobb han än må gjort är han oavsett en del av framgången? Utan Rakitic och Suarez kanske vi aldrig nått sådana framgångar som vi gjort .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/11/2015 18:49
Zubizarreta: “I'm very happy for Luis Enrique, players and Barça on the club winning the treble. I feel part of what they achieved.”

Käften!
Barcelona Mdawg
6/11/2015 17:44
Var ni inte på plats i Berlin under CL-finalen. Här är en högupplöst interaktiv bild som ger lite mer känsla. Bättre sent än aldrig!

Ni kan ju även hitta er själva om ni var där, eller någon polare som var där. :D
Barcelona Rafa Alcantara - 12
6/11/2015 17:26
Kan någon vänlig själ posta Nivas plus-låsta Copá Americaartikel? Tack på förhand.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
6/11/2015 17:24
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Jag har riktigt svårt att förstå mig på vissa som ens tycker att "V75 med kor" eller rättare sagt damfotboll (som det så fint heter) är "roligt" när kvalitén är ett lågvattenmärke värd namnet tyvärr. Men ändå så skall hela spektaklet haussas upp i massmedier och att det sänds på svensk TV på bekostnad av Copa America vilket är där skon klämmer, något som flera kan hålla med tror jag.
Flavía
6/11/2015 17:24
@BARCA-més que un club:
Jag kan bara tyvärr hålla med dig min vän, notera att inga större svenska medier har haussat upp och producerat artiklar om just Copa America. Förstår inte alls varför denna turnering, som är världens största kontinentala fotbollsturnering efter EM, får sjukt lite uppmärksamhet. Men om exakt en vecka så drar även U21-EM igång så nog är det en liten tröst. Visst, inga direkt megastjärnor som kryllar i den turneringen men åtminstone finns en rad spännande namn som mycket väl kan tillhöra världstoppen likt Koke, De Gea, Özil för att nämna några exempel.
Barcelona Rambla~
6/11/2015 17:03
Okej, så bara för en bredkäftad Lopo i Depor inte kan stänga igen käften under en intervju, känner sig LFP tvingade att starta en utredning?

Vafan är detta för Kalle Anka-fasoner? Så bara för att han sade till Xavi att det lite lugnt, oavgjort är bra för alla, måste detta utredas. Där Barcas namn ska dras i smutsen? Är det Barcas fel att Lopo sade så till Xavi? Hur kan det vara ett giltigt skäl/argument att påbörja en utredning?

Det är enbart för att det är Barcelona som är det ena laget. Hade aldrig ens kommit på tal om det varit något annat lag. Börjar blir så förbannat trött på ligaförbundet, fotbollsförbundet och allt som har med spansk fotboll och göra. Det räcker fan nu!

Byt liga säger jag. Vem bryr sig om el Clasico? Barca har inget kvar att bevisa. Byt till en liga, om det går, där man blir behandlad på samma premisser som resten av lagen i ligan, där man blir visad lite respekt.
Annons: