/spanien/barcelona/forum/2815.aspx/spanien/barcelona/forum/2815.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2015-10-22 09:21
Godmorgon alla! Kommer att börja dagen med en otroligt tråkig nyhet. Johan Cruyff har blivit diagnostiserad med lungcancer. Det är i princip allt man vet än så länge om saken, mer uppgifter kommer säkerligen att komma under dagen. Animo, leyenda!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2015-10-22 09:20
Om Real har haft något med domaraffären att göra och det kan beläggas bör det väl bli enkel biljett två-tre divisioner ner.

Det har länge gullats med den klubben på ett sätt som påminner om hur Sovjetmakten gynnade CSKA Moskva i hockey, det är statsmaktens och den f.d. diktaturens lag. Det är en skamfläck som det är svårt att tvätta bort.
Barcelona neymar JR
2015-10-22 07:08
Giostyle Nja, veratti håller en jämnare nivå därav faller mitt val på honom Vampiro Striker/winger (då Messi kan återfå sin roll igen) har du en mängd att välja mellan. Bl a aguerro. ----------- Nu var det inte frågan om att sälja suarez utan en uppriktig fråga om man hade kunnat offra honom för att ro hem veratti. För mig är svaret självklart Har inga problem med suarez utan har bara problem med hans vikt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-22 03:20
Vah? Håller en högerextrem fascist på med korruption? De borde sparka den som anställde en kandidat för Francos gamla högerextrema parti i en jävla domarkommitte. Lämplig person att döma sitt eget bästa ens?

Så gnäller de på att katalaner vill bli självständiga...

Madrid är som Madrid alltid har varit, ett gång vita gamla män med fascistiska rötter som styrt klubben i över hundra år, och det är fakta, inget jag påstår.

Därför blir jag förvånad varje gång en snäll och trevlig och förnuftig person väljer att hålla på Madrid... Fy..
Barcelona AndreD
2015-10-22 02:47
Någon som tvivlar nu på att 2011/2012 var uppgjord?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-22 02:09
@Liunil Masse:


Helvete alltså.
Hoppas att hela skiten kommer ut.

Har väntat på det här så många år.
UEFALONA HUH???
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-22 02:06
Har inte hängt så mycket vad som händer runt Barcelona sista fyra veckorna.

Har tänkt på en sak sen i lördags.
Hur är det med Vermaellen? några framsteg, nya skador? Hur är det med Messi? Har han börjat rehaba än ? Hur är det med Iniesta?

Känner att jag måste slänga in ett ben eller två om Suarez tunga steg. Måste hålla med om att han ser till och med ännu långsammare och tyngre ut i den här säsongen. Man känner så här i en mörk höst natt att om Piro som var 36 år brände 6 kilo och tog Juve till nivå så kan Suarez också.

Hoppas bara att vi slipper mer skador. Så fort en spelare börjar spela bra kommer skadan veckan därpå. Först var det Vermaellen, Rafinha, Messi, Iniesta och nu vår bästa spelare i den här månaden S.Roberto.

När Neymar nu börjar hitta bra form blir man orolig alltså.
Är det bar som känner så?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-22 01:56
All respekt till denna domare som visade Integritet och karaktär. Det, mina damer och herrar. Det är såna människor som ska sitta på ledar positioner eller leda nationer. Men ni och jag vet att det funkar inte så i den här världen längre. Det jag hoppas på nu är att Katalanerna, Baskerna och övriga lag biter fast på det här och inte släpper det tills de drar rötterna så att hela trän dör. Släpp inte det här nu för fan. Det är i var 50:e år såna människor kommer fram och avslöjar ruttna system.
Barcelona Gio Style
2015-10-22 00:46
Folk måste fatta att man inte kan sälja spelare så fort de tappar form.
Alltid samma problem här inne år efter år.

Fatta att det inte funkar att byta ut en tredjedel av startelvan varje säsong.
Suarez va sjukt viktig förra säsongen samtidigt som denna just startat.

Tålamod.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 00:41
Samtalet till domaren ska alltså ha kommit från "Spanish Federation" alltså den spanska kommittén. Nu drar vi igång en !trumvirvel! !dodrodododo! Perez är med i den spanska kommittén!? Rätta mig om jag har fel. Samtalet ska som sagt ha kommit där ifrån.


Jag tror dock inte att det rör sig om summor som betalats ut, utan jag tror snarare att detta bara är en oskriven regel som domarna ska följa. Typ lite så här " vinka offside vid alla 50/50 situationer" osv. Men samtidigt så skulle inget förvåna mig om det rör sig om grovare fusk.
Neymar JR - just nu är mittfältet bedrövligt det håller jag verkligen med om. Men glöm inte att vi har Halilovic och Rafinha som jag tror kmr bli världspelare.
Barcelona grande jw
2015-10-22 00:33
@neymar JR:Verratti eller Thiago?

Jag hade tagit Thiago alla dagar i veckan framför Verratti. Klasskillnad mellan dom två. Dessutom tror jag t.o.m Thiago hade varit lättare och billigare att få loss.
Barcelona Vampíro
2015-10-22 00:32
Jag syftade inte på Veratti utan andra anfallare som ska ersätta Suarez. Ge mig några namn då som går att värva, för just strikers av hög kvalitet är en position som det finns väldigt få utav ute i Europa. Suarez är den första anfallaren på mer än tio år som har kunnat komma in och varit världsklass under sin första säsong. Säkra framtiden? Suarez är som sagt bara 28 år. Samma ålder som Messi, Piqué och Arda Turan som precis har värvats. Ett år yngre än Nolito som många skriker efter. Förstår inte varför man ska säkra framtiden när en spelare är i sin prime. Det handlar inte ens om Veratti som är en fantastisk lirare utan att folk tror att man kan offra Suarez utan att ha någon plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-22 00:26
Sen så länge vi har en hungrig Messi och en spelsugen neymar så kommer aldrig anfallet vara problemet Men däremot är vårt mittfält helt förlorat, just därför min desperata behov av veratti
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-22 00:22
Vampiro Nu är det inte så att vi bara kastar in ett namn, utan vi kastar in veratti. Kan man inte se att han är gjord för Barcelonas mittfält så vette fan Anfallare- kommer det alltid finnas ett utbud för från alla världens hörn. Så har det varit genom alla tiders år och så kommer det att fortsätta vara. Henry, Zlatan, villa och nu senast suarez Sparkar på någon som ur form?! Absolut inte, utan logiskt tänkande för att säkra framtiden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 00:21
Vampiro - jag hade inte tackat nej till Veratti men jag tror på Rafinha väldigt mycket. Jag tror han kan bli hur bra som helst, lägg därtill att vi har en Halilovic som även han kan komma att bli något otroligt bra.


Vi har en ung Neymar och en Alien i Messi som har 4-5 år kvar kanske mer på riktig toppnivå. Sen som jag nämnde två guldklimpar i Raffe och Halle.
Barcelona Liunil Masse
2015-10-22 00:02
Roliga är ju att PSG värva Verratti från Pescara för en struntsumma. Såna värvningar gör vi aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-10-21 23:59
Ali G Nej jag skämtar inte, är allvarlig. Samper? Du sa det bäst själv. Hur etablerad är han i dagsläget? Han får ju inte ens chansen. Veratti har spelat på hög nivå ett par säsonger redan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-10-21 23:57
För det första så är Veratti 22 och Suarez 28. Sen hade jag aldrig gjort ett sånt byte, tvärtom så växer spelare som Suarez inte på träd. Det är lätt att sparka på honom när han har svag form men när han spelar upp sig igen så är han en unik forward. Vem är tänkt att ersätta Suarez då? Förstår mig inte på naiviteten ibland, folk tror att det bara är att kasta in ett namn och det ska funka hur lätt som helst. Även när vi värvar de absolut bästa anfallarna(Henry, Villa, Alexis etc.) så har de svårt att anpassa sig. Vad talar för att nån ny ska komma in och leverera direkt? Vi gjorde vårt val när vi spenderade enorma pengar på Suarez och man får stå fast vid det trots en formsvacka, speciellt när spelaren avgjort alla turneringar bara för några månader sen. Till sist så tror jag absolut inte Paris hade ens gått med på ett sånt byte, det krävs nog Neymar för att de ska släppa sin guldklimp. Det finns heller inga pengar i världen som får den klubben att ens lyfta på ögonbrynen. Barça får skylla sig själva, vill man ha såna spelare så får man vara vassare på marknaden och inte låta andra klubbar plocka dem och sen stå med skägget i brevlådan. Samma sak med Thiago Silva och Marquinhos.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-21 23:39
Spanish police are investigating a case of pressure on linesman to benefit Real Madrid in the upcoming clasico. [l'esportiu]

Linesman got told by his referee that he had been given instructions from referee committee to benefit Madrid in upcoming clasico. [l'esp]

When linesman refused, he got phone call from inside Spanish federation threatening him that his career could end soon. [l'esportiu]

Another linesman, from another referee trio, would also have been given the same instructions to favour Madrid in upcoming clasico. [l'esp]


The idea is for the linesman to make the wrong calls, because it causes less upset than when the referee himself makes them. [l'esportiu]

Threatened linesman filed formal complaint with anti-corruption prosecutor and Spanish police is now investigating the case. [l'esportiu]

Madrid radio Cope confirms story about a complaint regarding pressure on linesman. They name member referee committee and publish document.note: linesman asked lawyer not to be named in complaint, but second linesman in the case is working with referee gonzalez gonzalez

note: member referee comittee named is j.a. jimenez, liga referee 1985-1991 and ex-member of franco's falange party

Jimenez (member referee committee): "Pressed linesman? This is unheard-of, kafkaesque. Will now first read complaint, can't say more." [as]Vicente (lawyer linesman): "He wanted the story out there already. He was heavily pressurized and he decided to act now." [md]


Vicente (lawyer linesman): "Other linesmen were also pressurized. Let's see if they also denounce it. Two or three could in coming days."

Vicente (lawyer linesman): "My client said he was told he'd get a lower ranking if he didn't agree to favour Madrid in clasico." [rac1]


Vicente (lawyer linesman): "My client was told that he shouldn't worry about influencing game, that this had already happened before" [rac1]

note - document: complaint regarding pressure on linesman to favour madrid ahead of clasico at bernabeu in novemberKolla länktips.Vem fan är ens förvånad? Min mormor visste tom om att det råder korruption från huvudstaden. Den dominans som vi haft har svidit hos maräng älskande individer det märks. Ska bli otroligt intressant och see hur det hela utvecklar sig, för det här fusket måste ju bara ta ett slut nu.Länktips: t.co/i9EMX4TrET
Barcelona neymar JR
2015-10-21 23:35
Ali g Ingen vettig människa skriker ut innan den resonerar Veratti är 20, suarez är 30 do the math Tarzan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-21 23:33
@Rambla~:

Jag hoppas att du skämtar för ingen vettig människa hade bytt världens bästa anfallare mot en Veratti som knappt gör några poäng. Samper är ju väldigt lik Veratti i sin spelstil, varför inte satsa på honom? Men tyvärr har vi en Clown till tränare som föredrar andra spelartyper.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-21 23:31
Vicente (lawyer linesman): "He wanted the story out there already. He was heavily pressurized and he decided to act now." [md]

Vicente (lawyer linesman): "Other linesmen were also pressurized. Let's see if they also denounce it. Two or three could in coming days."

Knappast något man höjer ögonbrynet för.
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 23:15
[QUOTE=Rambla~]Är ni beredda att offra Suarez för Veratti? Det kommer krävas något sådant för att ha råd? [/QUOTE] Drömscenariot; PSG kommer garanterat gå för Pogba samtidigt som de också behöver hitta en ersättare till Zlatan. För att göra detta säljer de Veratti till Barça. Suárez har ju sin frus familj i Barcelona så att han skulle gå med på att byta klubb är väldigt tveksamt - även om jag förstod att du skrev detta som ett exempel. Vi får väl se vad den nya tränaren säger i sommar...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-10-21 23:15
Det är inbördes som gäller i CL, så skulle PSG klara 1-1 eller 2-2 borta mot Real så skulle PSG vunnit gruppen...
Barcelona Rambla~
2015-10-21 23:14
Jag väger nog också över till att kunna offra Suarez. Han börjar närma sig 30-strecket. Anfallare går som sagt alltid och hitta. Suarez kan man fortfarande få en bra slant för men det måste ske nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-21 23:11
Kul att korruptionen till Reals fördel kommer fram. Tidsfråga!
Barcelona neymar JR
2015-10-21 23:07
Rambla Ja! Anfallare hittar man alltid och finns ett bra utbud. Mittfältare som veratti dyker sällan upp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-10-21 23:02
Är ni beredda att offra Suarez för Veratti? Det kommer krävas något sådant för att ha råd?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-10-21 22:58
Cule4life

Barca har definitivt inte råd med ens två av de spelarna. Laporte lär gå för €50M, Verratti och Pogba upp mot miljarden.
Barcelona Liunil Masse
2015-10-21 22:58
Cule4life Skippa pogba, samper is the man.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: