/spanien/barcelona/forum/3054.aspx/spanien/barcelona/forum/3054.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-12 01:31
Inget fel om man gillar sånt, men reaktionen är ändå priceless...
Barcelona Lion24
2015-05-12 01:19
När vi tidigare haft med oss ledningar i dubbelmöten så har vi oftast gått all in första 45 för att döda hoppet hos motståndarna. Liknande taktik tror jag och hoppas på imorgon. Det viktigaste är vem som gör första målet för det skulle betyda en enorm psykisk fördel för något av lagen (speciellt Barca). Jag hoppas vi går in med den inställningen vi gjorde mot PSG när vi hade 3-1 att gå på på Camp Nou. Döda all hopp och hela matchen redan första halvlek.

Annars tror jag att Bayern såklart kommer ha mer boll. Vi kommer ha den i perioder. När vi inte har boll så gäller det att vi är extremt intensiva så att vi stör Bayerns passningsspel. Vi behöver inte spela en fulländad tiki-taka imorgon eftersom Bayern förmodligen kommer pressa rejält och ge allt för att ge nånting till dom själva och fansen. Vi ska inte heller skjuta bort bollen så fort vi blir pressade utan spelarna ska veta när vi ska lugna ner tempot och vila med bollen. Som vanligt så spelar Peps lag alltid med en hög backlinje men en inövad kombination mellan anfallarna och någon av mittfältare skulle inte sitta dåligt för att slå den avgörande passningen bakom backlinjen.
Barcelona Davids3
2015-05-12 00:48
@Maestro Xavi:
Gillar inte att tränare får långa kontrakt. Bättre att de alltid får 1-2 år så de ständigt känner lite press på sig själva. Men iofs. det kanske är lättare att bryta en tränares kontrakt än en spelarens.
Barcelona Maestro Xavi
2015-05-12 00:47
Barcelona are considering to renew the contract of Luis Enrique (45). The current contract of the coach expires in 2016. [onda cero]
Jag hoppas.
Barcelona Cule4life
2015-05-12 00:37
Helt ärligt spelar det ingen roll vad München spelarna säger, men en sak man blir förbannad på är att som inte respekterar Barcelona, asså vi pratar om Barca här, dom pratar om Barca som om det vore GAIS.

München borde se upp istället så att vi inte kontrar in 3 bollar på dom i första halvlek.

Och jag är inte ett dugg orolig inför matchen, men jag respekterar dom fortfarande.
Barcelona Smogen
2015-05-12 00:36
När folk i Real snackar skit om Casillas så är det ungefär lika illa som när folk här inne snackar skit om Xavi. Man skäms lite när man inser hur kort minne en del supportrar har.

och till alla som kanske känner sig träffade, det är stor skillnad på att skriva konstruktiv kritik om en spelare och snacka skit om densamme.
Barcelona Davids3
2015-05-12 00:31
Asså tycker ni inte att Casillas gör fel som insisterar och vill vara kvar i Real? Jag som stor Real-hatare får ont att se när alla snackar skit om honom. Casillas är trots allt Casillas, han förtjänar respekt. Tycker han borde lägga handskarna på hyllan när han fortfarande låg på topp eller gå till annan klubb.
Barcelona neymar JR
2015-05-12 00:16
Själv så är jag inte oroad alls, vi är absolut inte porto. Vi har spelare kvar i startelvan som var med i München förra gången. Vi har erfarna spelare, vinnare och form men allra viktigast vi har spelare som är hungriga. Finns inte en chans att våra spelare kommer vika ner sig Guardiola i all ära, men ett Bayern som skall jaga mål men ändå hålla tätt? Nej skulle inte tro det inte med den hönsgården till försvar. Pep kommer satsa men det kommer det leda till att han får kicken pga oss. Bollen må va rund och allt kan hända men inte denna gången!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-12 00:12
Första 20 min kommer Bayern vara extremt aggressiva och fulla med energi. Gör Bayern inte mål första 20 så är mycket vunnet. 0-0 efter första havlek och vi är i final. Gör vi 0-1 så kan vi börja sätta in Roberto :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-05-12 00:06
Eftersom det inte är presenterat i en kontext så kan man egentligen tolka Alabas uttalande hur man vill. Han kan ju ha haft glimten i ögat också. Men arrogansen hos tyskar är inte nådig emellanåt. Nu är ju Alaba visserligen Österrikare men ändå.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-05-11 23:58
Nerverna börjar komma nu igen. De har slagit oss med både 3 och 4-0 innan. Kan Barca slå Bayern 3-0 kan Bayern slå Barca med samma soffror, egentligen!

Fotboll är fotboll, frilägesutvisningar, röda kort överlag, snabba mål som skapar nerver osv. Marginalerna är små och motståndet alltför bra individuellt för att koppla av en enda sekund.

Kommer inte kunna sova mycket...
Barcelona ( Xaviesta )
2015-05-11 23:47
FreeYourMind Nu vet jag inte vart Alabas citat är taget ifrån eftersom dom flesta aldrig lägger ut källor härinnw på det som sagts, men personligen stör jag mig mer på sättet Alaba säger det på med siffror i resultat dessutom. Som att morondagens exakta slutresultat står skrivet i sten redan idag. Arrogans på hög nivå om du frågar mig. Sådär höll vi inte på inför Milan matchen, laget gick ihop och sa att dom skulle göra allt i sin makt för att vända på detta, det var ingen som sa "äh, vi vinner med si och så mycket". Tycker att du gjorde en dålig jämförelse där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-11 23:33
Det kan ju vara så att Median i Barca vill så gärna ha titlar så att de inte bryr sig längre om vad det är för fotboll Lucho's lag presterar. Anledningen att median gick efter Tata föra säsongen är arrogansen de har fått efter Pep's storhetstid. Jag vill minnas en tid i den perioden när Barca förlorade visa matcher som var nästan avgörande så brukar Xavi kontra med att vi vann bollinnehavet.

Att Bayen spelarna går ut och säger att de kommer att vinna med 4-0 är det inget fel på. Vill minnas när vi förlorade mot Milan för två säsonger sen med 2-0 gick hela Barcelona ihop och sa att vi skulle vända och ta det här.

Det är inget fel med att Bayen tror på sig. Jag hoppas bara att vi kan spela ur oss deras press för att deras fotbollsplan är inte lika stor som vår. Då kan Barca också pressa dem lika hårt. Bara för att vi har vunnit med 3-0 första matchen betyder inte att vi kommer att gå vidare. En match i taget. Hoppas att Suarez och Neymar har justerat siktet. Så att de hjälper Messi och laget att vinna det här..

Barcelona Peshmerge - AS9
2015-05-11 23:31
B-Guden Räknar absolut inte ut dom. Det är 80-20 chans Barca nu med tanke på 3-0. Jag tänker själv, vi är i final!! Vi behöver ett mål för och såra dom. Och det målet kommer vi att få. I nulägget finns det inget lag som kan stoppa Barca från att göra mål. 27-0 är statisitiken i målskillnad på dom 7 senaste matcherna. Det talar sitt tydliga språk. Bayern kommer få det riktigt tufft imorgon på Allianz.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2015-05-11 23:24
Lucho är adopterad katalan också. Tata hade en del brister, samma sak som Lucho och alla andra tränare egentligen. Men att vi lyckades värva Suarez är en stor del i att laget spelar som de gör. Titta på Messis mål mot Bayern.

Suarez håller mittbackarna upptagna, ingen kan gå upp i press och Messi får läget till skott. Andra målet är snarlikt. Suarez håller Benatia upptagen och Boateng hamnar man-man mot Messi.

Vi behövde en nia. Det Lucho mest ska ha cred för är försvarsspelet och hur han hanterar Messi. Det var några år sedan vi såg så stabila ut defensivt, fasta situationer defensivt och offensivt. Jag tvivlade på honom. Jag ville nog till och med att han skulle lämna där i januari när the shit hit the fan.

Jag är glad att jag är motbevisad.
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 23:03
Det visade sig att Tata saknade balls för att leda Barca. Glöm inte att Tata försökte spela en rakare fotboll mot Rayo. Me. Media käkade honom och han pallade inte trycket. Vi gick miste om 1-2 titlar tack vare Tatas feghet. Lucho vet vad han gör, han låter sig inte kontrolleras av någon. Tänk er all kritik han fick utstå under hösten. Sättet han hanterade det på var starkt! In Lucho we trust!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-05-11 23:00
Det roliga är att det är bara positivt att dom snackar, dom kan fortsätta trigga Messi. Neuer verkar ha lärt sig redan Imorgon vill jag att masche trycker till muller extra hårt direkt i matchen. Stör mig så enormt på den begränsade spelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-05-11 22:41
Är det bara jag här som tycker att Sergi Roberto är en…. Nyttig spelare?

Med det sagt är han knappast en spetsspelare som ändrar matcher, men det är han inte tänkt att vara i vårt system heller.

Han är uppenbarligen bra på att följa de order Lucho ger honom och jag tycker att det är uppenbart att han finns för att slänga in i matchsituationer då Lucho vill lugna ned tempot på planen.

När motståndare som Valencia och Sevilla som vill spela hawaii-fotboll kommer på besök kan det mot slutet vara nyttigt att slänga in honom som passningskamrat med Busquets och Xavi.

Uppenbarligen blir folk galna när vi passar i sidled och helt ärligt är "triangeln" som alla La Masia-spelare är experter på, något som driver motståndare till vansinne när det är minut 70 och dom egentligen bara vill ha tag i bollen och kunna spela sin spring-och-sparka-fotboll.
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 22:36
B-guden - dom har Pep som tränare, samma tränare som vår Lucho klädde av senast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-05-11 22:35
Liunil Masse Vad jag vet så skiljer sig inte planstorleken. Tror att det är princip samma storlek. Däremot kommer inramningen bli helt annorlunda givetvis. Ser fram mot morgondagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2015-05-11 22:31
@Peshmerge - AS9:


Glöm inte vem dom har som tränare.
1-0 efter halvtimme, 2-0 i 70 minuten och det är match igen. Sen vet dom nog om själva också att det kommer bli svårt men jag tycker han går ut med helt rätt inställning och jag tror Bayern kör 110% imorgon med en jävla press och en offensiv som heter duga.
Barcelona ElRaval
2015-05-11 22:29
''Barcelona var ett lag med bara individer men nu är jag del av en familj. Fansen, laget och ägarna är alla tillsammans. Detta kan vara min bästa flytt någonsin i karriären.'' - Fabregas
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 22:27
Bayern har en enorm högsta nivå, jag respekterar Bayern. Muller och Neuer har alltid snackat mycket innan matcherna. Neuer skulle ju visa Messi vem som är boss. Och det blev ju lyckad, där Messi lekte med han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 22:25
2-2 i mon tror jag på. Suarez och Messi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2015-05-11 22:23
@Liunil Masse:
Haha! och Muller har sagt dom ska/kan CHOCKA(!) fotbollsvärlden imorgon. Och att dom har en plan! Jaah, arrogant på hög nivå här. Ehh, we talk on the pitch!
Barcelona DM1982
2015-05-11 22:20
Allt kan hända i fotboll men 3-0 som Barcelona efter första matchen är svårt att ta igen för Bayern. Gör Barcelona ett mål så måste Bayern göra fem och det känns väldigt tveksamt att det går. Lyckas Bayern ta sig vidare mot Barcelona så är det bara att ställa sig upp och ge dem en applåd, det är en enorm bedrift i så fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-11 22:12
Alaba: "We’ll win 4-0 and I hope I’m fit to play the final in Berlin."

Vad är det med Bayern och arrogans egentligen?
Barcelona the cameroonians
2015-05-11 22:08
Liunil Masse

Man kan absolut förvänta sig en hög och aggressiv press inledningsvis från Bayern i morgon och då blir ju passningsspelet enormt viktigt, både det korta och långa.
Personligen föredrar jag därför Masche som mittback bredvid Piqué eftersom Mathieu kan bli lite mer stressad i sådana situationer samtidigt som medspelarna kanske inte har samma "koll och känsla" för var hans passningar är menade att hamna. Det kan leda till bolltapp på fel ställen.

Samtidigt måste ju Bayern få in mer folk i straffområdet och kommer säkert vilja pröva att komma till lägen via tidiga inlägg. Nu har ju inte inlägg vållat oss några större problem (ta i trä) denna säsong, men det känns som att det ff är där vi är som mest sårbara. MAtS måste våga ta sig ut och hjälpa till.

Med tanke på hur mycket vi skapat offensivt de senaste matcherna borde man inte vara orolig för målproduktionen, men det vore toppen med ett mål inom de första 20 minuterna för att döda dubbelmötet och ta den sista krigarviljan från tyskarna.

Som alltid är det allra viktigaste att vi fortsätter spela vårt eget spel och inte dras in i situationer där vi riskerar att åka på utvisningar. Fokus är A och O.
Barcelona Amo.38
2015-05-11 21:56
Är så extremt nervös inför imorgon. Ett CL guld i år hade suttit så jävla fint hade inte ens vågat drömma om det om ni hade frågat mig i höstas. Vill inte ta ut något i förskott alls men lyckas Lucho ta Barca till ett eventuellt liga samt CL guld så är fan banne mig allt förlåtet. Jag har tidigare sågat Lucho till fotknölarna och jag är väldigt förvånad hur bra han har gjort det i ärlighetens namn. Min största farhåga är fortfarande att Real slår Juve och kan sabba våran säsong totalt fortfarande.. Vi är så otroligt nära vill bara att det ska vara över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-05-11 21:42
Prince boateng i Barcelona? Okej jerome men Prince?!? Nästan så att Derek boateng hade varit ett bättre alternativ ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: