/spanien/barcelona/forum/2965.aspx/spanien/barcelona/forum/2965.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-06-30 14:11
@SOMISEREM1899:


Seriöst, det är rena rama maffiametoder. Blir bara trött...
Barcelona Rambla~
2015-06-30 14:10
@Gabriel:


Det roliga är ju att det handlar om en framtida lön, pengar han ännu inte har tjänat in. Utan det är ju de 2 åren som är kvar på kontraktet han är rädd att gå miste om han nu lämnar i sommar. Ingen spelare vill dessvärre skriva på ett nytt kontrakt för en ny klubb om någon, vem det än må vara, går in och täcker upp för det bortfall (lön han skulle tjänat i Barca eftersom hans kontrakt säger det) han går miste om när han byter klubb och skriver på ett nytt kontrakt med den klubben.

What the fuck. Slopa hela den här skiten med kontrakt säger jag. En annan har 3 månaders uppsägningstid, that's it. Därefter är det upp till mig själv och fixa ett nytt jobb. Det är ingen jävel som går in och täcker upp min "framtida" eventuella lön jag skulle ha tjänat hos min gamla arbetsgivare. Fotbollsspelare är bortskämda. :P
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-30 14:10
AS rapporterar att Florentino Pérez fick se den nya tv-lagen innan den skrevs på av regeringen, samt att han då krävde en del modifieringar som sedan även uträttades. Men Tebas påstådde sig inte hjälpa sin favoritklubb eller hur var det?
Barcelona 11-9-10
2015-06-30 14:08
Gabriel Är du Go eller han kommer vilja stanna och njuta av Barcelona. Hota honom med skicka honom till Ryssland då jävlar haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-30 13:55
Är trött på att vi gullar mot våra spelare vi inte har planer för också. Om Song verkligen vill spela fotboll och om lönen är problemet så får han gå ner i lön. Vill han inte det så berättar man för honom att han inte ingår i planerna och inte kommer få en endaste minut speltid under säsongen, sen tar man ner honom i b-laget och låter honom träna med de i segunda B. Svårare än så är det inte, gäller bara att sätta hårt mot hårt. Säg detta och Song går ner i lön snabbare än snabbast!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-30 13:53
Rambla Word! Är också trött på att vi blir lekta med på marknaden. Skiter också i om vi förlorar pengar på det, det viktiga är att vi, som du säger, statuerar ett exempel, skiter i om vi får betala ut hans lön o han sitter på läktaren. Håller med dig till hundra procent!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-30 13:43
Vampíro Det snackas om att West Ham menar på att hans lön, £70,000/veckan är problemet. Därför tycks de anse att kontraktet ska rivas av Barca så att de kan matcha lönen resterande 2 säsonger som är kvar. Seriöst, jag skiter i om det kommer kosta Barca i slutändan men statuera ett exempel en gång för alla. Låt er inte hunsas av diverse småklubbar ute i Europa. Låt Song sitta av kontraktet på läktaren om det skulle vara så. Antingen så får han fan själv välja, sänka sina lönekrav eller sitt på läktaren.
Barcelona ( Xaviesta )
2015-06-30 13:39
Rambla Fantastiska nyheter! Trodde han var the shit och så biter det honom i röven till slut. Har väntat på den här nyheten ett bra tag :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-30 13:37
[QUOTE=Rambla~]Han kostade 19m. Det skulle vara intressant att få höra West Hams argument till varför han ska gå på fri transfer när han har kontrakt till 2017. Vad fan tror de egentligen, att Barca sysslar med någon sorts ideell verksamhet? Blir så trött på vissa klubbar. [/QUOTE] Tyvärr är problemet att andra klubbar vet att de kan köra över Barcelona vid förhandlingsbordet. Kolla bara på Inter med Montoya, en ung spelare som fortfarande kan utvecklas men de får till ett lån på två år istället för att betala. Vet inte hur West Hams ekonomi ser ut men de betalade runt 17M för en spelare som Enner Valencia så sent som förra året. Ryktas om att deras senaste värvning Payet från OM kostat ca 15M så visst fan ska de kunna hosta upp pengar för Song. Jävligt pinsamt hur Barcelona alltid viker sig när det kommer till försäljningar. Ta bort qatar och lär er förhandla är prio för nästa ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-30 13:31
Antonio Sanabria
Klubb: Roma
Medborgarskap: Paraguay
Position: Central anfallare
Ålder: 19 år
(23/6) Espanyol sägs vara intresserade av anfallaren som inte sägs ha något emot att lämna med tanke på de få spelminuter han fått på sig att visa upp sig.

Haha, måste ha varit hans dröm att hamna hos los Pericos. Snacka om ödets ironi. :P
Barcelona Rambla~
2015-06-30 13:24
@Vampíro:


Han kostade 19m. Det skulle vara intressant att få höra West Hams argument till varför han ska gå på fri transfer när han har kontrakt till 2017. Vad fan tror de egentligen, att Barca sysslar med någon sorts ideell verksamhet? Blir så trött på vissa klubbar.
Barcelona Rambla~
2015-06-30 13:24
...
Barcelona Vampíro
2015-06-30 13:10
West Ham and Alex Song (27) have a personal deal. West Ham hope to get him on a free transfer but Barcelona want a transfer fee. [dailymail] Fuck no. Visserligen en kass källa men man vet aldrig med denna ledning. Song har ett bra rykte i PL och har gjort en stark säsong, om inte Barça kan få minst 15M för honom så förtjänar folk att skjutas i nacken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-30 13:04
Det jag syftade på med PSG och deras president eller ägare, Nasser, en gång för alla ska ställa till svars för att de kontaktar Neymars entourage och är så öppna med det dessutom. De har inte fått tillåtelse att göra detta av Barca. Gabriel Mansour bin Zayed Al Nahyan eller Nasser Al Khelaifi, whatever. Same shit, different name. :)
Barcelona Gabriel
2015-06-30 11:18
Angående Neymar och PSG ryktena är jag inte ett dugg orolig. Neymar stortrivs i Barcelona. Staden påminner sjukt mycket om Brasilien och han har årets bromance med Messi och Suarez i anfallet. Han har dessutom fått levande bevis på att det lönar sig att spela i Barcelona om man är ute efter titlar och framgångar, redan i hans andra säsong vinner han trippeln. Vad ska PSG kunna erbjuda honom förutom en sjuk lön? Not a damn thing. Neymars lön kommer att höjas, hans utköpsklausul kommer att höjas och både Barcelona och Neymar kommer att ge fingret år PSG's sliskiga sheijk Mansour. EDIT: My bad, Mansour är väl han i City? PSGs heter Nasser någonting, inte lätt att hålla koll på alla dessa oljepumpare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-30 11:17
Om jag förstår det rätt så är Veratti inte helt omöjlig. Eftersom PSG kan tänka sig ersätta honom med Pogba ! Visst Pogba hade vart kungligt men Veratti har ingen galen agent och lär inte kräva en monster lön! Grejen är att alla kandidater är så kåta i Pogba för att fiska röster. Så just nu så kommer vi säkert slösa enorma summor ala Neymar, Suarez. Vi ska inte vara en sådan klubb! Allt detta börjades utav tjuven Bartomeu (stavning) som gör allt för att vinna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-30 11:13
När det gäller Pogba så hoppas jag att klubben, oavsett vem som blir president gör två saker. Det första är att förklara för Pogba snabbt och enkelt att hans lönekrav är på tok för höga och att dem är orimliga, och om han värdesätter att spela för Barcelona tillsammans med världens bästa spelare, i en av de finaste städerna Europa har att erbjuda så får han prioritera dessa saker före hans lönekrav. Det är inte som att han kommer att tjäna struntpengar i Barcelona liksom. Det andra är att man har alternativ till Pogba ifall det skulle skita sig. Det finns alternativ, Thiago och Coutinho är de jag tänker på i första hand och för Pogbas ryktade summa hade man kunnat köpa loss båda dessa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-06-30 10:57
Main obstacle for transfer of Paul Pogba are his salary demands of 12M net per season, which would break the current wage structure. [ser]

Nej tack!
Barcelona LeoMessi
2015-06-30 09:59
Jag tror att Neymar trivs jävligt bra i Barcelona, speciellt med hans lekkamrater på topp. Samtidigt så tjänar han inga struntsummor i Barcelona, samtidigt så kommer Barcelona kräva mer än dom betalade för Neymar vilket PSG aldrig kommer att ha råd med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-06-30 09:30
@Rambla~:


Neymar kommer få ett nytt kontrakt så småning om och det kommer höja hans klausul från 190 miljoner euro till en bit över 200 miljoner euro. PSG kommer knappast kunna spendera sånna summor utan att bryta ffp reglerna.
Barcelona Andresito
2015-06-30 09:22
[QUOTE=Ali G]Juventus prefer to sell Pogba next year to Barcelona (bid: 80 10M) than this summer to Chelsea (50M Oscar) or Man City (100M). [sport] City verkar vara jävligt desperata... Det är dessa oljepengar som trissar upp priset på honom. Blev inte City straffade av Uefa? Hur kan de då lägga så mycket på en spelare? Eller har Pizzabagaren ett finger med i spelet och har kontaktat dessa oljeklubbar för att höja priset ? [/QUOTE] Det kallas Silly Season av en anledning, allt är inte sant..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-30 09:06
Rambla~ Dom blir tvungna att sälja ut hela startelvan ifall dom ska kunna värva neymar . FFP indeed Däremot så har all vi här inne fått en uppfattning av neymars far, som tycks vara en pengakåt jävel som är expert på att utnyttja sonens talang. Så det kan bli ett riktigt helvete ändå
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-30 08:37
@barcastuff: PSG could try to sign Barcelona player Neymar (23) in the summer of 2016. They already contacted the player's entourage. [le10sport] Seriöst, det är dags att anmäla den här klubben och deras narcissistiska shejk till Fifa en gång för alla. Får vi en transferban för minsta lilla så bör de stängas av i flera år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-06-30 07:23
@barcastuff: The official buyout fee of Barcelona winger Pedro (27) is 150M, but there's a gentleman's agreement he can leave for a lower fee. [md] "gentleman's agreement" :)))
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-06-30 06:58
Flavia Vad vill du komma fram till? Att Cech inte kan anses vara en grym målvakt bara för Chelsea spelar defensivt? Jag såg inte hur Chelsea defensiva spel underlätta för Cech mot oss 2012, vi skapa målchanser på löpande band där Cech gjorde många sjuka räddningar som gjorde en fett förbannad, han rädda Chelsea mot oss. Man kan vända på det också, spelar man i ett offensivt lag som ofta har bollen så är det ju inte lätt för motståndaren att göra mål då man knappt får låna bollen. Varför tror du Barca släppt in så lite mål i ligan denna säsong? för att vi helt enkelt aldrig ger bort bollen och tappar vi den så är det kollektiv press för att vinna bollen så högt upp som möjligt så att motståndaren inte kan starta ett anfall. Vi är laget som också fått minst skott mot vårt mål i ligan. Spelar vi defensivt tycker du?
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-30 05:31
@Liunil Masse:

Nu får du lugna ner dig lite...

Cech är en bra målvakt men det underlättar enormt när Chelsea spelar otroligt defensivt. I Arsenal kommer han att bli mer utsatt, något som är onekligen intressant att titta.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-06-30 04:28
Har nån match slutat utan rött kort?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rayonel Hudssi
2015-06-30 02:54
Haha och där kom 2-1 efter ett sinnessjukt skott. VARGAS är het, 2 målskytt och 1 felaktigt bortdömt, men första var felaktigt mål så det jämnar ut sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Déu és Culé
2015-06-30 02:51
Helvete vilket drömmål av Vargas för Chile!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rayonel Hudssi
2015-06-30 02:50
Såja PERU! Rättvist är vad det är och det efter självmål av Medel, som drog en äcklig stämpling på Neymar. Kan man säga karma?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: