/spanien/barcelona/forum/2846.aspx/spanien/barcelona/forum/2846.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2015-07-13 18:36
@barcabstuff: Barcelona B could return to Liga Adelante for the upcoming season if Elche can't pay their debts [sport] @barcabstuff: Racing, Recreativo, Sabadell or Barça B can occupy Elche's place in Segunda if they deposit Elche's owed debts of 7 million euros [sport] Vilka nyheter! Hoppas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-07-13 18:33
Bravo
Vidal . Pique . Macherano . Alba
Rakitic . Busquets . Iniesta
Messi . Suarez . Neymar

Ter stegen . Varmealen/Mathieu/Bartra . Alves . Rafinha . Samper . Turan . Pedro
Barcelona Liunil Masse
2015-07-13 18:26
Abidal: "I left Barça in tears because someone didn't keep his word." [@xavi__hdez]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-13 18:15
Maradona borde istället fråga Tata Martino. Vad denne menade med uttalandet att Messi ska ha så lite boll som möjligt. Blir liksom svårt att göra mål om han inte får ha bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-07-13 17:56
Maradona om Messi:

We have the best in the world, who is able to score four goals against Real Sociedad and who doesn't even touch the ball here with Argentina. You may ask, what the hell, is he Argentine or Swede? Stop touching my balls saying that "we must pamper Messi."
Barcelona the cameroonians
2015-07-13 17:42
@Arda Turanismo:


Som svar på ditt PM och för alla at läsa (som vill ha källor...)
Barcelona Zellick
2015-07-13 17:01
[QUOTE=Rambla~]Varken Adama eller Grimaldo med på försäsong med de stora grabbarna. Lucho väljer istället att plocka med Gumbau. Hm konstigt, han verkar inte ha något större förtroende för Adama känns det som. Nu lär ju de här två garanterat lämna i sommar för det är knappast någon vits att fortsätta med Barca B och spela i Segunda B. Frågan är bara om klubben släpper dem helt eller det blir på lån? Blir orolig nu. [/QUOTE] Hur blir det med Samper? Han är jag mest orolig för. Ser sån talang i honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-13 16:31
@AndreD:


Ungefär 2 790 000 resultat (0,32 sekunder)

Hehe :)
Barcelona AndreD
2015-07-13 16:30
@Arda Turanismo:

Barcelona Rambla~
2015-07-13 16:27
Varken Adama eller Grimaldo med på försäsong med de stora grabbarna. Lucho väljer istället att plocka med Gumbau. Hm konstigt, han verkar inte ha något större förtroende för Adama känns det som. Nu lär ju de här två garanterat lämna i sommar för det är knappast någon vits att fortsätta med Barca B och spela i Segunda B. Frågan är bara om klubben släpper dem helt eller det blir på lån? Blir orolig nu.
Barcelona Rambla~
2015-07-13 16:18
@Arda-Turan:


Nej det är inte tillåtet. Går några kandidater ihop och gör gemensam sak, är det bara en av kandidaternas röster som räknas. Rimligen bör ju de som hade tänkt rösta på sin kandidat istället då lägga sin röst på det nya partnerskapet. Dock så bör ju dessa kandidater meddela i god tid att de gått samman så att väljarna hinner ta ställning innan det ska röstas på valdagen.

Han heter Bartomeu.
Barcelona Rambla~
2015-07-13 16:13
@Arda Turanismo:
Det blir lite motsägelsefullt när du skriver att han inte vill gå ner i lön, speciellt då du först nämner att han har 2 år kvar på sitt kontrakt. Varför ska han gå ner i lön när han har ett giltigt kontrakt som löper? För det var väl inte tal om att han skulle förnya eller förlänga kontraktet? Vill Perez sänka hans lön på det nuvarande kontraktet? Vilken spelare hade gjort det? Det är ju redan påskrivet sedan länge. Nu har jag för mig att han bara har 1 år kvar på kontraktet fast här är jag absolut inte säker. När Perez tom lägger upp €15m för att han ska lämna klubben illa kvickt, hur önskvärd känner sig Iker då?
Barcelona Liunil Masse
2015-07-13 16:11
Gerson!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2015-07-13 14:47
Kan president kandidaterna lägga ihop deras röstar eller? så de kan få bort Bertamoue elle vad han heter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2015-07-13 14:45
test
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-07-13 14:44
[QUOTE=11-9-10]När ska ni vakna och inse att laporta och barto är samma skit, det enda som skiljer sig är folket dom har bakom sig Både laporta och barto kommer fortsätta förstöra klubben. Bägge är egocentriska och tänker mer på sin framtid än klubbens Det finns en anledning till varför det är så jämt i valet, ingen röster på presidenten dom vill ha alla röstar emot presidenten dom hatar Ska klubben vinna så ska benedito vinna valet! [/QUOTE] Jag föredrar också Benedito. Men om du är tvungen att välja någon av de två favoriterna, vem hade du valt? Tvivlar på att La Masía någonsin kommer få ett uppsving med Barto i täten med pengarna från Qatar och galactico-värvningar som Neymar och Suárez. Hur ser du på Qatar som sponsor? Laporta har en del dåliga sidor, men långt ifrån Bartomeus antal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-07-13 14:39
[QUOTE=Arda Turanismo]Vet någon när vår första försäsongsmatch skall spelas? Och det sägs att Vidal och Arda får delta under sådana matcher, stämmer det eller får dom inte spela p.g.a. förbudet? [/QUOTE] Officiella hemsidan är att rekommendera. Första är 22 juli mot LA Galaxy om jag inte missminner mig. Det stämmer att Arda och Vidal får spela då det är inofficiella matcher, precis som Suárez i Gamper förra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-07-13 14:34
@Arda Turanismo:


Tror du Casillas tog det beslutet från tomma luften? Han buades ut på Bernabeu och hade både Peréz och media i Madrid emot sig. Casillas fick långt ifrån det avslut han förtjänade. Smutsig klubb.
Arda Turanismo
2015-07-13 14:27
Vet någon när vår första försäsongsmatch skall spelas? Och det sägs att Vidal och Arda får delta under sådana matcher, stämmer det eller får dom inte spela p.g.a. förbudet?
Arda Turanismo
2015-07-13 14:17
@Leo y Cesc:
Åker ut med huvudet genom bakdörren? Det var Casillas eget beslut att lämna Madrid trots att han hade två år kvar på kontraktet. Han ville varken vara andremålvakt eller gå ner i lön helt enkelt.
Barcelona 11-9-10
2015-07-13 13:48
När ska ni vakna och inse att laporta och barto är samma skit, det enda som skiljer sig är folket dom har bakom sig Både laporta och barto kommer fortsätta förstöra klubben. Bägge är egocentriska och tänker mer på sin framtid än klubbens Det finns en anledning till varför det är så jämt i valet, ingen röster på presidenten dom vill ha alla röstar emot presidenten dom hatar Ska klubben vinna så ska benedito vinna valet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-07-13 13:46
OT

Ciro Immobile är klar för Sevilla. Oerhört kul att se att det blommar för de spanska lagen i marknaden!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-13 13:34
@Barclasico:


vilken position spelar han?
Barcelona Barclasico
2015-07-13 12:08
The father of Fluminense midfielder Gerson (18) says that the Brazilian player will join Barcelona in January. [mundo deportivo]

Marcao (father Gerson): "He will stay at Fluminense for now and in January he'll play at Barcelona. He's ready for this step." [md]

Då verkar värvingen vara klar, någon som har koll på grabben?
Barcelona LennyRomario
2015-07-13 11:46
@Barcelonistas:

Varför läser du inte inlägg. Det där har jag redan svarat på en gång. Porrstjärnan spelar in dem själv. Även gjort en sång om David Viilla.

Eller vi vänder på det. Ge oss några källor.
Barcelona petersays
2015-07-13 11:02
" Älskar passionen här inte när det kommer till presidentvalet! Där emot så förstår jag mig inte på varför folk inte får hålla/tycka om vem den vill... varför ska man börja smutskasta varandra bara för att man inte håller med? Man har väl rätt att gilla vem man vill... eller? :) "

Suck, så trött på alla "varför för man inte tycka som man vill.". Jo, alla får tycka precis vad som dom vill. Men däremot måste man, precis som mod skrev igår kväll, vara beredd att argumentera för sin sak eftersom det här är ett diskussionsforum. Det funkar liksom inte att bara komma in och skriva "Bartomeu är schyyyysst. Ge honom en chans". Då är det bättre att försöka vara saklig och förklara varför man tycker på ett visst sätt. Precis som Blaugrana91 gjorde i går. Då blir det en mycket mer givande diskussion där vi kanske kan lära av varandra och våga ompröva våra åsikter.
Barcelona papillon
2015-07-13 02:48
Barcelonistas

Det var väl inte så längesen du var helt överhypad på Laporta trots alla hans skandaler...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Blaugrana91
2015-07-13 01:41
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Blaugrana91 Du kritiserar Neymarsoppan, transferförbudet och La Masia samt B-laget men ändå lyckas du framhäva att Barto verkar vara stabil i sin roll. Sedan påstår du att du har LÄST att Laporta hade skumma affärer med Uzbekistan. Really? Värsta jag läst på länge... [/QUOTE] Som sagt jag har aldrig påstått att Bartomeu har varit fläckfri, finns mycket att kritisera. Men ser man till hela tjatet i media efter både Neymarsoppan och transferförbudet så tycker jag faktiskt att har han agerat ganska proffsigt. Slutligen vänligen googla "Laporta Uzbekistan eller Fc Barcelona Uzbekistan" och det kommer upp en del träffar. Återigen Laporta är inte så oskyldig han heller....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-13 01:30
Barcelonistas & Arda Turanisimo

Laporta har inte betalat för prostituerade kvinnor (vet ej vart du har fått det ifrån) eller använt klubbens pengar till sitt egna nöje, vilket var något den gamla juntan påstod och anklagade honom för, han blev ju friad för det i rätten? Spionaffären är något som Cameroonians har tagit upp och att det är något som har arkiverats av domaren och därmed är han inte åtalad för det längre. Den enda som faktiskt är åtalad för något bland våra presidentkandidater är Bartomeu.

Gabriel

I England så måste samtliga lag ha ett visst antal homegrown players i sin trupp (spelare som registrerats innan de fyllt 18 år) och City har för få av de i sin trupp i dagsläget och Liverpool har gjort det grymt bra i förhandlingarna där för de visste att de hade the upper hand. Sen att Fabian Delph tackade nej till City så blev de ännu mer desperata av att köpa Sterling fö 49m pund. Dock håller jag med om att vi måste bli bättre på att sälja våra spelare. Iochmed att den här homegrown-kvoten är såpass stor i England så förstår jag inte alls hur vi inte utnyttjar detta i försäljningen av Alex Song då han är en homegrown player...
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-07-13 00:50
Bartomeu och Laporta...Känns helt ärligt som att välja mellan Pest eller kolera...Håller kolera (Laporta) lite högre...Och det har bara att göra med att han är populärare bland Barca-profiler..Cruijff, Abidal, Messi, mm.
Annons: