/spanien/barcelona/forum/3086.aspx/spanien/barcelona/forum/3086.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Flavía
2015-08-19 23:58
@Vampíro:

Snarare är Nolito fruktansvärt underskattad, hans insatser pekar på att spanjoren är allt annat än kass/överskattad. Om åldern var relevant, hade Arda aldrig köpts in till att börja med. Hans utköpsklausul ligger på €18m och inte €20m. Enligt mig hade han varit en rejäl uppgradering jämfört med Pedro (med all respekt).
Barcelona Vampíro
2015-08-19 23:48
En annan sak är att vi förra säsongen hade otroligt med flyt när det kom yill skador. Luchos rotationer i all ära men vi hade knappt en skavank på någon spelare. Sånt kan man absolut inte räkna med igen. Men som den eviga optimisten så håller jag tummarna för att alla toppar formen samtidigt och att absolut ingen råkar bli skadad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 23:45
L.a.m Jag tror absolut inte att arda kommer användas i den rollen. Hade fallet varit så hade inte nolito varit på ingång. Arda kommer konkurrera med rakitic-iniesta, främst iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 23:43
Jo men det var en vacker tid då spelare inte lipade för att dom blev utbyta. Tyvärr så har vår trio varit lite väl giriga angående speltiden allt för att bättra sina siffror. Du har ju själv sett dom barnsliga fasonerna när dom stegar ut mot avbytarbänken Själv vill jag också ha ett crack men det kommer inte bli verklighet. Nolito är en bra spelare, inget wow men han gör det han ska göra precis det pedro har glömt av hur man gjorde Nolito kommer inte vara ett hinder i framtiden att ersätta med en yngre talang heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-19 23:39
Spelmässigt tror jag Nolito skulle passa in hos oss. Han har fina kvalitéer och håller en nivå i sitt spel han hade kunnat ta med sig till oss. Spelare som dominerar i mittenlag brukar ofta kunna agera användbara rotationsspelare i topplag så steget till Barca hade absolut inte varit ett omöjligt sådant. Däremot är jag helt emot att värva tillbaka spelare som en gång velat lämna. La Masia och B-laget ska vara till för att i första hand förse A-laget med tillräckligt bra fotbollsspelare och dessa spelare ska helst inte reas ut till europeiska konkurrenter. Nolito var iofs en värvning som bara var tilltänkt som förstärkning till Barca B men eftersom han gjorde det så bra fick han vad jag kommer ihåg erbjudande om A-lagskontrakt, varpå han tackade nej och gick vidare i sin karriär. Han gjorde sitt val och ska inte komma tillbaka. Vi ska ha hungriga spelare som inte tvivlar en sekund på att skriva på och inte låter sig lockas av någonting annat än viljan att dra på sig Barcelonatröjan. Dessutom är Nolito snart 29 år och knappast någon framtidsinvestering. Vårt största problem är den tunna truppen fram tills januari, därefter kommer Arda kunna ta plats på båda kanterna och Vidal som högerytter. Det finns en tanke med dessa värvningar och de är flexibla spelare. Under våren kommer vi med största sannolikhet att ha bra täckning, och det är först då Nolito skulle fått göra sin debut. Lägger man ihop samtliga faktorer tycker jag med andra ord inte att man ska köpa Nolito.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-08-19 23:37
Jaså ingen vill komma till Barcelona för konkurrensen. Köper inte det för fem öre. Thierry Henry värvades en gång i tiden trots att vi hade en helt ordinarie trio. Klart man måste ha bredd, Real Madrid har fan en av Europas bästa unga mittfältare som Isco som bänk/rotationsspelare. De värvade dessutom en annan supertalang här om dagen till mittfältet. Man kan inte ha en ordinarie spelare som är i absoluta värdsklass sen ha en ersättare som Munir. Det är sånt tänk som fått oss att stå med Mathieu och Bartra nu. Känns som att inga krav ställs och jag vägrar att dras med den losermentaliteten. Det är FC Barcelona vi snackar om och klubben ska klart som fan ha en jämnare trupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 23:27
Junta Japp det måste han förbättra, och har du inga alternativ sikta mot anfallarna istället för att sätta medspelarna i skiten. Han måste börja känna av situationerna bättre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-08-19 23:23
Barcelonistas Neuer gör så när han ser att en spelare är i närheten, det var fortfarande en tavla av honom att inte göra det lättare för sig där. Sen är inte felet i att han går utanför straffområdet utan vad han gör av situationen, vilket ledde till ett baklängesmål. Hade det varit en spelare som pressade i situationen samtidigt, hade det inte varit en tavla just för att han inte hade några andra val att göra, där har vi skillnaden. Sen är det inte att jag ältar misstaget, utan jag hoppas helt enkelt att han lär sig från det, det har redan hänt men jag hoppas att han är smartare i framtida matcher, finns ju inget annat att göra liksom? 11-9-10 Absolut, det har jag redan gjort jag med men facto is facto. Mycket av Ter Stegens spel går ut på att slå krossar till ytterbackar som flyttat högt upp och jag tror nog att det är så Lucho har bett honom att göra för att starta anfallen snabbare och för att redan ha med ytterbackarna i anfallen redan innan anfallet börjat. Jag håller dock med dig om att han ska kunna starta spelet snabbare i många tillfällen, men våra spelare måste visa sig bättre också i våra uppspelsfaser så att vi faktiskt kan ha ett uppspel. Flera gånger har det hänt när vi möter högpressande lag att en mittback får en passning från målvakt och vet inte vad han ska göra av bollen, detta är något vi hade problem med förra säsongen och det är något jag hoppas vi förbättrar.
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 23:19
Amen inte ens bland dom mest lojala spelarna som pedro vill sätta på bänken. Vad tror du att det kommer bli för spelare om det ska letas ersättare? Reus? Finns inte någon spelare i världen som på riktigt tror att han kommer kunna peta någon från MSN. Därav kommer dom inte komma trots att det är Barcelona det handlar om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-08-19 23:16
Nolito är en medelmåtta. Han fyller dessutom 29 om nån månad. Han har inget i Barcelona att göra speciellt för 20M. Vilka låga krav vissa verkar ha, toppklubbarna runt om i Europa förstärker med kvalité medans Barça rotar i soptunnan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Antonio Puerta
2015-08-19 23:14
Enligt pålitlig källa är Nolito bokad för den medicinsk undersökning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 23:14
Samma sak kan man då säga om försvaret ibland som försöker spela sig ur svåra situationer.


Elr Valdes som ibland slog passningen direkt på en motståndare som sen gjorde mål. Snälla alla gör misstag.
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 23:10
Junta Att det blev mål pga det misstaget kan jag släppa. Misstag gör alla, men det som däremot inte är förlåtligt i mina ögon är att han gång på gång brukar utsätta våra spelare för risk Ett enkelt exempel han får bollen och väntar 5 sekunder för att passa vidare den. Motståndarna hinner upp och låser oss direkt och det gör mig så förbannad Barcelona ska vara laget som pressar sönder motståndarna och inte bli tillbaka pressade. Vårt försvar när det blir pressat är riktigt mediokert som vi alla vet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 23:08
Junta Dimision - tycker inte Stegen gör något fel där målvaktens spel har förändrats. Neuer gör ju nästan alltid så. Bara för att man misslyckas 1 gång betyder det knappast att man ska lägga ner helt. Barca misslyckas ibland med sitt passningspel, och det har lett till att motståndarna gjort mål på oss ska vi sluta bara för det?


Jose får en sjuk träff en galen träff.
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 23:07
Vad är det för hån mot nolito?! Han har varit helt fantastisk i celta Vigo och verkligen utvecklats. Både målskytt och framspelare, utmanar och vågar alltid ta för sig. Det märkte vi redan i vårt a-lag. Han är en la masia talang och en riktig joker att ha på bänken. I perfekt ålder för att acceptera bänkplats men ändå kunna gå in och leverera Om klubben bestämmer sig för att värva honom så ska dom inte ens tveka och skicka halilovic dit istället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-08-19 23:04
@Barcelonistas:

Det var inte en enda motståndarspelare i närheten, han kunde ta två steg tillbaka och plocka ned bollen med händerna. Visst får San Jose en drömträff men det är en onödig risk fortfarande att utsätta laget för, speciellt när det inte är en enda spelare i närheten och därför är det en tabbe.
Flavía
2015-08-19 23:01
@Vampíro:

Man kan säga mycket om Nolito men medelmåtta är inte en av dom. Spanjoren har varit Celta Vigos under de senaste två säsongerna och har snurrat upp ligans bästa backar till läktaren. Att spanjoren dessutom skapat flest chanser (!) under den gångna säsongen och även låg i toppskiktet poängmässigt, gör knappast honom till en sämre spelare.

Tro mig, det finns guldkorn utanför bland de bästa lagen.
Barcelona Barca4life98
2015-08-19 22:56
Sorry för dubbelpost
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-19 22:55
Dessa värvningar vill jag se; - Verratti/Thiago - Hummels/Laporte Sen ska man hämta hem Denis Suarez och även Adama om han levererar redan efter första säsongen i 'villa. Samper och Halilovic ska också integreras på nåt sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-19 22:55
Dessa värvningar vill jag se; - Verratti/Thiago - Hummels/Laporte Sen ska man hämta hem Denis Suarez och även Adama om han levererar redan efter första säsongen i 'villa. Samper och Halilovic ska också integreras på nåt sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-08-19 22:39
Song till west ham, Pedro till Chelsea och hilanovic (stavning) till Gijon,,, snabba cash haha.. Jag tror att ledning vill rensa lite för värva i januari eller vad tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-08-19 22:30
Det jag ogillar med dagens ter Stegen är hans dåliga tajming i luftspelet.
Händer var och varannan match att han kommer fel ut på en hörna eller ett inlägg.

Men potentialen kan ju alla se.
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 22:29
Yellow Cake - tror också det, känns som han är besatt av att bli första målvakt och även det påverkar honom.


Jag väljer dock Stegen alla dagar i veckan det är en målvakt som kmr stå för oss i minst 10 år. lika bra att satsa på han nu helt.
Barcelona Yellow cake
2015-08-19 22:29
@papillon:

Bara för att förtydliga "jag har inte sett honom dålig i nån match, knappt ett misstag". Jag såg kanske 80%av matcherna förra säsongen. Därmed inte sagt att han inte gjorde något misstag. Berätta gärna, var det ett rejält misstag?
Barcelona Yellow cake
2015-08-19 22:26
@Barcelonistas:

SÅ kan det vara, har tänkt på det även, att brist på matcher gör honom knappast gott. Han känner säkert en press när han väl ska spela att måsta vara grym.
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 22:22
Yellow Cake - att Ter Stegen inte känns lika safe beror på brist på speltid. Ter Stegen lirade bara Cl och CdR medan Bravo fick stå ett helt ligaspel stor skillnad. Bravo hade alltid minst 1 match i veckan medan det fanns perioder där Ter Stegen knappt fick spela på ett tag. Ter Stegen är ung och har en mycket större potential än Bravo, jag hävdar att han redan nu är en bättre målvakt än Bravo. Sen tycker jag inte Ter Stegen har gjort något större misstag faktiskt, Bilbaos 1-0 var knappast en tabbe han gör allt rätt där. Bilbao spelaren för in en one hit wonder skott som sker 1 på 100.
Barcelona papillon
2015-08-19 22:21
Yellow cake

Ligamatchen mot Sevilla?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 22:18
Lucho gör många konstiga beslut ibland som får en och tänka. Men sanningen är den att han vet vad han gör man vinner inte trippeln bara så där, han vände på ett dåligt spel som vi hade i höstas till ett spel som gjorde så att vi krossade allt i vår väg.


Vi slog PSG 3 av 4 matcher,

Vi slog Shitty 2/2

Vi slog Bayern med 3-0 och sen borta lekte vi i första halvlek och anledningen till att Bayern lyckades vända och vinna matchen berodde på att vi slog av på takten helt. Juventus slog vi med 3-1 där vi i första halvlek borde gjort 2-3 mål.Den här säsongen kan vi bara bli bättre spelmässigt och det tror jag också att vi kmr bli.
Barcelona Liunil Masse
2015-08-19 22:18
11-09-10 Barca har grymma fans. Det såg vi i CL-finalen mot Juventus. Vi dominera fullständigt. Men på Camp Nou kommer alla Barto fans aka gamlingar som inte sunger för fem öre. Bara käkar sina jävla nötter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2015-08-19 22:14
@Barcelonistas:


Ter Stegen var ganska hypad i media innan han kom till Barca. När han blev skadad inför ligastarten förra året tänkte jag "fuck", jag ville ju se Ter Stegen spela. Sen när jag fick se Bravo spela..Wow, vilken jäkla grym målvakt. Han har inte varit dålig en enda match jag sett med honom. Han har, vad jag kommer ihåg, knappt gjort ett enda misstag. Han är sjukt kylig i spelet med fötterna. Kanske inte lika spektakulär i spelet som Ter Stegen, men fortfarande väldigt bra med fötterna.

Det omvända har jag känt med Ter Stegen, jag har haft höga förväntningar på honom och kanske därför som jag är lite besviken, jag känner mig inte lika säker med honom i målet.. ännu, skall tilläggas.
Annons: