/spanien/barcelona/forum/3116.aspx/spanien/barcelona/forum/3116.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
6/9/2015 21:52
Först skriver Alves ny kontrakt i två år och sen förlänger även Enrique till 2017..
Barcelona Shanghai
6/9/2015 21:46
FC Barcelona borde bojkotta UEFA/FIFA-galor framöver. Låt de ge allt till Cristiano Ronaldo så det blir mer konkurrens så folk njuter av det och att fotbollen inte dör. Argentinaren är överlägsen honom att de gav portugisen 2 gratis guldbollar så det blir "konkurrens". Säga vad man vill om Mourinho, men det han sade om omröstningen stämde. FIFA och UEFA fifflar med rösterna. Vilket skämt, lägg ner dessa priser eftersom de är inte på allvar.
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
6/9/2015 21:29
Är den här bekräftad? Den är ju hur löjlig som helst, har Abramovich betalat in sina killar till elvan eller? Åkte inte Chelsea ut i åttondelen? För övrigt tycker jag man ska ha gjort nåt extraordinärt för att komma med om man inte tillhör en semifinalist.

Hazard har inte ens nått upp till Neymars snopp, varken målmässigt eller kvalité.

Cortouis? Vart är Buffon och övriga Juve-spelare? Inte en enda juveback eller skymten av Pique här. Både Barca och Juve har hållt försvarsnivå av högsta klass och så kommer killar som Spahic och Sandro och tar plats, wtf?

Inte heller någon Lahm eller Schweini eller Rakitic som alla presterat bra mycket bättre än casemiro, hazard och matic.

Dessa awards börjar bli skämt och politik, det är allt det är med det.
Barcelona SOMISEREM1899
6/9/2015 20:59
UEFA har valt Messis ögonbländande mål mot Bayern som det tredje snyggaste målet i säsongens Champions League-upplaga, och Cristiano Ronaldos fjongavslut mot Liverpool som etta... Hur är det ens möjligt att hålla Ronaldos mål över Messis? Illa.
Barcelona the cameroonians
6/9/2015 20:31
I morgon klockan 12.30 kommer Bartomeu att inleda sin valkampanj när han håller tal på valkontoret vid Passeig de Grácia. På torsdag kommer Benedito att göra samma sak på sitt huvudkontor och på fredag är det dags för Jordi Farré att påbörja sin kampanj. Det är inte klart om eller när den tredje kandidaten, Jordi Majo, kommer köra igång, och när det gäller Laporta gissar jag på att han kommer invänta vad Bartomeu säger och därefter gå all in. I morgon kommer även Dani Alves att hålla en presskonferens och förklara varför han till slut valde att förlänga sitt kontrakt. Har dock ingen exakt tid på detta - någon annan som vet? EDIT: Klockan 14 svensk tid är det.
Barcelona Blaugrana91
6/9/2015 20:17
Bartomeu: "our forecast for income for this year is 600 million Euros. An increase of nearly 50% in 5 years"


"For the first time in our history, we have become the football club with the highest income" - President Bartomeu #FCBLive


Bartomeu: "we have set aside resources to bring in the world's best players - those who everyone wants to sign". #FCBLive

Misstänker att ekonomin och värvningar kommer vara det han lägger fokus på i valet samt trippeln så klart.

Det sista citatet skriker Pobga för övrigt.
Barcelona the cameroonians
6/9/2015 19:57
11-9-10 Gällande Neymar-gate så har Bartomeu skrivit under flera av kontrakten i den affären och det är precis därför han står åtalad och troligtvis kommer att dömd som skyldig under nästa år. Det är precis detta som kommer bli hans fall, han kommer bli totalt sågad av de andra kandidaterna och kan inte skylla ifrån sig - även om han ff, precis som han sa ikväll, står fast vid att han och Rosell inte gjort något fel. Och ja, jag är livrädd för vad som kommer hända om han får sitta kvar ytterligare en mandatperiod. Qatar kommer definitivt att få en större påverkan på klubben och institutioner som la Masia och vår identitet kommer få stryka på foten än mer.
Barcelona SOMISEREM1899
6/9/2015 19:49
@11-9-10:


Värvningarna ska Bartomeu absolut inte tackas för. MAtS hade Zubi följt sedan länge, Bravo handplockades av Unzué, Lucho efterfrågade Mathieu och Suárez samt Rakitic, Vermaelen hämtades in av Zubi och värvningen av Douglas är bara ett stort mysterium (Traffic). Inte ens valet av Luis Enrique som coach ska Barto tackas för, då det var Zubi som valde honom.

Messis formlyft, trippeln, och FIFA-avslöjanden ska han inte tackas för heller (det var ju han som såg till att vi fick transferembargo). Sen så tycker jag det är fel att ''tacka'' Barto för den ekonomiska situationen med tanke på Qatar Airways-reklamen och att Camp Nou kommer få ett sponsrat namn om han får bestämma osv.

Bartomeu ska inte tackas för någonting. Han ska bort.

Barcelona 11-9-10
6/9/2015 19:40
Rambla~ Tanken på vad han kommer göra när han sitter "säkert" i 6 år är nog det som skrämmer folk här inne mest. För helt ärligt hur mycket skit kan vi lägga på barto Neymar gate behövs inte tas upp, för det där är helt och hållet rosell och den evigt hyllade sahnelli (stavningen) bakom Jag personligen vill fortfarande ha något helt nytt och helst den yngste av kandidaterna. Men i slut ändan är det personerna omkring sig som jag kollar mest på Men döms efter dom man umgås med ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/9/2015 19:39
the cameroonians Självklart var det Alexanco. Jag förväxlar alltid de två. Bra att du är på tårna. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/9/2015 19:36
11-9-10 Det är just i de banorna jag resonerade med mig själv när jag funderade på om Barto var så j-a dålig trots allt. Fast när jag tänker på sponsorn Qatar vänder det sig i magen på mig. Visst, man behöver inte vara någon helylle-klubb på något sätt men det finns ju olika grader i helvetet trots allt. Moraliskt är det bara för mycket med Qatar. Annars håller jag med dig, 2015 har han gjort precis allting rätt taktiskt och politiskt sett för stärka sin ställning i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/9/2015 19:35
Rambla~

Det var Alexanco som Sandro sparkade 2010

Amor var Sandros val men han fick ju bära hundhuvudet för det där med FIFA-banen och rekryteringen av spelare under 18 år.
Barcelona Rambla~
6/9/2015 19:28
Diar Shekha When you put it like that. :) Dock ska man komma ihåg att klara av och stanna kvar en längre tid i Segundan är väldigt svårt för ett B-lag, det går i cykler det där. Fem säsonger som nu om jag minns rätt är väldigt ovanligt. De brukar ramla ur efter 2-4 säsonger. Fast misskötseln av La Masia finns där oavsett degradering eller inte. Ja det är Roura som basar nu. Guillermo Amor var ju den som Laporta tillsatte, f.d. spelare och något av en klubbikon. Du kan ju gissa vad som hände med honom när Sandrusco intog presidentposten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
6/9/2015 19:16
Bartos största triumf kort är inte dåligt Han kommer skylla allt på råttan rosell, och ta avstånd till allt han har medverkat i. Han är så sjukt underskattad här inne, men han är lika slug som en räv. Han har skött sig exemplariskt sedan nyår Allt det positiva har kommit en efter en Trippeln Förnyande av kontrakt Messi i stor form Super trion "Ekonomin" Lucho ( inte minst att han slår ut Pep) Lyckade värvningar T om att det har visat sig att FIFA är korrumperad Kicken han gav Zubi samt esubio Pungat in sponsor avtal efter varandra Bara det med intel insida 50 miljoner kronor/år för något som inte ens syns ----------------------- Jag ska faktiskt ta av dom partiska glasögonen jag har, men har HAN varit så dålig som vi alla tror? Eller ältar vi rosell fortfarande och drar han över kanten med? Han har ju ändå bara suttit i drygt 15 månader Man ska ta det bra med dåliga, men ska vi ta det dåliga med det bra? Det roliga är han hade behövt göra endast en grej för att förbättra sina chanser enormt. Byta tröjsponsor alternativ ta bort tröjan sponsor totalt
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
6/9/2015 19:14
@Aléx:

Visserligen Off-Topic men man skall ta Sverige insats med en nypa salt, man har trots allt en betydligt viktigare match mot Montenegro i EM-kvalet. Räkna med att det blir en hel del förändringar i startelvan....
Barcelona Kröjf
6/9/2015 19:01
(Xaviesta) Nej, jag ställde inte olika anledningar mot varandra. Det var just precis därför jag avslutade mitt inlägg med att understryka att det inte fanns några som helst "underströmmar" (dold agenda) i min huvudsakliga fråga; den om din nuvarande inställning till Suarez. Men skit samma. I sak var svaret klockrent! Vilket ju alltid är och bör förbli huvudsaken, om man nu inte är ute efter något helt annat.
Barcelona Shanghai
6/9/2015 18:54
Den dagen ledningen tar bort de där bokstäverna "Qatar" från vår vackra tröja, så kommer det att vara en seger för fotbollen.

Jag har sagt det flera gånger, vad spelar det för roll om vi får mycket deg när i har ett land som som finansierar terrorism? Skamligt!

Ni har redan förstört klubben med att ha reklam på tröjorna. Vi et att ni vill tjäna pengar på det, kan ni nu bara ta bort "Qatar" och ta någon vettig reklam?

Läste här att Manchester United får mer med Chevrolet än vad vi får. Fixa avtal med Chevrolet, Volkswagen eller något.
Barcelona 11-9-10
6/9/2015 18:47
Vampiro Hade varit bra med någon äldre forward i truppen Rvp? Fan kommer inte på någon annan nu alls som man kan få billigt och accepterar bänkplats
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
6/9/2015 18:44
Barcelonistas och papillon får en liten vila från forumet, 24 timmar. Skicka pm till varandra om ni ska tjaffsa, resten här är knappast intresserade.

Kan även passa på att säga att moderatorer från Puertan och jag kommer ha ett litet samarbete angående användare som trollar. Skapa inga konton och gå in till Puertan och trolla, det kan straffa sig. Samma gäller maränger som försöker trolla här. Allt för att forumen ska vara så bra som möjligt.//Mod.
Barcelona Vampíro
6/9/2015 18:44
Nu får vi inte värva i sommar och bla bla men borde man inte försöka fixa en till anfallare? Pedro i all ära men han känns tyvärr kallare än en fiskpinne. I år har vi haft väldigt mycket tur med skador på trion där uppe. Det är omöjligt att ha en spelare i den klassen på bänken men någon striker som kan lira på kanterna bör vara något som LE tittar efter. Vem det skulle vara låter jag vara osagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
6/9/2015 18:42
[QUOTE=11-9-10]@FCBarcelona: "For the first time in our history, we have become the football club with the highest income" - President Bartomeu #FCBLive Oj då, inte ens där är real ledande längre. Ytterligare en titel haha! [/QUOTE] Iof har väl varken Real eller United presenterat sina resultat, men det blir nog svårt att gå om oss även där. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
6/9/2015 18:37
@FCBarcelona: "For the first time in our history, we have become the football club with the highest income" - President Bartomeu #FCBLive Oj då, inte ens där är real ledande längre. Ytterligare en titel haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/9/2015 18:37
@Coach Pep.:


Amen to that !
Barcelona 11-9-10
6/9/2015 18:31
Lucho har snaggat sig haha! En Pep som redan börjat tappa håret ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
6/9/2015 18:31
LennyRomario För det första så har jag senaste åren blivit mer negativt inställd till fotboll, samt Barca med Ro$ell-juntan, vilket färgar av sig i min syn på spelet. Det blir inte lika trevligt om man är pessimistisk, och just i det fallet kanske jag borde försöka bättra mig. För det andra är jag ganska radikal rent generellt och skulle beskriva mig som "Cruyffist", vilket betyder att mina krav på fotboll per automatik blir höga i en fotbollsvärld som domineras av pragmatism och resultatblindhet. Jag anser att Peps, Rijkaards och Cruyffs Barca hade mer underhållningsvärde. Jag tycker också att Bayern med Heynckes var bättre än årets Barca. I övrigt t.ex. Arsenal 2005 eller Liverpool på 80-talet som jag tycker spelade mer tilltalande fotboll. Den här säsongen tycker jag inget storlag i Europa imponerat särskilt mycket. Fotboll var bättre förr, helt enkelt.
Barcelona Diar Shekha
6/9/2015 18:30
Rambla
Jag personligen tycker inte att han är värd en andra chans och han förtjänar överhuvdtaget inte att vara i vår klubb. Folk som är nära Rosell bör vi hålla oss borta från. :P

Bartomeu reagerade aldrig när Rosell smutskastade Cruyff/Laporta. Bartomeu & Zubi lovade Eric Abidal ett nytt kontrakt så fort han blev frisk efter sjukdomen, blev ingenting av det.
Bartomeu kan inte ta avstånd från Qatar. Ett diktatoriskt land som förtrycker & mördar människor är inte synonymt med Katalaner som själva varit med om förtryck under många århundraden.
Bartomeu har inga bollar. Madrid pressen attackerar oss med allt möjligt, en gång om dopning, en annan gång om skattefusk & andra diversive saker. Han tar aldrig fighten med de och sätter inte ner foten.
Bartomeu & hans folk har kört ner La masia rakt ner i toaletten. Barca B åkte ner. Akademin är numera som en välgörenhet där Bartomeus polare från alla möjliga poster trots att de är helt inkomptenta. Eusebio som coach. Jordi Roura som verksamhetsansvarig om jag inte minns fel.. När var det senast en spelare från Akademin slog genom stort i A-laget?
Alla våra skattebetalningar som vi gjort nu i efterhand pga ledningens usla köp.. listan kan göras längre. Haha.
Barcelona Barcelonistas
6/9/2015 18:30
Putalon - Vrf är du så besatt av mig? Kommenterar allt jag skriver haha. Get a life please.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
6/9/2015 18:29
The camerooninas Bort med sponsorn på tröjan, och kräva 80-90 miljoner € / år från Nike eller byta märke Man u får för fan ca 70-80 miljoner € från adidas Vilket lag är större än Barcelona nu?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
6/9/2015 18:27
Barcelonistas

Haa varför går du inte ut och njuter av solen istället för att göra bort dig ännu mer.

"Hur gamla är ni". Tillräckligt gamla för att veta att allt bra som har att göra med Barca inte började och slutade med Laporta.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
6/9/2015 18:23
Lion24

Vem hade kunnat tro att Alves har ett större hjärta för Barca än Valdes (som är fostrad i Barca men ändå valde att lämna).
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: