/spanien/barcelona/forum/3108.aspx/spanien/barcelona/forum/3108.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai
2015-05-28 20:59
Roliga är att man skyller på USA men vet inte att Qatar är med USA. Facepalm!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-05-28 20:54
Varför ska USA få VM men inte Ryssland? USA är den största problem i världen och gör sig skyldiga till miljoner och miljoner människors liv..USA ska ha rätt att ockupera hela världen men Ryssland ska inte ha rätt att försvara sin egen befolkning.. Vaddå Qatar har aldrig haft med fotbollen att göra? Tillhör inte fotbollen alla? Eller ska den bara tillhöra västvärlden? Varför ska inte en mellanösterns land få ett VM? Syd Afrika ska få VM utan ett enda ord, Brasilien ska få både VM och OS utan protester, vilken dubbelmoral alltså..
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-28 20:45
@enkos:


Varför Fifa är korrupta?

Tja, du kanske inte hängt med i svängarna men nu är det faktiskt så att det finns tydliga och klara bevis på att FIFAdelegater tagit emot mutor. Den interna granskning som genomfördes hos FIFA hemligstämplades och FIFA förbjud att den skulle lämnas ut offentligt. Granskaren avsade sig uppdraget när han informerades att rapporten skulle utlämnas selektivt, dvs att viktiga detaljer ej utlämnades till offentligheten.

Annars kan du använda logik.

VM 2018 går till ett land som mer eller mer mindre har direkt inflytande i civilkriget i Ukraina samt sponsrat "rebeller".

VM 2022 har gått till ett land som aldrig haft med fotboll att göra förrän man insåg hur mycket pengar som går att tjäna där. Sedan dess har man satsat på nybygget av 10-tal arenor som mer eller mindre byggs av slavar där minst 1 dör varje dag under de katastrofala förhållanden. Slavarna har heller ingen möjlighet att ta sig hem.

FOtbollspelare ska alltså i detta land som har somrar som är närmare 50 grader (Celsius) springa runt i 90 min plus. minns du sydafrika? detta kommer vara ännu värre.

Qatar har itne varit något annat än trubbel och verkligen inte gjort sig förtjänt.

i en skala 0-100 på hur mycket man förtjänar att hosta VM ligger England 90+ samtidigt som jag rankar Qatar som 1. Visst är landet rikt, men kolla hur det ser ut på deras arbetsplatser. Kanske man inte har mycket kvar till arbetar-löner när det mesta går till mutor.

Min vän, jag skiter i om jag blir bannad, men du med dina konspirationer om att England använder sin makt för att sprida propaganda om FIFA, låter som en 10-åring. Vilka är "England" ? Drottningen? Parlamentet? Fotbollsförbundet, media eller pojkscouterna?

FBI har agerat eftersom det finns klara misstankar till fiffel inom det nordamerikanska förbundet som direkt påverkar USA. Att man städar runt inom hela FIFA har efterfrågats i många år. Diktatorn blatter har suttit i nästan 17 år nu, det är dags för denna stofil att skaka galler och betala för all skada han åstadkommit.
Barcelona Nemesis 10
2015-05-28 20:45
Sport: The trident is back! Luis Suarez will be fit to start for Barcelona in Copa del Rey final
Barcelona Yellow cake
2015-05-28 20:35
--Neymar--Suarez--Messi ----Iniesta-------------Rakitic -------------Busquets Alba--------------------------Pedro ---------Pique----Bartra --------------Bravo Om Pedro skulle fungera som högerback, skulle detta kunna vara ett slagkraftigt lag, och då har vi 7 egna talanger i starelvan. Bänkspelare: Tello, Adama, Montoya, Rafinha, Samper.. inte så tokigt ändå. Sen finns ju även Mascherano, Vermaelen (jag tror på denne man jag), Mathieu.
Barcelona Lion24
2015-05-28 20:26
Jag tycker att Pogba är en fantastisk spelare som dessutom är ung och fortfarande untvecklingsbar. Han är redan mycket mer men kan bli ännu bättre. Det här snacket med att han spelar i Serie A och att det inte betyder så mycket är struntprat. En spelare har talang i sig vart han än spelar. Serie A är fortfarande en bra liga som håller hög kvalité även om just kvalitén inte är som den var för ca 10 år sen.

Men ska jag vara ärlig så är det alldeles för mycket pengar på honom, om 80-100M euro stämmer alltså. + så får man Raiola och göra med, blir Pogba inte nöjd med nånting inom klubben så kan han skicka ut Raiola och Raiola kan skapa kaos i en klubb, tyvärr. Sedan känner jag att också att Pogba är aningen arrogant och jag vet inte hur det hade gått hem hos de andra spelarna.

Det finns mycket billigare alternativ än Pogba som dessutom också är unga och spelskickliga. Då tänker jag på bland annat Gundogan och Pjanic. Sedan har vi spelare som Halilovic, Samper och Denis Suarez som knackar på dörr till A-laget. Skulle Pogba inte få spela en match som han velat spela så kan det skapa kaos i klubben/truppen medans om Gundogan eller Pjanic, en spelare med lägre profil men som dessutom är enormt skicklig, inte hade fått spela den matchen så skulle det inte ske samma kaos inom klubben. Skulle jag få välja en mittfältare så hade jag valt Gundogan då han verkar vara en ödmjuk spelare, är van vid ett högt presspel och intensitet men som också är enormt skicklig med boll. Gundogan är också en rörlig spelare som kan vägga sig genom ett försvar eller ta sig förbi 1-2 försvarare. Först 2 finaler!
Barcelona Barca4life98
2015-05-28 20:19
Enligt mig så borde vi låna ut; Adama, Halilovic, Samper och Denis nästa säsong MEN till klubbar där dom får speltid. Hämta hem dom till säsongen 16/17. Köp in en högerback (Aleix Vidal?) och flytta upp Grimaldo som back up till Alba. Gundongan kan man köpa om man får honom billigt. Kanske behövs en ny mittback också i form utav Laporte eller någon annan ung. Truppen 16/17; Bravo, Ter stegen, Masip - Aleix Vidal, Bartra, Pique, Mascherano, Mathieu/Vermaelen, Laporte, Alba, Grimaldo - Busquets, Samper, Rafinha, Gundongan, Iniesta, Rakitic, Denis, Halilovic Messi, Neymar, Suarez, Adama • Blir många bra mittfältare och det kommer bli tufft att hålla alla nöjda. Denis, Rafinha och Halilovic kan även spela i anfallet. • Möjlightvis att man lånar ut Samper och Denis/Halilovic ytterligare en säsong? Vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-05-28 20:18
Förstår inte hur man kan klaga på att vi "endast" kommer ha 4-5 egna spelare i startelvan. Hur många andra lag i europa kan ens mäta sig med det? Undrar verkligen om folk bara har följt Guardiolas Barça för det har knappast alltid sett ut så. Att ha nästan en hel elva full av spelare från La Masia är extremt ovanligt och historiskt sett så har Barcelona alltid blandat med värvningar vilket man även gör nu. Inga konstigheter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-05-28 19:57
Det är galenskaper att vi jagar Veratti när en som Halilovic är tillgänglig. Ätligt talat man blir äcklad av att man ständigt jagar spelare varje bara för att visa andra att vi har pengar och talangerna väljer oss. Till nästa säsong ser det alltså ut såhär; Iniesta - Busquets - Rakitic Rafinha - Samper - Halilovic Nu kommer säkert en som säger; "Men Iniesta är 30 år". Ja, han är 30 år, men vampyren håller minst 5 år till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-05-28 19:52
Vet inte varför vi är ute efter en mittfältare när vi har talanger i Samper och Halilovic. Båda kommer nog att förflyttas upp till den kommande säsongen, då Xavi lämnar och Sergi Roberto blir möjligtvis utlånad. Någon som vet hur båda har sköt sig i ett dåligt b-lag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcanist
2015-05-28 19:36
@Leo y Cesc:


Det är nog hans luder till agent som lägger sina krav.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-05-28 19:30
@petersays:
Vi har ju en riktigt fin mittfältsuppsöttning från La Masia som jag nämnt innan. Däremot oroar jag mig för att både spelare, tränare samt ledning är tålmodiga nog och låter dem utvecklas rätt. Dagens styrelse verkar ge jack shit i våra ungdomar och vill bara ha talanger som genererar pengar. Halilovic kommer bli riktigt stor i framtiden. Vi har faktiskt riktigt fina talanger som med rätt vägledning kommer husera på vårt mittfält tillsammans. Dock är jag orolig för att någon i klubben fuckar upp det helt som de gjorde med Thiago.
Barcelona Yellow cake
2015-05-28 19:24
Coutinho förstår jag inte att folk vill ha till Barca, då skulle jag hellre se Rafinha.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-28 19:23
FC Barcelona Vs. Athletic Bilboa [Copa Del Rey Final] (05/13/2009) Full Match

Ska ladda med den här matchen de här närmaste dagarna..

Vilken president, ledning, tränaren, spelare, försvar, mittfält och anfall vi hade :-)))

Ni som vill lada inför lördag. Här ladda.. Jag ska kolla om och om igen på den här matchen...
Barcelona enkos
2015-05-28 19:19
Real har gått ut och dementerat italienska medier som har hävdat att Real lagt officiellt bud på Pogba..

Varför ljuger dagens medier så mycket är att de ska få lite uppmärksamhet. ..
Barcelona papillon
2015-05-28 19:18
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

"Laporta ledde laget ut i världen"??

Det var snarare Rijkard tillsammans med Ronaldinho som gjorde det.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona petersays
2015-05-28 19:14
"-------busquets
rakitic----------verratti

-------verratti
rakitic--------coutinho"

När jag ser mittfältsförslagen så inser jag plötsligt att det känns jääääkligt långt borta att vi kommer starta med 7-8 egna produkter om en säsong eller två. Hur "Mes que un club" är det när Pique, Alba, Busquets och Messi är våra enda egna spelare? Av vilka två dessutom redan varit ute och flummat i andra lag. Fy fan Hoppas verkligen att det stiger upp några riktiga a-lagsspelare från akademin snart.
Barcelona Coach Pep.
2015-05-28 19:09
Xavi 6 // Visca Barca Suarez har teknik som få. Det är bara det att han har en väldigt speciell bollbehandling som kommer från gatan och som gör att han ser klumpig ut, men han har 100 % koll på bollen. Om vi köper spelare efter Luchos spelsätt så kan vi köpa Gareth Bale, Shelvey, Henderson och Fellaini. Blir du nöjd då? Skämt åsido, men Verratti och Coutinho hade passat in även i Luchos system. Coutinho spelar jävligt direkt och Verratti hade kompenserat defensivt. -------busquets rakitic----------verratti -------verratti rakitic--------coutinho Vi hade blivit jävligt flexibla på mittfältet. Jag är ganska säker på att Verratti hade kunnat spelat pivote i Barca galant. Verratti är en sån där sjuk jävel som klarar av att dribbla bort spelare i de mest trängda och riskabla lägen, likt Iniesta och Busquets, fast galnare. :P De mest realistiska alternativen för Barca är Kovacic och Coutinho, men istället vill Barca spendera en förmögenhet på Pogba.. Det är inte vad jag kallar för fingertoppskänsla med värvningar.. Det är Real Madrid-style på hög nivå. Barca bör alltid rusta för att utöva fotbollskonst (possession-spel är det enda man kan kalla för fotbollskonst) med en mittfältsuppsättning av rang, men det är inte vad vi kan förvänta oss om Bartomeu vinner valet och Lucho fortsätter.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-05-28 19:08
Någon som har koll på denna Gerson som Barca förmodas ha köpt. Har inte riktigt förstått vad för typ av spelare han är efter att ha läst lite här och var. Hört mycket positivt om honom och han anses vara the next big thing på mittfältet i Brasilien. Kan dock tycka att det vore lite oschysst mot våra egna talanger att köpa en 18-årig brasse för 20 miljoner euro.
Barcelona Xavi 6 // Visca Barca
2015-05-28 18:47
Man bör gå efter spelare som passar in i managerns spelsätt. I det här fallet LE. Han har anpassat vårt spelsätt efter spelarnas egenskaper. Rakitic och Suarez är väl inte de bästa tekniska spelarna utan hårt jobbande spelare. Vi har en balanserad startelva enligt mig vilket är superviktigt. Man kan bara jämföra med Real. De har släppt in betydligt fler mål p.g.a målvaktstabbar och annat. Det känns ju också jäkligt skönt att ha två klassmålvakter av världsklass/nivån under.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-05-28 18:36
Thiago Alcantara är den som är mest lik Xavi där ute vad gäller playmaker-egenskaper, skulle jag säga. Verratti ser jag mer som en mix av Pirlo och Busuqets, d.v.s. att Verratti har betydligt bättre defensiva egenskaper än Xavi och har en känslig passningsfot a la Pirlo, men frågan är om han kan bli en spelmotor av Xavis kaliber.

Verratti skulle kunna i alla fall kunna bli ett litet monster i Barca med tanke på hans övermänskliga bollkontroll. En hybrid av Xavi , Busquets och Pirlo. ;D

Verratti, Kovacic och Coutinho; det är ett brott om inte Barca knyter sig an någon av dessa! Speciellt när vi patetiskt nog gick miste om både Thiago och Isco.
Barcelona Shaappaa
2015-05-28 18:22
petersays Verratti är den enda spelare som liknar Xavis fotbollsegenskaper. Har sällan sett verratti i någon defensiv, höger vänster ytter eller com Position, utan han är djupt liggande spelfördelare. Isco och verratti hade fan varit drömmen. Som de andra säger, beror på om Barca vill spela med mittfältet eller inte. Det här året är det försvarare och anfallare som bygger upp spelet, medan för 5 år sedan var det mittfältet som bygggde upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2015-05-28 18:18
@Ali G:
Jag tror att Suarez kommer att spela CL-finalen även om han skulle få känningar från eventuellt spel i cupfinalen. Det är ju nämligen sista matchen för säsongen och han har ingen copa america efteråt heller. Jag tror att det skulle bli smärtstillande under CL-finalen och sedan rehabilitering under hela sommaren...om han nu överhuvudtaget skulle riva upp skadan igen vilket inte är säkert.
Barcelona Ali G
2015-05-28 18:09
@DM1982:

Tycker inte han borde starta i cupfinalen är rädd att han får muskelskadan igen och missar CL finalen. Låt Pedro starta och om vi behöver ett mål slänger man in Suarez eller om matchen redan är avgjord så kan han få sista 30.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-28 17:32
@DM1982:
Så orolig man har varit!!! Woohoo!!! Hoppas bara att han inte blir skadad i den matchen innan finalen i cl.. Minns den fula tacklingen Atletic B spelaren gav Suarez. Han försökte bryta sönder Suarez knä... Vilken fähund. Kolla när Suarez åker på Baskiska spelet 0:42, (slo motion repris 1:07), det är samma spelare som försöker pensionera Suarez i 5:50. Han är inte ens intresserad av bollen utan han vill skicka Suarez till sjukhuset. Vilken brutal tackling!! Hoppas att han inte spelar. Hans namn var väldig konstig, någonting md Xzc vet inte..(repris 6:05). Sen har han mage att klaga på den röda kortet...
Barcelona DM1982
2015-05-28 17:12
Luis Suarez will be able to play the Spanish cup final. He had new tests today and he would get the medical green light on Saturday. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi 6 // Visca Barca
2015-05-28 17:08
Xavi kunde(kan) hålla i bollen och slå avgörande passningar. Meningslöst att ha en spelare som bara kan hålla i bollen och inte göra något med den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-28 17:07
blatter ska prata idag hehe
Barcelona barca!54
2015-05-28 16:32
petersays

Okej, jag förstår hur du menar. Det beror på hur man vill att barca ska spela. Är målet att uppnå en fotboll med mycket bollinnehav så är Veratti det ultimata köpet. Såg ni hur Veratti dominerade mittfältet mot chelsea borta med en man mindre.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-28 16:28
nån som kan hjälpa mig. jag letar efter FBI pressen från igår hittar fan inte=(
Annons: