/spanien/barcelona/forum/2841.aspx/spanien/barcelona/forum/2841.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA-més que un club
2015-07-11 15:32
Skulle inte Zlatan vinna den där CL där lär ju han inte göra om han går till Milan för dom spelare inte Cl denna säsong haha.
Barcelona Mido
2015-07-11 15:26
Schweinsteiger klar för Man United Zlatan verkar vara klar för AC Milan
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-11 15:14
Guidetti är klar för Celta Vigo.

Hoppas att svensken sänker Madrid med ett hattrick på Bernabeu :)
Barcelona Zellick
2015-07-11 14:27
Senaste åren har vi haft en President. En ledare och kapten om ni så vill som styrt skeppet i en viss riktning. Det har lett till att vi står åtalade på flera punkter. Neymar-soppan stinker, la masia och b-laget sjunker. Men det största av allt är att världens bästa klubb inte får värva spelare ens på grund av legala följder. Det spelar ingen roll om inte Barto själv satte sitt namn på pappret för brotten vi åtalas för då han är ledare och chef så är han ytterst ansvarig för allt som pågår i klubben. Espai barca vet vi som sagt inte mycket mer om än pengarna. Bottom line är att han absolut inte kan sitta kvar med facit i hand. Frågan bör endast stå mellan vem av kandidaterna som kan ta över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-11 14:10
Trodde inte det här, men måste säga att jag älskar laportas ekonomiska projekt. Wow! Det är exakt va vi på forumet är ute efter, att förhandla!!!!

Snälla Gud vem som helst men inte barto snälla
Barcelona B-Guden
2015-07-11 13:47
Bartomeu borde inte ens få ställa upp när han inte är med på debatterna...
Sen kopierar jag mitt senaste inlägg och frågar er som följer debatterna osv

Alltså pratar kandidaterna nånting om vad dom vill åstadkomma dessa 6 år eller är alla supportrar där nere så jävla dum att dom bara bryr sig i vilka som värvas till Januari fönstret ?

Dom ska ju ändå sitta där i 6 år känns lite konstigt att allt fokus ligger på vilka som värvas, och att Qatar vara eller icke vara för hela valet...
Min frågor är hur ser framtiden för B-laget ut, ?La Masia?, eller kommer det en ny topp värvning varje år ? (Henry, Zlatan, Villa, Neymar, Suarez)

Kommer man värva nån mer etablerad spelare till B-laget, (Soriano Nolito) Som styr upp laget på plan eller ska man bara ha ungtuppar där ?
När har man som mål att få upp B-laget i Andra divisionen igen ?
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-07-11 13:45
Oj det blev visst fel med citatet. Skulle endast citera Blaugrana91 men min text blev också som en citat och del av Blaugrana91s text.
Barcelona Andresito
2015-07-11 13:40
@Blaugrana91:


Tycker inte man ska dra alltför stora slutsatser av den omröstningen. Då den ligger uppe på Sport.es kan vem som helst rösta, och hade jag varit Real Madrid- eller Espanyolsupporter hade jag röstat på den sämsta för att väcka oro hos motståndarfansen.
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-07-11 13:40
[QUOTE=Blaugrana91]Fast Laporta måste göra något "drastiskt" för att kunna vinna, så kan mycket väl stämma. Kanske var därför Juve nekade budet på €80M då det kom från Bartomeu. Jag hade gärna sett att Laporta vann, men hittills har jag inte blivit övertygad och faktiskt föredragit Bartomeu. Jag tycker t.ex. Espai Barca är ett häftigt projekt, vill Laporta behålla det? Vem ska gå in som tröjsponsor istället för Qatar Airways och kommer dem toppa Qatars bud? Kommer han behålla Turan? Mer info om La Masia och det sportsliga projektet? Många frågor som är obesvarade och får jag jag inte svar på dessa under veckan kommer jag att hålla på Bartomeu. [/QUOTE Alla får tycka olika men VARFÖR tycker du barto ska sitta kvar? Glöm inte bort att det var just han som utlyste nyval på grund av klubben var i spillror för inte mindre än 6 månader sen. Espai Barca, det låter lockande men är det nödvändigt? 600 miljoner euro för ett projekt som kanske inte är så nödvändigt. Av det jag har läst om bartos planer så får jag en känsla att han skiter i Barca B. Han tycker de borde Få mindre fokus på sig. Det är nu B laget behöver som mest stöd och han verkar vilja skita i dem. Det finns tusentals andra sponsorer som funkar minst lika bra. I mer än 100 år hade Barca ett sponsor (unicef) som nästan gav 0 kr i intäkter och klubben överlevde ändå rent ekonomiskt. United har ett avtal med Chevrolet värt 70 miljoner euro, bara en reminder liksom dvs. det finns andra sponsorer att kunna knyta till sig. Klubben är inte i behov av just Qatar. "kommer arda stanna eller lämna" kanske ännu en bevis från bartos sida, att han ville byta fokus på värvningen istället för själva valet. När i Barcas historia har klubben förvärvat en spelare som man kan sälja tillbaka 20 dagar senare? Barto är smart, riktig smart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-11 13:33
Blaugrana

Vad är det som är så häftigt med Espai Barca om jag får fråga? Han har ju inte släppt några detaljer alls om det utöver att det kommer kosta 600m euro vilket innebär att vi måste sälja Camp Nous namnrättigheter för att kunna finansiera det + ta ett lån på minst 200m euro vilket innebär att vår skuld endast kommer att höjas. Nej, Espai Barca är ingenting som tilltalar mig tyvärr.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-11 13:30
Blaugrana91 - hur är de möjligt att Barto leder så överlägset?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-07-11 13:23
Barto är riktig smart men feg som människa. Undviker att ge sig in i debatter för att han VET att han kommer grillas utav de resterande president kandidater. Istället gör han sina intervjuer dagen efter och får fram det han vill för att fiska ännu mer röster. Värvningen av arda har ingenting med den tillfälliga ledningen att göra. Arda värvades dels på grund av LEs order men också av barto. Barto såg detta som chans att byta fokus från president valet till själva värvningen och på så vis låta tiden rinna iväg till den 18e. När såg ni senast tidningarna (katalanska) från Spanien publicera något om valet? Sedan Arda dök på Barcas radar så har tidningarna endast publicerat om honom och inte om valet. Fan din lilla råtta! Du är inget annat än skam för FC Barcelona. Du saknar ryggrad och pungkulor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-11 13:23
* Laporta på 27% menar jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-11 13:22
I Sports omröstning på hemsidan leder Bartomeu på 46%. Tvåa är Laporta på 26% och tätt därefter Frexia (!!??) på 26%. Och sist Benedito. på 1%.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-11 13:13
Tänk om Barto vinner då hade det känts som ett uttåg i cl typ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-11 13:12
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Blaugrana91 Tveksamt, tror aldrig Pogba skulle gå ut och säga ''Om Laporta vinner så kommer jag joina Barca.'' Kom igen, låter det trovärdigt? De inte så att Laporta kommer vinna valet och att de en självklarhet... Låter för bra för o vara sant. :P [/QUOTE] Fast Laporta måste göra något "drastiskt" för att kunna vinna, så kan mycket väl stämma. Kanske var därför Juve nekade budet på €80M då det kom från Bartomeu. Jag hade gärna sett att Laporta vann, men hittills har jag inte blivit övertygad och faktiskt föredragit Bartomeu. Jag tycker t.ex. Espai Barca är ett häftigt projekt, vill Laporta behålla det? Vem ska gå in som tröjsponsor istället för Qatar Airways och kommer dem toppa Qatars bud? Kommer han behålla Turan? Mer info om La Masia och det sportsliga projektet? Många frågor som är obesvarade och får jag jag inte svar på dessa under veckan kommer jag att hålla på Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-07-11 12:57
Jag har varit orolig ett bra tag nu med tanke på många av de senaste opinionsundersökningar har gett favoritskapet till Bartomeu, men om det nu stämmer att Laporta planerar att släppa alla sina bomber under sista veckan så hoppas jag att de ger någon effekt. Befarar dock att det kan komma att bli för sent, plus att jag personligen inte är så förtjust i Pogba med tanke på hans lönekrav och Raiola. Men det sagt, Laporta före Bartomeu alla dagar i veckan.
Barcelona Zellick
2015-07-11 12:43
30 för pedro är inget överpris. En av de mest underskattade spelarna. Går rakt in i startelvan hos mer eller mindre alla klubbar utanför topp 5 i världen i mitt tycke. Hoppas inte man får storhetsvansinne nu och ska värva Pogba också när man redan fått in Arda. Då hamnar Samper längre ner på listan och kommer lämna. Även om Samper primärt spelar CDM så kan han spela mer offensivt också. Mittfältet är färdigt iom denna värvningen i mitt tycke.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2015-07-11 12:43
Joan Laporta claims he has reached an agreement with Pogba. Player and agent expected to publicly confirm it in the coming days.

Laporta could also confirm he has reached an agreement with a second player. Information via @laiatudel.

Laporta is also set to announce a sponsorship with a company from Asia that guarantees Unicef in the front of the shirt.

I’m thinking the player that Laporta has a deal, aside from Pogba, is Bernardo Silva. Don’t know much about him, but highly rated.

More Catalan journalists are starting to confirm that Laporta has a deal with Paul Pogba.

Allt detta taget från rafaelh117 twitterkonto. Han verkar ha koll på det mesta. Laporta kommer med alla bombardemang under sista veckan. LAPORTA för hela slanten!
Barcelona Junta Dimision
2015-07-11 12:18
Blaugrana91

Den andra spelaren Laporta har en pre-deal med ryktas vara Bernardo Silva, en spelare jag är otroligt svag för.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-07-11 12:09
Pedro för 30M? Överpis, men visst så borde man sälja honom om ett sådant bud från ett engelskt lag kommer. ;) Arsenal sägs vara villiga att betala 32M sen om det stämmer, I dunno.
Barcelona 1.70-ligan
2015-07-11 12:05
@Liunil Masse:Skulle Pedro lämna för 30 miljoner hade det ändå känns helt okej. Det är inte under hans . Sen kanske vi behöver ha kvar honom ändå, men det är en annan diskussion.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-11 11:10
@barcastuff: The buyout fee of Barcelona winger Pedro (27) has been lowered from 150M to 30M. [mundo deportivo] Man blir ju irriterad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-07-11 10:56
Något jag stör mig på är hur mycket folk härinne sågar Mathieu eftersom att han röker, men varför är det tyst om Ter Stegen? Handlar det mer om prestationer eller?

Finns bild på barcastuff där han har en marlboro gold paket i handen haha. :oO
Barcelona Federer
2015-07-11 08:32
Våra tre legender Eto'o, Ronaldinho och Valdés kommer nu spela tillsammans i turkiska Antalyaspor. Härligt! :)
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-07-11 08:03
Blaugrana91 Tveksamt, tror aldrig Pogba skulle gå ut och säga ''Om Laporta vinner så kommer jag joina Barca.'' Kom igen, låter det trovärdigt? De inte så att Laporta kommer vinna valet och att de en självklarhet... Låter för bra för o vara sant. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-11 03:14
Läste på Barcastuff att både Catalunya Radio och RAC1 har gått ut med att Laporta nästa vecka kan presentera pre-deals med två spelare där den ena ska vara Pogba, som då också skulle göra ett offentligt uttalande kring detta. Återstår att se om detta stämmer, men när dem två trovärdigaste medierna rapporterar samma sak så kanske det ligger något i det? Verkar allafall som Laporta är igång, får se om det räcker för att komma ikapp Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-11 01:13
@jmbartomeu refuses to go on a debate show with the rest of the candidates, but does an interview with @partidodelas12 later on.
Arda Turanismo
2015-07-11 00:51
@11-9-10:

T.o.m. Arda som högerback är ett bättre alternativ än Lord Douglas :p
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-11 00:24
Barclasico

fan va snyggt d hade varit med ferrari haha. dröm:P
Annons: