/spanien/barcelona/forum/2986.aspx/spanien/barcelona/forum/2986.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-09-19 14:39
Domaren då, vad fan sysslar han med? Han står ju jämte Costa när denne riktar slag mot Gabriel och blundar bara. Jävla skandal! Costa var inte nöjd med att båda bara fick gult. Han forsätter och tjafsa och bråka och har gett sig fan på att få någon utvisad. För jävla svagt av domaren att gå på detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Koroush
2015-09-19 14:36
Största hycklarna är Chelsea fansen. De klagar jämnt på att Barcelona är ett osportsligt lag, men när en spelare från deras lag är konstant osportslig på plan och fuskar, så är det taktiskt.

Diego Costa är en skam för fotbollen. Ut med honom!
Barcelona Vampíro
2015-09-19 14:36
Suarez förstörde mycket för sig själv i england men han blev hängd för minsta lilla händelse. Diego Costa är motsatsen, han kan göra exakt vad han vill men ingen höjer ens på ögonbrynen. Sjukt hur han aldrig får några konsekvenser, han vinner varje gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-09-19 14:35
Kan ni tänka er om någon spelare i vårt lag hade hållit på så som Costa gör? Universum hade imploderat då!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-09-19 14:34
Objektivt sett ska man ju hata Costa, men jag kan inte hjälpa att tycka om honom. Han är en riktigt gris, men gör ju alla matcher liiite roligare. I alla fall de matcher som Swebus FC spelar.
Barcelona Junta Dimision
2015-09-19 14:34
Diego Costa should be mugging people on the streets of London, not playing football.

Haha allså, snacka om att han passar som handen i handsken i Chelsea. Äcklig spelare i en vidrig klubb.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-09-19 14:33
Vilket jävla svin Diego Costa är. Borde slängas ut från spanska landslaget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-09-19 14:33
Vilken smutsig spelare denna Costa är fy fan killen fokuserar mer på tjafs och söker problem och får en Arsenal spelare utvisad så smutsigt gjort av han Chelsea smutslag i sig.

Barcelona LeoMessi
2015-09-19 14:31
Costa beter sig som ett svin, startar bråket och Gabriel blir utvisad. Fattar inte hur det här aset aldrig blir utvisad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-09-19 14:30
Diego Costa - dome men just want to watch the world burn. Hur i helvete klarar han sig varje gång?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 14:26
OMG - Costa, snacka om att överdriva när det är han som är ojust i situationen när han sätter båda händerna i ansiktet på Kozielny. Ut med honom.
Barcelona Vampíro
2015-09-19 14:16
"Hazard är bättre än Neymar".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andrés V
2015-09-19 14:01
Fabregas, Pedro och Bellerin samt Alexis :D
Barcelona S.Eto'o
2015-09-19 13:55
Haha för cirka 2 år sedan startade vi med Alexis Pedro samt Neymar, och nu spelar två av dem mot varandra med samma nummer i ryggen (17).......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-19 13:54
Wenger mot hycklaren snart. Jag hoppas på Arsenal jag avskyr Chelsea något enormt.
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 13:26
Luis Enrique (first team coach): "We are damaging the B team, but we have no choice. We have Gumbau here, a very interesting player"

Tror jag kräktes i mungipan...
Barcelona Xaviesta
2015-09-19 13:23
papillon Hur var det nu med läsförståelsen? Jag menar ingenting annat än att du skrev att våra höga löner var Laportas verk medan jag väljer att fnysa åt det eftersom det knappast är hans fel. Läs om, läs rätt. Jag är inte ett dugg överkänslig, jag går bara efter din historik här i forumet och under sommarens val var du kopiöst aktiv och propagerade emot Laporta konstant och då är det bara naturligt att anta att du gärna väljer att ge honom en känga vid varje tillfälle som ges. Att påstå att det är Laportas fel att lönerna är höga är smått lustigt och den som besitter en smula intelligens förstår att det är många andra variabler med i den ekvationen än bara vår ex-president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-09-19 13:19
@B-Guden:
Håller helt med, inte konstigt alls. Men tror förvåningen kan höra samman med en romantiserande bild om varför folk vill spela i Barcelona. Folk pratar sig varma om att Suarez vill spela i Barcelona för att han älskar Barcelona, hans frus familj bor där och blablabla. Det tenderar helt enkelt att bli ett resonemang som går ut på att folk spelar hos oss för de älskar klubben, men går de till någon annan klubb så är det ofta "Lika bra! Inget annat än en jävla legoknekt". Men i de allra flest fall är det ju så att money talks, så även i Barcelona. Men är ju absolut inget konstigt med det. Vi har flera spelare som är bland de bästa i världen och betalar marknadsmässiga löner.
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 12:38
Någon som använt denna sida och vet hur kvaliteten på stream är?
Barcelona Barcadinho.
2015-09-19 12:19
Bojkott är inte rätta sätter i det fallet. Det får man spara till allvarligare fall. Förekommer ytterst sällan inom fotbollen. Vi får försvara oss på ett annat sätt ang La Masia och straffen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-09-19 12:18
Xaviesta

Du menar att det inte stämmer att Laporta vid flertal tillfällen gick ut och sa att tex Valdes var världens bästa målvakt?

Så fort man nämner Laporta i ett sammanhang måste det automatiskt leda till Laporta vs Bartomeu. Hur överkänslig är du egentligen på en skala 1-5?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DM1982
2015-09-19 10:42
Klubblagsvm har under två omgångar spelats i Marocko men när Barcelona kör så är det så långt bort man kan åka. Avdelningen bitter. TOP SECRET MD: Bartomeu medita plantar a Blatter en el Mundial de Clubs http://t.co/Ocsb6yJbku För övrigt verkar det mer som om Bartomeu kommer (kanske) bojkotta klubblagsvm, inte hela laget. Om jag inte minns fel så är det River Plate som Barcelona kan möta om de båda når final. Kul match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-09-19 10:31
@neymar JR:
jag tänker precis tvärtom, ett klubblags VM i Japan kommer inte göra annat än att slita på spelarna. Bättre att låta dom vila så att dom kan vara pigga för de viktiga titlarna.

Jag tycker också det hade varit viktigare att sända ett stort och tydligt budskap till FIFA och resten av världen. Visst, Barcelona accepterar straff när man gjort fel, men när det blir en häxjakt på klubben och de barn som finns på La Masia, då blir det konsekvenser.
Antingen bojkott, eller så skickar man en trupp som enbart består av La MAsia spelare. Vilket det än skulle vara så skulle det få ett betydligt större eko runt om i världen än om man skickade sin vanliga trupp för att spela turneringen.

Vad jag förstår så är dessutom ändå relationerna med FIFA redan på noll, och klubben inväntar ju nyval för att kunna börja reparera situationen. Då kan man ju börja efter detta.
Barcelona neymar JR
2015-09-19 10:18
Jag är helt inne med camerooninas i denna frågan, hur kommer spelarna ställa sig vid en eventuell bojkott?! Dom har slitit hårt och gjort sig förtjänta av alla titlar, inte en liten titel att ha på sin meritlista ändå Sen blir det som en liten försäsong under julen, där spelarna slipper all press på hemmaplan. Där kan dom koppla av och få ihop en riktig lagsammanhållning (inte för att den är dålig)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 10:06
Hur bra (skitbra faktiskt) det än skulle kännas att ge FIFA ett stort FU och bojkotta klubb-VM så är frågan om den kortsiktiga förnöjelsen verkligen är större än de långsiktiga verkningar en sådan handling skulle få.

Skulle det bli svårare för oss att vinna CL i framtiden?
Skulle det bli svårare för våra spelare att vinna individuella utmärkelser?
Skulle det/de påverka vår image på ett negativt sätt och drabba oss ekonomiskt?

Tycker dock det är bra att man (via MD) använder denna möjlighet som en hävstång för att eventuellt kunna få FIFA att tillåta en värvning/registrering av en spelare för att ersätta Rafinha.

Efter klubb-VM är det bara någon vecka innan vi kan göra som vi vill igen på transfermarknaden, och frågan är om det är värt att förlora en titel till följd av detta? Då tänker jag mest på spelarna som ju kämpar för detta varje dag.
Barcelona Cule4life
2015-09-19 08:51
@Smogen:

Tänk om la Masia laget hade vunnit ! Episkt .....
Barcelona Smogen
2015-09-19 08:01
Finns det en möjlighet att slippa spela klubblags VM så tycker jag definitivt man ska göra det.

Kan man inte komma undan cupen så borde man istället skicka en trupp från La Masia istället. Hur grymt hade inte det varit? Skicka ned Juvenil A laget typ. Fuckar ni med La Masia så låter vi La Masia spela erat förbaskade klubblags VM :)
Barcelona DM1982
2015-09-19 07:51
[QUOTE=NoGo™ ]Barcelona are considering not to take part in the Club World Cup in December because of Fifa's continued sanctions against the club. [md] [/QUOTE] Det skulle vara rätt trevligt att skippa cupen men FIFA kommer hitta sätt att straffa lager med. Antagligen kommer de med en bulldozer och river La Masia en gång för alla och sedan kommer de säkert slänga ut Barcelona från CL minst en säsong. Om inte regeln att man måste ställa upp i klubblagsvm finns så kommer de hitta på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-09-19 06:19
Bojkotta "klubbs lags VM" !!! Barca måste börja visa stake ffs
Barcelona Barcelonistas
2015-09-19 02:58
Jag vill dock ha det där världsmästare märket på tröjorna. Sen så är det ändå nice att vinna CWC.
Annons: