/spanien/barcelona/forum/3051.aspx/spanien/barcelona/forum/3051.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2015 01:26
Argentina sög i den här matchen men det inte kan blunda för är att det enda farliga de har haft i matchen kom från Messi. Trots att detta inte var en fotbollsmatch. Markera en spelare och Rugby-tackla honom i 120 min plus tillägg är två olika saker. Var enda gång Messi fick bollen var det en tackling på tackling.
Att domaren favoriserar lite Chile är ingen diskussion eftersom det är hemmaplan. Argentina skulle säkert få samma hjälp också.

Den som förlorade den här matchen, gav alla fördela till Chile, mullvaden som förstörde för Argentina är enligt mig stavas Tata Martino.

Ni som påstår att Messi inte löper på djupet. Ge honom kreativa mittfältare så kommer han löpa på allt. Argentina har inga kreativa skön lirare på mitten utan de krigare av yttersta klassen. Anledningen att de inte släpper inte så många mål är de lägger så mycket fokus på försvaret, försvaret och försvaret.

Minns 2006 när idioten byte ut Riquelme. Jag skrek, vad fan gör du? Det där var väl balanserat lag. Sen 0-4 förlusten mot Tyskland vill inga tränare begå samma misstag. Argentina behöver en filosof i samma kaliber som Pep för att vinna någon final. Om inte Messi får nog och börjar välja startelvan..
Kung Claudio!
7/5/2015 01:23
FCB_Messi

Knappast bara Messi som har blivit markerad med 3-4 spelare under Copa.

Titta på James och Neymar som fick gå igenom samma sak under turneringen...
Barcelona Barcanist
7/5/2015 01:22
Higuain värderad runt 400-500 mille (då menar jag att det finns klubbar villiga att buda så mycket). Aguero värderad runt 600-700 mille. Let that sink in.....
Barcelona Barc6
7/5/2015 01:19
11-9-10. Förhoppningsvis har jag fel men att han förlorade idag kommer betyda dels att han trötta ut sig själv i helt onödan och kommer förmodligen inte vara tillräckligt med utvilad när säsongen påbörjas, samt att med tanke på hur han kände inför en vinst emot Colombia påvisar bara hur mycket han verkligen ville vinna den här titeln. Men det är som du påpekar, Argentina är ett cyniskt lag med medelmåttor till spelare, som är nästintill helt pinsamma att titta på(Higuain). Så jag hoppas att detta inte påverkar han negativt men det är endå svårt att se detta som en drivkraft för han. Men hoppas han motbevisar mig och att du har rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/5/2015 01:18
2016 - USA 2019 - Brasilien 2023 Ecuador Dom tre kommande Copa Americas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/5/2015 01:16
Nästa år är det Copa America igen, den kommer spelas i United States of America.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
7/5/2015 01:14
Bara att gratulera Chile för deras första historiska Copa America titel.
De förtjänar vinna finalen, Chile har haft en gyllene generation i deras mått mätt med Alexis, Vidal. Isla. Medel. De förlorade på straffar mot Brasilien i VMi i åttondelsfinalen men nu på hemmaplan hade de alla marginaler på rätt sida.
Barcelona Barcelonistas
7/5/2015 01:14
Handlar inte bara om Tata utan detta är något gammalt i Argentina. Kollar vi hur de sett ut i VM så är det inget nytt direkt. 2002 - åkte man ut i gruppspelet efter att ha setts som en av storfavoriterna. Man spelade en fantastisk fotboll hela kvalet. 2006 - pekerman byter ut Riquelme och tar in en defensiv mittfältare i ett läge där man leder med 1-0 mot Tyskland. Med Riquelme på plan hade man fullständig kontroll och dominerade faktiskt mot Tyskland med Riquelme på plan. 2010 - ett otroligt obalanserat lag, man åker ut mot Tyskland med 4-0 och Maradona lyckades aldrig få igång dom. 2014 - går man till VM final med ett stundtals dåligt spel. Även här tycker jag att sabella misslyckades att få ut Max av varje spelare. Förlust på straffar mot Tyskland. Lägg därtill att Argentina förlorat 3 Copa America finaler under 2000 talet. 04 förlust mot Brasilien på straffar 07 förlust mot Brasilien med 3-0 15 förlust mot Chile på straffar För dåliga resultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
7/5/2015 01:14
Att bänka Tevez är fan helt jävla galet !!! Alltså vad är det med dagens tränare och sjuka jävla beslut! Tata är fan i mig inte ensam på den fronten. Jag mena ser han inte det vi andra ser. En sak är säker tränarskap har i helvete heller ingenting med kunskap att göra tydligen. Utan det är ren skär kontakt jobb och tur. Känner du rätta människor och har typ lira fotboll på en hög nivå ja då kan du bli en topp tränare! Kan säga med handen på hjärtat att många i det här forumet hade kunna göra bättre jobb en alla dagens tränare. Och då menar jag ALLA varenda jävla kotte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
7/5/2015 01:14
Barc6 Hunger till Barcelona? Vad han gör i Argentina skiter jag mer eller mindre i, speciellt med tanke på vilket cyniskt lag det är. Och alla dess medelmåttor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
7/5/2015 01:12
Det är Chiles tränare som vinner guldet åt dom . Man måste ändå erkänna att dom plockade bort Messi grovt . Taktiken var att spela väldigt tufft mot honom och omringa honom med 3-4 spelare så fort han fick bollen . Som han knappt fick för att det alltid var någon som var som ett plåster. Och det tuffa spelet mot honom gjorde så att han tappade lusten att spela , vilket märkes när han knappt sprang något .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
7/5/2015 01:10
Äsch, det är ett större Copa America nästa år igen, den kan Messi ta och vinna, unnar Bravo och Alexis denna vinst väldigt mycket. Jag har även försvarat Higuain flertalet gånger för hans obefintliga missar, men den där straffen var droppen som rann över bägaren... jävla ärkesopa.
Kung Claudio!
7/5/2015 01:08
Nu skall jag leka djävulens advokat och inte försvara Messi, snarare tvärtom. Jag noterar att det är otroligt många som kritiserar Messis medspelare men att ingen lägger en skugga över honom. Ärligt talat, hur ofta tog han löpningar för att kunna friställa en lagkamrat? Han är tyvärr inget vidare när det kommer till spelet utan boll vilket gör att hans offensiva medspelare lider av detta.
Barcelona Sentuary
7/5/2015 01:07
Vilken jävla fet gris, hur kan man ens överväga ta in Higuain framför Tevez? Går tjockisen på schack eller? Higuain är anledning till att Argentina står utan två stora titlar idag, hans jätteläge mot Tyskland i finalen förlåts aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
7/5/2015 01:07
Hahahah higuain är otrolig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
7/5/2015 01:05
Tystnaden som uppstår hos Real-fansen när de inser att det enda de har att fira den här säsongen är att Messi inte vann Copa America... Då vet man att man har lite att jobba på .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
7/5/2015 01:02
V@Barcelona4:"Riggad så att Chile skulle vinna" ? Hoppas du är ironisk. Argentina fortsätter va ett skämt. Alla dessa stora namn. Men brist på riktiga vinnarskallar. Så har det vart i många många år. Messi är undantaget som bekräftar regeln. Dom har dom. Vanligt alldeles för många spelare som liknar varandra i spelstil och som tar ut varandras egenskaper. Laget är kvalitets mässigt alldeles för framtungt och för att kompensera för detta har dom konsentrerat sig alldeles för mycket på defensiven. Chile är värdiga vinnare av copa america 2015. Dom har det klaraste och bästa speliden. Där dom maximerar sin trupp och dess styrkor till max.

Kung Claudio!
7/5/2015 01:01
Enormt grattis till chilenarna på forumet, ert landslag förtjänade att vinna turneringen :)
El Conejo
7/5/2015 01:00
Argentina förlorade pga Tata inte är en vinnare. Är Chilenare och har aldrig varit så glad i mitt liv, på min födelsedag vinner dom. Tack GUD! Nu kan Argentina vinna VM i ryssland.


Både Alexis och Messi var inte 100% ville bara dela med mig av känslorna. Den här vinsten och Sveriges visar att inget är omöjligt. Man kan spela offensiv fotboll och vinna även om man inte heter Spanien, Argentina, Brasilien osv... Herregud Barcas trippel u21 EM Och sen det här herregud herrehud
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Neymar N11
7/5/2015 00:57
Riggad eller ej riggad så förtjänar Chile denna vinst. Higuain kan göra det Argentinska folket en tjänst att sluta spela för landslaget. Messi kommer tyvärr inte vinna något stort med Argentina. Är ändå glad för Bravo som gör kanon match och har varit Säkerheten för Chile i mål. Good Night
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
7/5/2015 00:56
Fan vad lycklig man är att Tata inte är kvar i Barca! När man ser Argentinas sömniga fotboll så minns man tiden när Barca var som sämst. Skönt att det vände och att vi nu är överlägset bäst i världen igen. Tråkigt för Messi att inte vinna, men Ballon d'Or är hans utan minsta tvekan. Vem annars ska vinna det priset efter Barcas trippel...?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/5/2015 00:56
Äntligen är Copa America över. Var det någon gång Argentina borde vunnit VM så var det 06 med Mr peker. Man var det bästa laget i VM 06 tyvärr så gjorde peker en tabbe när han bytte ut Riquelme. För Argentina hade fullständig kontroll mot tyskarna fram tills det idiotiska bytet. 10 och 14 upplagorna har varit sämre. Man har inte fått ut det bästa av spelarna. Även under sabella stundtals dåligt spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
7/5/2015 00:55
11-9-10. På vilket sätt kommer Messi ha hunger till nästa säsong på grund av det som hände nyligen. Snarare att han tappar på grund av spelare som den pinsamma Higuain eller Lavezzi! Tror inte det ger en person hunger av att spela med såna fotbollsspelare speciellt när man har chans på att hem Copa America till Argentina.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
7/5/2015 00:54
Är det bara jag eller såg det ut som att både higuain och banega medvetet missade? Fyfan vad uselt slagana straffar och det ser man på repriserna vad gäller ansatsen och tillslagget, higuain speciellt. Men banega däremot, där såg man direkt vart han skulle lägga straffen samt att det skulle bli en miss.
Barcelona Barca-nist
7/5/2015 00:53
det är inte svårt att förstöra spel, när domarna inte är konsekventa.
strunt samma om hela laget har gult, man förtjänar gult igen om man drar ner spelare hela tiden.


domarna kompenserar, blundar för saker och ting. vad är det för regler?


fega domare.


Barcelona 11-9-10
7/5/2015 00:52
Helt okej säsong för bravo Aja nu kommer Messi ha hunger till nästa säsong, nu ska han få njuta av livet i 4 veckor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
7/5/2015 00:51
Jag har länge försvarat Tata, men när jag ser honom coacha Argentina så får jag nog säga att det inte ser jättebra ut. Bra försvarsspel, men allt annat är uselt, och man har ingen tanke annat än att hoppas på att Messi ska rädda dom.
Att han sen låter en formtoppad Tevez sitta på bänken till fördel för tex. Higuain och Lavezzi är ju direkt tjänstefel,
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2015 00:50
@Rambla~:

En bra fråga till Tata.

Hur Teves har blivit bänkad av båda Huguian och yrväder Lavezzi får han Tata drömma om ikväll!.

Det enda glädje jag tar med mig är att Messi, Masken, Alves och Bravo inte har åkt på karriärhotande skada.

Gå och vila grabbar grabbar..
Barcelona Barcelona4
7/5/2015 00:49
Jag är iallafall glad att messi inte blev skadad inför nästa säsong. Hur som han har blivit sparkad i denna turnering herregud. Angående copa america så kan vem som helst se att det var riggad så att Chile skulle vinna.
Barcelona Acrobat
7/5/2015 00:49
Det är tjänstefel av Tata att spela Higuain istället för Tevez. Ne... Tata borde säga upp sig själv från allt som har med fotboll att göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: