/spanien/barcelona/forum/2832.aspx/spanien/barcelona/forum/2832.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heisenberg
2015-04-17 17:24
DM1982

Jag tänkte på när han applåderade framför klubbläkaren, men det var ju när Benatia skadade sig så sorry för missförstånd. Jag kan förstå om Benatia fått grönt ljus av läkarna och gått och slagit upp skadan igen. Men nu ser jag att han varit skadad 3 gånger den här säsongen - och alla skador är olika (först ljumske, sedan vadmuskeln och nu baksida lår). Jag förstår inte hur det är läkarnas fel?
Barcelona el Flaco
2015-04-17 17:24
Bayern förlorade inte mot Port pga brist på spelidéer, eller Peps experimenterade. Man gjorde det pga individuella misstag som inte ursäktar den långa skadelistan. Därmed tycker jag inte Pep är den stora syndaren igår på samma sätt som han kanske var mot Real Madrid förra säsongen. Men hur som helst har han och laget en tuff uppgift framför sig nästa vecka. Vore ett enormt fiasko om Bayern skulle åka ut.
Barcelona Kröjf
2015-04-17 17:07
Barcelonistas

Och?! Menar du att läkaren ifråga missbedömt den fysiska statusen på spelare som skadats? I så fall, vem ansvarar för att den fysiska "fitnessen" håller sig på en nivå, som håller för de hårda påfrestningar som fotboll på yppersta elitnivå ofta innebär (förutom spelaren själv)? Är det exempelvis en läkares fel att fler barcaspelare än Messi brottats med hamstringsproblem?
Barcelona el Flaco
2015-04-17 17:05
En detalj som fångade min uppmärksamhet är taget från en middag som Bayern anordnade dagen efter förlusten mot Porto. Där höll Rumminigi ett kort tal framför samtliga närvarande, bl.a. sponsorer och laget, och sa: "jag ser här många ansikten, ditt också Pep, som ser dystra ut". Just det faktumet att Rumminige nämner Guardiola och dennes ansiktsuttryck under hela diskursen stack ut för mig. Trodde att katalanen trivdes bra i en klubb som Bayern och det kanske han gör, vad vet jag. Men de bilderna på honom under middagen och hans reaktioner, eller brist där av, är, i mitt tycke, av en man som inte trivs med sin situation. Kanske är det bara jag som övertolkar bilderna bara. Se för er själva i länktipset 2:25-3:49
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 17:03
Barcelonistas Och ska jag vara ärlig så tycker jag att det ska vara ett minimum krav att Bayern ska ta dubbeln med tanke på vilket överlägset lag dom har faktiskt. Det är min åsikt åtminstone. Bayern kunde faktiskt lika gärna ha åkt ut i cupen mot Leverkusen också. Grundspelet Pep har är bra men han måste börja ändra lite grejer tycker jag i alla fall och kanske sluta experimentera med sina formationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 16:56
Det sa jag aldrig... Jag menar på att han måste utveckla spelidén för att kunna vinna CL. I Tyskland funkar det med samma spel men ute i Europa så märker man att dom har problem. Ska jag vara ärlig så tror jag att vi, Real och Atletico skulle slå Bayern. Helt seriöst. Inget mot Pep personligen då han är en Legend och tog oss till nya höjder. Han verkar bara inte ha lärt sig från förra året. Där laget börjar fantastiskt bra för att sedan dippa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:49
Innan du tar fram Cl matchen mot Real så vill jag påminna dig pöjk att Peps bästa vän gick bort i cancer. Detektors att laget saknade taktik inför de mötet. Nu kan du försöka att komma på något ska bli väldigt intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:47
Barca4life(98...) Så du hävdar att det är ett krav för Bayern att vinna cl annars är säsongen åt skogen? Hur det går i cl? Semifinal första året är också dåligt pöjk antar jag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 16:44
Barcelonistas Wow... Svårt o vinna i Tyskland med laget han har...? Bayern köper ju fan varje bra spelare från dom andra lagen känns det som. Hur har det gått i CL då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:34
Kröjf - vad jag har att komma med? Peps Barcelona, under en 4 års period i stort sett inga skador. Bayern den här säsongen mer skador än Pep Barca på 4 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:29
Utveckla spelidén? Pep vann den inhemska dubbeln föra säsongen + en semi i cl. Den här säsongen kmr man kamma hem ännu en dubbel i Tyskland och man har alla möjligheter att vinna cl. Så länge spelet ger titlar, Vrf ändra då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-04-17 16:28
Barcenolistas, du skriver:

"Pep är inte ansvarig den där läkaren är det. Sanslöst va dålig han är".

Kan du utveckla på vilken sakligt baserad och medicinsk kunskapsgrund du gör ett sådant tvärsäkert utlåtande, om en specifik läkares yrkeskompetens? Närgångna gynekologiska studier genom porrfilmers förstoringsglas, gills inte som en merit i sammanhanget. Så vad har Du egentligen att komma med ?

Barcelona Barca4life98
2015-04-17 16:25
A Good coach Håller med, man måste kunna utveckla spelet. Utveckla spelidén.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-04-17 16:15
Ganska komiskt hur folk skyddar Pep här inne.. Att Bayern förlora med 3-1 hade inte bara o göra med spelarna som var borta. Visst det påverkade men med den bredd Bayern har så ska dem kunna manövra Porta rätt så enkelt.. Jag tippade spik på Porto inte bara för att Bayern hade spelar borta utan också för jag visste att Bayerns spel passar Porto perfekt. Och Pep är inte direkt känd för att anpassa spelstil efter lag. Det såg vi inte minst i Real förnedring i fjol. När du är låst i possesionsspel och inte är mycket bättre än det andra laget.Så kommer du få pisk av lag som Porto.Det är tyvärr den negativa delen av Pep som har ärvts vidare i Barca. Kan tyvärr inte säga att Bayern har blivit ety bättre lag med Pep. Trots att truppen är 3 gånger bättre än när dem hade Jupp heynckes..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2015-04-17 15:56
Vet någon hur det ligger till med Iniesta? Hur länge förmodas han vara borta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 15:51
Pep är inte ansvarig den där läkaren är det. Sanslöst va dålig han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-04-17 15:50
[QUOTE=Krabban94]Skadorna och träningen är huvudtränarens ansvar. Sen har man visserligen finns fystränare som hjälper till, men i huvudsak är det alltid tränarens ansvar hur han lägger upp träningen samt väljer intensitet. Allt börjar från huvudtränaren, sen finns det skador som inte går att förebygga t.ex. Hjärnskakningar etc. Muskel skador går att förebygga och orsakas vanligen av fatigue.. [/QUOTE] Fast det är ju inte tränaren som ger alta medica, eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaDesi
2015-04-17 15:49
Offtopic fråga! Ska ner till Barcelona nästa vecka för att kolla på returen mot PSG.
Har köpt 2st biljetter men dessa var inte bredvid varandra. Någon som har erfarenhet av om det är smidigt att byta med någon som sitter brevid eller brukar de va ovanligt när de förmodligen kommer va fullsatt? Eller något annat tips.
Barcelona Krabban94
2015-04-17 15:49
@Heisenberg:


Skadorna och träningen är huvudtränarens ansvar. Sen har man visserligen finns fystränare som hjälper till, men i huvudsak är det alltid tränarens ansvar hur han lägger upp träningen samt väljer intensitet. Allt börjar från huvudtränaren, sen finns det skador som inte går att förebygga t.ex. Hjärnskakningar etc. Muskel skador går att förebygga och orsakas vanligen av fatigue..
Barcelona DM1982
2015-04-17 15:49
[QUOTE=Heisenberg]Är det någon som har koll på exakt vad en klubbläkares roll är? För om Pep skyller skador på läkarna har jag missförstått ansvarsfördelningen lite. Trodde det var fystränare och fysioterapeuter som med start på försäsongen ser till att träna förebyggande mot skador. Förstår inte riktigt hur Pep tänker. [/QUOTE] Skulle vara kul att de ett citat där han verkligen skyller förlusten på läkaren, jag har inte lyckats hitta det på hela dagen. Sedan så är det uppenbart att läkarteamet har misslyckats kapitalt, det var dags att kicka dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 15:38
Pep har rätt. Vem är den där sopan till läkare? Han ska tydligen vara värödens bästa också. Ribery,Robben,Bastian och man klagar i Bayern forumet Vrf man spelar så dåligt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-04-17 15:30
Är det någon som har koll på exakt vad en klubbläkares roll är? För om Pep skyller skador på läkarna har jag missförstått ansvarsfördelningen lite. Trodde det var fystränare och fysioterapeuter som med start på försäsongen ser till att träna förebyggande mot skador. Förstår inte riktigt hur Pep tänker.
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 15:04
Dom lagen som jag tror går vidare. Bayern Barca Real Juventus Atletico imponerade inte på mig i Cl mötet. Lyckas dom dock få till det där spelet kan dom slå ut Madidiots.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 14:53
Jag vill se mittfältet vi avslutade psg matchen med Xavi-busken-masche, med krigaren masche som mannar på kommer vi inte tappa intensitet och Xavi som kontrollerar tempot Rakitic får vila till psg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-04-17 14:50
@Erik Satie:Cosign!
Barcelona Erik Satie
2015-04-17 14:32
Ingen Iniesta med i truppen. Hoppas på ett mittfält likt nedan:


Busquets

Rakitic Xavi

Barcelona Barca4life98
2015-04-17 14:13
Neymar11 Det roliga är att vi då skulle lyckas vinna Champions League med i stort sätt samma mittfält som 2011. Det mittfältet som alla har sagt varit avdankat. Enligt skulle det bara göra Enriques jobb ännu mer anmärkningsvärt om han nu skulle lyckas med en trippel med ett mittfält som egentligen har VARIT det bästa men som inte är det längre. En Iniesta ur form, Xavi som är gammal nu, Busquets som har varit upp och ner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 13:56
Oddssättarna har Barcelona som klar segrar till cl på det otroligt löjliga oddset: 2,45 Den här säsongen kan sluta med att vi ger långfingret till hela fotbolls Europa. Vi var totalt uträknade från början
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-17 13:54
@Sport_EN: Juventus REJECT Barcelona's €70m offer for Pogba @Sport_EN: Pogba wants to come to Barcelona and has asked for an effort to be made to sort it out Jag e fett osäker på Pogba, vill ha en playmaker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-17 13:50
@FCBarcelona: "I call on all fans. We need to fill Camp Nou to the brim against Valencia," pleads Luis Enrique #FCBlive Älskar att Lucho kallar för fansens stöd.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: