/spanien/barcelona/forum/2981.aspx/spanien/barcelona/forum/2981.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2015-09-19 14:31
Costa beter sig som ett svin, startar bråket och Gabriel blir utvisad. Fattar inte hur det här aset aldrig blir utvisad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-09-19 14:30
Diego Costa - dome men just want to watch the world burn. Hur i helvete klarar han sig varje gång?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 14:26
OMG - Costa, snacka om att överdriva när det är han som är ojust i situationen när han sätter båda händerna i ansiktet på Kozielny. Ut med honom.
Barcelona Vampíro
2015-09-19 14:16
"Hazard är bättre än Neymar".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andrés V
2015-09-19 14:01
Fabregas, Pedro och Bellerin samt Alexis :D
Barcelona S.Eto'o
2015-09-19 13:55
Haha för cirka 2 år sedan startade vi med Alexis Pedro samt Neymar, och nu spelar två av dem mot varandra med samma nummer i ryggen (17).......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-19 13:54
Wenger mot hycklaren snart. Jag hoppas på Arsenal jag avskyr Chelsea något enormt.
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 13:26
Luis Enrique (first team coach): "We are damaging the B team, but we have no choice. We have Gumbau here, a very interesting player"

Tror jag kräktes i mungipan...
Barcelona Xaviesta
2015-09-19 13:23
papillon Hur var det nu med läsförståelsen? Jag menar ingenting annat än att du skrev att våra höga löner var Laportas verk medan jag väljer att fnysa åt det eftersom det knappast är hans fel. Läs om, läs rätt. Jag är inte ett dugg överkänslig, jag går bara efter din historik här i forumet och under sommarens val var du kopiöst aktiv och propagerade emot Laporta konstant och då är det bara naturligt att anta att du gärna väljer att ge honom en känga vid varje tillfälle som ges. Att påstå att det är Laportas fel att lönerna är höga är smått lustigt och den som besitter en smula intelligens förstår att det är många andra variabler med i den ekvationen än bara vår ex-president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-09-19 13:19
@B-Guden:
Håller helt med, inte konstigt alls. Men tror förvåningen kan höra samman med en romantiserande bild om varför folk vill spela i Barcelona. Folk pratar sig varma om att Suarez vill spela i Barcelona för att han älskar Barcelona, hans frus familj bor där och blablabla. Det tenderar helt enkelt att bli ett resonemang som går ut på att folk spelar hos oss för de älskar klubben, men går de till någon annan klubb så är det ofta "Lika bra! Inget annat än en jävla legoknekt". Men i de allra flest fall är det ju så att money talks, så även i Barcelona. Men är ju absolut inget konstigt med det. Vi har flera spelare som är bland de bästa i världen och betalar marknadsmässiga löner.
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 12:38
Någon som använt denna sida och vet hur kvaliteten på stream är?
Barcelona Barcadinho.
2015-09-19 12:19
Bojkott är inte rätta sätter i det fallet. Det får man spara till allvarligare fall. Förekommer ytterst sällan inom fotbollen. Vi får försvara oss på ett annat sätt ang La Masia och straffen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-09-19 12:18
Xaviesta

Du menar att det inte stämmer att Laporta vid flertal tillfällen gick ut och sa att tex Valdes var världens bästa målvakt?

Så fort man nämner Laporta i ett sammanhang måste det automatiskt leda till Laporta vs Bartomeu. Hur överkänslig är du egentligen på en skala 1-5?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DM1982
2015-09-19 10:42
Klubblagsvm har under två omgångar spelats i Marocko men när Barcelona kör så är det så långt bort man kan åka. Avdelningen bitter. TOP SECRET MD: Bartomeu medita plantar a Blatter en el Mundial de Clubs http://t.co/Ocsb6yJbku För övrigt verkar det mer som om Bartomeu kommer (kanske) bojkotta klubblagsvm, inte hela laget. Om jag inte minns fel så är det River Plate som Barcelona kan möta om de båda når final. Kul match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-09-19 10:31
@neymar JR:
jag tänker precis tvärtom, ett klubblags VM i Japan kommer inte göra annat än att slita på spelarna. Bättre att låta dom vila så att dom kan vara pigga för de viktiga titlarna.

Jag tycker också det hade varit viktigare att sända ett stort och tydligt budskap till FIFA och resten av världen. Visst, Barcelona accepterar straff när man gjort fel, men när det blir en häxjakt på klubben och de barn som finns på La Masia, då blir det konsekvenser.
Antingen bojkott, eller så skickar man en trupp som enbart består av La MAsia spelare. Vilket det än skulle vara så skulle det få ett betydligt större eko runt om i världen än om man skickade sin vanliga trupp för att spela turneringen.

Vad jag förstår så är dessutom ändå relationerna med FIFA redan på noll, och klubben inväntar ju nyval för att kunna börja reparera situationen. Då kan man ju börja efter detta.
Barcelona neymar JR
2015-09-19 10:18
Jag är helt inne med camerooninas i denna frågan, hur kommer spelarna ställa sig vid en eventuell bojkott?! Dom har slitit hårt och gjort sig förtjänta av alla titlar, inte en liten titel att ha på sin meritlista ändå Sen blir det som en liten försäsong under julen, där spelarna slipper all press på hemmaplan. Där kan dom koppla av och få ihop en riktig lagsammanhållning (inte för att den är dålig)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-19 10:06
Hur bra (skitbra faktiskt) det än skulle kännas att ge FIFA ett stort FU och bojkotta klubb-VM så är frågan om den kortsiktiga förnöjelsen verkligen är större än de långsiktiga verkningar en sådan handling skulle få.

Skulle det bli svårare för oss att vinna CL i framtiden?
Skulle det bli svårare för våra spelare att vinna individuella utmärkelser?
Skulle det/de påverka vår image på ett negativt sätt och drabba oss ekonomiskt?

Tycker dock det är bra att man (via MD) använder denna möjlighet som en hävstång för att eventuellt kunna få FIFA att tillåta en värvning/registrering av en spelare för att ersätta Rafinha.

Efter klubb-VM är det bara någon vecka innan vi kan göra som vi vill igen på transfermarknaden, och frågan är om det är värt att förlora en titel till följd av detta? Då tänker jag mest på spelarna som ju kämpar för detta varje dag.
Barcelona Cule4life
2015-09-19 08:51
@Smogen:

Tänk om la Masia laget hade vunnit ! Episkt .....
Barcelona Smogen
2015-09-19 08:01
Finns det en möjlighet att slippa spela klubblags VM så tycker jag definitivt man ska göra det.

Kan man inte komma undan cupen så borde man istället skicka en trupp från La Masia istället. Hur grymt hade inte det varit? Skicka ned Juvenil A laget typ. Fuckar ni med La Masia så låter vi La Masia spela erat förbaskade klubblags VM :)
Barcelona DM1982
2015-09-19 07:51
[QUOTE=NoGo™ ]Barcelona are considering not to take part in the Club World Cup in December because of Fifa's continued sanctions against the club. [md] [/QUOTE] Det skulle vara rätt trevligt att skippa cupen men FIFA kommer hitta sätt att straffa lager med. Antagligen kommer de med en bulldozer och river La Masia en gång för alla och sedan kommer de säkert slänga ut Barcelona från CL minst en säsong. Om inte regeln att man måste ställa upp i klubblagsvm finns så kommer de hitta på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-09-19 06:19
Bojkotta "klubbs lags VM" !!! Barca måste börja visa stake ffs
Barcelona Barcelonistas
2015-09-19 02:58
Jag vill dock ha det där världsmästare märket på tröjorna. Sen så är det ändå nice att vinna CWC.
Barcelona Gabriel
2015-09-19 02:58
Jag vet inte riktigt hur jag resonerar kring spekulationerna att vi kanske skippar Club World Cup. Å ena sidan så går vi miste om en titel samt att jag personligen tycker det ser maffigt och skrytaktigt ut med FIFA ikonen på tröjan om man vinner turneringen, men p andra sidan älskar jag tanken av att få FIFA att se ut som idioter. Det är som som har bränt broarna för våra relationer, och det skulle kännas jävligt bra att visa dem att vi inte tänker ta deras skit längre. Jag vet att spelarna och Lucho var väldigt angelägna om att vinna alla titlarna det här året, men med tanke på att vi gick miste om den spanska supercups vinsten och såledess inte längre har någon chans på 6/6 titlar så skiter jag nästan ärligt talat i den turneringen. Tror faktiskt det skulle kunna vara bra då vi minskar spelschemat. Jag är all for att vi skiter i FIFA turneringen, det är bara det att vi går miste om en titel. Men i det här fallet väger det mer för mig att sätta ner foten mot FIFA än att vinna deras lilla piss turnering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2015-09-19 02:40
Hoppas det stämmer !! Jävla skitturnering ändå . Bara slitsamt för spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2015-09-19 01:24
Hoppas det stämmer Fifa kan dra åt helvete Barcelona are considering not to take part in the Club World Cup in December because of Fifa's continued sanctions against the club. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-09-19 01:21
@NoGo™ :


Där lär en stor inkomst gå förlorad för FIFA.. Ingen dålig idé faktiskt
Barcelona NoGo™
2015-09-19 01:18
Barcelona are considering not to take part in the Club World Cup in December because of Fifa's continued sanctions against the club. [md]
Barcelona B-Guden
2015-09-19 01:02
@papillon:


Han ljög ju knappast, ett år blev till och med Messi Xavi och Iniesta topp 3.
Och det är den nuvarande ledningen fel, vi hade knappast dom här lönerna under Laporta. Neymar har väl fått 3 kontrakt redan ?
Barcelona Xaviesta
2015-09-19 00:55
papillon Japp, det är Laportas fel helt och hållet. Det är pga honom lönerna är så höga i laget. Har du någon fakta att backa upp den smörjan med eller är det bara för att du är uttråkad och vill väcka liv i Laporta vs Bartomeu-debatten igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-09-19 00:46
Det är väl inte så konstigt att Barca har så höga löner. Vill minnas att Laporta med jämna mellanrum gick ut och sa att flera i laget var väldens bästa på sin position. Ganska rimligt att de sedan begärde en hög lön.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: