/spanien/barcelona/forum/3034.aspx/spanien/barcelona/forum/3034.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona I.Cuenca
2015-05-30 12:21
tack comhem att ni genomförde kanaländringen så snabbt vilket innebär att jag nu har Eurosport och kan se matchen på tv Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-05-30 12:18
Helt rätt att bua ut nationalsången, av katalanerna. Varför tillfälle dom kan ta att vissa missnöje mot regeringen ska dom ta Svårt att acceptera när dom förtryckta gör motstånd, men accepterar dom som förtrycker Ikväll tillhör Spanien Katalonien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2015-05-30 12:13
@koeman92:


Jag är emot det och hade blivit väldigt arg om till exempel Dalakurd skulle gjort nåt liknande mot svenska nationalsången, men samtidigt får man inte glömma att katalanerna har varit förtryckta i Spanien, men tycker ändå man bara kan va tyst
Barcelona koeman92
2015-05-30 11:37
Är lite nyfiken.. hur känner ni andra över att det visslas åt nationalsången varje gång vi är i CdR final? Själv kan jag inte riktigt säga att jag samtycker till det i och med att jag själv har bott i Spanien under nästan hela min uppväxt och har en speciell affektion till landet, samtidigt kan jag förstå varför de som visslar gör det. Det lär ju även med stor säkerhet visslas ända in i kaklet ikväll. Vad tycker ni andra?
Barcelona Barcelonistas
2015-05-30 11:29
el Flaco - tycker inte det där är en så big deal faktiskt. Vi måste tänka oss in i Bilbaos situation. Det är klasskillnad mellan lagen klart att dom då vill försöka störa Barca. Jag har stor respekt för Bilbao. Minns ni 2009 när en galen Bilbao supporter kastade ett mynt elr en flaska på Alves huvud? Dom andra Bilbao supportrarna ställde sig upp och peka mot fegisen sen kunde vakten ingripa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi 6 // Visca Barca
2015-05-30 11:07
Official: Luis Suarez, who had thigh discomfort, has been given the medical green light and is available for the game tonight #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-05-30 10:02
Oh en irriterad trio där fram, dumt Bilbao riktigt dumt Fullfart framåt ikväll, håll inte igen alls och försöka döda tillställningen innan halvlekens slut Frågan är om inte vi ska vila suarez, dumt att riskera något
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-05-30 09:53
Även om vi spelar på hemmaplan kommer spelarna inte få byta om i sin sedvanliga omklädningsrum. Istället kommer man vara tvungna att göra det i gästernas motsvarighet. Barçaspelarna ska ha blivit väldigt irriterade och arga på Athletic som inte gick med på med att låta de byta om i sitt omklädningsrum och på grund av det har spelarna tvingats att ta bort personliga grejer från sina skåp inför finalen.

Hopps detta bara eggar på de ännu mer och att de kanaliserar den här energin på rätt sätt.
Barcelona Xavi 6 // Visca Barca
2015-05-30 09:50
Skapa ett Magine konto och kolla på finalen där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L!VOZ
2015-05-30 09:40
Skall alla supportrar mun tjpäs med silvertejp?
Barcelona GáborBarcelonaKirály
2015-05-30 09:37
Tänk vilket lag Athletic hade kunnat ha om de hade haft kvar sina bästa spelare och kompletterat det med inköpta basker:
Iraizoz - Iraola - Laporte - Amorebieta - Monreal
Xabi Alonso - Javi Martinez - Ander Herrera
Muniain
Llorente - Aduritz

Skapligt lag!

Btw, följt forumet ett bra tag, men känner att jag vill bidra till de intressanta ämnen som ni tar upp. :)
Visca el Barça!
Barcelona B-Guden
2015-05-30 09:32
@El Messias:


Eurosport 2 HAHA

Va jävla pinsamt att lägga en final på en sån kanal hoppas ingen köper den och streamar istället.
Barcelona El Messias
2015-05-30 09:24
Vilken kanal visar matchen idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-05-30 08:41
Kul att se Camp Nou med två "kurvor" ikväll. Tänk inramningen, fullsatt och bara respektive lags färger på varsin halva av läktaren. Synd bara att man gör studio på kanal 9 för PSG-Auxerre istället för vår final, för fotbollsmässigt kommer det vara en enorm skillnad matcherna emellan. Mot titeln! Visca Barca y Visca Catalunya!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-05-30 01:49
Barcastuff:

Bravo: "The three goalkeepers get along great. As I'm the oldest, I give my support when someone has a bad moment." [ser]

Mycket bra! Jag har imponerats av Bravo, inte bara på plan utan utifrån de bilder/videos jag sätt så känns det som om han är en respekterade äldre spelare som stöttar de yngre. Det är mycket viktigt och mycket underskattad i ett lag. Nu är det här första säsongen för Bravo och då är det fullt naturligt att man inte tar för sig så mycket men från och med nästa säsong så hoppas jag att Bravo tar de egenskaperna (ledarrollen, ''pappan'') till en högre nivå då han blivit mer bekväm. Jag älskar såna spelare som är 30+ och som stöttar de yngre spelarna, eller de spelare som inte har sån hög status. Det var därför jag uppskattade och fortfarande uppskattar Pintos tid i klubben så enormt mycket.
Barcelona Lion24
2015-05-30 01:39
Imorgon/idag kan vi plocka hem våran andra titel för säsongen. Titeln som kan ge trippeln. Jag underskattar verkligen inte Athletic. Det finns många lag i Spanien jag gillar och Athletic är defenitivt en av dom. Egentligen är det helt otroligt att Athletic aldrig har åkt ur La Liga när man endast får använda baskiska spelare. Det säger mycket om klubben. Men det har inte bara o göra med de fantastiska spelarna Athletic har haft genom historien men det är en vinnarkultur i Athletic. Spelarna vet att Athletic är en storklubb. Dom vet meningen med att använda Athletics tröjor. Så innan säsongstart så har Athletic en psykologisk fördel jämfört med de andra lagen, då tittar jag inte på spelarna på pappret.

Till matchen då, jag underskattar verkligen inte Athletic. Om jag inte är helt ute och cyklar så är man kvalicifierade för Europa League nästa säsong och det kanske tappar motivationslusten en liten plutts bråkdel. Europa League eller inte, det är en titel som står på spel så det kommer bli svårt ändå. Athletic är ett av de mest formstarkaste lagen i Spanien under våren och hade man inlett säsongen lika bra som man avsluta den så hade man varit med och konkurrerat med Atlético, Valencia och Sevilla, det är jag helt säker på. Valverde är en duktig och underskattad tränare som spelar en mycket fin fotboll samt en hög presspel med intensitet.

Som tur är så är vi ett av de mest intensiva lagen i Europa den här våren så där kan vi matcha dom. Vi är favoriter men Athletic har ingenting och förlora. Jag undrar verkligen hur vi kommer spela, blir det som tidigare där vi går för ett ledningsmål så fort som möjligt? Där 2:an också ska komma direkt efter första målet? Jag tror det, det är så vi har spelat under hela våren. Men det är lite konstigt när vi spelar 1 match i veckan efter ha varit så vana med att spela var 3:e-4:e dag, man vet liksom inte riktigt hur spelarna känner sig. Hur är det med Suarez? Han har spelat en halvlek på 2.5 vecka. Matchen mot Depor glömmer jag så den ''riktiga'' match vi har spelat var för 2 veckor sen mot Atlético. Barca är inte vana att spela oviktiga matcher och få 2 veckors vila. Påverkar det här spelarna? Det kan, men jag tror inte det, eller rättare sagt hoppas inte det. Det är för mycket på spel. Må bäste lag vinna!
Barcelona Kröjf
2015-05-29 22:01
Strax efter Uefas omröstning följde sen en "polsk riksdag" av sällan skådat slag på Les Rambles. En jubelidiot med en underton av rasism, tar det för givet att en korrupt schweizisk despot med automatik är att föredra framför en arabisk prins. Jordanien eller Qatar verkar kvitta lika, så länge det inte rör sig om någon som heter Lawrence. Och en annan dåre för ett galopperande egensinnigt "resonemang", som översatt till tiden då den arena i Berlin som vårt Barca snart ska spela CL - final på såg dagens ljus, i konsekvensens namn borde betyda att ledaren från Schweizs grannland Österrike som lätt bygga olympiastadion, skulle ha fått hans stöd utifrån att denne blev vald i demokratisk "ordnung". Och därtill stod en asiatisk kejsare nära under några år. Samt sist men inte minst hade länder som Storbritanien och USA till sina fiender. Överdriver jag nu? Ja nog gör jag det alltid. Rejält till och med. Men dessvärre långt ifrån tillräckligt mycket, för att det ska kännas helt bekvämt att vara barcafan på forumet i så´nt sällskap.
Barcelona Leo y Cesc
2015-05-29 20:59

Bevis på att Ronaldo endast är en målgörare och inget annat.
Barcelona rANDOMhERO
2015-05-29 20:46
@Shaappaa:


Prins Ali bin Al-Hussein från Jordanien
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-29 20:22
Junta Dimision

den bilden asså! Fattas bara Bartoman & rosello så har vi Legion och doom där
Barcelona enkos
2015-05-29 20:15
Så Barcelona som stad tjänar bra på att finalen spelas där.. massor av basker som kommer att lämna en del pengar till hotellet restauranger kollektiv trafik m m
Barcelona the cameroonians
2015-05-29 20:12
Patrics kontrakt med Barça B går ut om en månad och han kommer att spela för Lazio nästa säsong. Idag blev det klart att han skrivit på för fyra år med Rom-klubben. Själv är jag på plats i Barcelona och ser fram emot att, förhoppningsvis, få fira dubbeln i morgon kväll. Lyckades aldrig få någon biljett, men det finns en stor fan-zone där det lär bli livat värre. Väldigt många basker på plats i stan och än så länge har jag faktiskt sett fler Athletic-tröjor än blaugranas. Kommer bli en mäktig stämning i morgon!!! Visca :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-05-29 20:09
@*hjärta*Stay calm, fake left and see you later:

Klockren!! Lite läskigt att de är ganska lika. Att han är hedersmedlem i Real Madrid gör inte saken mycket bättre (länktips).
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-29 20:04
Shaappaa

väx upp!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-29 20:02
@enkos:


Härligt att du börjar med din politiska propaganda igen! håll dig till din råtthålla på flashback, tack
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-29 20:02
blatter just nu
Barcelona enkos
2015-05-29 20:01
"Gud kommer hjälpa oss tillbaka" Sepp Blatters seger i Fifa kom trots veckans korruptionsskandal. Efter att han blivit omvald var det en salig ordförande som hoppades på himmelsk hjälp att styra Fifa. -Jag är en troende man och jag vet att gud, eller Allah, eller vad man nu tror på kommer hjälpa Fifa tillbaka dit vi var. Jag ska styra den här skutan från sitt skeppsbrott och ut på öppet hav igen, sade Blatter i sitt segertal. Han påpekade också att prins Ali kom närmre än många andra gjort mot honom. -En värdig utmanare och god tävlings- människa (som skippade ny omröstning). otbo Läs mer på svt.se/sport
Barcelona A good coach is everything!
2015-05-29 19:57
Shaappaa // Vilken amatör du är !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-05-29 19:56
Blatter seger är med andra ord en käft på smällen för både USA , England och andra aroganta västländer som trots massa försök inte lyckades med sina planer genom att gripa oskyldiga människor framför allt från tredje världen där människorna nekas rätt att försvara sig
Barcelona enkos
2015-05-29 19:53
Tycker egentligen inte om Blatter men är glad att aroganta USA och Västeuropa inte kunde bestämma ännu en gång.. Valet blev demokratisk och vinnaren ska bara accepteras. ..
Annons: