/spanien/barcelona/forum/2822.aspx/spanien/barcelona/forum/2822.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
8/25/2015 12:56
Har ni hört det senaste ryktet som placerar Yarmolenko hos oss till januari? Väldigt bra spelare, hade mer än gärna sett honom hos oss som Pedros ersättare. Bra mycket hellre honom än Nolito.

För er som inte vet vem Yarmolenko är så är det nr 10:an i Dynamo Kiev. Lång, teknisk och vänsterfotad. Hade varit kul att se oss fynda på marknaden nån gång igen med en relativt okänd spelare. Känns inte som att vi gjort ett sådant köp sedan Yaya Touré anlände. Däremot ställer jag mig tveksam till hans position, han gillar att spela på högerkanten och vika in med sin vänsterfot, och Messi vilar som alla vet aldrig. Länkar en video på honom hur som helst så ni får ta er en egen titt.
Barcelona Barclasico
8/25/2015 12:42
English club Man United are willing to pay 225M, including taxes, to sign Barcelona forward Neymar (23). [the sun]

Shit.."the sun" må få överdriva, men snälla överdriv på rätt sätt, så att man åtminstone kan tro på ryktet..knas
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
8/25/2015 12:15
the cameroonians

Barca får se till att värdera sina spelare när de säljer dem (skänker dem). Kolla fan på R.Madrid. De är bäst på den fronten.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
8/25/2015 12:13
Rambla~

Har Neymar krävt att Barca höjer lönen? Eller är det inbakat i kontrakten att om de vinner så och så så höjer vi till den nivån?

Man kan tycka att Barca skämmer bort Neymar redan så här tidigt i karriären. De kanske inte vill en ny Ronaldo situation.

Jag hoppas också att Barca inte lånar ut mer spelare till Sevilla. D. Suarez är fan inte dåligt. Hoppas det löser sig för mig. Antingen får han hoppa in mer eftersom han presterar eller så får de låta honom gå.
Barcelona DM1982
8/25/2015 11:52
[QUOTE=neymar JR]den här appen är värdelös, halva meddelandet skickades endast [/QUOTE] Ha för vana att kopiera längre inlägg då har du dem sparade om bara halva inlägg kommer med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
8/25/2015 11:20
@the cameroonians:


Är det därför Nunez är så hatad?
Barcelona enkos
8/25/2015 11:10
@neymar JR:

Finns ingen spelare i världen som bidrar med intäkter till klubben som just Messi. . 20 000 turister åker varje match för att se Barca och en jätte stor anledning är just Messi. . Så han är värd varenda krona..
Barcelona neymar JR
8/25/2015 11:02
den här appen är värdelös, halva meddelandet skickades endast
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
8/25/2015 11:02
Det finns 2 spelare som kan mjölka på pengar så gott det går. Och det är Messi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/25/2015 10:27
Har för mig att klubben höjde Neymars lön redan under hans första säsong, men utan att förlänga kontraktet.
Pratades redan i slutet av förra året om en förlängning till 2020, nu pratas det om 2022.

Neymar är ju den sittande ledningens stora skrytobjekt, och inte ens en skenande lönenota som nu uppgår till 73% av de totala kostnaderna kommer att hindra Barto att göra Neymar och hans pappa nöjda.

Hoppas bara det blir lite pengar över till Rafinha som står näst på tur att förnya.

Sen är det väl så att det snarare är United som startat ryktena kring ett potentiell köp av Neymar (eftersom man blev sura över Pedro), men i den här världen fungerar ju dessa rykten även omvänt och kommer säkert att diskuteras under kontraktsförhandlingen.

Det är dock ofrånkomligt att det behövs mer intäkter för att hänga med i lönekarusellen som den ser ut idag och allt tryck från framför allt PL-klubbarna. Det är inte sunt att ha en så hög lönekostnad, och jag hoppas för klubbens framtids skull att ledningen hittar en balans.

Det lär ju bli svårare att sälja fler la Masia-talanger nu när de spelar i Segunda B och de spelare man köpt in har ju inget andrahandsvärde och kommer belasta klubben både sportsligt och ekonomiskt.

Okej, nu snöade jag nog in mer på ekonomi än Neymar, och för att inte missförstås så är det självklart att Neymars kontrakt ska förlängas.
Barcelona S.Eto'o
8/25/2015 10:18
Rambla~ Om jag förstått rätt vill inte denis stanna kvar i Sevilla eller hur? Och då kan han väl tacka nej, när Sevilla aktiverat deras 6 miljoner euro klausul då kommer han väl tillbaka till oss helt gratis eller har jag fel broder?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/25/2015 09:55
@Soda Popinski:


Därför att Nunez, Barcelonas president, vägrade höja brassens lön i kontraktsförhandlingarna och Inter såg tillfället att sno till sig honom.
Barcelona L.A.M Nr 10
8/25/2015 09:09
enkos Hellre det än att han faktiskt är påväg bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
8/25/2015 09:04
Ramos har utnyttjat United för att förbättra sitt kontrakt och höja lön i Real. Hoppas att Neymar inte använder sig av de fula och oärliga trick.
Barcelona Rambla~
8/25/2015 08:30
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Detr är faktiskt Barca själva som först tagit initiativ till att förnya Neymars kontrakt. De vill belöna honom för sina fina insatser unde de två säsonger han varit här. Ja, han tjänar redan väldigt mycket men det är väl knappast hans fel att klubben vill förnya och förbättra kontraktet?

När det gäller D Suarez så tycks Unai vägra att släppa honom till Villarreal, trots att han bara är i Sevilla på lån. Han roterar ju väldigt mycket, nästan mer än Lucho och vill då ha spelare som kan rotera. Detta gynnar ju knappast Denis då han knappast har förtur att spela eftersom han är där på lån.

Detta borde vara skäl nog att aldrig mer låna ut spelare till Unai för han vill bara använda dessa spelare som utfyllnadsspelare. Sevilla vill inte släppa Suarez och de kan dessutom tvinga kvar honom genom att utnyttja den klausul på €6m de har inbakat i lånet. Då kan Barca välja att köpa tillbaka honom för €9m.

Hela utlåningen av både Deulofeu och Denis Suarez till Sevilla har varit ett enda stort misslyckande. Då menar jag främst villkoren i affären.
Barcelona neymar JR
8/25/2015 07:32
petersays Nja intensiteten och underhållningen var bra men kvalitén i själva spelet var inget att hurra för. Mycket slarv och teknisk brist, alla vassa målchanser uppstod efter några misstag. Däremot fanns det några individuella prestationer att hylla Förvånad över Liverpool stod upp så bra dom har en högst medioker startelva måste jag säga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/25/2015 02:26
tycker folk borde chilla med att dömma vermaelen. låt han visa vad han går för denna säsong=).
Barcelona Soda Popinski
8/25/2015 01:35
Jag undrar vad som hände med fenomenet Ronaldo i Barcelona egentligen. Hur kom det sig att han endast gjorde en säsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
8/25/2015 00:40
Tycker vi ska vänta med Coutinho och först se vad Denis Suarez har att erbjuda nästa säsong. Har ni glömt honom? Haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
8/25/2015 00:34
Intressant att flera på forumet menar att vi bör genomföra en Coutinho-värvning men glömmer samtidigt bort att vi har Arda....
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
8/25/2015 00:24
During the talks on Pedro, Man United informally asked about Neymar, but Barcelona made clear the Brazilian player is not for sale. [ser]

Barcelona think Man United now use journalists to spread Neymar stories because they're disappointed they weren't able to sign Pedro. [ser]

Sen kommer Barto in och säger att vi ska förnya hans kontrakt.
Var det inte föra året med förnyade hans kontrakt? Kommer Barca nu att förnya hans kontrakt varje gång en klanka tidning vilja sälja nummer? Till med jag som är amatör vet att Neymar aldrig skulle gå ner till Man u med Van Gal i spetsen. Han skrämmer bort alla spelare med sin arroganta/härskar ledarstil.
Bartomeu (president): "Neymar feels great at Barça. We'll have renewal talks later. We want him to stay for years and even to retire here."


Läste här inne under dan att D.Suarez vill gå till Villareal för att få mer speltid. Jag tycker att han köra på det. Han gjort riktig riktig bra ifrån sig de gångerna han har fått speltid men han får inte mer ändå. Lite synd att han var så sen med förslaget. Hade han kommit tidigare under ledigheten skulle nog Barca ordna det.
Barcelona Smogen
8/24/2015 23:52
Det var väl ändå Lucho som krävde Arda? Däremot kan man ju önska att man snackat med Lucho och fått honom att förstå att värvningar av Suarez, Arda, Mathieu, Song och Vermaelen är självmord både fotbollsmässigt och ekonomiskt i det långa loppet. Andrahandsvärdet är ju 0 kronor på alla dessa. Vidst att man gör någon enstaka sådan värvning (Suarez) men att sätta det i system kommer förmodligen bita oss hårt iröven förr eller senare. Antar att det blir en tävling om vem som biter hårdast och först mellan Real och Quatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
8/24/2015 23:14
Ja... Hade vi inte köpt Arda så hade Coutinho varit ett självklart val. Tyvärr så valde ledningen en 28-årig ytter, för 350 miljoner kr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/24/2015 22:54
coutinho måste bara spela för barca nästa år! ett måste!!!!. killen är ju sjuk.
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
8/24/2015 22:54
Enligt denna källa så är Dani endast borta i 2-3 veckor och skulle då vara redo för Atletico mötet.

Busquets missar dock inte match då han inte har någon skada alls.
Barcelona petersays
8/24/2015 22:45
@messiooooxavii:

Vilket skitsnack - det har varit en jämn och bra match. Båda lagen har haft varsin halvlek. Intressanta spelare, böljande spel, bra individuella prestationer och såväl Cech som Mignolet har stått för ett gäng klassräddningar.
Barcelona Gabriel
8/24/2015 22:39
II Barça II Thiago är ingen genombrottsspelare som Iniesta är/var, han är mer en motor på mittfältet med sambafötter. Som en brasiliansk Xavi. Coutinho passar bättre in för att ersätta den rollen Iniesta haft. Drömmen hade ju egentligen varit att kunna mönstra ett mittfält med både Coutinho och Thiago. Saken är bara den att Rakitic är grymt viktig för oss med hans uppoffrande spelstil, och så länge Luis Enrique är tränare tvekar jag starkt på att han bänkar Ivan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
8/24/2015 22:32
Coutinho hade varit en dröm värvning. Antingen han eller att man tar hem Thiago som ersätter Iniesta nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andrés V
8/24/2015 22:17
Coutinho är grymt duktig problemet jag har med han är att han förlorar mycket boll också i farliga lägen
Barcelona enkos
8/24/2015 22:16
Eibar som egentligen skulle ha spelat i segunda leder La ligan efter första omgången :)
Annons: