/spanien/barcelona/forum/3101.aspx/spanien/barcelona/forum/3101.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2015-08-19 10:35
Är det någon som vet vilken kanal som kommer att sända La Liga denna säsong? Det verkar som att Cmore inte längre har rättigheterna?
Barcelona Lion24
2015-08-19 09:09
L.A.M Nr 10

Tack så mycket. En uppmaning till alla: vi stänger ner det här forumet. Vad är meningen när man inte får/ska/bör diskutera när våran åsikt i slutändan inte påverkar någonting? Stäng ner det här forumet för gott, Lucho tar ändå alla beslut.
Barcelona the cameroonians
2015-08-19 08:52
[QUOTE=S.Eto'o]Ser att ingen har nämt att Adama Traore fick spela 90 minuter igår med U21 laget tillsammans med flera tongivande spelare i Aston villa bland annat vacker och Gill Matchen sluta 1-0 till Aston villa målskytt Gill 17 aug. Aston Villa FC ?@AVFCOfficial #DCFC 0-0 #AVFC – 2mins: What a start from Traore! He charges past three players, crosses for Gil who fires wide. #BU21PL Läst lite match rapport och det sägs att Adama hade lekstuga med försvararna. Hoppas bara att han har det på helgen också. En av anledningar jag ska börja följa premier League ännu mer. Go Adama and Go Aston villa [/QUOTE] Då har du inte läst mina live-rapporter som jag la upp under matchens gång...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona xaviniessiola
2015-08-19 08:45
[QUOTE=Amo.38]Suarez9
det jag stör mig på mest är att vi gick från att ha världens bästa mittfält som andra lag bara vågade drömma om till ett mediokert tvåvägsmittfält där man jobbar i båda riktningarna, det för mig är inte Barca och därför svårt att ställa mig bakom! /QUOTE]


Nå det som hänt är att Xavi först tappat spets och sedan slutat och ersatts med Rakitic. I övrigt är det samma spelare. Går ju knappast att skylla detta på Lucho? Kanske var världens bästa mittfält bara det för att Xavi spelade där.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-19 08:43
Flavia Ska man komma med argumentet att det är tränaren som bestämmer varje gång man säger sin åsikt om en spelare kan vi ju lägga ner alla former av taktiska diskussioner redan nu. Forumet är till för att vi ska kunna ha olika åsikter och argumentera för dem, oavsett vad bättre vetande tycker om saken. Angående Munir så är jag av åsikten att han helt enkelt inte är fysiskt redo för toppnivå eller ens seniornivå. Att han dominerade i ungdomslaget säger ingenting nu när det är dags att ta kliv som seniorspelare. Adama har exempelvis bevisat att han är redo, kanske inte för Barcas A-lag men för att spela på hög nivå genom att ha presterat som han har gjort i den spanska andradivisionen. Tyvärr kan man inte säga detsamma om Munir. Jämför man Munir med Sandro tycker jag båda är ganska värdelösa på samtliga tekniska plan där dock Sandro har en helt annan fysik och genombrottsförmåga. På det sättet kan han hävda sig på ett helt annat sätt än Munir. Att Munir springer mycket är bra, jag älskar spelare som aldrig latar sig i varken offensiv eller defensiv men det går att hitta bra många spelare som orkar ta skitjobbet samtidigt som de besitter en stabil grundteknik och kan utmana sin gubbe. Det är dessa egenskaper som ska sticka ut för en ung ytter/anfallare och ser man inget av detta ens idag har jag svårt att tänka mig att Munir någon gång ska kunna slå igenom i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 07:37
@barcastuff: Several Italian media claim that Inter aren't convinced by Montoya, on loan at the Italian club. They would want to sign another right back. Haha! Kan han gott ha med tanke på den agenten han har
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2015-08-19 05:36
Ser att ingen har nämt att Adama Traore fick spela 90 minuter igår med U21 laget tillsammans med flera tongivande spelare i Aston villa bland annat vacker och Gill Matchen sluta 1-0 till Aston villa målskytt Gill 17 aug. Aston Villa FC ?@AVFCOfficial #DCFC 0-0 #AVFC – 2mins: What a start from Traore! He charges past three players, crosses for Gil who fires wide. #BU21PL Läst lite match rapport och det sägs att Adama hade lekstuga med försvararna. Hoppas bara att han har det på helgen också. En av anledningar jag ska börja följa premier League ännu mer. Go Adama and Go Aston villa
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-08-19 05:27
@LeoMessi:
Enligt din åsikt, säger du att Munir inte förtjänar att få Luchos förtroende. Men grejen är den att det väl kommer till kritan, är det ändå coachens åsikt som spelar roll och Luchos åsikt är mycket viktigare än vad du och vissa andra tycker. Munir har visat att han har potential att bli den spelartypen som Lucho uppskattar och därför favoriseras han. Det handlar nämligen inte om vem som förtjänar vad. Vi lottar nämligen inte ut A-lagskontrakt lättvindigt. Sandro fick faktiskt mer spelminuter under den gångna försäsongen än vad Munir fick. Under förra säsongen, även om han inte imponerade jättemycket, spelade Munir förvånansvärt bra och klickade med laget. Spanjoren hade otaliga träffar på målramen, blev flertal gånger felaktigt avvinkad för offside, fick solklara straffsituationer emot sig. Munir hade otur helt enkelt. Visst har spanjoren kört fast en aning men det spelar ingen roll, att Munir stannat upp i utvecklingen var främst när han spelade med B-laget. UYL var en turnering där Munir OCH Adama dominerade. Vid det tillfället, var Munir hela turneringens skyttekung och var utan som helst tvekan den största anledningen till att Juventil A vann den turneringen. Och troligtvis är det väl därför som Lucho kallade upp honom från allra första början. Väl mött!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-08-19 03:12
Ex- Barca

Keita..
Barcelona Amo.38
2015-08-19 03:01
Suarez9 Pep revolutionerade fotbollen på ett sätt som Barto och Lucho endast kan drömma om. Jag har aldrig sett på maken ett så välfungerande lag! Pep gjorde saker som ingen annan tränare hade gjort! Vem säljer Ronaldinho , Eto'o och Deco? Säg mig en tränare som hade gjort ett så vågat drag? Lucho försökte visa vem som är boss genom att bänka Messi som han gjorde med Totti och båda gångerna bet det honom i röven. Jag har varit kritisk till Lucho ända sedan han signades, men jag fick äta upp mina ord när vi vann trippeln, han har ändå gjort sig förtjänt av att leda laget hela denna säsongen(om det inte går käpprätt åt helvete), det jag stör mig på mest är att vi gick från att ha världens bästa mittfält som andra lag bara vågade drömma om till ett mediokert tvåvägsmittfält där man jobbar i båda riktningarna, det för mig är inte Barca och därför svårt att ställa mig bakom! Sen så får faktiskt Lucho oförtjänt(?) mycket skit det håller jag med om även från mig, dom riktiga skurkarna är våran nuvarande ledning, det är helt otroligt att dom vann valet och får sitta 6 år till. Jag mår rent av skit, sättet dom har hanterat La Masia sför att inte glömma behandlingen av Abidal, jag har på känn att det snart kommer blåsa så hårt kring vår klubb att jag inte vet vad som kommer hända efter! Det ligger inte bara en hund begraven utan flera stycken. Jag pallar bara inte gå in på alla gånger denna ledning har fulat och äcklat sig.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-08-19 02:58
@Amo.38:


Det är som du säger!

Det är för bra för att vara sant...
Barcelona Amo.38
2015-08-19 02:45
Det här med Pedro + 15 miljoner och Cuardado är det önsketänkande eller ligger det verkligen uppe på tapeten? I så fall är det bara tacka och ta emot. Men det låter för bra för att vara sant! Cuardado hade varit en perfekt backup.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-19 00:47
läser att chelsea lägger bud på pedro. 15 plus cuadrado hade suttit så bra. cuadrade är fett grym, han passar bara inte in i chelsea. plus att han ger oss en bra bredd. lirar på alla mittfält positioner och kan göra sin gubbe.
Barcelona Suarez9
2015-08-19 00:44
Läser hur vissa kritiserar LE för att han är ingenting utan MSN. Till alla idioter (förlåt blir förbannad) som tror så låt mig förklara för er. Kommer ni ihåg året messi xavi och iniesta sluta topp tre i guldbollen... Det året hade inte de tre spelat så bra hade pep aldrig vunnit. Det ni måste inse är att MSN är såpass bra!!! De är de tre bästa spelarna i världen. Plocka bort de så finns de ingen som kan ersätta någon av de (förutom möjligen cr, hazard). Ni måste inse att vilket lag som helst som har dessa tre spelare är beroende av de. Allt annat är konstigt! Sen glöm inte av att vi hade hyfsat bra försvar samma försvar som Tito och tata hade men det gick bättre med lucho. Skärp er.
Barcelona Heisenberg
2015-08-18 23:49
Om man ser objektivt på det är Pedro och Chelsea en perfect match i mina ögon. Mourinho älskar att ha offensiva spelare och spela dem defensivt. Pedro har en underskattad defensiv och springer som satan. Att han sen också kommer framstå som extremt teknisk i den ligan gör inte saken sämre. Kolla bara på Alexis - gör lite vad han vill till och från.
Barcelona Gabriel
2015-08-18 23:17
Vet att vissa är inne är emot en försäljning av Pedro med tanke på våran redan smala bänk, men allvarligt talat så ser jag hellre att Sandro får den speltid som Pedro tar upp när han agerar första inhoppare till anfallet. Pedros sejour i Barça är över, han har inget lvar att hämta hos oss längre och jag hoppas verkligen att den försäljningen går i hamn innan fönstret stänger för bådas skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-18 23:16
@RafaelH117: Two goals and some Madrid based journalists are already saying that one day Depay will wear the Real Madrid shirt. That was quick. Only in Madrid. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-18 23:12
Suck, inte ännu en spelare till Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-18 23:08
Nya rykten kring Pedro, nu sägs Chelsea ligga närmast till hands. Kan vara ett sätt från Pedritos entourage att sätta press på United och/eller City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-08-18 23:02
Tom i träningsmatcher hittar de spanska domarna på och ger fördel och frisparkar till Real så att deras älskling skulle kunna sätta något mål på frispark, men dock utan att lyckas skott över
Barcelona Gabriel
2015-08-18 23:01
Rambla Nja, Memphis är för duktig för att agera bänk/truppspelare. Jag kan förstå varför vi inte slösade tid på honom när vi har MSN där uppe. Han behöver speltid och utvecklas, i United kommer han bli den stora stjärnan vilket är precis vad han behöver. Barcelona behöver fotbollspelare som håller en hög kvalitet men som samtidigt är villiga att acceptera en bänk roll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-18 22:58
Det sjuka är depay påminner en hel del om Adama fast spelskicklig, om Adama kunde göra samma utveckling bara. Kraftiga, dribblers och snabba Fysisk sätt är dom nästa kopior av varandra
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-18 22:51
Gabriel Du tycker inte någon inom klubben borde ha snackat med Cocu om denna Mephis i ett tidigt skede, förslagsvis Zubi? Fast han var kanske allt för upptagen med att jaga Douglas, Vermaelen och Mathieu? Viktiga kuggar i dagens trupp. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-08-18 22:45
Dessutom har korrupta förbundet lottat schema och gjort att Barcelona får spela de allra första matcherna på bortaplan mot alla topplag, Bilbao, Atletico, Sevilla, Real, Valencia ,, allt för att ge Real psykiskt fördel och försprång
Barcelona Rambla~
2015-08-18 22:43
Inte nog med att ett direkt rött kort var ett kontroversiellt beslut. De nöjer sig inte med detta, 1-2 matcher avstängning är inte nog. Försöker de nu ge Piqué en längre avstängning i inledningen av ligan genom att hitta på saker han sa? Alla vet hur viktig Piqué är i detta under försäsongen så bräckliga försvar. En lång avstängning kan innebära en dålig start i ligan för Barca. Speciellt med det rätt tuffa spelschema Barca har, många tuffa bortamatcher i inledningen. Ja om man gillar konspirationsteorier och det gör vi ju. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-18 22:42
Har följt Memphis på väldigt nära håll och det är en spelare som jag alltid tyckt har det lilla extra som krävs för att bli en av de bästa. Kul för honom om det klickar i en storklubb som United! En annan spelare som jag imponerats av är Darmian att han var grym i serie A vet många men han har startat sin sejour i United på utmärkt sätt. Vi borde spänna musklerna när transferbannen släpper, göra minst en bomb värvning!
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-08-18 22:42
Barcelona Gabriel
2015-08-18 22:35
Måste säga att jag år mäkta imponerad av Memphis. Grym spelare. Spelat klockrent hela matchen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-18 22:33
Rambla Oerhört karismatisk människa och omtyckt människa. Det han har gjort med PSV är otroligt och en stor anledning till att depay har tagit ett stort kliv i utvecklingen Mer offensiv lagd än både koeman och de boer som tränare. Karaktäristiska dragen påminner oerhört mycket om Pep Jag antar att klubben kommer fortsätta med trenden att ha gamla klubbspelare som tränare om inte klopp kommer in och bryter den. Cocu är högst upp på min lista iaf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-08-18 22:32
@Barca4life98:


Världens bästa fotbollspelare på "Football Manager 2015"... Vilken jävla spelare!
Annons: