/spanien/barcelona/forum/307.aspx/spanien/barcelona/forum/307.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Romelu Umtiti
2017-07-07 22:16
Såg klippet med Veratti med engelsk sub. Om subben stämmer så känns det som att han är livrädd av någon anledning. Ber desperat om ursäkt flertalet gånger till klubben men framförallt PRESIDENTEN. Vad kan Nasser ha hotat med eller erbjudit för att Veratti ska framstå så desperat??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-07 22:09
[QUOTE=el Flaco]Är absolut inte förvånad att man lyckades värva Verratti. Detta är samma styrelse som efter flera år av misslyckanden i mittbacksfronten köpte Mathieu som befann sig i slutskedet av sin karriär och skadad Vermaelen. Ridå. Så förväntningarna var inte stora när det gällde italienaren. Det är kanske det jag gillar mest med vår styrelse, man kan inte direkt bli besviken om man inte har några förväntningar alls. [/QUOTE] Återigen på vilket sätt är det klubbens fel att PSG inte vill sälja och ens förhandla? Vad mer kan man göra? Och nej jag förstår att du inte blir besviken, du kanske till och med är glad för detta är ju negativt för ledningen vilket är positivt för det här forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-07 22:08
@yeezus:

Jag som trodde att Veratti gjorde allt i sin makt att lämna för oss.. Han gjorde tydligen allt för att göra gratis reklam för sig själv och göra sitt kontrakt ännu bättre. Han och hans agent måste ni bara nöjda över alla skriverier....
Barcelona Andresito
2017-07-07 22:02
Då stryker vi Verratti.

Den enda realistiska värvningen som hade gjort mig 'nöjd' i dagsläget är Ceballos. Seri hade väl också varit okej men han är både sämre och äldre än Ceballos.

Nej, vi kan inte förvänta oss att det kommer bli någon revolution på mittfältet såvida Valverde inte har någon speciell häxdryck som förvandlar Roberto, Gomes, Rakitic, Rafinha och Denis till de superspelare de spåddes bli.
Barcelona the cameroonians
2017-07-07 22:02
Bara att acceptera faktum och se det positiva, det finns åtminstone mycket tid kvar att jobba på plan B - Verratti och PSG var hyggliga nog att inte låta förhoppningarna vara ända ut i augusti. Så - vad är plan B? Paulinho? Nån annan? Spendera cashen på andra positioner? Spara dem till nästa fönster
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-07 21:57
Ge oss PSG i åttondelen, Spöa dom en gång till. Ska bli roligt att se hur nöjd Veratti är.
Barcelona el Flaco
2017-07-07 21:52
Är absolut inte förvånad att man lyckades värva Verratti. Detta är samma styrelse som efter flera år av misslyckanden i mittbacksfronten köpte Mathieu som befann sig i slutskedet av sin karriär och skadad Vermaelen. Ridå. Så förväntningarna var inte stora när det gällde italienaren. Det är kanske det jag gillar mest med vår styrelse, man kan inte direkt bli besviken om man inte har några förväntningar alls.
Barcelona Nemesis 10
2017-07-07 21:44
Jag ber till högre makter att vi får möta PSG i CL nästa säsong, alltid lika skönt att slå ut dem.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-07 21:41
Yep där avskriver vi Verratti helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-07-07 21:39
@Pep - El Míster:
SovGott Mister!! Har du svårt att somna kan du ju alltid läsa mitt senaste inlägg:)
Barcelona Nemesis 10
2017-07-07 21:37
Hahaha Iniesta.70 älskar dina poetiska inlägg.

Kunde inte låta bli att garva när jag läste det du skrev men sen insåg jag att allt stämmer i det du säger och börjar istället att gråta inombords. Blir varken Verratti eller Ceballos tror jag, tufft att vara Cule just nu men efter regn kommer solsken va? Spännande tider framför oss!
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-07 21:34
Gonatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-07 21:31
[QUOTE=Cule4life]Real Madrid, " Cabellos har 24 timmar på sig att bestämma sig över erbjudandet, Sen dras erbjudandet tillbaks". Bartameo." Vi orkar inte lägga något bud då PSGs president inte verkar vilja sälja". [/QUOTE] Fast det sista stämmer ju inte. Han sa att vi vill värva honom och man har försökt ta kontakt med PSG men hela tiden fått samma svar, dvs. Verratti är inte till salu. Klubben har ju som nämnt presenterat ett bud på €100M till hans agent men PSG har tackat nej. Läste nu också att Verratti i en officiell video från PSG bett om ursäkt för hans agents uttalande idag och han står inte bakom dem. Han säger vidare att han ska ge allt för PSG och är lycklig där...Yeah right. Men tyvärr så får vi helt klart avskriva honom efter det där...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-07-07 21:30
Japp, kan inte hålla mig. Måste bara ventilera mina åsikter angående "vårt" fönster so far...
Som vanligt så tänker jag hålla mig till fakta och inte sväva iväg.....
Valverde o Marlon är bra. Så dom tänker jag inte kommentera.
Jag koncentrerar mig på vägpassen som såg bra ut, men slutade på femtielfte bänkraden. Jag koncentrerar mig på stolpskotten och tåfjuttarna....

Ja, jag börjar med vårt "Buttricks" (skylt) fönster. Ja,det måste det väl vara? Ja menar, "lösmustascher" "låtsats bajs" och "Paulinho bud" Först skratta jag men när verkligheten kom ikapp mig så "fastna tårarna i halsen".

Angående Verratti så måste det ju vara det mest tafatta försöket att "ragga" någonsin. "Ehh..."Jag har gömt mina känslor så gott det går men när du tittar på mig så river du muren som jag byggt upp.....Vill ha dig i mörkret hos mig"
Nää, Mr Bartomeu, tyvärr. Jag kom iallafall till "second base" på mellanstadie discona. Fixa frissan och sätt på dig dans-dojorna för i helskotta om du ska på bal med skolans hetaste. Kan ju inte rangla omkring med en ner-stoppad skjorta och ett par förstora Converse som är fel knutna.

Bellerin? Ja, det beror på vad man jämför med. Med Douglas? Ja, då jäklar framstår Bellerin som självaste "Benny Guldfot". Med Vidal? Ja, då framstår Bellerin som ett överproducerat "Chinese Democracy" så, no thanks.

Tello? Perfekta "utbytesstudenten" till Ceballos. Men. Nää. Ceballos upptäcktes ju inte förens han kom upp i elva tunnlar mot Italien i U-21 EM semin. Ansvarig scout var för övrigt Gabriel "Fluffy" Inglesias. Jo, det är sant enligt Twitter! Men "Fluffy" hade endast scoutat det polska köket.

Under bortskänkes hittar jag Matjöö.. Ja, stackar'n. Provträna? Nix, Barca våga inte ens chansa. Dom rev grabbens kontrakt och slängde med ett hundra pack Marlboro för att stilla lirarna nikotin begär och få han att signa papperen. Ja, med en cigg i munnen och ett par fel knutna Copa Mundial så blev vi av med fransosen. "C'est la vie!"

Nää, nu räcker det för ikväll. Hade jag recenserat det a la rock n roll så hade jag summerat det med en gammal Poison dänga "Look what the cat dragged in"

Källor? Hörsägenbladet, Skvallerexpressen.
Barcelona Corazon
2017-07-07 21:29
Coutinho Dembélé högerback, så hämtar vi Verratti nästa år.
Barcelona Nemesis 10
2017-07-07 21:27
Ok då får vi gå vidare, tur att det inte drog ut på hela transfer fönstret iallafall. Varför ryktas inte Seri till oss längre? Är han på g någon annanstans kanske?
Barcelona yeezus
2017-07-07 21:24
Verratti bekräftar nu själv att han känner sig bekväm och tänker stanna i PSG.

Barcelona Cule4life
2017-07-07 21:20
Real Madrid, " Cabellos har 24 timmar på sig att bestämma sig över erbjudandet, Sen dras erbjudandet tillbaks".

Bartameo." Vi orkar inte lägga något bud då PSGs president inte verkar vilja sälja".
Barcelona Blaugrana91
2017-07-07 21:17
Bollinnehavet Fast nu kallade jag inte någon hycklare pga. att man inte håller med mig i mina åsikter är fullt medveten att jag och mina åsikter ogillas starkt på det här forumet, men jag hänvisade till det faktum att man påstår att klubben borde göra mer för att värva Verratti och erbjuda en högre summa pengar, du skrev exempelvis att vi borde erbjuda PSG 1,5 Miljarder... För mig går det inte ihop när man klagar på Bartomeus visioner och arbete för att öka klubbens ekonomi och sedan i nästa sekund mena att klubben ska hosta upp över €150M för EN spelare... För att kunna spendera såna belopp och samtidigt ha många av världens bästa spelare i laget måste du ha en stark ekonomi och för att ha det måste du öka intäkterna. Enligt Verrattis agent har PSG redan nekat ett bud på €100M från Barca, så tyvärr handlar det här inte om pengar. Jag tror att enda chansen till att vi ska lyckas värva Verratti är om PSG får in en ersättare av hög klass. Först då kanske deras ägare i Qatar och fansen kan "förlåta" deras president vid en försäljning av Verratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-07 21:15
Kanske hårt att säga, men jag känner en otroligt lättnad att Mathieu har lämnat. Han ställde till med mer problem än Oleguer gjorde under sin tid i Barca..
Barcelona Barcelonistas
2017-07-07 21:11
Dussel - blev inte du spärrad? Finns nu bilder på när Veratti tyvärr ser ut att träna med PSG. Aja drömma fick man göra i några veckor.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-07 21:10
Iniesta70 - oj en spelare som Danmark fått fram som tillhör historiens bästa. Snälla jämförelsen är usel. Plus att jag hoppas att ingen på allvar tror att Eriksen är lösningen på vårt mittfältsproblem.


Eriksen är en spelare som ska värma vår bänk där vi kan kasta in han sista 20. Det är en spelare som kan ge oss en bra bredd det håller jag med om. Men startspelare?
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-07 21:04
@yeezus:

Det har gått 7 dagar av silly season...
Barcelona Dûssel
2017-07-07 20:25
@Pep - El Míster:

Jag kan köpa dina argument rakt av men så som han skriver är ju bara skevt, helt utan förklaring också.
Eriksson var riktigt grym i ajaj, där även suarez en gång i tiden var grym.
Eriksson har sedan ankomsten till PL blivit ännu bättre spelare och skulle göra Barcelona bättre. Det går inte att tänka sår "han är ifrån Danmark"
Det visar ju ju att barcelinanistas verkligen inte kan något om fotboll förrutom det Barcelona han följer men mer än kan han inte. Eriksson är en väldigt teknisk spelare med rikigt bra passningsspel och fötter i sig.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-07 20:16
Dussel Jag kan förstå tänket/känslan Barcelonistas förmodligen har. Jag är inte emot spelare från mindre länder och som har mindre utvecklad fotbollskultur sett till levereans av spelarekvalité men jag förstår också att chansen till att få tag på spelare av barca-toppkvalité är mindre om man värvar t.ex. dansk spelare. Med all respekt för Eriksen, en mycket bra spelare, men hade han presterat som han gör och varit brasse eller spanjor så hade jag definitivt varit mera för den värvningen än vad jag är nu. Dessutom så uppfattas spelare ofta som bra mycket mer tekniska i PL än vad dom faktiskt ÄR. Kalla det fördomar, rasism(blev påhoppad för det en gång här i forumet haha) eller idioti - men så är det. Jag ser hellre att vi värvar ett "säkrare" kort. Däremot hade inte Eriksen alls varit fel att ha som super-sub i en framtida trupp. Men som den nya mittfältare som ska leda Barca framåt så nej tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-07 19:59
Blaugrana91

Du är en äkta culé. Det tror jag verkligen. Det är inte det som är problemet. Problemet är att du försvarar Barto mer än hans egna mor skulle göra. Det är där hycklandet kommer in (i mina ögon). Inte att du älskar klubben.

Men precis som att du säger att du blir kallad för ekonom, Realfan eller ett oäkta Barcafan för att ingen håller med dig. Så blir vi andra kallade för hycklare och moralens hjältar för att vi inte håller med dig. Jag personligen har aldrig kallat dig för varken ekonom, realfan eller oäkta barcafan. Men hycklare kallade jag dig. Och det har jag inga problem att kalla alla som håller Barto om ryggen på det sätt som du gör. Även om det innebär 55% av alla medlemmar som röstade på honom. Även om jag hänger på ett forum från lilla Sverige.
Barcelona Nemesis 10
2017-07-07 19:50
Verrattis agent pushar för en flytt och gör uttalande här och där men problemet är att Nasser kommer inte sälja, spelar ingen roll vad som sägs i media han bryr sig helt enkelt inte om sina spelares känslor.
Jag önskar att Verratti eller hans agent går ut och säger att han vill lämna öppet (även fast hans agent redan har sagt det fast på ett fint sätt).

Verratti och hans agent borde också förstå att det här kan vara hans sista chans att gå till en stor klubb och en bättre liga, går inte denna flytt igenom så kommer Verrattis karriär att endast bestå utav franska titlar som förmodligen inte betyder så mycket för en spelare av hans kaliber. CL kan han glömma för Rom byggdes inte över en natt.

Jag tror fortfarande att Verratti och hans agent kommer hålla fler möten med PSG för att pressa lite till men Nasser kommer inte ge ett finger och jag tror tillslut att dom kommer ge upp och förstå att dom inte kan göra något åt saken, sen skriver väl han på ett nytt kontrakt igen och får en fet löneökning som plåster på såren.

Det roliga är att hade Verratti spelat för vilken klubb som helst förutom Real/PSG så hade han förmodligen stått på Nou Camp och kickat boll inför fansen redan. Väldigt synd...

Klubben måste börja jaga plan b, det enda som skrämmer mig är att plan b verkar hete Paulinho...
Barcelona Dûssel
2017-07-07 19:46
@Barcelonistas:

Haha ha? På riktigt ? Vilket argument haha. Är du 5 år eller något ?.
Barcelona Blaugrana91
2017-07-07 19:30
[QUOTE=Bollinnehavet]Jag är nog den första som kallar både mig själv men också 99% av alla andra fotbollsfans för hycklare. Så det skällsordet tar jag alla dagar i veckan. Dina argument till det tar jag däremot inte. Att försvara "Ständiga åtgärder till ökade intäkter" genom att sälja ut klubben och sen ändå inte ha råd att vare sig vinna CL eller värva en 34-årig Srna på fri transfer i januari är nämligen inget annat än hyckleri. Att ständigt jaga sin chans att försvara samma ledning som kriminaliserade klubben man älskar för att rädda sina egna illaluktande rövar är inte heller något annat än rent hyckleri. Jag vet att vi har extremt olika åsikter kring det mesta, det respekterar jag. Du använder oftast en god ton och argumenterar bra, det respekterar jag väldigt mycket. Men när du använder hyckleri-kortet och uttryck som "Moralens hjältar här på forumet" så måste jag fan bita tillbaka. Att försvara Barto varje gång och samtidigt kalla sig för culé är det absolut största hyckleriet jag upplever på detta forum. För mig är det som att en feminist skulle försvara hur kvinnor behandlas i Saudiarabien. Det är hyckleri bortom all annan hyckleri. Att tycka att han kan sitta kvar tills nästa val är en sak, men att ständigt försvara honom och övriga juntan så fort dom får kritik och vara i stort sätt helt ensam om det och sedan kalla alla andra för hycklare och moralens hjältar känns mest som brist på självinsikt. Men är folk moralens hjältar så kanske vi kan kalla dig för Bartos hjälte? [/QUOTE] Att vi tidigare haft svårigheter att värva under januarifönstret är korrekt men beror ju på att klubben oftast använder hela transfer och lönebudget under sommaren. Däremot är det trams att påstå att "vi inte har råd" att vinna CL, men självklart påverkar det rörelseresultatet negativt pga. diverse bonusar vid titelvinster. Men det här är ju lysande exempel på hur viktigt det är att klubben fortsätter att dra in intäkter, behöver dessutom inte enbart betyda mer reklamavtal utan varför inte höja biljettpriserna? Vill minnas att Barca har bland dem lägsta priserna i Europa. Skulle säkert inte vara populärt men kanske nödvändigt. För att byta ämne nu, du menar alltså att jag inte kan kalla mig för culé bara för att jag inte är emot Bartomeu? Var det löjligaste jag läst, det innebär att 55% av alla medlemmar som röstade på honom inte heller ska få kalla sig riktig Barcafans, här pratar vi kanske medlemmar sedan många många år tillbaka dessutom.. Förlåt men ska några personer på ett forum i Sverige avgöra något sånt. Bartomeu må ha gjort en hel del ändringar som kanske inte är vad Barca tidigare varit men dags att vakna nu och anpassa sig till hur fotbollsvärlden ser ut idag. En ev. ny president skulle behöva göra i princip samma uppoffringar som nuvarande för att klubben ska fortsätta vara med i toppen. Och det må vara så att ingen här håller med mig, men jag är van och bryr mig heller inte ett dugg ska jag säga dig. Ett forum är till för flera åsikter men här gäller en åsikt och delar man inte den är man antingen inte ett fotbollsfan utan en ekonom som följer en aktie eller ett Realfan eller helt enkelt inte ett riktigt Barcafan....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-07-07 19:13
Bartomeu: "As such, there is no way to sign Verratti from PSG right now. We have to leave this subject until PSG decide to speak with us."

Då går vi vidare. Vilken usel Silly Season vi går mot.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: