/spanien/barcelona/forum/2817.aspx/spanien/barcelona/forum/2817.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Guardiola4
2015-07-18 20:33
Blaugrana91

Han är tydlig att vara nr 1 i världen på allt...?
Han kommer satsa på La masia?

Min fråga till dig är enkel vad har han gjort för La Masia under sin tid?
Gått ner en div, inte gett chansen till några av våra löften,

De du skryter med att Bartomeu ska vara bättre och tydligare om är Qatar o deras pengar. Alla presidenter kan få in sånna pengar med Qatar, o sälja namnet, sälja tröjorna, sälja identiteten. MEN vissa står för mer än det. Hellre lite mindre pengar och värdighet säger jag!
Barcelona Federer
2015-07-18 20:32
Fan vad skönt med Bartomeu som president. Han har fått för mycket oförtjänt skit av folk.
Barcelona the cameroonians
2015-07-18 20:27
Laporta dök inte upp med de andra kandidaterna i TV3´s liveprogram nu kl. 20.

Det kan bara betyda en sak, och det är att han erkänner sig besegrad... väl...
Barcelona Blaugrana91
2015-07-18 20:18
Här kommer ett långt inlägg.. Jag har som jag sa igår inget emot att Laporta vinner, hade t.o.m varit spännande! Men med tanke på att Laporta rent utsagt gjort en bedrövlig valkampanj utan att gå in på vad just HAN VILL med klubben så står jag fast vid Bartomeu. Laporta har i princip enbart fokuserat på att prata om hur dålig president Bartomeu har varit och all skit denne bidragit med. Sen visst har Laporta säkert rätt i mycket, men istället för skitsnacka om en annan kandidat så borde han ha fokuserat på SITT PROJEKT, det har han inte gjort. Och därför tror jag Bartomeu vinner. Det Laporta har sagt är i princip att han vill gå tillbaka till ett mer traditionellt Barca med Unicef osv och ja visst låter ju bra, men funkar det i praktiken? Han pratar om sponsorer som kan tänka sig ha Unicef med sitt namn på tröjan, låter ju bra, men har svårt att se en sponsor betala €70M samtidigt som dem ska dela plats med ett annat märke, reklamvärdet för det företaget blir inte mycket då dem knappast får någon större plats. Dessa företag han pratar om har inte heller nämnts. Han kritiserar finansieringen av Espai Barca och menar att det finns andra sätt att finansiera än att sälja ut namnrättigheter, men han nämner inte dessa förslag. Nej känns otydligt. Bartomeu har varit mer tydlig vad han vill. Satsa på att klubben ska vara nummer 1 på alla plattformar, att bli första klubben någonsin att nå €1 Miljard i omsättning, Espai Barca som sagt, ett sportsligt projekt som innebär att vi ska vara ledande. Bygga upp La Masia (Återstår att se hur det går....) Bartomeu har även ett konkret förslag från Qatar Airways på över €60M. Laporta känns mer ideologisk i sina idéer, och det han nämner låter intressant, men låter inte realistiskt och känns inte som han förstår att vi måste göra vissa uppoffringar för att fortsätta vara störst. Bartomeus förslag känns mer realistiska överlag. Nåja bara mina tankar, vet att jag är i princip ensam härinne att tycka så. Håller tummarna för Bartomeu, men blir ändå spännande om Laporta vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-07-18 20:12
Arda Turanismo Om du hade läst lite noggrannare så kanske du hade förstått jag att inte försvarar associationen med Uzbekistan. Men du försöker få det att låta som om Qatar-reklamen och ett kort samarbete med ett uzbekistanskt lag är lika illa, vilket självklart inte är fallet.
Barcelona Guardiola4
2015-07-18 20:09
Barcelonista sätt dig själv o va noga med hur du skriver!
För det första är de skillnad på att "vilja att lapprta vinner" samtidigt argumentera för hur första halvåret var o sen propaganda fotboll. De stämmer att laget spelade bra, men de är inte de dem flesta snackar om, utan värderingarna! Vad personerna som styrt klubben står för, vad dem gjort med klubben, med neymar-skandalen, rättegångar, qatar, la masia som folk redan tagit upp här om och om igen. "Folk här snackar bullshit, om saker som inte finns" VAKNA! allt de här finns och dödar vår kära klubb!
Barcelona Messidinho_10
2015-07-18 20:03
Grabbar lägg ner alla har sina favoriter och röstar på den man vill ha som president, i ett demokratiskt val. Den som får flest röster vinner, så enkelt är det!! Det är inte många klubbar i världen som har den här friheten att rösta demokratiskt på president. Tänk Chelsea, ManC o annat skit där fansen har inget att säga till om...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-18 20:03
En timme kvar, hittills har 44.646 medlemmar röstat vilket är knappt 41 % av de röstberättigade.
Barcelona LennyRomario
2015-07-18 19:49
@Barcelonistas:

Tog Chelsea som ett extremt exempel på stil/framgång för att poängtera att titlar inte betyder särskilt mycket för just mig.

City hemma var ju en fantastisk match. Inget av de övriga tycker jag var något särskilt , för mig. Viktigt att poängtera att det handlar om smak. Så gott som alla vänner tycker Barca är roligare att titta på nu. Vilket jag iofs tror beror på att vi inte har samma kontroll på matcherna och spelar med på snabba omställningar. Jag gillar det inte något speciellt.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-18 19:48
@Barcelonistas:


Det finns mer till klubben än endast det som händer på fotbollsplanen.
Barcelona Mido
2015-07-18 19:47
Kan ni lägga ner tjafset här inne.. Alla här har sin favorit, vad är problemet, och alla kan argumentera emot. Kan vi vänta tills resultatet dyker upp. Oavsett vem som vinner så måste vi respektera resultatet och går vidare mer än så kan vi tyvärr inte göra. LAPORTA FOR PRESIDENT!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-18 19:40
Guardiola4 - sätt dig ner och va tyst. Jag sa att jag vill att Laporta vinner. Lägg dig inte i om du inte har något vettigt och säga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-18 19:38
Lenny- Lucho fick en tuff start men allt tar tid. Vi gjorde ingen bra höst alla men sen efter jul spelade vi propaganda fotboll där vi fullständigt dominerade allt och alla. Att du tar Chelsea och jämför dom med oss. Hur tänker du nu? Tycker du att vi under Lucho varit dåliga? Har vi spelat en tråkig fotboll? Spelade vi tråkigt mot City?PSG?Bayern?Juve?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-07-18 19:36
@Tiki-Taka:


HOPPPASSS PÅ LAPORTA!!!!
Barcelona Liunil Masse
2015-07-18 19:34
Barcelonistas Men för helvete, vi har vunnit titlar för att Laporta 2010 lämnade över historiens bästa fotbollslag, vakna upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Guardiola4
2015-07-18 19:33
LennyRomario skit i vad han säger, enligt mig är det enkelt, dem som kan klubben och dess värderingar kan bara inte tycka om vart Barto och grabbarna för klubben. Som sagt trippeln och wow barto är perfekt! 6 månader sedan hatade även dem honom. Jävla plast supportrar som en god vän brukar säga till sådana!
Tiki-Taka
2015-07-18 19:31
Wait, lol. They shouted "Laporta President". My bad. Still think Bartomeu will win. @navidjaan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-07-18 19:28
@Barcelonistas:

Fast är det så konstigt egentligen?
Höll ju på få sparken i januari? Hur sprakande kan det ha varit. Resultat är inte allt.

Det sportsliga lägger jag ingen värdering i, om du menar resultat. Hade jag hållit på Chelsea hade jag skjutit mig själv oavsett om vi vann trippeln varje år.
Arda Turanismo
2015-07-18 19:26
@SOMISEREM1899:
Att du rättfärdiga Laportas slemmiga beteende får givetvis stå för dig.... Personligen anser jag att tjäna pengar på ett partnerskap med en klubb vars ägare kommer från en dikatorsfamilj som tvingar barn att delta i slavarbete är oerhört pinsamt med tanke på Laportas påstådda "förkärlek" för UNICEF...
Barcelona Barcelonistas
2015-07-18 19:23
The cameronians - sedan Laporta lämnade så har vi vunnit 2 cl titlar och 3 ligatitlar. Om inte det är hållbart så vet jag inte vad. Innan det blir något missförstånd här, jag hoppas Laporta vinner men att folk sitter och snackar bullshit är något som jag stör mig på. Man letar efter fel som inte finns. Vi har sedan Laporta lämnade varit helt överlägsna förutom föra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zellick
2015-07-18 19:22
Smogen Väl talat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zellick
2015-07-18 19:20
LennyRomario Vi romantiker får svårare och svårare att älska klubben i våra hjärtan. Oavsett titlar. Vinsterna ger bitter eftersmak efter domslut mot klubben och neymar-gate med mera. Hoppas kommande president kan få klubben på rätt väg igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-07-18 19:19
Barcelonistas Trippeln är ju knappast Bartomeus förtjänst, trippeln är Messis och lagets förtjänst. Men visst, Batromeu har ett sportsligt projekt, problemet med det är att det snarare ser ut som något hämtat från Real Madrid och inte Barcelona. När jag för snart 15 år sedan börjad hålla på Barcelona var Mes Que un Club och värderingarna Barcelona en stor anledning till detta. Med Bartomeu och Rosell vid rodret är jag tveksam till om jag idag hade börjat hålla. på laget, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-18 19:17
"Redan varit gnällig under ett år när vi vann trippeln. Jag bryr mig inte om Neymar, jag gillar inte Suarez, jag känner inget särskilt inför Lucho, spelet tilltalar mig inte särskilt. Så är det redan nu" Mår du bra? Gå ut och ta en promenad. Om du inte varit nöjd med det sportsliga, samt spelet och Lucho, ja då är det bara att söka in till ett mentalsjukhus för omedelbar vård.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-18 19:17
@Barcelonistas:


ordet du glömmer är HÅLLBART.

Om jag är rolig? Njae, småkul kanske...
Barcelona LennyRomario
2015-07-18 19:14
Tror tyvärr det är sant. Tror att jag kommer att få för lite glädje i retur för att orka lägga ned samma tid som idag. Redan varit gnällig under ett år när vi vann trippeln. Jag bryr mig inte om Neymar, jag gillar inte Suarez, jag känner inget särskilt inför Lucho, spelet tilltalar mig inte särskilt. Så är det redan nu. Men sex år till med Barto, då blir i stort sett allt han gör irreversibelt. Ungefär som när moderaterna inför jobbskatteavdrag, det är i stort sett omöjligt för den som följer att ta bort det. Folket vänjer sig, att ta bort det uppfattas som att sno deras pengar. Folk kommer, än mer än vad de gjort idag, vänja sig med att vi är ett lag med reklam från Qatar/ Whatever och att det är nödvändigt ( Hur falskt det än må vara). Ingen kommer att kunna gå till val och säga att de ska ta bort reklam/Qatar. Folk kommer tycka det är okej att med lite fulspel här och där, bara vi får de bästa spelarna. Jag menar, det gör ju alla andra också? Folk kommer att glömma Cruyff och hur han skapade La Masia. Det blir motstridiga känslor när man vill att laget ska segra, men varje seger blir en fjäder i Bartos hatt. Helt enkelt. Jag är en romantiker som inte orkar se cynismen välla in i 6 år till. För får den göra det kommer det vara helt omöjligt att vrida klockan tillbaka. Det når ju en gräns när man inser att det är dumt att lägga så mycket tid på något som mest gör en arg. Det var därför jag slutade spela ultimate team:) Tyvärr känns det som det kan bli nåt liknande här.
Barcelona Zellick
2015-07-18 19:13
Grymt jobbat allihop. Kul att se sånt engagemang. För en annan som bara har möjlighet att titta till då och då är ni perfekta med uppdateringar och länkar. Många tack! Nu håller vi oss kyliga och hoppas på skifte på tronen ikväll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-18 19:13
Barto avsaknaden av ett sportsligt projekt? Är du rolig elr, trippeln ring any bells?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-18 19:12
@navidjaan: You might as well prepare for a Bartomeu win. It's getting inevitable. Polls at 21:00 CET will show it, too. The socis have made their call. Jag vill gråta, vad fan händer!? Bartomeu som blev utbuad på Camp Nou för ett halvår sen är på väg att vinna skiten, känns tomt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-18 19:04
Stark tillströmning av röstande den senaste timmen, nu totalt 40.548 som deltagit - knappt 37 % av de röstberättigade. Enligt valledningen kommer slutresultatet 23.30.
Annons: