/spanien/barcelona/forum/3007.aspx/spanien/barcelona/forum/3007.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2015-06-18 02:07
Var är Ray? :(
Barcelona >The Reporter<
2015-06-18 02:01
Är det inte jobbigt för både Neymar och Zuniga att ställas mot varandra tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 02:00
Men jisses deras namn kommer alltid förknippas med klubben, det kommer alltid stå Barcelona legendaren xavi sen följt av resten Varenda katalan har dom som förebilder Bara för att dom inte är kvar i klubben så betyder det inte att dom inte är en del av klubben. Vi snackar om la masia produkter som är fostrade just med dom värderingarna ni vill att klubben ska stå för! Dom går ju för fan öppet och stöder Qatar, vad fan tror ni att medlemmarna kommer göra?! Inte minst vad fan tror ni att några affärsmän gör?! ------------ Sen är det rätt så missriktat kritik, det enda Qatar har gjort är att pumpa in pengar i vår klubb och använd sig av varumärket Barcelona. En fair deal, dom har inte på något sätt missgynnat oss Problemet är den här inkompetenta leding Dels för att dom ens gör affärer med några som går emot klubbens värderingar Samt att dom ändå inte har kunnat förvalta dom finansiella inkomsterna bättre. Det må vara smutsiga pengar men smutsiga pengar kan göra mycket gott med rätt personer som styr
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-18 01:59
HD-stream till Brasilien-Colombia matchen. Edit: Verkar som att kung Ray inte sitter i kommentatorsbåset ;(
Flavía
2015-06-18 01:57
BRASIL XI - Jefferson; Dani Alves; Thiago Silva, Miranda, Filipe Luís; Fernandinho, Elias; Willian, Fred; Roberto Firmino, Neymar.

COLOMBIA XI - Ospina; Zuñiga, Murillo, Zapata, Armero; Cuadrado, Sanchez, Cardona, James Rodriguez; Teo, Falcao.
Barcelona NoGo™
2015-06-18 01:41
Barcelona have a deal with Juventus on Paul Pogba (22) after a new meeting on Tuesday. There's no deal with the player yet. [md]
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-18 01:34
@11-9-10:


Precis som LennyRomario skrev så ansvarar Xavi och Guardiola för sig själva, och deras val att som spelare gå till ett förmöget land i slutet av sina karriärer där de erbjuds fantastiska avtal bör inte förknippas med deras anknytning till Barcelona.
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 01:12
Okej ska inte försvara någon eller gå emot någon Men både Pep och xavi är Barcelona legendarer, och förebilder för dom flesta katalanerna. När dessa herrar gör affärer privat med Qatar, så kommer det sakta men säkert börja accepteras av medlemmarna när klubben gör det med Vad xavi och Pep gör i framtiden kommer nästan alltid förknippas med Barcelona både på gott och ont Slutsats bort med Qatar Men det är riktigt illa när klubbens 2 största legendarer säljer ut sig till detsamma. Och ja dom gör det enbart för pengarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-06-18 00:47
Papillon and them qualities on them inläggs. Kan man inte inse det som är fullständigt självklart så har man inget vettigt att tillföra i en diskussion heller. Lite som att försöka argumentera för att jorden är platt när den bevisligen är rund. Kudos till er som försöker förklara för grabben vad skillnaden mellan Bartomeu och Xavi är. Själv har jag blivit en gammal dåsig lejonhane liggande i skuggan av ett träd när det gäller sånt här. Jag orkar inte lägga ner energi på att försvara klubbens egna legendarer mot klubbens egna "fans" längre. Att man ens ska behöva..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-18 00:45
@papillon:
Så om jag förstått dig rätt så menar du att varken värvningen av Neymar eller Suárez hade skett utan Bartomeu? Så om någon annan än Barto hade varit vice-president när Rosell slutförde värvningen av Neymar med allt skattefiffel inkluderat hade köpet alltså aldrig hänt? Så om någon annan hade varit president när Luis Enrique efterfrågade en värvning av Luis Suárez så hade köpet aldrig hänt? Du försöker tacka Bartomeu för saker han inte bör tackas för, och du blundar för all skada han gjort denna klubb.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 00:41
Vi har sålt våra kulor inte vår stjäl. Ibland måste du offra lite för att nå toppen. Vår identitet är så mycket mer än icke reklam på våra tröjor. Vår identitet ligger i la masa och vårt grundspel. Sättet vi spelar på. Den auran som florerar kring klubben är lika stark som världens religioner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-06-18 00:28
@papillon:
Xavi och Pep ansvarar för sig själva, Bartomeu ansvarar för en klubb. Vi är en del av den klubben. De har sålt klubbens själ för 300 miljoner om året. Patetiskt. Och tyvärr är det ju inte sitt eget rykte han offrat i första hand, utan klubbens. Kolla var vi stod 5-7 år sedan och hur andra såg på oss. Det enda de kunde attackera oss med var vi "Ni tror att ni är nåt. Att ni är bättre än oss andra". Nu är vi sämre än de andra. Och ja, jag vet att Barca inte är ensamma om oljepengar. Men vi är ganska ensamma i att vara avstängda från att göra affärer och smussla med övergångar. Hur fan lyckas man paja allt på ett par år. Katastrof. Jag skiter fullständigt i om vi vinner CL igen. Jag vill ha en klubb jag kan känna stolthet över. Vad fan är det och känna stolthet över, att sälja ut klubbens identitet för att köpa de bästa spelarna?
Barcelona papillon
2015-06-18 00:12
Junta Dimision

Jo jag ser en stor skillnad.

Den stora skillnaden är att Bartomeu drar in pengar från Qatar (sponsor) till Barca och använder det till att bla betala av skulder, spelarlöner, spelarköp, mm.

Pep och Xavi drar in pengar som går till egen ficka.

Vad ser du själv för skillnad?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Junta Dimision
2015-06-18 00:03
papillon

Tycker du seriöst att det inte är någon skillnad på Bartomeus kopplingar till Qatar jämfört med Pep och Xavis?
Barcelona papillon
2015-06-17 23:55
Folk här kan avguda bla Pep och Xavi som är enormt stora ikoner för Barca. Samtidigt har dessa legendarer en stor koppling till Qatar men det väljer man att bortse ifrån. När det gäller Bartomeu kan man med att spy på honom för att han gör affärer med Qatar. Finns ingen logik i det.

Mannen verkar har riskerat/offrat sitt rykte och karriär för att ge Barca och fansen det allra bästa i sportslig väg, nämligen Neymar. Inge Bartomeu - ingen Neymar. Ingen Bartomeu - ingen Suarez. Ingen Suarez - ingen trippel.


Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Liunil Masse
2015-06-17 23:52
@Barca19stats: Iniesta played 42 games for Barcelona in 2014/2015. He hadn't played less in a season since 2003/2004 Rotation everywhere!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-17 23:09
Gabriel - hade ingen koll på att Barto gillar Qatar. Om det stämmer så förtjänar han inte en andra chans. Camp Nou ämnet är ett extremt fall. Det kmr nog aldrig att ske. Där går nog min gräns också. Vill inte ha Qatar stadium. Det kmr nog aldrig ske med tanke på att Laporta till 99% blir vår president. Reklam på tröjor är nödvändigt.fine bort med Qatar, det här handlar inte om Qatar utan reklam på tröjor. Ta bort Qatar lägg till nått bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-17 22:56
Barcelonistas Jag håller också med om att det är onödigt att gå tillbaka till ingen sponsor på tröjorna eftersom vi redan förstört den fina traditionen men då ska det vara en sponsor som gör att magen inte vänder in och ut på sig när man ser matchtröjan. Bartomeu sympatiserar med Qatar och om det är upp till honom så säljer vi Camp Nous namnrättigheter till dom också sen dröjer det inte länge innan vår stadio heter Qatar Stadium. Är det vad du vill?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-17 22:44
@Barcelonistas:


En andra chans? Det är väl snarare uppe i 75:e chansen om Bartomeu skulle återväljas med tanke på alla de felsteg han har gjort. Han måste bort innan det är för sent.

Sen får du gärna förklara hur du ser på FC Barcelona. Bryr du dig endast av vad som händer på planen, och struntar fullständigt i om Camp Nou heter just Camp Nou eller Qatar Stadium? För jag ser ingen som helst annan anledning till att sympatisera med Barto.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-06-17 22:16
Hahaha dumtysken filmar till sig ett gult kort när han redan har ett, smart.


Angående tröjreklam; Bort med skiten. Ge fan i att köpa skitspelare, ge fan i att GE bort våra spelare och vi ligger helt plötsligt plus minus noll, om inte ännu bättre.

Jag vill absolut ha den där extra speciella touchen på Barca och tycker det är värt en trupp utan Song, Mathieu (även om jag gillar honom) och Douglas.

För mig är värderingarna kring klubben halva grejen, det vackra spelet andra halvan. Kan vi vinna allt som vi gjorde i år är det bara ett plus, om än ett stort jävla mastodont-plus.
Barcelona the cameroonians
2015-06-17 22:13
Serbien verkar ha ett par riktigt bra kullar på gång med finallag i U20-VM och nu även framgång (som det verkar) i U21-EM. Stabilt.
Barcelona Ney
2015-06-17 22:11
Precis som jag tidigare nämnt är Barca inte den enda klubben som spelat ett fulspel om Neymar. Lyckligtvis vann vi denna gång. Tack, Rosell!
Barcelona Z_Z
2015-06-17 22:11
@Barcelonistas:


Filmning tyckte domaren, och argumentera kan man ju göra, han dök ju helt klart lite överdrivet och kändes som han la sig innan någon eventuell kontakt. Men ytterst sällan man ser sådana varningar, och ännu mer sällan man ser en andra varning för något sådant.
Barcelona Barc6
2015-06-17 22:10
@Barcelonistas:


Med tanke på Copa Americas domare samt nu till den här matchen kan man faktiskt tycka att Spanska domare är väldigt bra.
Barcelona koeman92
2015-06-17 22:10
@Barcelonistas:


Filmning
Barcelona Ney
2015-06-17 22:08
@Barcelonistas:


I synnerhet Balkanländer.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-17 22:08
Rött kort för vad? Haha vilket skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-17 22:05
Serbien är inget dåligt lag. Balkan länder brukar alltid vara bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2015-06-17 22:04
@11-9-10:


Jag måste nog hålla med dig nu efter hur Tyskland spelar just nu. Jag förväntade mig mycket mer från deras sida med tanke på alla spelare. Men dem har ingen anfallsspel alls och spelarna är helt oorganiserade känns det som. Måste höja sig ännu mer!
Barcelona Barcelonistas
2015-06-17 21:56
300 mille lite pengar? 1,5 miljarder på 5 år. På 10 år är det 3 miljarder. Pengar som man kan tex betala tillbaka skulder osv. Elr vinna racet på en spelare som flera klubbar är intresserade av.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: