/spanien/barcelona/forum/3033.aspx/spanien/barcelona/forum/3033.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-06-10 12:54
Ney

Uppenbart att du kommer köpa allting som händer så länge FC Barcelonas A-lag i fotboll vinner titlar. Har noll empati för supportrar som du.

Kolla länktips så ser du vilka kontrakt Bartomeu skrivit under i Neymar-gate och anledningen till varför domaren efter väldigt kort tid beslutade att fallet skulle upp i domstol.

Laporta var smart nog att anställa folk utifrån deras kompetens och inte bara för att. Där har vi en stor skillnad, även om Rosell är den som ska bära det största hundhuvudet för la Masia (även om Barto fortsatt med samma saker).
Barcelona LennyRomario
2015-06-10 12:41
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Minns du den tid när vi inte hade någon sponsor? Ett bröst utan fläckar. Det var en vacker lösning.
Barcelona fc__Barça
2015-06-10 12:32
Någon som vet när la ligas priser brukar delas ut för "säsongens bästa spelare" etc?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-10 12:26
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:Jag ville sätta igång om diskussion om vilka sponsorer som rena påsar !!!!!!!!!
Det var min Tanke :-)..


Som Ney lade upp så fint..

("Kopierat från Ney's inlägg")
Börjar här......
6. På vilket sätt är Qatar en värre stat än Frankrike, USA eller Kina (bara för att nämna några)? Eller vad är det du försöker lyfta fram? Menar du på att det inte finns blodspengar och korruption i de övriga länderna? Eller är du lika hemmablind som en vanlig simpleton som sväljer allt nyhetsblaskor skriver med hull och hår? Qatar Airways är inget värre än Emirates eller Turkish Airlines. Newsflash! ". Slutar här... (Det här är kopierat från Ney's inlägg)


Det är många här inne som pekar finger på Qatar (Jag försvarar inte dem) utan min fråga är vilka sponsorer ska vi ha? Kan någon hitta sponsorer som inte har blod på sina pengar. Det jag däremot håller med om är attt Barca får lite pengar av Qatar och Nike. DETTA MÅSTE BLI ÄNDRING PÅ.

Får läsa ditt inlägg när jag kommer hem sen...
Barcelona LennyRomario
2015-06-10 11:58
Ney.

Sammanfattar jag din åsikt korrekt på följande vis: "Det spelar mig ingen roll varifrån pengarna kommer, vad som kan betecknas som "moraliskt riktigt" och vad FCB tidigare stått för - bara vi är bäst och vinner!"

Korrekt?
Barcelona Yellow cake
2015-06-10 11:23
Sitter och kollar reprisen av CL-finalen. Att inte Vidal får kort när han "Mördar" Iniesta efter dryga 5 minuter är ett litet mysterium! Sjukt vad Vidal kändes irriterad.

Såg på Eurotalk, Martin Åslund hade sett matchen live och menade att man kan få olika uppfattningar i tv-soffan jmf med att se matchen live. Men enligt honom så kontrollerade Barca matchen från början till slutet, kanske lite nerv där efter 1-1 målet. Men kanske därför VIdal spelade så fult, frustration helt enkelt.
Barcelona Ney
2015-06-10 11:15
cameroonians

1. Du slår huvudet i väggen, likt 11 09 10, gällande denna transferban utifrån en mörk hypotes som aldrig blev verklighet (dvs att den skulle drabba klubbens resultat). Vi vann trippeln och har inte på något sätt blivit en sämre klubb med transferbanen hängande över oss ett halvår till. Vi har Europas bästa (!) fotbollslag. Så gnället över att banen inte blivit upphävd är ogiltig med tanke på uppnådda resultat. Det fanns dessutom flera i forumet som proklamerade att det enda som kan rädda fiaskot är en trippel. Nu har vi vunnit den.
... och det är onaturligt att en kandidat visar sig i media inför ett val? Herre, det måste vara något nytt. Berätta mer! (sarkasm)


2. Vicepresidenten kan ta över om han också inte är insmord i skiten lika djupt som presidenten. Bartomeu utreds och skall utredas men är fortfarande oskyldig tills motsatsen bevisas. Bartomeu hade definitivt känt vindpustar om det hade funnits tvivelaktigheter från soci's eller ledningen. Det är därför han (inte självmant) utlyst nyval. Vad som är en svaghet från klubben och soci's är att man lät ledningen förlänga sin mandatperiod från 4 till 6 år. Där har klubbens medlemmar ett stort ansvar. Detta accepterade man istället för att göra uppror. Nu pekar man på boven när man är boven själv. Vi ska vara glada att det fanns en soci som upptäckte sanningen och såg till att det ens blev en utredning.

3. Spännande att du sett med egna ögon och har källor på att Bartomeu skrivit på sidokontrakt ... dessutom i syfte att dölja (!) en betydligt högre transfersumma. Bartomeu är fortfarande oskyldig tills motsatsen bevisats. Det är väldigt viktigt att tänka på. Döm inte förrän du vet. Man vända på steken och fråga sig: vill jag hellre ha Neymar (världens mest lovande spelare) efter tvivelaktiga transfersummor eller vill jag inte ha Neymar alls? Tror du verkligen att det är första gången i historien som det trixas med transfersummor i en storklubb? Klubbens problem är inte Neymars summa. Om han så kostade 80-90 miljoner euro så var han värd vartenda krona. Misstaget Rosell & Co gjorde var att de var rädda att Neymar skulle uppfattas som "för dyr" då han fortfarande var oprövad i Europa. Att man inhandlade Neymar var allt annat än ett misstag har det visat sig däremot. Om det krävdes massa skit och fulspel för att bli första alternativet (framför Real Madrid) så vill jag buga och bocka för Rosell och hans desperation. Tro fan att Perez gjorde en del desperata drag för att locka Neymar ... drag som inte togs emot väl av Neymars pappa bland annat. Rosell tog världens största talang till klubben. Vilken jävla idiot! (sarkasm)


4. Ja, Bartomeus förslag innehåller säljandet av namnrättigheter. Men nu har jag inte påstått att Bartomeu kommer vinna valet eller att jag stöttar honom i valet. Mitt inlägg handlade om Bartomeus sejour sedan Rosell avgått fram tills gårdagen.

5. Bartomeu gjorde säkert försök att häva transferbanen men misslyckades. Förstår inte ditt hopp om att ett samtal kan lösa allt. Det finns regler och ramverk som man inte kan prata sig ur. Jag tolkar banen som en tydlig signal ut till Europa men även för klubben att man måste hålla sig till de stadgar som satts upp av FIFA ... ett FIFA som utreds för korruption lustigt nog.

6. Oj, ännu en konspiration om "sidodealar" osv. Menar du på att Qatar inte är ett självständigt land? Att man saknar yttrandefrihet? Menar du på att yttrandefrihet existerar i Sverige exempelvis? Qatar har kanske hårdare straff men det finns inget som hindrar en person att sträcka ut en arm och visa kärlek för Nazityskland. Däremot finns det konsekvenser i både i Qatar och i Sverige om man så skulle göra så. I Sverige får man tycka olika .... bara man tycker "rätt" (ser du paradoxen?). Annars blir man uthängd och stigmatiserad. Vilken härlig yttrandefrihet vi har, inte sant? Länge leve demokratin. Med ditt resonemang så kan vi även skippa sponsorer från Spanien och Frankrike .... länder som koloniserat områden i Afrika bland annat (slavhandel etc.). Men vänta ... det är väl OK eftersom det var ett par hundra år tillbaka? Det legitimerar allt? Varför kritiserar du inte vårt partnership med Allianz (Tyskland)? Allianz har haft fingret i korruptioner i Indonesien bland annat där man betalat ut hutlösa summor för att tysta media och rädda sitt varumärke. Eller vänta ... det är ju ett tyskt företag. Det gör ju allt mer legitimt. Vi blundar för det.

7. ... och Laporta har inte sparkat ledningar och tillsatt sina egna favoriter när han tog över 2003? Laportas män må ha varit bättre för akademin men metoden är inte på något sätt olaglig. Jag kan tänka mig att Bartomeu gick in med inställningen att förstöra vår akademi: "Nu ska jag ta över klubben och se till att det skiter sig för La Masia! Jag vill dra ned hela klubben till varje pris och de första som ska stryka är barnen! Moahahaha!" (se bild)
Barcelona the cameroonians
2015-06-10 10:51
11-9-10

Det beror på vad som kommer fram i kandidaternas valprogram och om de kan presentera en genomtänkt strategi för klubbens framtid.

Men självklart vill jag se någon annan än Bartomeu som president.

Oavsett hoppas jag att det inte blir en lika stor jordskredsseger som förra gången då över 60% röstade på Rosell. Det är hälsosamt med en lite starkare opinion än så, och det var ju därför som Barto kom undan med att ta över efter Rosell utan att få större kritik för det.

Annars kan jag säga att jag inte kommer läsa eller tro på något som kommer från MD den nästkommande månaden. Den tidningen kommer som vanligt vara väldigt pro-Barto - och än mer nu.
Barcelona 11-9-10
2015-06-10 10:24
Camerooninas Vem ser du som president? Har inte alls koll på de 2 andra utöver clownerna vi redan känner till
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-10 10:01
Ney

1. Bartomeu satt på röven i 14 månader och gjorde absolut ingenting åt Transfer-banen. Sa att han skulle fixa det med ett enkelt samtal.
Han reagerade och utlyste val först EFTER att en viss Leo Messi började följa Chelsea på Twitter. Sedan januari har han synts i media 71 ggr och gjort ett 30-tal andra intervjuer - samtidigt som han ville ha fair-play i valkampanjen.

2.Självklart är Rosells avgång en stor möjlighet för Bartomeu, och det var ju också Sandros önskan att just hans vice-president skulle ta över. Det var den ENDA möjligheten om man inte villa ha nyval enligt klubbens stadgar.

3.Om du inte visste det så står Bartomeu åtalad för skattebrott, ett mål som kommer upp i domstol nästa år. Han har skrivit under flera av de sidokontrakt som upprättades mellan klubben och Neymars pappa för att dölja en betydligt högre övergångssumma än de 57 miljoner som deklarerades öppet av Rosell i slutet av 2013 och precis innan han avgick.

4. Det är klart att man kommer att sälja namnrättigheterna till Camp Nou, det proklamerade Bartomeu själv bara för någon månad sedan i samband med att allt utredningsarbete var över. Dock sa han inte vilken sponsor det gällde.

5.Det handlar inte embargot i sig utan om att Bartomeu helt självsäkert gick ut och sa att ingen skulle behöva oroa sig, det skulle räcka med telefonsamtal så skulle han "fixa" detta.

6. Jo, Qatar är värre än något annat med tanke på att det är klubbens första tröjsponsor och att man fick till en riktigt dålig affär där man gav alldeles för mycket makt till Qatar för på tok för lite pengar. Uppenbart att man sålt en bit av klubbens själ och att det finns andra sidokontrakt och dealar som döljer sig bakom detta. Varumärket stämmer inte alls överens med klubbens identitet där självständighet, yttrandefrihet och ödmjukhet står högt upp på listan.

7. Om du missat det så har Bartomeu tillsammans med Rosell lyckats montera ner akademin från ledning till gräsrötter. Sparkat de som varit med och byggt upp den satsning Laporta gjorde 2003, anställt polare med noll kompetens, köpt medelmåttor till B-laget för många miljoner och de värderingar som tidigare funnits verkar vara som bortblåsta som följd av att det kommer in för mycket personer som inte gått igenom "skolan".

Konstruktiv kritik så det räcker eller?
Barcelona barca barca barca
2015-06-10 09:45
In å läs i länktips så får ni reda på allt som den nuvarande styrelsen har gjort mot klubben. Många och intressanta artiklar om hur Bartomeu och gänget har förstört klubbens själ...
Länktips: lucasammr.com
Barcelona 11-9-10
2015-06-10 07:47
@barcastuff: Messi: "Moving to wing? I knew the position and it was logic I played there and not Suarez, who's one of the best strikers in the world." Det här kallas lagspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-10 02:40
@Liunil Masse:

Absolut, Rayo och möjligtvis Celta Vigo är ett par klubbar som hade gynnat Adama. Och varför jag nämner Celta är att Nolito kanske lämnar dom och det hade inte varit helt att låna ut honom i 1-2 år så att han får gott om rutin i världens absolut bästa liga.
Flavía
2015-06-10 02:37
@A good coach is everything!:
Visst men det skall man ta med en rejäl nypa salt. Enligt den listan som du syftar på, är Raheem Sterling och Paul Pogba 6:a respektive 7:a bland spelare som värderas högst. Anser du att man skall ta listan på stort allvar när James Rodriguez, Alexis och andra unga världsstjärnor ligger efter engelsmannen och fransosen? Jag pratar inte huruvida om Hazard kommer vinna CL utan snarare hans mediokra prestationer i CL där belgaren inte har varit något vidare mot betydligt bättre lagen i slutspelet. Det är en sak att briljera i den engelska träbensligan (som enligt min mening är rätt överskattat) och något helt annat att göra bra ifrån sig mot bra motstånd i CL. Något som Hazard tyvärr inte har gjort och det lär krävas en rejäl ändring på den punkten om belgaren verkligen är så bra att han i framtiden kan utmana om Ballon d'Or. Och lägg ner skitsnacket att Chelsea inte är ett offensivt lag, speciellt eftersom att London-laget var näst bäst i att göra flest mål i PL.... För att sätta punkt så hade jag hävdat bestämt att Neymar är bättre än Hazard ifall om jag inte hade haft Barcelona som min lagtillhörighet...
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-06-10 02:19
@A good coach is everything!:


Alltså... Free your mind. Think. Reflect.

Hur mycket frigjorde du tanken, hur mycket tänkte du och reflekterade över ditt inlägg om att det inte spelar någon roll om Barca gör affär med USA:s vapenindustri?

Vi kör Unicef på baksidan och General Dynamics på framsidan. Genius.
Barcelona Ney
2015-06-10 02:08
@SOMISEREM1899:
Men vänta nu, gubben. Gå tillbaka och läs inlägget med ögon som inte är svarta och dömande. Jag har inte någonstans påstått att Bartomeu direkt påverkat de punkter jag radat upp. Däremot har han definitivt haft en indirekt påverkan. Jag är väl medveten om att Bartomeu inte spelar på fotbollsplanen men du kanske tar mig för en idiot (vilket är ett misstag). 1. Bartomeu höll ett kallt huvud allt sedan förra våren. Han var inte i lika stort behov av att stå i centrum som Rosell. Dessutom är jag övertygad om att Bartomeu på något sätt påverkade situationen vi befann oss i januari. En president sitter inte still och stirrar när det krisar sig ... inte i en klubb av vår rang ... inte när hans egen plats står på spel ... kolla på Perez bara. Hans fingrar slinker in i alla hörn på Bernabeu. Om du kollar på dokumentären om Laporta under sin sejour så ser du att presidenten (och ledningen där bl.a. Rosell ingick) var ständigt på tårna bakom kulisserna (SE LÄNKTIPS). Som sagt: som president sitter man inte och gäspar. Det är som blåsigast på toppen och där har Bartomeu ändå gjort ett fullt godkänt jobb i mina ögon. 2.Jag har inte NÅGONSTANS anmärkt att Bartomeu direkt sparkat ut Rosell. Rosell må ha 'avgått' officiellt men (om du inte levt under en sten under ditt vuxna liv) så lär du dig att man blir utfryst och pressad av omgivningen (ledningen bland annat) när det krisar sig. Med andra ord är Rosells agerande inte så självmant som du naivt tror. Tror du verkligen inte att Bartomeu var sugen på lite makt? Att bli president för FC Barcelona inte något man tackar nej till. Det är klart att det fanns rävspel bakom kulisserna bortom alla falska leenden. Kolla bara på Blatter och FIFA. Han försökte hålla sig kvar vid makten men avgick "självmant" p.g.a. påtryckningar från nära kollegor och omvärlden. Ser du kopplingen? Finns tusentals kopplingar annars inom politik, näringsliv där följetången är densamma. 3. Du säger att Bartomeu var delaktig i skattefifflandet men att han inte hade något med Rosells avgång att göra? Hur hänger det ihop? Då hade väl Bartomeu också rykt? Det hade ju funnits dokument som involverar Bartomeus inblandning? Märkligt påstående från din sida. 4. Jag tror att du borde gå en kurs i företagsekonomi för att förstå att man inte bara går med på ett projekt av Espai's storlek BARA för att det är dyrt och flashigt. De här grabbarna har inte gått ut grundskolan för att sedan halka in i klubben på ett bananskal (även om man gärna vill tro det). Man vill stärka varumärket FC Barcelona (en immateriell tillgång) och dra till sig fler turister som konsumerar (intäkter). Med andra ord kan man inte bygga ett undermåligt Espai Barca om man ska leva upp till de förväntningar klubben har på sig. Det finns något som heter 'budgetering' bland annat som innehåller väl avvägda 'kalkyler'. Det är inte hugget i sten att man måste sälja namnrättigheterna för att finansiera projektet. Det är bara ett FÖRSLAG. Det finns en och annan jurist/ekonom/entreprenör därute som kan hitta nya lösningar. 5. Det här transferembargot VAR (dåtid) ett hot men har inte skadat klubben resultatmässigt. Vet du varför? VI VANN TRIPPELN FÖR I HELVETE! (nutid). Dessutom har embargot sett till att vi spenderar mindre vilket bland annat lämnat en hel transferbudget i kassan (om vi bortser från förvärvet av Vidal). Dessutom är Barca inte en klubb som värvar stort (eller alls) under vintertransferfönstret enligt tradition. Man spenderar stort först sommaren 2016 troligtvis. Jag ser inga problem med den truppen vi har. Vi har täckning på precis samtliga positioner. Vi har förlorat kung Xavi förvisso men han har agerat som inhoppare under hela säsongen i princip. 6. På vilket sätt är Qatar en värre stat än Frankrike, USA eller Kina (bara för att nämna några)? Eller vad är det du försöker lyfta fram? Menar du på att det inte finns blodspengar och korruption i de övriga länderna? Eller är du lika hemmablind som en vanlig simpleton som sväljer allt nyhetsblaskor skriver med hull och hår? Qatar Airways är inget värre än Emirates eller Turkish Airlines. Newsflash! 7. La Masia är allt annat än kört i botten. Du ser på La Masia som en talangfabrik som bara MÅSTE producera stortalanger år efter år. Historien säger oss något helt annat. Faktum är att La Masia ofta har några år mellan bra kullar. Ett exempel är kullen från 1987 (Messi, Pique, Cesc). Det finns inget som talar emot att klubben vaskar fram nya talanger. La Masia är först och främst en plats för barn att fostras till respektabla vuxna människor med sunda värderingar. Är man dessutom en talang som tar sig till A-laget är det bara ett plus. Més Que Un Club, remember? Allt är inte så svart som du utmålar det men allt är inte guld och gröna skogar heller. Kom med konstruktiv kritik nästa gång, tack. Det är det minsta man kan begära för att hålla lite kvalitet på forumet. Bona nit
Barcelona Ali G
2015-06-10 01:34
Luinil Masse Spelare från B laget tror jag också hade gjort succé i Rayo, spelare som Halilovic , Samper och Adama men även Roberto hade nog kunnat utvecklas där med offensiv fotboll och kontinuerlig speltid. Till skillnad från Sevilla där de ruttnar på bänken.
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 01:03
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Håller med dig fattar inte vad folk ser i Matic någonting är det men jag ser inte vad smh..
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 00:58
Aja pass på denna diskussion .. Vill bara tillägga att vi är världens bästa lag by far, låt oss inte vara småsinta och erkänna stora spelare. Vi har vunnits 3 CL titlar på 6 år det är gaaalet stort låt andra hata vi är däremot inga hatare... God Natt
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-10 00:57
Hazard är riktig bra. Majoriteten av erkänner det utan att blinka.

Hela den här diskussionen startade (Hur i helvete Hazard kom han och Matic med i årets Cl lag)???

Hazard är ändå riktig bra spelare men "Matic, Matic???

Vad har han gjort för att komma med eller ens nomineras?

Så glad jag blev när jag läste att Alves förlängde.....

Någon som har svar på varför Man U har fått så bra deal med Chevrolet?
Hur kan inte Barcelona få bättre deal?

Efter det här säsongen måste fixa lika bra deal som Man u om inte bättre.
Skiter i vilka. De kan gärna göra deal med USA's vapenindustri. Bara klubben får pengarna de förtjänar.
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-10 00:57
@Ney:


Men hur kan du få den goda lagharmonin till Bartomeus förtjänst? Hur har han bidragit till att vi vunnit titlar? På vilket sätt var det Barto som sparkade ut Rosell som självmant avgick?

Menar du att han vänt skeppet på rätt köl genom att köra La Masia i botten, associera Qatar med klubben, fixa transferembargo, fiffla med skatter, planera ett alldeles fört dyrt Espai Barça-projekt genom att förbereda försäljning av namnrättigheterna till Camp Nou med mera?
Barcelona Liunil Masse
2015-06-10 00:57
@Flavía:


Om Sevilla hämtar Kakuta så kan de gärna ersätta honom med att låna Adama ett år från oss. Perfekt klubb att utvecklas i. Alltid anfallsglad fotboll i Rayo, Adama hade gjort succé.
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 00:48
Flavia /// Ursäkta att han är den högst värderade spelarn efter Messi. Högre värderad än Cristiano det är fan ingen slump.. Måste prestera i Europa. Så jävla trött på det där måste hela jävla tiden. Är Zlatan än dålig spelare för att han aldrig vunnit CL. Måste Messi vinna VM för att kunna jämföras med Pele eller Maradona?Skitsnack! Kan man inte se att Hazard är klass ja då vet jag inte vad man är ute efter i fotboll. Kan han vinna CL? Det klart som fan Hazard kan. Kan Messi prestera mot Stoke en regnig söndag klart som fan Messi kan. Mot PSG så blev Hazard Chelseas bästa spelare att det inte vann berodde inte på Hazard bara!! Jag ber till gudarna att Hazard kommer till ett mer offensivt lagd lag, då får ni se att denna snubbe är långt från överskattad.. Hazard långt ifrån Neymar? Hahaha vissa här inne är ju precis lika färgade som dem inne på Puertan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ney
2015-06-10 00:47
11-9-10

Du lyfter fram många goda poänger gällande Bartomeu. Det senaste året har varit fantastiskt och han förtjänar ändå en liten stående ovation. Som du anmärkte:

Laget i harmoni
Tunga titelvinster
Rosell, Zubi och Eusebio utsparkade
Nya avtal som stabiliserar ekonomin (skuldberget minskar)
Kontraktsförlängningar med nyckelspelare (och tränare)

Bartomeu fick verkligen ut maximalt med tanke på att klubben gungade rejält under förra våren. Visst är han slug men man kan inte förneka att även han haft ett finger i att vända skeppet på rätt köl.
Flavía
2015-06-10 00:45
Verkar som att Sevilla vill låna in Adama om dealen med Rayo Vallecanos Kakuta inte blir av. Varför inte låna ut honom till ett mittenlag så att han får rikligt med speltid?
Barcelona 11-9-10
2015-06-10 00:41
A good coach Erkänn nu att du tänker på situationen mot zabaleta? Haha! Nej Hazard har mycket kvar att bevisa, speciellt i Europa. Att han har en stor talang är självklart men jag tycker inte att han får ut sin potential eller lever upp till hypen Bara ta upp åttondelen mot psg, han hade hur mycket yta som helst att operera på men han gömde sig. Det är i såna matcher han måste kliva fram Mou ger honom hur mycket frihet som helst
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-06-10 00:36
Official: Bartomeu resign as President of FC Barcelona ahead of the elections in July, in which he'll be a candidate.

Det är dags!
Flavía
2015-06-10 00:31
Hazard är enligt min mening rätt överhypad, mycket eftersom att han brukar göra det mer än hyggligt i den engelska träbensligan. Belgaren måste prestera i Europa innan man kan säga att belgaren är i närheten av typ Neymar...
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-10 00:28
Vad är era tankar om Victor Font som framtida president (han lär inte ställa upp detta val)? Jag tycker hans projekt "Sí al Futur" är otroligt lovande.
Barcelona Maestro Xavi
2015-06-10 00:10
Jag tycker också att hazard är fantastisk, men han måste bli bättre i europa. Mot 10-manna psg så gjorde han inte så mycket.
Annons: