/spanien/barcelona/forum/307.aspx/spanien/barcelona/forum/307.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-04-08 22:57
Om nu Neymar fick direkt rött kort kan det bli flera matcher avstängning och missad El clasico också.
Barcelona JakWah
2017-04-08 22:56
Barcastuff? @barcastuff_real Luis Enrique: "We had enough chances to win the game and we deserved the win" #fcblive Alltså kan han hålla käften?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-08 22:56
Luis Enrique: "We had enough chances to win the game and we deserved the win" #fcblive HAHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-04-08 22:56
Luis Enrique... När man såg start elvan så visste man ungefär hur det skulle bli, ett insläppt mål för att sedan spela i panik i hopp om en vändning. Med rökaren och Gomes i start elvan så garanteras det nästan förlust, vad tänker han med? Malaga är bland dom tuffaste matcherna för oss men det har inte LE fattat trots att han är inne på sin 3e säsong. Hade jag varit Messi hade jag ställt en del krav innan jag skriver på nåt, typ att Lucho ska lämna ikväll. Trots det hade jag ändå tvekat på att skriva på... El clasico blir knappt intressant nu, tack Lucho. Roberto är hästlängder bättre än Gomes och Denis men får starta på bänken, tack Lucho. Vi spelar på en lördag och har inte match förrän på tisdag men enligt LE så är Iniesta en pensionär som inte kan starta 2 matcher i rad, tack igen Lucho. Real Madrid är inte ens bra i år men kommer vinna ligan för att LE skiter fullständigt i den, tack för det med. Det fanns en tid då vi jämförde Lucho med Pep härinne, hahaha jokes on us. Lucho är inte ens värdig att putsa Peps skor och stryka hans välsittande kostymer. MSN och Xavi skapade Luis Enrique, utan dom hade LE förmodligen varit assisterande coach till Eusebios assisterande coach.
Barcelona Soko
2017-04-08 22:54
DM1982

Hoppas av all hjärta att Bayern slår ut Real annars vet jag inte om Real lyfter bucklan där också.
Barcelona DM1982
2017-04-08 22:51
Btw, tycker synd om Messi som inte kan få en vettig tränare vare sig i landslaget eller klubblaget. Vilken resursslöseri det är, synd att se det. Vet inte om ni såg Bayern idag men om inte de vinner CL så har jag ingen koll på fotboll. Ruskigt starka och har kul på planen. Möjligen kan man vinna en final men då måste Barça ha en vettigare tränare. Lucho kanske vilar Iniesta i CL-finalen, försäsongen är inte långt ifrån då. Måste orka träningsmatcherna också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-04-08 22:51
Jag tror att Andre Gomes har typ startat i alla matcher vi förlorat i år utom en
Barcelona Soko
2017-04-08 22:51
Som jag sagt hur många gånger tidigare, har inte MSN en bra kväll är det torsk. Därför har vi världens sämsta försvar och istället att spela lite taktiskt så går vi med huvudet igenom väggen. Hur naivt får man vara ?
Det är LE taktik, hoppas på att MSN ska alltid rädda honom. men nej det går inte. vi har fått på minor för många gånger men aldrig lärt sig läxan.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-08 22:48
Med sampaoli får vi endast 3 fartfyllda månader, han är ingen tränare för ett helt år. In med det enda rätta alternativet, Oscar garcia! Skit i varenda jävla titel ett tag, lägg alla pengar på arena bygget och spela in så många talanger som möjligt. Inga nya värvningar, börja rensa från spelartruppen. Vi behöver börja om helt och inte i mitten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-08 22:47
Då är det bara att säga grattis till RM för den första ligatiteln sen 2012. välförtjänt. Bättre mittfält än oss visa sig vara nyckeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Umtiti
2017-04-08 22:46
@Kröjjff:


Jag var faktiskt en av kritikerna mot Lucho. Dock var jag ej medlem på forumet...jag följde honom i Roma och blev minst sagt ej imponerad.
Barcelona Mecum
2017-04-08 22:46
Problemet ligger i en för tunn trupp. Vi har matte som ska avlasta mittbackar och inte nog med att han är värdelös så är det hans inviduella misstag som är den största bidragande faktorn till denna förlust. Sedan har vi två mittfältare en som brister i nästan allt som krävs för att spela på mittfältet i Barcelona och Dennis som inte håller måttet. Att Barcelonas värvnings kommitté är helt inkompetent är ju häller inget nytt. Tillslut så har vi LE roteringar. Jag kan inte fatta vad karln tänker med det känns nästan som han jobbar undercover för huvudstadsklubben. Hur bombad får man vara och det är inte första gången han startar med gomes och Dennis och vi får pisk. FATTAR HAN INTE ATT DET INTE FUNKAR. Vad är det för fel på karln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-08 22:46
Kröjjff

Jag har redan från början också kritiserat LE men fick mycket skit eftersom jag bord i te snackat så om en "legend ".
För mig har han alltid varit en fegis. Gör man ett byte från Real till Barca och tvärtom är för mig judas.
Barcelona Rambla~
2017-04-08 22:45
Titta på bilden på Sports webbsida. Vad fan gör Mathieu vid omställningen vid deras mål? Hela laget förutom han är ju uppe runt Malagas straffområde. Stod han och sov eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-04-08 22:45
[QUOTE=FCB_Messi]Aytekin domaren i psg matchen blev avstängd (vet inte hur länge) efter matchen emot oss tack vare straffen som suarez fick. Gil Manzano som dömde idag missar Malagas regelrätta mål och straffen på Roberto som dömdes frispark istället. Sen överlag var han skit genom hela matchen med många felaktiga gula kort och uteblivna solklara kort. Kommer han få avstängning tror ni ? Tror inte det va ..... [/QUOTE] Domaren i PSG-matchen blev inte avstängd. Bara Madrid-baserade tidningar som spred skitsnack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-04-08 22:45
@ElRaval:


Så om vi spelat med Alba, Masscherano, Umtiti, S.Roberto istället? Då hade ju i alla fall inte Malagas första mål kommit till
Barcelona JakWah
2017-04-08 22:45
Innan matchen tänkte man liksom att den här gången kan de inte sumpa chansen ännu en gång. Det fanns liksom inte på kartan. Och så ser man laguppställningen med Mathieu, Denis Suarez och Gomez. Vad är fel i huvudet på LE allvarligt talat?
Postat via SvenskaFans-appen
Umtiti
2017-04-08 22:44
@Rambla~:


Jag trodde på en mirakelvändning mot PSG, vilket var huvudorsaken till att jag satt uppe och kollade på matchen. Dock tror jag inte vi har någon chans att ta oss vidare mot Juve. Vi släpper in allt för många mål och Juve är ett taktiskt lag med en otroligt bra defensiv.
Barcelona Bollinnehavet
2017-04-08 22:43
Men hey! Vi kommer snart ha en ultramodern stadion med Qatar inbakat i namnet. Tjoho! Med Unzue som tränare och våra bästa talanger från B-laget i Benfica. Så vad gör det om vi inte kan hålla i bollen på mittfältet?

Nä det behövs som sagt en rejäl utrensning i klubben. Börja med styrelsen. Fortsätt med Lucho och hans stab. Fortsätt sedan med Mathieu, Gomes, Paco och Arda. In med en styrelse som är cules. En styrelse som avgår självmant när dom har fuckat upp framför att kriminalisera klubben. En styrelse som inte fuckar upp från första början. In med Sampaoli och hans gäng. Upp med Marlon och Alena. In med Verratti och Dembele och en högerback. Och byt liga till franska ligan.
Barcelona FCB_Messi
2017-04-08 22:43
Aytekin domaren i psg matchen blev avstängd (vet inte hur länge) efter matchen emot oss tack vare straffen som suarez fick. Gil Manzano som dömde idag missar Malagas regelrätta mål och straffen på Roberto som dömdes frispark istället. Sen överlag var han skit genom hela matchen med många felaktiga gula kort och uteblivna solklara kort. Kommer han få avstängning tror ni ? Tror inte det va .....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-04-08 22:43
Om Gomes.....och då är inte dagens match inräknad. Man måste ju vare en komplett idiot för att fortsätta spela denna man, eller är det någon som kan komma på en annan anledning?The team have five defeats and he started three of them, in one he came off the bench and in the other he did not feature. Barcelona have drawn eight games, five he started and three he came on as a sub. A terrible run.

Just looking at La Liga, Barcelona have won 58 per cent of the games in which he started and 73 per cent when he has not formed part of the XI. With Gomes 25 per cent are draws and without, 20 per cent. With him 16 per cent of games are losses and without him just 6.7 per cent.

He has been the fourth most used midfielder for Lucho in La Liga this season. Top is Busquets (1703 minutes), followed by Rakitic (1519), Arda (1154) and then Gomes (1106). He is followed by Denis (1024), Rafinha (986) and Iniesta (702)
Barcelona Kröjjff
2017-04-08 22:43
För snart tre år sedan så fick jag tillsammans med först och främst Lenny Romario och Coach Pep, utstå mycket skit för att vi trots trippel återkommande krtiserade Luis Enrique under hela hans första säsong som tränare i FC Barcelona och fortsatte att göra så trots påhoppen. Nu har vi emellertid fått sällskap av åtskilliga ilsket bittra så kallade bortskämda haters, trots att ännu en trippel låg inom räckhåll under Enriques ledning innan mötet med Malaga. Men nu tävlas det istället om vem som kan uttrycka sig mest nedlåtande om såväl tränare som spelare medelst skällsord av alla de slag. Ja, så det kan bli när man tänker efter med facit i hand. Det är inte utan att man lite förstummad och mer än sorgsen tar del av spektaklet som pågår och nu i egenskap av jämförelsevis passiv åskådare.
Barcelona Fuerza
2017-04-08 22:42
Vi gör inget rätt denna kväll. Inget. Sandro är värd 1 miljard (euro) om Paco och Gomes rör sig runt 30 miljoner euro.
Barcelona ElRaval
2017-04-08 22:41
vilade spelare eller ej. inbilla er inte att ett byte hade ändrat resultatet....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-04-08 22:40
Skönt att allt är över, nu slipper man sitta och våndas och hoppas på mirakel. Det höll inte längre med konstgjord andning. Går man vidare i CL mot Juventus är det en bonus och en skräll, jag kan dock inte se det hända med denna tränare. Allegri kommer käka upp honom och hans naiva coachande och laguttagningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-08 22:40
@Soko:

Vi har alltså förlorat 17 poäng mot mitt- och bottenlag!!!
Barcelona FCB_Messi
2017-04-08 22:39
En domare behöver inte avgöra en match genom ett offsidemål eller feldömda straffar. För mig är "lätta" frisparkar till motståndaren ännu mer irriterande. Och vid varje 50-50 situationer dömer emot oss. Domarens plan denna matchen var att visa ut en Barca spelare. Neymar och Albas tidiga löjliga gula kort där Neymar sedan klanta till sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2017-04-08 22:39
Nej, jag bojkottar alla matcher framöver där Gomes och/eller Denis Suarez spelar. Om det så vore CL-final.
Barcelona Yellow cake
2017-04-08 22:39
@Umtiti:

Inte ens Umtiti kan rädda en match som Gomes startar i
Barcelona JakWah
2017-04-08 22:39
Men ni måste förstå LE... det är viktigt att vila viktiga spelare i det viktigaste skedet av säsongen... de måste ju vara utvilade när semestern kommer!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: