/spanien/barcelona/forum/2923.aspx/spanien/barcelona/forum/2923.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 07:04
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

alltså tänk dig deras casillas och raul är våra puyol och xavi. och kolla hur deras legender fått lämna jämfört me våra. pinsamt!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-12 05:47
@KiNg-PuYi:


Såg den precis. Hehehehehehe

Det där kallar man Hardcord Mom. En lejoninna.
Det visar hur hårt Casillas's familj tog det. Shiit! jag hatar R.Madrid av hela mitt hjärta men till med jag tycker synd om Cassilas och känner att han blev våldtagen av klubben. Så tragiskt!!

Har har aldrig läst Cassilas säga ett ont ord i median om Barca. Det mina vänner är en riktig gentleman. Nu vet man vilka Cassilas familj kommer heja på nästa EL classico :-)..
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 05:00
María del Carmen (Iker's Mother): "I won't mind Casillas's departure to Barça, where they are gentlemen."

hur mår du florentinoooo??? haha
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 04:44
Suarez-Daacun ny chans att leka med 6 miljarder och riskera klubbens framtid? o förstöra klubbens identitet och vad barca igentligen står för ännu mer? vet du varför cules på denna planet håller på barca och inte real madrid? det var vissa anledningar som barto pissar på idag. jag behöver inte förklara vad det är, är du cule så kommer du förstå vad jag menar o vrf dom håller på barca.. jag länkar dig en bild, föreställ dig att du ensam sitter med barto på presidentplatsen helt ensamma på camp nou och titta rakt fram andra långsidan, o fråga han vad betyder mes que un club och VARFÖR? ge vi barto en ny chans min vän så kommer barca bli mes que un QATAR!. det är drf 98 % av forumet hatar lögnaren=). hade bäst! ursäkta mig guys ifall jag jag skrivit som en kratta lördag efter utgång är knas! haha
Barcelona Zellick
2015-07-12 04:10
suarez. Din grammatik förtjänar en ny chans. Pratar du om Barto verkar inte ens domstolen tycka han förtjänar en ny chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Suarez-Daacun
2015-07-12 03:38
De flesta som skriver här inne smuts kastar och snackar skit om en människa som egentligen för kännar beröm. vet ni vem denna människa är? Ni får lista ut vem jag snackar om. Jag tycker iallafall att han för kännar en ny chans
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 03:00
Txema Corbella gick ut med sitt stöd för Laporta ikväll. Ja när stora profiler som Cruyff, Xavi och Abidal ger sitt stöd till Laporta medan Nuñez fru ger sitt stöd till Bartomeu så känns det ju som att Culers borde veta bättre över vem man ska rösta på...
Barcelona Neymar N11
2015-07-12 02:09
Casillas:"Facing a player like Messi makes a keeper uneasy. He's probably the best striker I've ever faced. Den enda spelare som jag respekterar från real som nu i skrivande stund är klar för Porto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-12 01:57
Himne Del Barcelona Det sammanfattade budskapet i dina inlägg är att du inte vill att det ska handla om pengar och visst kan till viss del tycka att det är synd att pengar spelar så stor roll numera, men samtidigt att klubben renoverar arenan och bygger ett område till oss fans samtidigt som klubben själv drar in stora pengar det ser jag inget dåligt i. Dessa pengar används ju till att se till att vi fortsätter dominera, samt hålla igång La Masia, bara det kostar en hel del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2015-07-12 01:48
Någon som kan svara på min fråga. Läste att Benedito kommer inte att sälja tillbaka Arda till atletico utan han tycker bara att interimstyrelsen och Bartomueu skötte allt på fel sätt, men Laporta då? Hört att han vill/ska köpa in Bernando Silva och Pogba, då planerar han väl på att sälja tillbaka honom eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 00:31
säljer vi adama så skjuter jag mig själv! då är det nåt som verkligen inte stämmer med lucho. säger igen om vi säljer. lån kan jag förstå
Barcelona Barcadinho.
2015-07-12 00:08
Om konsekvensen av en ny dyr arena blir att jag kommer behöva betala 200 euro för en vanlig match så är det slut för min del med att gå på fotboll i Barcelona.
Min egen smärtgräns har redan nått nu - drygt 100 euro o inte mer.

Ok för min del att andra vill ha det bekvämt, jag själv har inte så stort behov av det och jag tänker inte betala ännu överis.
Suarez-Daacun
2015-07-12 00:03
Hej på er alla barca bröder och systrar. Jag brukar inte skriva så mycket här på forumet. Jag vill ställa en fråga som inte har med barca och göra det gäller mma match mellan José Aldo vs Conor Mcgregor är det nån som ska se den? När börjar den och vart kan man se? Förresten jag vill avsluta mitt inlägg med att säga välkommen Arda vilken krigare vi har fått till laget. hur kan man kritisera detta köp? Jag vill tacka Luis Enrique och våra klubb president Bartomeu hoppas att han sitter kvar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-11 23:55
@Ali G:


oouch!

Det där gör ont. Synd att de ska hända just honom...
Det visar skillnaden mellan klubbarna.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-11 23:33
11-9-10

Ja jag kan köpa att viss renovering behövs och jag hade såklart inte skrikit mig hes av frustration om det blir så att det öppnas en restaurang eller två på Camp Nou heller. Men så länge Barto sitter så vill jag inte ha någon som helst förändring mer eftersom jag helt enkelt inte litar på varken kompetens eller bakomliggande motiv. Det var egentligen bara det där att det skulle hjälpa samhället jag inte höll med om. Resten av mitt lip kring Barto och den moderna fotbollen var inte riktat mot dig =)
Barcelona Ali G
2015-07-11 23:26
Barcelona sent their captain off with a treble.
Madrid sent their captain off with death threats and boos.

Vilka patetiska fans den där smutsiga klubben har. Om någon hade busvisslat Xavi eller Puyol hade denna personen blivit lynchad utanför Camp Nou.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-11 23:19
Himne del Barcelona Applåder applåder. Tycker inte argumentet att vi måste hänga med i någon utveckling håller. Bara för att alla andra dras med i den moderna fotbollen och tvingas ställa upp på alla olika krav behöver det inte betyda att det är något vi supportrar vill att klubben ska göra. Och nu kommer det komma motargument som att vi behöver pengarna för att köpa spelare. Men i min mening är vi inte på något sätt beroende av dessa 800-miljonersvärvningar för att vara en stor klubb. Hade vi vunnit CL utan Suarez och Neymar i år? Kanske inte men vi hade fortfarande varit ett mycket bra lag. Att allt ska vara om nyförvärv och pengar hit och dit hela tiden. Orkar fan inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-11 23:10
Mascherano Jo men nu snackade jag inte om bartos projekt utan att det allmänt behövs piffas upp. 4 miljarder på en renovering behöver vi verkligen inte Men det är väl självklart att vi ska höja marknaden för turisterna. Ju mer vi tjänar ju mindre sponsor pengar behöver vi enligt mitt logiska tänkande Bara för att vi ska utveckla arena samt området omkring arenan så struntar man tydligen i historia och traditioner Det folk inte tänker på att vi förr eller senare kommer behöva göra det oavsett vad man tycker
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-07-11 22:52
Officiellt nu att Casillas lämnar Real Madrid för Porto.

En stor legend och profil som lämnar La Liga, och det samma år som Xavi. Har så stor respekt för spelare som kämpar för att lyckas i sina moderklubbar.

Det jag kommer minnas mest är hans uppgivna miner och blickar mot sina försvare när Barca gör mål i hans bur. Hehe.

Vill dock önska Iker ett stort lycka till i Porto. Rival eller inte så är det en spelare som förtjänar respekt.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-11 22:26
@11-9-10:


Detta får jag inte riktigt ihop. Visst, jag spenderar också hellre mina pengar så att de går direkt till klubben än någon random så jag håller till viss del med dig. Det gör säkert en miljard asiater, plus resten av europa också. Men då kan man ju undra hur bra det går för pubarna och restaurangerna runt Camp Nou efter det? All inclusive-lösningar har tyvärr aldrig hjälpt samhällen, däremot ökar de bekvämligheten för kunderna. Nog om det.

Vidare så blir jag lite misstänksam över hur det blir med biljettpriserna framöver om detta projekt går i genom. Det kommer ju knappast bli billigare iallafall. Stannar det på samma nivå? Tveksamt. Höjer de standarden så kommer man antagligen få betala därefter. Har den gemene katalanen råd att gå idag? Nej. Kommer vi få dit ännu fler dödstysta turister med iphonen i högsta hugg? Antagligen.

Att gå mot ett hypermodernt bygge får mig också att bli spyfärdig. Att ge Barto ansvar över ett 600 miljonersprojekt är ren galenskap. Hunden kan ju inte ens styra upp en värvning utan att bli åtalad.


Och en grej till. Att jämföra vad vi får av Qatar och vad Man U får av Chevrolet tycker jag blir lite skevt också. Även om jag verkligen avskyr att vi har Qatar (och tröjreklam överhuvudtaget) så är jag ändå enormt tacksam över att vi inte har en stor, fet och blaffig jävla logga över hela bröstet som Man U har. Vi har bara text och det är illa nog. Men jag skulle aldrig vilja dubbla det avtalet genom att få deras bildlogga också, eller någon annan heller för den delen. Text är redan för mycket.

Det var lite av mina tankar denna goda lördagkväll =)

Visca!
Barcelona Himne del Barcelona
2015-07-11 22:25
Blaugrana91 Förstår verkligen inte varför det är så självklart att den behöver rustas upp. Ett tak skulle jag visserligen kunna vara en tänkbar förbättring, men ingen nödvändighet det heller. "Arenan har inga restauranger och visst jag är där för att se fotboll men jag kanske vill njuta av en bit mat eller dryck innan eller efter matchen, att då kunna göra det på Camp Nou i någon trevlig restaurang eller bar och samtidigt bidra till klubbens kassa hade varit toppen." Det finns mängder med restauranger att äta på både före och efter matchen. Har svårt att se det som ett problem att restaurangen inte ligger på Camp Nou som är till för att spela fotbollsmatcher på. Och så återkommer argumentet om pengar, vilket är precis det som får mig att vara emot det. "Sen tycker jag att ditt påstående att dem som vill ha bekvämlighet och komfort kan stanna hemma i tv-soffan är löjligt. På vilket sätt är det dåligt att ha det bekvämt samtidigt som man njuter av att se mitt favoritlag spela?? Förklara det för mig är du snäll.." Har aldrig påstått att det skulle vara dåligt. Men har faktiskt överhuvudtaget aldrig ens tänkt tanken att det skulle vara något viktigt eller avgörande på något sätt. När jag väl är där har jag så mycket annat att tänka på än om man sitter bekvämt eller inte. Står fast vid att om det är någon som skulle avstå från att åka till Camp Nou på grund av att det inte är bekvämt nog - ja, då kan de lika gärna stanna hemma. "Och att ha ett område runt omkring Camp Nou med hotell, restauranger och shopping borde ju egentligen vara drömmen för oss Barcafans." För dig och säkert för många andra är det en dröm. För mig och (förhoppningsvis) många andra är det en mardröm. Det har ingenting med fotboll att göra - det handlar bara om att tjäna pengar. "Lägg till att klubben skulle gynnas något otroligt ekonomiskt av det." Det är hundra procent sant och precis det som jag är emot dvs. att allting som har med fotboll att göra ska handla om pengar numera.
Barcelona BlueRed
2015-07-11 22:18
@Blaugrana91:


Håller med.

Ett under att denna arena inte uppgraderats än. :P Behövs lite mer färg på arenan, lite mer blått och rött. Mer modern. Restaurang vore trevligt, kan bli lite jobbigt dock att slåss om platser med 50-60,000 personer till som vill äta där.

Barcelona gulu
2015-07-11 22:18
Måste bara tipsa om Arsenal - Barça från 99 som visas på viasat fotboll just nu. Många sköna gamla lirare u båda lagen på plan :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-11 22:06
@barcastuff: Barcelona B left back Alejandro Grimaldo (19) and winger Adama (19) are expected to leave the club this summer, probably on loan. [md] Om Adriano blir såld, varför ska vi då låna ut Grimaldo? Utmärkt back-up till Alba. Sen Adama... B-lagets bästa spelare och vi ska låna ut honom? Förlåt men Barca har en historia att inte låna ut spelare utan spelare ska stanna och utvecklas i Barca. Jag menar, låna ut Adama till Stoke och han ska lära sig deras fotboll som är mil från hur Barca spelar sen ska han tillbaka? Blev Busquets utlånad någon gång? Xavi? Iniesta? Messi? Puyol? Snälla Lucho bättre kan du, förstör inte dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-11 21:57
Himne del Barcelona

Ja Camp Nou är en fantastisk arena men återigen arenan är omodern och behöver rustas upp. Visst kan mitt nostalgiska jag hålla med om att arenan är magisk som den är, men samtidigt är det tydligt att arenan har många brister.

Att inget tak finns är ett av dem, nu må ju Barcelona ofta ha bra väder men ändå, inte kul att sitta ute i regnet om man vill njuta av fotboll i världsklass....

Arenan har inga restauranger och visst jag är där för att se fotboll men jag kanske vill njuta av en bit mat eller dryck innan eller efter matchen, att då kunna göra det på Camp Nou i någon trevlig restaurang eller bar och samtidigt bidra till klubbens kassa hade varit toppen.

Sen tycker jag att ditt påstående att dem som vill ha bekvämlighet och komfort kan stanna hemma i tv-soffan är löjligt.
På vilket sätt är det dåligt att ha det bekvämt samtidigt som man njuter av att se mitt favoritlag spela?? Förklara det för mig är du snäll..

Och att ha ett område runt omkring Camp Nou med hotell, restauranger och shopping borde ju egentligen vara drömmen för oss Barcafans.
Tänk att man åker ner över en helg för att se en match, att då kunna bo och hålla till kring ett område som är helt anpassat efter Barca är ju fantastiskt kul.

Barcelona är en global klubb med fans från hela världen, är inte tanken att klubben ska vara öppen för alla? Ett sådant område skulle gynna alla.

Lägg till att klubben skulle gynnas något otroligt ekonomiskt av det.

Barcelona Himne del Barcelona
2015-07-11 21:15
Zellick "Om det är den "utvecklingen" man måste hänga med i så finns det snart inget Barca kvar. Bara ett gäng legosoldater med vår logo och nytillkomna plast-fans med souvenirer högt och lågt" Tack för dessa ord!
Barcelona Zellick
2015-07-11 21:03
Jag slutar aldrig förvånas av människor som tycker Barca ska "hänga med i utvecklingen". Dvs dra in så mycket pengar som möjligt och bränna det på att värva dom absolut största stjärnorna. Suarez, Pogba osv medens vi rear ut från La masia och egenutvecklade spelare, precis som madrid. Jag själv är för mycket romantiker har jag insett. Men när det blir för många legosoldater så brister det nästan. När alla bara ska ha mer pengar och fetare kontrakt hela tiden annars går de ut i media (läs alves) så blir jag illamående. Hade vi inte haft värvningsförbud (Tack barto) så hade jag gärna sett alves gå. Han har knappast dåligt betalt. Om det är den "utvecklingen" man måste hänga med i så finns det snart inget Barca kvar. Bara ett gäng legosoldater med vår logo och nytillkomna plast-fans med souvenirer högt och lågt Mes que un club!
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-11 20:55
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:
Syftar du på bilden i länktipset? Till skillnad från fransmannen, finns det nog inte bilder där Ter Stegen faktiskt röker. Tysken kan ha köpt cigarretterna åt någon annan...
Barcelona Himne del Barcelona
2015-07-11 20:54
11-9-10

"Att arenan behöver en uppfräschning är ganska självklart, visst det behöver inte vara en extreme make over men den behövs justeras"

Varför är det självklart? Vad är det som behöver justeras? Jag har så svårt att förstå det.
Barcelona 11-9-10
2015-07-11 20:48
Himne del Jo men nu är det såhär att en match endast är 90 minuter, timmarna innan och efter matcher kan klubben tjäna en hel del pengar. Samtidigt ska man tänka på turismen som åker från Japan,Kina, Malaysia m.fl, ska ha något att göra under småtimmarna Jag sitter hellre vid en bar jämte camp nou som går till klubbens kassaskåp än någon random. Samtidigt kommer ett stort projekt av klubben genera en massa jobb till katalanerna som är bra i behov av det. Då hjälper man samhället med Att arenan behöver en uppfräschning är ganska självklart, visst det behöver inte vara en extreme make over men den behövs justeras Jag vill ju helst att camp nou ska stå ett bra tag till istället för att falla ihop helt Hur detta ska finansieras det vette fan, men något behövs göras vare sig vi vill eller inte. Göra som Arsenal skita i att värva under 6 säsonger och lägga den budgeten på lånet och förlita oss på la masia. Titlarna kommer utebli men det är de värt
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: