/spanien/barcelona/forum/2907.aspx/spanien/barcelona/forum/2907.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 23:53
Laporta för göra vad han vill så länge han gör sitt jobb för Barca. Det är hans fritid jag skiter i vad Laporta gör gör under sin semester osv. Jag bryr mig om Barcelona och inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 23:46
Somiserem - i min värld är det kristallklart. Tre kvinnliga individer som med all säkerhet inte ens känner Laporta men väljer att följa med honom ( enbart pågrund av pengarna) till hans lyxbåt... Hmm förlåt men för mig är det så uppenbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-18 23:20
Barcelonistas

Jag vet mycket väl att prostitution står utanför lagen i Spanien, men det har ingenting med saken att göra. Enligt din logik så är alltså alla kvinnor som umgås med rika män i Spanien prostituerade? Och nej, de skulle inte sätta sig i din Volvo - men jag fattar inte hur du av den anledningen drar slutsatsen att de säljer sina kroppar.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 22:58
Gabriel - du tyckte Reus var skadebenägen. Thiago får Reus och framstå som Stålmannen ju? Somiserem - du vet la att prostitution i Spanien är lagligt. Du kan köpa utan att åka fast. Att Laporta är med så unga kvinnor på en lyx båt, det känns skumt. Pengar var inblandat fattar ju vem som helst. Hade dom kvinnorna satt sig i min gamla Volvo? Nej. Money talks, cash is king.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-06-18 22:54
@Gabriel:


Snälla, gör mig inte deppig och ledsen en regnig kväll som denna..

Tack
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 22:42
Meeh blondinen i studion har en irriterande röst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-18 22:30
Så mycket som Verratti hypas här inne så är han fortfarande inte i närheten av den här killen!
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 22:29
Är det någon dam fotboll idag? Lol
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-18 22:03
Sorry England, men så jäkla bra var ni inte. Med tanke på hur landets presskår har hajpat upp det här laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2015-06-18 20:47
@Andresito:
Som 23 åring kan man fortfarande lära sig, skillnaden mellan Neymar och Cristiano är att Neymar har Messi i laget som bör fungera som blueprint hur man agerar mot folk som försöker psyka och spela fult mot en. Varför Messi? Ingen tar mer stryk än den mannen och han hanterar det med bravur sett till alla fouler och provokationer, visst har han tänt till men sett till alla miljontals gångerna han blivit provocerad har han agerat smart och kyligt. Bra att han fick straff nu gäller det för honom att växa som person, så länge han befinner sig i rätt omgivning tror jag att han växer och släpper barnsligheterna som den bäste någonsin som råkar befinna sig i laget. Kan Suarez som efter sitt straff inte bjudit på skandaler som han enligt alla är känd för så ska fan 23 åringen kunna växa! Får man vara så töntig och citera The Interview och säga " They hate us cause they ain't us"
Barcelona papillon
2015-06-18 20:08
*hjärta* el Jefecitos hesa röst

Baserat på ditt inlägg så skulle jag kunna säga att du är efterbliven men jag skulle inte påstå att det är representativt för hela din familj.

Det är en fin dag idag och även om du försöker provocera fram nåt så kommer det inte funka, i alla fall inte idag.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 20:07
Ekwall din jävla idiot ställer såna sjuka frågor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-18 19:54
Lord godeti hjälte mot Italien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2015-06-18 19:46
Papillon

Herregud vilket klantigt exempel. det är ju som att säga att bara för att din iq-nivå är i paritet med ett höns, så är det representativt för Sverige. Med din logik och dina påhitt till argument har du än en gång flyttat fokus till något intetsägande smörja som sinat ut till inget annat än ren rappakalja
Barcelona the cameroonians
2015-06-18 19:43
Papillon skrev;

"Ikoner som Pep och Xavi (individer) kommer alltid förknippas och representera Barca i och med att de är medlemmar och spelat där sen de var barn."

Och de kommer att bli ihågkomna för vad de gjorde I OCH FÖR klubben, inte för var de råkar arbetar efteråt.

Med det sagt så hade jag gärna sett dem i något annat land, men vad de gör efter sin tid i klubben angår inte mig och påverkar inte mig som cule eller soci.

Däremot påverkar det mig något enormt när en ovald president, som dessutom råkar vara fd Espanyol-supporter, fortsätter driva klubben närmre och närmre landet ifråga. Ett land som inte någonstans matchar den identitet som Barcelona byggt upp sedan långt innan Qatar blev ett land.

Då förespråkar i alla fall jag en kandidat som vill ge klubben tillbaka till medlemmarna (och inte sponsorerna) - oavsett om han skålat i champagne med "suspekta" personer.
Och när vi ändå pratar suspekta personer så är det inte Joan som står åtalad för skatte- och korruptionsbrott. Det om något påvisar väl vem som har den mest tvivelaktiga moralen och är katten bland hermelinerna.

Med detta sagt kan man samtidigt konstatera, precis som barcadinho gjorde i sitt inlägg tidigare, att Laporta inte har sina fel och brister.
Insiktsfullt nog pratade han också om detta i sin presentationsvideo och vill inte framstå som någon annan än den han är.

Vad som däremot får mig att ställa mig än mer tvivlande till Bartomeus kompetens är att jag ALDRIG hört honom säga att han gjort något misstag.
Och det i sig gör att jag är än mer rädd för honom som person - och därmed också president.

Avslutningsvis är det dock kul att det är lite konkurrens i det här valet, det förra var alldeles för enformigt med en överlägsen Rosell och en överlägsen ledning kan många gånger leda till storhetsvansinne och tron att man har mer makt än vad som står på pappret. Jag är nämligen övertygad om att Barcelona kommer må som bäst med en president som känner lite flås i nacken.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-18 19:06
@Liunil Masse:


Drömmer lite bra..
Är medveten om att de har national BNP av Förenade Arbetskamraterna. Det är så orättvist.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-06-18 19:02
Barcelona papillon
2015-06-18 18:51
( Xaviesta )

Du kan väl förklara "hela skiten" en gång till för mig är du jättesnäll...

Handlar det om representant vs individ? Barcelona som klubb består av många individer där var och en är representanter för klubben. Sköter man sig dåligt så avspeglar det sig på klubben. Sånt får till och med barn lära sig när de börjar i en förening.

Ikoner som Pep och Xavi (individer) kommer alltid förknippas och representera Barca i och med att de är medlemmar och spelat där sen de var barn.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Liunil Masse
2015-06-18 18:50
^^FreeYourMind* Är det någon vi inte kan värva så är det Veratti. P$G sälja sin viktigaste spelare till oss? Var realistisk, de är inte i behov av pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Stoichkov90
2015-06-18 18:20
Vem bryr sig om vad svenskar tycker? Ett tag tyckte man att Zlatan var bättre än Messi. Det är nu ganska många år som folk i Sverige är avundsjuka på FC Barcelona. Inte konstigt med tanke på att Barca slår storlagen och vinner tunga titlar gång på gång.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-18 18:04
Kan inte sluta att imponeras utav MARCO VERRATTI den här säsongen..

Om det någon som vi behöver i mittfältet så är det han..

Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-18 17:21
@Barcadinho.:


Innan du drar en massa förhastade slutsatser om att Laporta kommer vara helt tyst och kandidera på gamla meriter så är ett litet tips till dig att vänta tills presidentkandidaterna faktiskt har presenterat sina idéer, planer och projekt - vilket kommer att göras mellan den 27:e juni och den 5:e juli.
Barcelona Shanghai
2015-06-18 17:18
Alltså svenska avundsjukan på FC Barcelona och dess spelare är gigantiskt. In och läs på Aftonbladet vad de skriver om gårdagens incident. Alla klankar på Neymar men inte en enda en snackade om vad Bacca gjorde. Han provocerade sönder brassarna igår. Först Dani Alves där han knuffar honom med sin axel två gånger om. Sedan knuffar han Neymar brutalt. Alltså man kan tycka Neymar faller lätt, dock så får han otroligt mycket med stryk. Zuniga förstörde nästan hans fotbollskarriär förra VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-06-18 17:14
@the cameroonians:


Det roliga är att de inte ens nämner vem denna kandidat är. Sport är antagligen bara ute efter klick, finns nästan ingen trovärdighet i detta annat än att de i artikeln nämner den spända relationer mellan Ramos och Pérez.
Barcelona the cameroonians
2015-06-18 17:11
Andresito

Ja, inget är omöjligt när det gäller Bartomeu...

Rosell hjälpte ju Madrid att värva F*go en gång i tiden, så det är kanske dags för en ny skandal?
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-18 17:05
@Barcelonistas:


Så bara för att det är tre unga tjejer på en lyxbåt så är de enligt dig automatiskt prostituerade?
Barcelona Barcadinho.
2015-06-18 17:02
Jag förväntar mig inte att Laporta kommer komma med nya fräscha idéer på hur klubben kommer drivas i framtiden. Han kommer nog hålla rätt tyst o lugn och försöka vinna valet på nostalgi. Såsom sossarna har försökt i flera omgångar, att ta makten tillbaka genom gamla meriter. Och de verkar köra fast. Har Laporta någon detaljerad plan överhuvudtaget? Eller kommer han lösa alla situationer in real time när de uppstår? Jaja, det blir som det blir, han kommer nog vinna valet. Jag förväntar mig inte heller en president period utan friktioner och problem. Finns inte på kartan. Det är ju rätt naturligt ändå. Det är så mycket som kan hända. Lite konstigt ändå att folk nästan ignorerar alla Laportas stora o små tabbar, Inte allt var frid o fröjd, mycket skit spel, maktspel, mycket utnyttjandet av klubbens namn för egna politiska syften, konflikter med spelare mm, men visst ska man också komma ihåg hans positiva inverkan så klart, så ska det vara. Men Barto har också gjort en del fina saker och på en kort tid, så lite cred bör han få. Jag skulle gärna ha en ny kandidat med mycket personlig styrka, men de växer inte på träd.
Barcelona Andresito
2015-06-18 16:54
the cameroonians

Hoppas innerligt att det är Barto, hade inte förvånat mig om det var han också..
Barcelona the cameroonians
2015-06-18 16:52
Alltså Sport.... Idag har de nappat på gårdagens rykten om att en av presidentkandidaterna kontaktat en Real-spelare som nu sägs vara Sergio Ramos för en potentiell värvning. Vem vid sina sinnes fulla bruk skulle gå till val med ett hatobjekt likt honom??? Snarare så att man INTE skulle rösta på den kandidat som lovar att iföra Ramos blaugrana...
Barcelona Andresito
2015-06-18 16:49
Fick lite skit för att jag sa att Neymar aldrig kommer ändra sitt beteende.

Självklart finns det en möjlighet att han KAN göra det, dock tror jag inte att han kommer göra det då han passerat stadiet där han formas som person.

Anledningen till att jag jämförde Ney med Cristiano var för att de är så otroligt lika. Båda kräver mycket uppmärksamhet, de behöver rampljuset och det har varit så för de båda sedan tidig ålder. Hellre en dålig rubrik än ingen alls, ungefär.

Det ska dock sägas att Neymar är flera hundra nivåer över CR när det gäller att fira mål, både som han gjort själv och som lagkamrater gjort.
Dock finns alltid den där svagheten att tappa huvudet totalt, att den där "gatupojken" kommer fram.

Många frågar sig hur man stoppar MSN. Svagheterna är ytterst få, men de finns där, och med tillräckligt smutsiga motståndare så kommer de att komma fram.

Enda sättet att stoppa Neymar är att få hans tankar på annat, att tappa fokus från fotbollen, den svagheten har inte Messi. Leos humör kan också gå ner när det inte går som det ska, men det är sällan det direkt påverkar dem runtom. Medan Neymar utifrån ingenting kan starta bråk och sätta sig själv samt sina lagkamrater i svåra situationer, som senast mot Colombia.

Ska dock tilläggas att han hanterade Athletic-bråket väldigt bra, när han bara gick därifrån efter den kontroversiella finten, men då hade även Barca ledningen. Undrar om han inte hade bröstat upp sig om man hade legat under.
Annons: