/spanien/barcelona/forum/3030.aspx/spanien/barcelona/forum/3030.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 01:03
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Håller med dig fattar inte vad folk ser i Matic någonting är det men jag ser inte vad smh..
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 00:58
Aja pass på denna diskussion .. Vill bara tillägga att vi är världens bästa lag by far, låt oss inte vara småsinta och erkänna stora spelare. Vi har vunnits 3 CL titlar på 6 år det är gaaalet stort låt andra hata vi är däremot inga hatare... God Natt
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-10 00:57
Hazard är riktig bra. Majoriteten av erkänner det utan att blinka.

Hela den här diskussionen startade (Hur i helvete Hazard kom han och Matic med i årets Cl lag)???

Hazard är ändå riktig bra spelare men "Matic, Matic???

Vad har han gjort för att komma med eller ens nomineras?

Så glad jag blev när jag läste att Alves förlängde.....

Någon som har svar på varför Man U har fått så bra deal med Chevrolet?
Hur kan inte Barcelona få bättre deal?

Efter det här säsongen måste fixa lika bra deal som Man u om inte bättre.
Skiter i vilka. De kan gärna göra deal med USA's vapenindustri. Bara klubben får pengarna de förtjänar.
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-10 00:57
@Ney:


Men hur kan du få den goda lagharmonin till Bartomeus förtjänst? Hur har han bidragit till att vi vunnit titlar? På vilket sätt var det Barto som sparkade ut Rosell som självmant avgick?

Menar du att han vänt skeppet på rätt köl genom att köra La Masia i botten, associera Qatar med klubben, fixa transferembargo, fiffla med skatter, planera ett alldeles fört dyrt Espai Barça-projekt genom att förbereda försäljning av namnrättigheterna till Camp Nou med mera?
Barcelona Liunil Masse
2015-06-10 00:57
@Flavía:


Om Sevilla hämtar Kakuta så kan de gärna ersätta honom med att låna Adama ett år från oss. Perfekt klubb att utvecklas i. Alltid anfallsglad fotboll i Rayo, Adama hade gjort succé.
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 00:48
Flavia /// Ursäkta att han är den högst värderade spelarn efter Messi. Högre värderad än Cristiano det är fan ingen slump.. Måste prestera i Europa. Så jävla trött på det där måste hela jävla tiden. Är Zlatan än dålig spelare för att han aldrig vunnit CL. Måste Messi vinna VM för att kunna jämföras med Pele eller Maradona?Skitsnack! Kan man inte se att Hazard är klass ja då vet jag inte vad man är ute efter i fotboll. Kan han vinna CL? Det klart som fan Hazard kan. Kan Messi prestera mot Stoke en regnig söndag klart som fan Messi kan. Mot PSG så blev Hazard Chelseas bästa spelare att det inte vann berodde inte på Hazard bara!! Jag ber till gudarna att Hazard kommer till ett mer offensivt lagd lag, då får ni se att denna snubbe är långt från överskattad.. Hazard långt ifrån Neymar? Hahaha vissa här inne är ju precis lika färgade som dem inne på Puertan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ney
2015-06-10 00:47
11-9-10

Du lyfter fram många goda poänger gällande Bartomeu. Det senaste året har varit fantastiskt och han förtjänar ändå en liten stående ovation. Som du anmärkte:

Laget i harmoni
Tunga titelvinster
Rosell, Zubi och Eusebio utsparkade
Nya avtal som stabiliserar ekonomin (skuldberget minskar)
Kontraktsförlängningar med nyckelspelare (och tränare)

Bartomeu fick verkligen ut maximalt med tanke på att klubben gungade rejält under förra våren. Visst är han slug men man kan inte förneka att även han haft ett finger i att vända skeppet på rätt köl.
Flavía
2015-06-10 00:45
Verkar som att Sevilla vill låna in Adama om dealen med Rayo Vallecanos Kakuta inte blir av. Varför inte låna ut honom till ett mittenlag så att han får rikligt med speltid?
Barcelona 11-9-10
2015-06-10 00:41
A good coach Erkänn nu att du tänker på situationen mot zabaleta? Haha! Nej Hazard har mycket kvar att bevisa, speciellt i Europa. Att han har en stor talang är självklart men jag tycker inte att han får ut sin potential eller lever upp till hypen Bara ta upp åttondelen mot psg, han hade hur mycket yta som helst att operera på men han gömde sig. Det är i såna matcher han måste kliva fram Mou ger honom hur mycket frihet som helst
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-06-10 00:36
Official: Bartomeu resign as President of FC Barcelona ahead of the elections in July, in which he'll be a candidate.

Det är dags!
Flavía
2015-06-10 00:31
Hazard är enligt min mening rätt överhypad, mycket eftersom att han brukar göra det mer än hyggligt i den engelska träbensligan. Belgaren måste prestera i Europa innan man kan säga att belgaren är i närheten av typ Neymar...
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-10 00:28
Vad är era tankar om Victor Font som framtida president (han lär inte ställa upp detta val)? Jag tycker hans projekt "Sí al Futur" är otroligt lovande.
Barcelona Maestro Xavi
2015-06-10 00:10
Jag tycker också att hazard är fantastisk, men han måste bli bättre i europa. Mot 10-manna psg så gjorde han inte så mycket.
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 00:07
Alexis bättre än Hazard ja va ska man säga smaken är som baken. Men att Hazard blev PLs bästa spelare är ingen slump.. Att experter över hela världen ser han som framtidens stjärna är ingen slump. Att Mourinho säger att Hazard är den bästa spelarn han har träna är däremot mot skitsnack. Att säga att Hazard inte glänser mot stora lag i PL????? Googla Hazard mot vilket lag som helst speciellt City snubben gör narr av stora lag i PL!!
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-09 23:13
@Santiago Cazorla:

Visserligen är han färgad (av förståeliga skäl) men alltid kul att se folk hylla Messi som tidernas bäste.
Barcelona Barca4life98
2015-06-09 23:07
DeAssis Folk säger att Hazard inte är viktig, inte levererar i stora matcher men Alexis då? Hans första halva var bra men efter halva säsongen då? När allt skulle avgöras? Jag gillar Alexis skarpt men att säga att han är bättre än Hazard tycker jag är lite överdrivet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DeAssis
2015-06-09 23:05
@enkos:oj
Barcelona DeAssis
2015-06-09 23:03
@11-9-10:


Jag är kluven till hur pass mycket han skulle kunna briljera om han hade en roll likt Messi, Zlatan och Ronaldo. I Premier League håller jag Sanchez före honom, än så länge.
Barcelona 11-9-10
2015-06-09 22:58
Det enda jag har emot Hazard är att han aldrig syns under stor matcherna. Varken med Chelsea eller Belgien Han måste verkligen växla upp, för att vara ärlig så påminner mig han om en talang som fortfarande väntar på det sista klivet. Vad är han 25 nu? Han ska vara Chelseas fixstjärna visst, men han är inte Chelseas viktigaste spelare utan långt ifrån. Visst kan bero på Mourinho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-09 22:47
@SOMISEREM1899:Uefa är lika koruppta som FIFA tragiskt men sant,
Barcelona Barca4life98
2015-06-09 22:35
Hazard är den som främst kommer konkurrera med Neymar i framtiden. Tycker att Hazard är lite lik Messi i sättet som han driver bollen med sin låga tyngdpunkt. Han är redan bra men i ett Bayern eller något offensivt lag så skulle han verkligen vissa sin verkliga potential tror jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-09 22:24
Att folk fortfarande snackar skit om Hazard. Det är nog bara för att folk här inne inte tål Chelsea. Men varför förneka en sån spelare bara för att man ogillar klubben han spelar i. Detta är exakt varför andra fans tycker att Real och Barca supportrar är småsinta.. Hazard är lika viktig för Chelsea som Messi är för Barca. Niva oxh Bank ranka Hazard som den 5e bästa spelarn trots att Chelsea åkte ut i CL. För han har vart A och O totalt sätt, med mest dribblingar i världen efter Messi, bäst i England osv. Mest värderade spelarn efter Messi och Cristiano det blir man inte bara så där.. Snubben är klass, seriöst kollar ni inte på annan fotboll än Barca? Hazard briljerar offensivt i ett defensivt, i viss mån brunkar lag som Chelsea tänk er vad han hade gjort i Barca eller Real eller Bayern?? Han hade haft lekstuga i dessa klubbar. Så jag fattar inte hur vissa tänker. Pluss Hazard verkar också vara jävligt ödmjuk och jordnära trots sin ringa ålder. Hazard är för mig så nära den nya Messi man kan komma i dagens fotbollsvärld .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-06-09 21:56
Barcelona har 10 spelare bland de 18 bästa i årets CL lag, Juve 5, Real 2 och Chelsea 1 Bara Alves petas från den ordinarie elva till förmån till Ivanovic trots att denne försvann tidigt i turneringen Målvakt: Mark-Andre ter Štegen (Barselona), Ðanluidi Bufon (Juventus); Försvar: Branislav Ivanovic (Celsi), Havijer Mascerano (Barselona), Ðerar Pike (Barselona), Ðordi Alba (Barselona), Ðordo Kjelini (Juventus); Mittfällt: Ivan Rakitic (Barselona), Andres Inijesta (Barselona), Serhio Buskets (Barselona), Klaudio Makrizio (Juventus), Andrea Pirlo (Juventus), Toni Kros (Real Madrid); Anfall: Luis Suares (Barselona), Nejmar (Barselona), Lionel Mesi (Barselona), Alvaro Morata (Juventus), Kristijano Ronaldo (Real Madrid).
Barcelona enkos
2015-06-09 21:52
Först skriver Alves ny kontrakt i två år och sen förlänger även Enrique till 2017..
Barcelona Shanghai
2015-06-09 21:46
FC Barcelona borde bojkotta UEFA/FIFA-galor framöver. Låt de ge allt till Cristiano Ronaldo så det blir mer konkurrens så folk njuter av det och att fotbollen inte dör. Argentinaren är överlägsen honom att de gav portugisen 2 gratis guldbollar så det blir "konkurrens". Säga vad man vill om Mourinho, men det han sade om omröstningen stämde. FIFA och UEFA fifflar med rösterna. Vilket skämt, lägg ner dessa priser eftersom de är inte på allvar.
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2015-06-09 21:29
Är den här bekräftad? Den är ju hur löjlig som helst, har Abramovich betalat in sina killar till elvan eller? Åkte inte Chelsea ut i åttondelen? För övrigt tycker jag man ska ha gjort nåt extraordinärt för att komma med om man inte tillhör en semifinalist.

Hazard har inte ens nått upp till Neymars snopp, varken målmässigt eller kvalité.

Cortouis? Vart är Buffon och övriga Juve-spelare? Inte en enda juveback eller skymten av Pique här. Både Barca och Juve har hållt försvarsnivå av högsta klass och så kommer killar som Spahic och Sandro och tar plats, wtf?

Inte heller någon Lahm eller Schweini eller Rakitic som alla presterat bra mycket bättre än casemiro, hazard och matic.

Dessa awards börjar bli skämt och politik, det är allt det är med det.
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-09 20:59
UEFA har valt Messis ögonbländande mål mot Bayern som det tredje snyggaste målet i säsongens Champions League-upplaga, och Cristiano Ronaldos fjongavslut mot Liverpool som etta... Hur är det ens möjligt att hålla Ronaldos mål över Messis? Illa.
Barcelona the cameroonians
2015-06-09 20:31
I morgon klockan 12.30 kommer Bartomeu att inleda sin valkampanj när han håller tal på valkontoret vid Passeig de Grácia. På torsdag kommer Benedito att göra samma sak på sitt huvudkontor och på fredag är det dags för Jordi Farré att påbörja sin kampanj. Det är inte klart om eller när den tredje kandidaten, Jordi Majo, kommer köra igång, och när det gäller Laporta gissar jag på att han kommer invänta vad Bartomeu säger och därefter gå all in. I morgon kommer även Dani Alves att hålla en presskonferens och förklara varför han till slut valde att förlänga sitt kontrakt. Har dock ingen exakt tid på detta - någon annan som vet? EDIT: Klockan 14 svensk tid är det.
Barcelona Blaugrana91
2015-06-09 20:17
Bartomeu: "our forecast for income for this year is 600 million Euros. An increase of nearly 50% in 5 years"


"For the first time in our history, we have become the football club with the highest income" - President Bartomeu #FCBLive


Bartomeu: "we have set aside resources to bring in the world's best players - those who everyone wants to sign". #FCBLive

Misstänker att ekonomin och värvningar kommer vara det han lägger fokus på i valet samt trippeln så klart.

Det sista citatet skriker Pobga för övrigt.
Barcelona the cameroonians
2015-06-09 19:57
11-9-10 Gällande Neymar-gate så har Bartomeu skrivit under flera av kontrakten i den affären och det är precis därför han står åtalad och troligtvis kommer att dömd som skyldig under nästa år. Det är precis detta som kommer bli hans fall, han kommer bli totalt sågad av de andra kandidaterna och kan inte skylla ifrån sig - även om han ff, precis som han sa ikväll, står fast vid att han och Rosell inte gjort något fel. Och ja, jag är livrädd för vad som kommer hända om han får sitta kvar ytterligare en mandatperiod. Qatar kommer definitivt att få en större påverkan på klubben och institutioner som la Masia och vår identitet kommer få stryka på foten än mer.
Annons: