/spanien/barcelona/forum/3004.aspx/spanien/barcelona/forum/3004.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2015-06-18 16:49
Fick lite skit för att jag sa att Neymar aldrig kommer ändra sitt beteende.

Självklart finns det en möjlighet att han KAN göra det, dock tror jag inte att han kommer göra det då han passerat stadiet där han formas som person.

Anledningen till att jag jämförde Ney med Cristiano var för att de är så otroligt lika. Båda kräver mycket uppmärksamhet, de behöver rampljuset och det har varit så för de båda sedan tidig ålder. Hellre en dålig rubrik än ingen alls, ungefär.

Det ska dock sägas att Neymar är flera hundra nivåer över CR när det gäller att fira mål, både som han gjort själv och som lagkamrater gjort.
Dock finns alltid den där svagheten att tappa huvudet totalt, att den där "gatupojken" kommer fram.

Många frågar sig hur man stoppar MSN. Svagheterna är ytterst få, men de finns där, och med tillräckligt smutsiga motståndare så kommer de att komma fram.

Enda sättet att stoppa Neymar är att få hans tankar på annat, att tappa fokus från fotbollen, den svagheten har inte Messi. Leos humör kan också gå ner när det inte går som det ska, men det är sällan det direkt påverkar dem runtom. Medan Neymar utifrån ingenting kan starta bråk och sätta sig själv samt sina lagkamrater i svåra situationer, som senast mot Colombia.

Ska dock tilläggas att han hanterade Athletic-bråket väldigt bra, när han bara gick därifrån efter den kontroversiella finten, men då hade även Barca ledningen. Undrar om han inte hade bröstat upp sig om man hade legat under.
Barcelona S.Eto'o
2015-06-18 16:44
Vaaaa? Vad är det jag hör? De sägs att Ayoub en av våra största talanger ska ha bestämt sig för att lämna. Någon som kan bekräfta detta rykte då jag läste det i Facebook?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-18 16:42
En tjej kompis till skickade en bild till mig när hon festade på Stureplan. Hon vet att jag är en galen cule. Hon skrev gissa vem jag festar med haha. På bilden såg jag henne o hennes polare o mellan dom två snyggingarna ser jag en glad o full laporta haha
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 16:22
Återigen de spelar ingen roll. Hade vi haft Laportas pengar hade vi gjort exakt samma sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 16:20
LennyRomario - såg en bild för ett tag sen där Laporta var på en lyxbåt med 3 unga tjejer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-18 15:58
Gabriel

Minns inte riktigt det var från tiden i Sevilla. Snackades om det nånstans. Minns att jag var väldigt besviken för jag såg han som en ny yaya toure.
Barcelona LennyRomario
2015-06-18 15:45
Jag undrar på allvar nu, kan någon hänvisa mig till någon slags källa på Laporta och prostituerade? Jag menar inte att det inte hänt, bara undrar var jag kan läsa om det. Och att en porrstjärna sjunger en sång om Laporta och stönar hans namn... betyder det att det är han på hans initiativ låten spelats in? Eller betyder det att det var ett enkelt sätt för henne att få publicitet eftersom det skrivits en del om att hon och Laporta idkat umgänge (vilket mycket väl kan vara sant)? Eller låten i länktipset, av samma kvinna, kanske var på David Villas initiativ?
Barcelona DM1982
2015-06-18 15:23
5 Copa America players - Bravo Mascherano Messi Alves Neymar - will have four weeks of holiday, after their last game (final 4 July). [catr]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 15:15
Gabriel - anfallet behöver vi knappt förstärka. Möjligtvis någon som kan sitta på bänken, en spelare vi kan rotera med. När jag tänker på en värvning av Reus så tänker jag mer på ( som du nämnde) att han tar över Iniestas roll. Reus är som gjord för Luchos Barca, en snabb teknisk spelare som är otroligt bra i omställningsspelet. Jag tror han hade varit en gigant på mittfältet också. Sen det här med skador tror inte jag är ett stort problem. Jag tror Reus skadebekymmer hade försvunnit i Barca. * Lucho roterar så mycket att inte ens en 90 åring hade kunnat skada sig. * han hade blivit en i mängden, allt ansvar hade inte varit hos honom. * vårt sätt att spela samt hur vi tränar tror jag hade hjälp Reus skadebekymmer. Reus om jag inte har fel har bara skrivit på för 1 säsong till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-18 15:13
Kondogbia från den gångna säsongen. En mer teknisk version av Keita skulle jag beskriva han som.
Barcelona Gabriel
2015-06-18 15:02
Barcelonistas

Reus är en underbar fotbollsspelare som man knappast kan bli ledsen över ifall den värvningen hade blivit av någon dag. Men det faktumet att han är så skadebenägen som han är har gjort att åtminstone jag släppt den "drömmen" lite. Sen var han en sådan drömvärvning mycket också pga hans låga kostnad, den 25M€s klausul som han hade existerar inte längre. Reus hade säkerligen kostat upp emot 50M€ nu och det är en investering jag inte tycker är värd att göra med tanke på att vi redan står med världens bästa anfall i MSN och att det finns andra positioner att förstärka.

Sen tror jag visserligen att Reus hade kunnat axla Iniestas roll, så hade det inte varit för att han var så skadebenägen som han är så hade jag fortfarande suttit och fantiserat om Reus, men spelares som Agüero och Reus som skadar sig stupp i kvarten är spelare jag helst inte vill se i Barcelona.
Barcelona Gabriel
2015-06-18 14:59
Har aldrig hört något om att Kondogbia ska ha sagt att han föredrar Real Madrid före Barcelona. Källa på det?
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 14:58
Gabriel - just det glömde av att PSG har den där jobbiga jäveln till ägare. Thiago Silva perioden glömmer man inte. Där vi slösade bort ett helt transfer på 1 spelare son vi aldrig va nära att köpa. Pogba är ung har inte imponerar på mig av de jag sett av honom i cl. Men man ser att killen har potential. Vad gäller Coutinho och kong så imponerar den förstnämnda. Han hade nog varit ett bra köp, kong har jag dock sett för lite av. Reus då? Han har jag velat ha i Barca i 2-3 år nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-18 14:50
Tror kondogbia är bara rykten, minns att vi jagade han då hans klausul låg på 10mille i Sevilla. Men då gick han ut o sa att han föredrog real Madrid o vårt intresse svalnade. Så jag tror inte att vi är ute efter honom. Fuck alla o ta hem thiago!!!!
Barcelona Gabriel
2015-06-18 14:47
Barcelonistas

Verratti ser jag som en omöjlighet att värva med tanke på att han spelar för PSG och dom lär knappast ens vara villiga att gå in i förhandlingar om honom. Pogba kostar för mycket, hans lönekrav är för stora och på köpet får man hans jobbiga agent och det är mest Raiola som oroar mig. Annars är det självklart två underbara fotbollsspelare som jag absolut tror skulle kunna bli en succé i Barça, men jag föredrar Kondogbia före Pogba och Couthinho hade varit underbar att se i Barcelona.

Vampiro

Agreeed!
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 14:43
Lenny Romario - jag hoppas ju på Laporta men han har också sina brister. Dansat med en strippa och köpt prostituerade kvinnor. Han har även gjort reklam för sitt eget namn där en porrstjärna sjunger och stönar fram Laportas namn. Trots det så vill jag att han blir vår president. Alla här inne hade velat dansa med strippor osv. Bakom en datorskärm är det lätt att försöka få sig själv att framstå som en snubbe med rent mjöl i påsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-18 14:43
Gabriel Syftade på om Kondogbia är villig att sitta på läktaren i 6 månader. Om han är det så tycker jag man ska gå all in. Kan lira både box-to-box och pivote. Vill dock gärna se en mer klassisk spelfördelare också. En Deco/Xavi typ som kan hålla i bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 14:36
Gabriel - Pogba och Veratti?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-18 14:28
Aleix Vidal Kondogbia Coutinho Den perfekta silly season!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-18 14:27
Vampiro Fast vi får ju faktiskt värva, har du glömt bort att vi nyss köpte Aleix Vidal? Sen att han inte får registreras för spel förens i Januari är en annan femma. Annars håller jag med om Kondogbia, underbar spelare och jag hade älskat den värvningen. Inte samma mediahype och stjärnglans kring Kondogbia som med Pogba, men inte alls så mycket sämre spelare. Tror knappast att Kondogbia hade tackat nej till Barcelona bara för att han inte får spela förens i Januari. Go for it säger jag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 14:20
Idag avgör lord godeti för Sverige.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-18 14:12
Monaco player Geoffrey Kondogbia (22) is first option if Pogba doesn't join. Braida met with Monaco officials. Want at least 30M. [sport] Han har spelat i Sevilla=succé. Tar honom alla dagar i veckan framför en €65M dyrare Pogba. Men vi får inte ens värva så vem bryr sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-06-18 12:57
Papillon Hyperaktiv? Jag skriver ju knappt här längre som jag gjorde för några år sen. Jag har inte ansett något av det du skriver, allt är dina egna påhitt. Du är alldeles för simpel och enkelriktad i ditt tänk för att det ska vara givande att diskutera med dig. Du gör bort dig med vartenda inlägg du skriver oavsett ämne och du är vid det här laget ganska ökänd härinne. LennyRomario har med ett par suveräna inlägg förklarat hela skiten för dig men det går ändå inte in i skallen eftersom allt är svart eller vitt i din naiva värld. Du saknar förmågan att kunna skilja mellan en representant för klubben och en individ. Som en jämförelse skämmer du inte ut forumet med dina pinsamma inlägg, du skämmer endast ut dig själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-06-18 12:28
[QUOTE=Amo.38]Helt otroligt hur folk resonerar här ibland? Låt killen visa känslor efter avspark, som någon nedan skrev hellre visa känslor efter en förlust än att gå runt och leka som att allt är frid och fröjd. Däremot läste jag att Di Maria och Messi typ ska ha hånat Tata i halvtid, och sagt det kommer bli ett lätt resultat mot Paraguay. Är det sant eller är det rent påhitt? [/QUOTE] De ska ha drivit med Aguero men Aftonbladet hittar på skit som vanligt. De drev inte med Tata.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-06-18 12:25
Helt otroligt hur folk resonerar här ibland?

Låt killen visa känslor efter avspark, som någon nedan skrev hellre visa känslor efter en förlust än att gå runt och leka som att allt är frid och fröjd.

Däremot läste jag att Di Maria och Messi typ ska ha hånat Tata i halvtid, och sagt det kommer bli ett lätt resultat mot Paraguay. Är det sant eller är det rent påhitt?
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 12:02
#Benedito
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2015-06-18 11:54
Fantastiskt lång och intressant artikel om Paul Pogba om hur han hypotetiskt sett skulle passa in i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-06-18 11:52
Verkar som det blev två matcher för Neymar. note: neymar is suspended for the next two games, if brazil qualify, he could be back in semi-finals of the copa america #fcblive #bra Känns som turneringen är slut för hans del, helt ok för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-06-18 11:46
@papillon:

Men när du ser Bartomeu så tänker du inte på hur han lovade Abidal nytt kontrakt så fort han skulle göra sin comeback från sin operation, för att istället slängas bort. Eller hur han är åtalad för både korruption och skattefusk, eller hur han och Rosell har förstört det fina arbetet Laporta och Cruyff gjort med La Masia? Det är naivt att tro att alla problem vi har haft inom klubben de senaste åren har sopats under mattan bara för att vi vann trippeln.
Barcelona LennyRomario
2015-06-18 11:09
@papillon:
Nu missas det återigen att det är skillnad på individen och klubben. Fast du själv använder ordet "privat". Inget av det Laporta gjorde fläckade ned klubbens rykte i närheten av på samma vis som det vi gör nu. Fläckade det ned någons rykte, så var det hans eget. Det handlar inte om vad du tänker på när du tänker på Laporta. Det handlar om vad folk tänker på när de tänker på klubben Barcelona. För nu är det KLUBBEN som är avstängd från att köpa spelare. Det är KLUBBEN som är sponsrad av oljepengar. Det är KLUBBEN som fifflar med pengar vid övergångarna. Det var inte klubben som gick till prostituerade, eller vad du nu säger. Jag vet faktiskt inte ens själv vem som gick till prostituerade. Men det vet du? Googla "Laporta prostitute" och säg mig vad du hittar. På allvar. Men att jag inte hittar något säger en del om att det i alla fall inte förknippas med klubben. Men visst, HAN flög dyra privatplan och åt kaviar. Och det var direktörer som avgick till höger och vänster. Men det var ju ingenting som förknippades med klubben Barcelona. Om nåt så var det väl Laporta som fick skämmas för att ha "utnyttjat" klubben? Och snart ska väl någon dra fram "men ekonomin var så dålig, vi behövde sälja oss för att betala våra skulder". Nej. http://osynligahanden.blogspot.se/2010/12/more-than-club.html Sen pratar någon om Ronaldinho? Nu vet jag inte ens vem som hyllat Laporta för köpet av Ronaldinho. Men sanningen är ju att Laporta gick till val på att han skulle köpa Beckham. Och det var ju en jävla tur att det inte lyckades.Men visst, Ronaldinho var ju ett fynd för typ 30 mille euro. Nu har jag inte hyllat någon för deras värvningar. Men varför skulle någon hylla Bartomeu för värvningarna Suarez och Neymar? Den förstnämnde var intressant för varenda klubb i världen och svindyr. Det var inte precis en dold talang. Och hans frus familj har bott i Barcelona sedan 2003. Den andre var världens största fotbollstalang och Barca lyckades köpa honom genom att betala ut pengar högt och lågt till väldigt många parter och sedan ljuga om vad han kostade. Varför skulle jag hylla någon för det? Och nu ska vi ha Pogba. Ja, att köpa en av världens dyraste spelare i varje transferfönster (i de vi får handla) och krydda det med lite egna talanger.... känns den strategin bekant eller? För en 10-15 år sedan kallades den galacticos y pavones. Som sagt. Vi har blivit precis som alla andra.
Annons: