/spanien/barcelona/forum/2954.aspx/spanien/barcelona/forum/2954.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
8/3/2015 00:14
the cameroonians


True that! Hoppet är det sista som överger oss. :)
Barcelona barca!54
8/2/2015 23:59
Smogen

Jag håller med dig fullständigt. Vi vet en spelare han inte kan vinna över och det är Messi=)
Barcelona the cameroonians
8/2/2015 23:59
Smogen

Time will tell min vän.

Jag hoppas ingen av oss har rätt och att allt är frid och fröjd när transferfönstret stänger om en månad.

Ingen blir gladare än jag om Samper blir en crack i Barcelona.
Barcelona Smogen
8/2/2015 23:56
the cameroonians

Fast att Lucho går Bartomeus ärenden så långt så att han på inrådan av Bartomeu inte spelar vissa talanger? Det tycker tom. jag är lite väl långsökt. Tyvärr inte omöjligt, men tror mer på min teori. Dvs. Lucho som är så otroligt småsint att han till varje pris måste visa vem som bestämmer och därför vägrar spela någon som Halilovic som i sitt kontrakt har att han ska flyttas upp till A-laget.
Barcelona Liunil Masse
8/2/2015 23:55
Xavi sa att han ser Samper som hans ersättare. Ändå går en spelare som hör hemma i superettan före Samper. Har Gumbau nudes på Lucho? Finns ingen annan förklaring till detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/2/2015 23:48
Smogen

Bokslutet var för dåligt när det gällde EBITDA i förhållande till nettoskulden.

Är den på samma nivå nästa sommar måste ledningen avgå enligt stadgarna.

Det är därför jag är paranoid när det gäller just försäljningar.

Angående Rafinha så var det ett vanligt lån.
Barcelona Rambla~
8/2/2015 23:44
Gumbau värvades från div 5-6 för att fylla ut mittfältet för spelare hade lämnat. Helt plötsligt verkar han vara en favorit hos Lucho. Trots att Gumbau var en av de sämre i Barca B den förra säsongen. Detta går fan inte ihop.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/2/2015 23:39
@the cameroonians:


Visst kanske tanken med att sälja spelare hellre än att låna ut dom vara för att man vill balansera bokslutet. Men Bartomeu är ändå nyvald, ett riktigt dåligt bokslut visades upp just innan valet och ändå valde medlemmarna att rösta på honom. Känns som att det inte spelar så stor roll längre?
Dessutom så har ju faktiskt inte utlåning av spelare fungerat, så någonting behöver göras annorlunda. Kanske försäljningar är rätt väg att gå? Vi verkar ju tex. vara intresserade av att ta tillbaka D.Suarez nästa säsong. Hoppas bara det stämmer.
Om jag minns rätt så var väl även Rafinha såld, med buyback? Eller var han utlånad?

Hur som helst, just tanken med att sälja spelare med buyback kanske inte är helt tokigt. I alla fall så länge som La Masia ser ut som det gör, ett träsk att slarva bort talanger i, samtidigt som vi har en tränare som inte verkar kunna se en talang om man så kastade personen i ansiktet på honom.
Barcelona Barca4life98
8/2/2015 23:37
the cameroonians Alltså kan det inte vara så att dom vill få bort Gumbau och vill låta honom spela mycket så att klubbar ska få se honom spela? Öka värdet på honom eller nåt? Lucho måste ha någon tanke med detta, han gav ju trots allt Samper chanser redan förra säsongen (mot Apoel i första CL-matchen och i cupen). När det gäller Adama så hoppas jag att han drar till Southhampton på lån. Skulle säkert kunna få spela där, med Koeman som coach?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/2/2015 23:32
Förresten, vad är oddsen på att Vermaelen kommer få känningar och inte träna kommande vecka? Känns lite onödigt att spela honom i 90 minuter redan.
Well well, han lär väl ändå inte spela i cupfinalerna så.

Barcelona Rambla~
8/2/2015 23:31
Lucho måste tro att Gumbau är Samper? Där har vi det, han har förväxlat de två. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/2/2015 23:26
LeoMessi Resultat under försäsongen tror jag inte ger honom huvudbry. Kanske vill man bli av ned de sämre och därför låter de visa upp sig för eventuella intressenter? Vad vet jag, det finns ingen logik som jag ser det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/2/2015 23:24
Luis Enrique: "Samper? Congratulations to him. He showed personality. Another great discovery for the club. He'll help us this season."

HAHAHAHA

WTF???
Barcelona 1.70-ligan
8/2/2015 23:24
En tränare vinner trippeln under sitt debutår. En försäsong senare kräver folk hans omedelbara avgång.
#gårochläggermig
Barcelona the cameroonians
8/2/2015 23:22
Det måsta handla om pengar.

Alla vet att ingen klubb vill lägga några euro på spelare som Gumbau eller Munir.

Cashen ligger i Samper, Adama och Halilovic, därför placeras de i frysboxen så att andra klubbar ska komma och lägga bud, mycket med hjälp av spelarna och deras agenter som givetvis tröttnat på skiten.

Bartomeu måste balansera böckerna och behöver spelarförsäljningar för att komma upp i samma nivå som förra säsongen. Utan en CL-vinst kommer det att bli ännu svårare. Så varför riskera. Cashen måste in. Därav den nya strategin om att hellre sälja än att låna ut. Så inkluderar man en buy-back för att vilseleda fansen men det finns ingen som helst tanke på att använda den. Och efter den behandling de fått under försäsongen är de nog inte så sugna på att komma tillbaka heller.

Kalla mig galen och konspiratorisk, men när det gäller denna ledningen så är inget omöjligt. Allt från trippel till vansinnesaktioner är att räkna med. Så varför inte.
Barcelona Arda-Turan
8/2/2015 23:22
Luis Enrique det värsta som har hänt La masia sen den startades hoppas han får kicken när vi det inte finns nån bananskal att glida på i champions leauge som föra säsongen mot PSG och Bayern
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
8/2/2015 23:22
Barcelona ElRaval
8/2/2015 23:20
[QUOTE=LeoMessi] Känns mer som att Lucho är för stolt för att erkänna att dom talangerna han trodde var bäst inte är bäst, så han fortsätter spela dom och låtsas som att ingen ska märka det. [/QUOTE] spot on
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
8/2/2015 23:19
Hur många tränare har vunnit trippeln sin första säsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
8/2/2015 23:19
Hur många tränare har vunnit trippeln sin första säsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
8/2/2015 23:19
gumbua eller vad fan han heter när såna kommer föra spelare som Halilovic Adama Samper Grimaldo då har Luis Enrique nåt emot de hoppas de alla bli sålde och sen ger Laget stor finger när de val har gjort succé i anda lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaDesi
8/2/2015 23:19
Någon som vet om Lucho fått frågan av några journalister om varför ex Adama inte får någon speltid eller varför Halilovic och Samper får så lite spel tid under försäsongen. Det vore ju konstigt om Lucho inte fått frågan vid det här laget.
Barcelona LeoMessi
8/2/2015 23:09
@Rambla~:


Det han har gjort med a-laget är inte många som klagar på. Tror att dom flesta är mer irriterade över att han inte spelar rätt talanger. Du kan ha rätt i när du säger att han inte bryr sig om framtiden och att någon annan får sköta det. Men vad är vitsen med att spela med dom sämre då? Om det är resultat han vill ha så ska han ju spela dom bättre talangerna.
Barcelona Barca4life98
8/2/2015 23:08
Arda-turan Vadå är man inte bäst i världen om man vinner trippeln? Att vinna 3 av 3 är inte en tillfällighet. För att man vinner 1 av 4 på försäsongen mot lag som har nästan alla sina startspelare på plan? Vi spelar med spelare som; Gumbau, Munir, Roberto, Douglas och ändå spelar jämnt med dom "topplagen" i Europa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
8/2/2015 23:06
@Liunil Masse:
Hade han förespråkat fysik så hade sandro och adama gått före munir. Samper hade gått före Gumbau då samper är mer benägen att trycka till sin motståndare. Känns mer som att Lucho är för stolt för att erkänna att dom talangerna han trodde var bäst inte är bäst, så han fortsätter spela dom och låtsas som att ingen ska märka det.
Barcelona Smogen
8/2/2015 23:05
Utan de "talanger" som är med under försäsongen så har vi: Munir Sandro Gumbau Halilovic Samper utav dessa så tror jag nästan alla här är enade om att de som gjort sämst ifrån sig under försäsongens matcher är Gumbau och Munir. Ändå är det dessa som får mest förtroende. Kan någon förklara hur det går ihop? för jag kan det inte. Undrar vad Halilovic tänker? Vad i helvete ska han följa med till Florens för? För att sitta på bänken? Jag är nästan helt övertygad om att den envise jäveln Lucho stör sig som fan på att Halilovic haft i sitt kontrakt att han ska få flyttas upp till A-laget utan att Lucho haft något att säga till honom. BARA därför låter han Gumbau gå före, så han kan visa vem som bestämmer. Patetiskt.
Barcelona Rambla~
8/2/2015 23:05
Ni kan klaga och gnälla på Lucho hur mycket ni vill. Hans svar till er blir: jag tog trippeln i våras så vad vill ni? Svårt att argumentera mot det så är det bara. Vi kanske månar mer om framtiden medan det knappast är hans huvudvärk. Det får någon annan ta hand om kanske han resonerar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
8/2/2015 23:02
bästa laget i världen in my ass säg vad ni vill men det uselt att bara vinna 1 av 4 matcher Luis Enrique kan dra åt helvete han fullständigt skiter I våra största talanger och vi vann tripeln Tack vare MSN och han hade inte ett dugg att göra med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
8/2/2015 23:02
Hoppas att dom lånas ut, då har våra RIKTIGA talanger åtminstone en chans att få spela...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
8/2/2015 23:01
@LeoMessi:


Tror Lucho förespråkar fysik före teknik, en smart man! Han vill göra oss till nya Stoke.
Annons: