/spanien/barcelona/forum/3046.aspx/spanien/barcelona/forum/3046.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Maestro Xavi
2015-05-12 00:47
Barcelona are considering to renew the contract of Luis Enrique (45). The current contract of the coach expires in 2016. [onda cero]
Jag hoppas.
Barcelona Cule4life
2015-05-12 00:37
Helt ärligt spelar det ingen roll vad München spelarna säger, men en sak man blir förbannad på är att som inte respekterar Barcelona, asså vi pratar om Barca här, dom pratar om Barca som om det vore GAIS.

München borde se upp istället så att vi inte kontrar in 3 bollar på dom i första halvlek.

Och jag är inte ett dugg orolig inför matchen, men jag respekterar dom fortfarande.
Barcelona Smogen
2015-05-12 00:36
När folk i Real snackar skit om Casillas så är det ungefär lika illa som när folk här inne snackar skit om Xavi. Man skäms lite när man inser hur kort minne en del supportrar har.

och till alla som kanske känner sig träffade, det är stor skillnad på att skriva konstruktiv kritik om en spelare och snacka skit om densamme.
Barcelona Davids3
2015-05-12 00:31
Asså tycker ni inte att Casillas gör fel som insisterar och vill vara kvar i Real? Jag som stor Real-hatare får ont att se när alla snackar skit om honom. Casillas är trots allt Casillas, han förtjänar respekt. Tycker han borde lägga handskarna på hyllan när han fortfarande låg på topp eller gå till annan klubb.
Barcelona neymar JR
2015-05-12 00:16
Själv så är jag inte oroad alls, vi är absolut inte porto. Vi har spelare kvar i startelvan som var med i München förra gången. Vi har erfarna spelare, vinnare och form men allra viktigast vi har spelare som är hungriga. Finns inte en chans att våra spelare kommer vika ner sig Guardiola i all ära, men ett Bayern som skall jaga mål men ändå hålla tätt? Nej skulle inte tro det inte med den hönsgården till försvar. Pep kommer satsa men det kommer det leda till att han får kicken pga oss. Bollen må va rund och allt kan hända men inte denna gången!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-12 00:12
Första 20 min kommer Bayern vara extremt aggressiva och fulla med energi. Gör Bayern inte mål första 20 så är mycket vunnet. 0-0 efter första havlek och vi är i final. Gör vi 0-1 så kan vi börja sätta in Roberto :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-05-12 00:06
Eftersom det inte är presenterat i en kontext så kan man egentligen tolka Alabas uttalande hur man vill. Han kan ju ha haft glimten i ögat också. Men arrogansen hos tyskar är inte nådig emellanåt. Nu är ju Alaba visserligen Österrikare men ändå.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-05-11 23:58
Nerverna börjar komma nu igen. De har slagit oss med både 3 och 4-0 innan. Kan Barca slå Bayern 3-0 kan Bayern slå Barca med samma soffror, egentligen!

Fotboll är fotboll, frilägesutvisningar, röda kort överlag, snabba mål som skapar nerver osv. Marginalerna är små och motståndet alltför bra individuellt för att koppla av en enda sekund.

Kommer inte kunna sova mycket...
Barcelona ( Xaviesta )
2015-05-11 23:47
FreeYourMind Nu vet jag inte vart Alabas citat är taget ifrån eftersom dom flesta aldrig lägger ut källor härinnw på det som sagts, men personligen stör jag mig mer på sättet Alaba säger det på med siffror i resultat dessutom. Som att morondagens exakta slutresultat står skrivet i sten redan idag. Arrogans på hög nivå om du frågar mig. Sådär höll vi inte på inför Milan matchen, laget gick ihop och sa att dom skulle göra allt i sin makt för att vända på detta, det var ingen som sa "äh, vi vinner med si och så mycket". Tycker att du gjorde en dålig jämförelse där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-11 23:33
Det kan ju vara så att Median i Barca vill så gärna ha titlar så att de inte bryr sig längre om vad det är för fotboll Lucho's lag presterar. Anledningen att median gick efter Tata föra säsongen är arrogansen de har fått efter Pep's storhetstid. Jag vill minnas en tid i den perioden när Barca förlorade visa matcher som var nästan avgörande så brukar Xavi kontra med att vi vann bollinnehavet.

Att Bayen spelarna går ut och säger att de kommer att vinna med 4-0 är det inget fel på. Vill minnas när vi förlorade mot Milan för två säsonger sen med 2-0 gick hela Barcelona ihop och sa att vi skulle vända och ta det här.

Det är inget fel med att Bayen tror på sig. Jag hoppas bara att vi kan spela ur oss deras press för att deras fotbollsplan är inte lika stor som vår. Då kan Barca också pressa dem lika hårt. Bara för att vi har vunnit med 3-0 första matchen betyder inte att vi kommer att gå vidare. En match i taget. Hoppas att Suarez och Neymar har justerat siktet. Så att de hjälper Messi och laget att vinna det här..

Barcelona Peshmerge - AS9
2015-05-11 23:31
B-Guden Räknar absolut inte ut dom. Det är 80-20 chans Barca nu med tanke på 3-0. Jag tänker själv, vi är i final!! Vi behöver ett mål för och såra dom. Och det målet kommer vi att få. I nulägget finns det inget lag som kan stoppa Barca från att göra mål. 27-0 är statisitiken i målskillnad på dom 7 senaste matcherna. Det talar sitt tydliga språk. Bayern kommer få det riktigt tufft imorgon på Allianz.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2015-05-11 23:24
Lucho är adopterad katalan också. Tata hade en del brister, samma sak som Lucho och alla andra tränare egentligen. Men att vi lyckades värva Suarez är en stor del i att laget spelar som de gör. Titta på Messis mål mot Bayern.

Suarez håller mittbackarna upptagna, ingen kan gå upp i press och Messi får läget till skott. Andra målet är snarlikt. Suarez håller Benatia upptagen och Boateng hamnar man-man mot Messi.

Vi behövde en nia. Det Lucho mest ska ha cred för är försvarsspelet och hur han hanterar Messi. Det var några år sedan vi såg så stabila ut defensivt, fasta situationer defensivt och offensivt. Jag tvivlade på honom. Jag ville nog till och med att han skulle lämna där i januari när the shit hit the fan.

Jag är glad att jag är motbevisad.
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 23:03
Det visade sig att Tata saknade balls för att leda Barca. Glöm inte att Tata försökte spela en rakare fotboll mot Rayo. Me. Media käkade honom och han pallade inte trycket. Vi gick miste om 1-2 titlar tack vare Tatas feghet. Lucho vet vad han gör, han låter sig inte kontrolleras av någon. Tänk er all kritik han fick utstå under hösten. Sättet han hanterade det på var starkt! In Lucho we trust!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-05-11 23:00
Det roliga är att det är bara positivt att dom snackar, dom kan fortsätta trigga Messi. Neuer verkar ha lärt sig redan Imorgon vill jag att masche trycker till muller extra hårt direkt i matchen. Stör mig så enormt på den begränsade spelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-05-11 22:41
Är det bara jag här som tycker att Sergi Roberto är en…. Nyttig spelare?

Med det sagt är han knappast en spetsspelare som ändrar matcher, men det är han inte tänkt att vara i vårt system heller.

Han är uppenbarligen bra på att följa de order Lucho ger honom och jag tycker att det är uppenbart att han finns för att slänga in i matchsituationer då Lucho vill lugna ned tempot på planen.

När motståndare som Valencia och Sevilla som vill spela hawaii-fotboll kommer på besök kan det mot slutet vara nyttigt att slänga in honom som passningskamrat med Busquets och Xavi.

Uppenbarligen blir folk galna när vi passar i sidled och helt ärligt är "triangeln" som alla La Masia-spelare är experter på, något som driver motståndare till vansinne när det är minut 70 och dom egentligen bara vill ha tag i bollen och kunna spela sin spring-och-sparka-fotboll.
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 22:36
B-guden - dom har Pep som tränare, samma tränare som vår Lucho klädde av senast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-05-11 22:35
Liunil Masse Vad jag vet så skiljer sig inte planstorleken. Tror att det är princip samma storlek. Däremot kommer inramningen bli helt annorlunda givetvis. Ser fram mot morgondagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2015-05-11 22:31
@Peshmerge - AS9:


Glöm inte vem dom har som tränare.
1-0 efter halvtimme, 2-0 i 70 minuten och det är match igen. Sen vet dom nog om själva också att det kommer bli svårt men jag tycker han går ut med helt rätt inställning och jag tror Bayern kör 110% imorgon med en jävla press och en offensiv som heter duga.
Barcelona ElRaval
2015-05-11 22:29
''Barcelona var ett lag med bara individer men nu är jag del av en familj. Fansen, laget och ägarna är alla tillsammans. Detta kan vara min bästa flytt någonsin i karriären.'' - Fabregas
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 22:27
Bayern har en enorm högsta nivå, jag respekterar Bayern. Muller och Neuer har alltid snackat mycket innan matcherna. Neuer skulle ju visa Messi vem som är boss. Och det blev ju lyckad, där Messi lekte med han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 22:25
2-2 i mon tror jag på. Suarez och Messi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2015-05-11 22:23
@Liunil Masse:
Haha! och Muller har sagt dom ska/kan CHOCKA(!) fotbollsvärlden imorgon. Och att dom har en plan! Jaah, arrogant på hög nivå här. Ehh, we talk on the pitch!
Barcelona DM1982
2015-05-11 22:20
Allt kan hända i fotboll men 3-0 som Barcelona efter första matchen är svårt att ta igen för Bayern. Gör Barcelona ett mål så måste Bayern göra fem och det känns väldigt tveksamt att det går. Lyckas Bayern ta sig vidare mot Barcelona så är det bara att ställa sig upp och ge dem en applåd, det är en enorm bedrift i så fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-11 22:12
Alaba: "We’ll win 4-0 and I hope I’m fit to play the final in Berlin."

Vad är det med Bayern och arrogans egentligen?
Barcelona the cameroonians
2015-05-11 22:08
Liunil Masse

Man kan absolut förvänta sig en hög och aggressiv press inledningsvis från Bayern i morgon och då blir ju passningsspelet enormt viktigt, både det korta och långa.
Personligen föredrar jag därför Masche som mittback bredvid Piqué eftersom Mathieu kan bli lite mer stressad i sådana situationer samtidigt som medspelarna kanske inte har samma "koll och känsla" för var hans passningar är menade att hamna. Det kan leda till bolltapp på fel ställen.

Samtidigt måste ju Bayern få in mer folk i straffområdet och kommer säkert vilja pröva att komma till lägen via tidiga inlägg. Nu har ju inte inlägg vållat oss några större problem (ta i trä) denna säsong, men det känns som att det ff är där vi är som mest sårbara. MAtS måste våga ta sig ut och hjälpa till.

Med tanke på hur mycket vi skapat offensivt de senaste matcherna borde man inte vara orolig för målproduktionen, men det vore toppen med ett mål inom de första 20 minuterna för att döda dubbelmötet och ta den sista krigarviljan från tyskarna.

Som alltid är det allra viktigaste att vi fortsätter spela vårt eget spel och inte dras in i situationer där vi riskerar att åka på utvisningar. Fokus är A och O.
Barcelona Amo.38
2015-05-11 21:56
Är så extremt nervös inför imorgon. Ett CL guld i år hade suttit så jävla fint hade inte ens vågat drömma om det om ni hade frågat mig i höstas. Vill inte ta ut något i förskott alls men lyckas Lucho ta Barca till ett eventuellt liga samt CL guld så är fan banne mig allt förlåtet. Jag har tidigare sågat Lucho till fotknölarna och jag är väldigt förvånad hur bra han har gjort det i ärlighetens namn. Min största farhåga är fortfarande att Real slår Juve och kan sabba våran säsong totalt fortfarande.. Vi är så otroligt nära vill bara att det ska vara över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-05-11 21:42
Prince boateng i Barcelona? Okej jerome men Prince?!? Nästan så att Derek boateng hade varit ett bättre alternativ ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-11 21:39
dinho the artist


och boateng kommer att kräva nr 10? och hur vet du om han kommer vara en diva? gick han runt o bestämde i milan när ibra var där? tvärtom han var den som slet i mitten tillsammans med nocerino. jag vet att han inte är barca typen och skrev att han agerar inhoppare som ändar matchbild.

jag ber dig ta av dig la masia glasögonen lite=) förstår inte ens vrf du blandar in la masia i det hela, du kanske är bara ute efter likes haha. elr så kan vi skita i spelare som gundugan o kovacic för vi har ju la masia. hellre roberto än dessa 2 på bänken. och hade vår klubb brytt sig om la masia som vi är här så hade man inte behandlat thiago på det sättet. kolla bara hur vi behandlar bartra nu. Och deulofeu har vi förstörst precis lika mkt som han förstör för sig själv. vi visar inget förtroende alls. barto o gängen kör perez style bara o inse. sorry är bara riktigt förbannad på ledningen trots vår fina säsong så ser jag inte positiv framtid för vårt äskade barca. säg mig en spelare som lyckats efter busi i al laget och han är 26. finns hur många duktiga som helst men vår ledning visar inget förtroende för la masia längre. tidsfråga när halilovic, adama o samper inser att dom inte har nåt i a laget. och det är min absoluta mardröm.

förlåt dinho the artist inte meningen o ta ut allt på dig haha men jag ser att vår klubb splittras sakta men säkert och jag vill precis som dig satsa på la masia men vår klubb gör inte det längre och drf har jag börjat leta alternativ utifrån och att jag bad dig ta av la masia glasögonen var absolut inte illa menat jag borde oxå ta av mig dom hehe, jag känner bara att vår klubb kör ett spel för media, la masia hit o la masia dit sen lånar dom ut dom o köper in andra stjärnor...

en sak till alla haha jag vet att jag är sämst på att skriva borde kanske ta en lektion eller två hos kröjf o gabriel haha

visca barca
Barcelona Barcelonistas
2015-05-11 20:57
Mycket snack från la puta, dios kmr straffa er!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-05-11 20:49
Den enda anledningen till att vi skulle få se Boateng på Camp Nou nästa säsong är om han är där för att leta efter sin bror. Går ff rykten om att han ligger där nånstans i straffområdet...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: