/spanien/barcelona/forum/2841.aspx/spanien/barcelona/forum/2841.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
8/26/2015 20:15
Hur ser tellos situation ut? Vad måste man betala för att få tillbaka honom?
Av vad jag läst mig till så ska han göra det bra borta i porto och vi vet ju sedan tidigare att han är vindsnabb och kan göra mål.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/26/2015 20:03
@Liunil Masse:8 är för mycket för nolito. finns 100 bättre spelare för priset celta ber om.
Barcelona Barcelonistas
8/26/2015 19:30
Mitt bästa minne Med Gudjonsen är när han gjorde 2-1 mot Chelsea efter en helt sjuk assist av Ronaldinho.
Barcelona Kröjf
8/26/2015 19:27
the cameroonians

Grattis! Långt ifrån alla förunnat att få uppleva ett isländskt vulkanutbrott på Camp Nou. Själv hade jag glömt det målet. Förmodligen delvis med ålderns rätt. Men hans eviga tuggummituggande kommer jag ihåg som vore det igår.
Barcelona Liunil Masse
8/26/2015 19:24
Celta have rejected an 8M bid from Barcelona for Nolito (28), who will now renew his contract. His buyout fee will go from 18M to 25M. [tv3] Haha! 8m? Är det slut på pengar eller vad?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 19:18
Kröjf

Även om du har rätt i sak så var jag personligen med om ett smärre isländskt vulkanutbrott 2008 när han avgjorde mot Betis. Jag satt på läktaren och skrek som en galning när islänningen förvandlade Camp Nou till glödande lava :-)
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 19:12
@The Octopus of Badia:


Tittar man på summan vi bjöd för Nolito signalerar detta att klubben egentligen inte har råd att värva någon mer spelare den här säsongen. Det är pengarna för Adama som man kan spendera, inte mer.
Har skrivit om anledningarna om detta tidigare.

Så €20-25 för Yarmolenko skulle verkligen spränga budgeten, något som Bartomeu varit väldigt noga med att undvika tidigare.

Sen när det gäller kvaliteten på ukrainaren är jag inte rätt person att uttala mig om den saken. Han kanske är värd de pengarna, vad vet jag.
Barcelona Kröjf
8/26/2015 19:10
Gabriel

Glöm för guds skull inte den ständigt tuggummituggande Guðjohnsen, när du namnger några av Barcas sämsta värvningar. Inga isländska vulkanutbrott så långt ögat nu kunde nå. Blott ett grått askmoln, som skymde sikten.

(Xaviesta)

Du har nog rätt i att tjuren Ferdinand faller utanför referensramarna för flertalet fans härinne. Men min yngre sambo envisas å andra sidan med att alltid likna Ronaldo vid matadoren, när grämelsen överskuggar grandiositeten.
Barcelona Barcadinho.
8/26/2015 19:09
Gabriel - gillar inte det här synsätt på spelare. Inte alla behöver vara unika. Jag gillar inte att de gråa spelarna som gör det gråa jobbet inte räknas. Alla tillför vad de kan och med sin karaktär.
Finns många nyttiga spelare som jobbar i det tysta. T ex Adriano - en rikitgt bra värvning. Vet du hur mycket nytta han har gjort för klubben under hans 5 år, alla inhopp när det krisade sig och rotations möjligheterna.
Han förtjänar applåder när han kommer lämna.

Det finns ju så många aktiva spelare som inte har det där extra som du vill. De ingår också i sporten och tillför något, i topplag eller lägre division.
Vissa gör mer än andra men ändå.

Var bor du? Kanske dags att gå på den lokala närmaste klubben för att se en annan sort fotboll än den mest glamorösa (och dyrast...) ?


(jag är inblandad med ett U-16 lag här, vi har en galen målvakt, pratar mycket, viftar mycket, en vinnarskalle, han är väldigt duktig men han får rött kort för ofta, sist när vi hade en mycket viktig match, jag skulle byta honom om jag kunde, men svårt att hitta bättre, orkar inte med att hans karaktär skadar laget så ofta)
Barcelona The Octopus of Badia
8/26/2015 19:06
the cameroonians

Inte för att jag har någonting emot Nolito, men vore det inte bättre ifall vi nu faktiskt är intresserade av en spelare som Yarmolenko, att faktiskt även köpa honom istället.
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 19:01
Celta have rejected an 8M bid from Barcelona for Nolito (28), who will now renew his contract. His buyout fee will go from 18M to 25M. [tv3]

Okej, Lucho är definitivt inte nöjd med att Pedro lämnat...

tv3 är ju normalt en seriös källa också.
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 18:15
Kan inte låta bli att tycka synd om Victor Valdés.

Han fick aldrig tillräckligt med cred för sina prestationer i Barcelona och lämnade (delvis av egen kraft) bakvägen. Sen skadeproblemen och clinchen med Van Gaal.

Nu ser det ut som att han är klar för Besiktas. Kanske inte direkt det äventyr han hade tänkt sig...
Barcelona Barc6
8/26/2015 18:14
Kul att Yaya bara har Barca spelare i sin fantasy team och inga från City. Man ser tydligt att Barca och alla dess spelare är nära han till hjärtat. Fantastisk spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
8/26/2015 18:12
hleb alla dagar i veckan, en spelare som jag trodde skulle platsa perfekt Till lite positivare, Ronaldinho den bästa värvningen samt rakitic strax efter (potentialen)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/26/2015 18:11
100 miljoner ska det stå. (från telefon)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/26/2015 18:11
Chygrinski förlorade vi ju "bara" ca q00 miljoner Kr på. Dessutom fick vi oss ju en del skratt för dom pengarna. :) Song däremot är ju verkligen bara pengar ned i sjön. Zlatan är kanske inte sämsta köpet någonsin, snarare sämsta försäljningen någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/26/2015 18:08
Rent ekonomiskt måste väl ändå Zlatan vara en av de sämsta värvningarna någonsin?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
8/26/2015 17:59
Gabriel // Sämre än Chygrinski ?????? Mår du bra eller, Chygrinski är nog världens sämsta värvning totalt!! Song har åtminstone mittenlag klass. Åå med lite bättre förhandlare så hade vi kunna sålt song för bra pengar till en PL klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 17:53
Nej, i alla fall inte om man ska lita på MD´s Solé som skriver att hans källor inom klubben förnekar att det ska finns något intresse.
Barcelona tikitaka
8/26/2015 17:46
hmmm... Något att ha?
Barcelona Gabriel
8/26/2015 16:19
Song måste vara den sämsta värvningen vi någonsin har gjort, åtminstone sedan jag började hålla på klubben. Och då har vi gjort en hel del usla. Rankar honom som sämre än Cristanval, Rochemback, Giovanni, Hleb, Bogarde, Chygrinskyi mfl. Den absolut sämsta värvningen alla kategorier.

Ogillar att han är tillbaka i Barcelona med laget, han har en looser mentalitet med fokus på helt fel saker, knappast på fotbollen och att leverera som bäst. Under hela hans tid i Barcelona såg jag aldrig något i närheten av vilja eller glöd. Han gick in och spelade fotboll and that was it. Har svårt för sånna spelare, sånna man inte kan se något speciellt med. Om det är en försvarare vill jag se inställning, krigarmentalitet och eld. Är det en mittfältare vill jag se engagemang, teknik och uppoffring. Är det en anfallare vill jag se briljans, en viss del av egoism och målfarlighet. Men i alla spelare oavsett på vilken position de spelar på söker jag en egenskap och det är passion och och vilja.

Spelare som Song och Adriano har inget av det här, en annan var Montoya. De är alla "ok" med att bara finnas till. Avskyr sånna spelare. Bartra är en liten pojke och spelar otroligt mesigt men man kan åtmistone se på honom att passionen finns där och viljan att åtminstone försöka göra något. Song har inget att göra i Barcelona och personligen tycker jag att Luis Enrique gör helt rätt som inte låter honom träna med laget när han inte räknar med honom.

Jag vill bara ha ut alla dessa "loosers" från klubben, Song är en av dem. Dåligt inflytande på spelare som Alves och Neymar. Call me crazy och okänslig men det är så jag ser på saken.
Barcelona Barca4life98
8/26/2015 15:56
Martial skulle jag vilja att vi köper. Han är Henry 2.0 tycker jag. Grym potential.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 15:20
Cadena SER uppger att Barcelona är intresserade av Monacos Martial som en tänkbar ersättare till Pedro. Han skulle kosta cirka €20 miljoner.
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 15:11
Det handlar troligen om att han kör individuell rehab-träning, inte att han är utfryst.
Barcelona LeoMessi
8/26/2015 15:02
Tycker ändå att det är illa att frysa ut en spelare endast för att man inte räknar med honom. Han kan åtminstone få träna med laget, han behöver inte ens bli uttagen till matcher. Iaf göra hans resterande tid i Barcelona någorlunda behaglig! Iofs så kan han ju inte bli uttagen till matcher. Han kan väl inte registreras nu när han har varit utlånad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 14:44
Llorente kommer hem till Spanien och är klar för Sevilla. Juve får €10 miljoner för honom.

Lite kul att flera spanska strikers som lämnat la Liga nu är tillbaka;
Soldado, Negredo & Llorente.
Barcelona the cameroonians
8/26/2015 14:35
Han är endast utfryst av Lucho, eller rättare sagt - tränaren räknar inte med honom. Han har ju själv och sagt att han vill lämna och helst stanna i London.

Sen är han ju ff skadad och West Ham har ju gått och sagt att som det ser ut nu kommer han inte att klara någon medicinsk kontroll. Men anser läkarna att det finns möjlighet att skadan läker inom en kortare tid kan han ändå vara aktuell för ett lån till PL-klubben.

Han har ju lagt ut en del bilder på Instagram med Alves och Neymar, så någon utfrysning från gruppen är det inte att tala om. Inte så svårt att förstå varför han gillar just brassarna bäst, de har ju modeintresset gemensamt!
Barcelona LeoMessi
8/26/2015 14:08
Cameroonians Tränar han på egen hand för att han är skadad eller får han bara inte träna med laget? För jag hoppas verkligen inte att dom typ har fryst ut honom på något sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/26/2015 13:48
@Bàckis - adoradors de Rivaldo:
Får man ens registrera Song? Om man nu ändå inte vill satsa på Samber i A-laget denna säsongen så är ju Song i alla fall ett klart bättre alternativ än tex. Gumbau. Hade nog varit rätt nyttigt att ha Song på bänken om det skulle bli en skadedrabbad höst för Barca.
Hur som helst, om han nu ändå inte ens får träna med övriga laget så känns det ju garanterat att han kommer lämna ändå. Song, ännu en i en lång rad av katastrofala värvningar för Barcelona.
Barcelona Smogen
8/26/2015 13:45
@Barc6:


Tackar!
Annons: