/spanien/barcelona/forum/2809.aspx/spanien/barcelona/forum/2809.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2015-10-23 02:21
@Barcelonistas:


ahh, nu hittade jag. Intressant hur detta utvecklas , hoppas det utreds ordentligt och inte glöms bort eller ignoreras.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-23 02:10
Alltid en legend, Puyol - det har ju kommit ut i Svenska medier.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2015-10-23 02:07
Hur stor är denna nyhet om linjedomaren som vart utpressad osv i Spanien?

Såg att Barcelona har formellt gjort ett uttalande och några spanska tidningar kommenterat/skrivit om det. Frågan då jag undrar är varför jag inte stött på någon större chock än det, speciellt i svenska medier.

Om det finns någon grund samt att det är trovärdigt borde det ju komma som en STOR chock att en av världens största klubb är inblandad i utpressning.
Jag hoppas verkligen det inte är sant, hade varit otroligt tråkigt att något sådant fortfarande existerar 2015.

Inte brytt mig speciellt mycket om det men när mer och mer poppar upp och citat som det här blir man ju otroligt nyfiken vad som händer där borta.

" After the complaint about linesman pressurized to favor Madrid, no referee wants to be in charge of the upcoming clasico in November [sport] "
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 23:37
@ Xaviesta:


Antar att du menar det nya avtalet, eller menar du även det gamla?
Dilemmat är at det är så mycket som är höljt i mörker kring dessa avtal att man snart inte vet vad som är sanning eller saga. Hade planer på att skriva något om det nya avtalet efter att det röstats igenom. Får se om jag orkar ta mig igenom all spanska och katalanska...

Tror för övrigt att din reaktion delas av Javier Faus. När han kom hem och såg nyheterna om det uppskjutna avtalet är jag rätt övertygad om att han korkade upp en flaska Cava och tände en cigarr samtidigt som han tänkte högt för sig själv: Där fick du så du teg för att du valde att sparka ut mig, Barto!
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 23:23
http://www.marca.com/en/2015/10/22/en/football/barcelona/1445539770.html


Marca när dom är som bäst. Haha den före detta ( som var med Franco)är tydligen en Barca supporter nu också. Ohhh ok Han är Barca supporter men vill att Real ska vinna Clasico? Maks mot fucking sense... Haha någon som är förvånad att Madrid hållet nu börjar ta in oss i det hela bara för att vända fokus.


Denne Jimenez Munos var med i Francos falange, men oj han är ju en Barca supporter? Hur går det ihop...


Jimenez (member referee committee): "Pressed linesman? This is unheard-of, kafkaesque. Will now first read complaint, can't say more."

skrattar åt Marca.
Barcelona Xaviesta
2015-10-22 22:57
cameroonians Jag vet att jag begär mycket nu men en fullständig artikel om hela den här Qatar dealen hade uppskattats något enormt då det har varit så många turer och tvärvändningar i frågan och löften och målsättningar som brutits i hela den här soppan. Om du finner tid att sätta ihop något sådant hade det varit guld. Min direkta reaktion på det uppskjutna beslutet i en så viktig fråga är ett snett leende samtidigt som jag bara kan skaka på huvudet. Disbelief helt enkelt. Jävla amatörer rent av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-22 22:38
@ba Deal between Bayern and Barcelona on transfer of Gerd Muller in 1973. For 0.8M and 3 friendlies [terra] @barcastuff: Caraben (Barcelona director in 1973): "We signed the contract at noon, only pending medical test and ok of federations and authorities." @barcastuff: note: after barcelona failed to sign bayern's gerd muller, they turned to the next name on the list, ajax's johan cruyff, who joined in 1973. And the rest is history. Animo Cruyff!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-22 22:36
@enkos:


Visst har han fina frisparker.
Men tack. Guardiolla får gärna plocka honom.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-22 22:35
Tack för svaren *enkos* och *The cameroonians*

Om han blev friskt inför de viktiga Argentina matcherna skulle jag vilja att han sket i dem. Ge långfingret till de otacksamma argentinarna. Med han i spelet lyckades de komma till final båda i VM och COPAN men ödet ville annat.

Det stör mig att De Maria och Agguero alltid är skadade när det vankas final med. Jag hoppas att ARG PLOCKAR MED SIG Poäng utan Messi så klart. Men jag vill inte att han gör den jobbiga resan så snabbt när han har kommit tillbaka från skadan. Jävligt tråkigt att en karaktär som Messi åker på två så jobbiga skador så här. Man man vill se honom varje match.

Roligt att Vermaellen och Iniesta är tillgängliga nu. Jag hoppas att Vermaellen tackar nej till landslaget nästa gång de kallar in honom. De tvingade honom spela två matcher efter precis när han började komma igång.

Barca borde prata med hans landslag nästa gång.
Barcelona enkos
2015-10-22 22:27
Även Guardiola vill ha Pjanic
Barcelona enkos
2015-10-22 22:21
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 22:02
@enkos:


Ja, din översättning gör ju att du tolkar det som sagts på ett felaktigt sätt, så.

Men ja, positivt att det går framåt, men han har ju inte ens börjat träna på gräs - så det kommer dröja minst tre veckor till innan han får grönt ljus.
Barcelona enkos
2015-10-22 21:57
Men hur som helst ser det bra ut med Messi, kungen vill spela och kommer att göra det snart :) ps. och jag tror fortfarande att Barcas läkare kommer att se till att han inte åker till Sydamerikas kvalmatcher, hade de matcherna inte varit nu i november är jag övertygat om att Messi hade varit tillbaka på plan mot Villareal den 8 nov..
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-22 21:57
UEFA bizarrely charge Man City after their fans boo Champions League anthem https://t.co/hts0yM6y3s det är så när man aldrig spelat i värdens finaste turnering innan araben kom in med Cash. de trycker säker det är viktigare och vinna Carling cup hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-10-22 21:56
@the cameroonians:

Du pratade om min källa och översättning och inte om min tolkning.. !
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 21:55
enkos

I din egen tolkning nedanför din översättning utgår du ifrån att Messi skulle KUNNA spela i morgon men är stoppad.

I intervjun säger Messi att han skulle VILJA spela men vet att han inte är redo.

Sorry om jag gick hårt åt dig, det var absolut inte avsikten, blev bara frustrerad över din frågeställning.
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 21:52
@Blaugrana91:


Men du glömmer en sak. Det finns ju inget alternativ.

Dessutom måste man jämföra med detta förra, förvisso usla, avtalet som gav dem matchtröja, tränings-kit och Camp Nou-reklam för €33 miljoner/år.

Jag tror ju inte att Qatar, även om de kan, är jätteintresserade av att strö hur mycket pengar omkring sig som helst utan att få något tillbaka.

Jag tar hellre en något lägre summa som ger större frihet än en större som inkluderar klausuler som varken du eller jag får reda på förrän det är för sent. Frågan är om Bartomeu resonerar likadant, förmodligen inte - om man ska gå på historien.
Barcelona enkos
2015-10-22 21:51
the cameroonians

vad är fel med min översättning jämfört med denna:

LM: When the way I’m feeling and the doctors tell me that I can. I am improving every day without setting myself any targets. I have always said that I don’t set myself any dates because it isn’t up to me. As much as I would like to play tomorrow, the doctors wouldn’t let me. When they tell me that I have recovered completely will be the time that I will make my return onto the pitch.
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 21:45
enkos

Ett tips, kolla grundkällan som i detta fallet är Guillem Balague som genomfört en intervju med Messi. Nog blivit ett fel i översättningen från din källa som jag antar är en annan?!

GB: How do you feel today?

LM: Upbeat, wanting to get on with my recovery. Being injured is the worst feeling in the world for a sportsman, but right from the start I accepted that I had an injury and that the only thing to do was to recover from it the best way possible. The most important thing for me is to be at 100% fitness.

GB: How are you with your surroundings and your friends when you are injured? Are you easy to be around?

LM: As I said, the truth is I knew I was injured right from the start, and although at first you are obviously worried, after the diagnosis and all the repercussions emanating from the injury you understand that you have to be patient. I don’t think it was difficult for me to accept and take on board.

GB: When do you think you will be touching a football again?

LM: When the way I’m feeling and the doctors tell me that I can. I am improving every day without setting myself any targets. I have always said that I don’t set myself any dates because it isn’t up to me. As much as I would like to play tomorrow, the doctors wouldn’t let me. When they tell me that I have recovered completely will be the time that I will make my return onto the pitch.
Barcelona Blaugrana91
2015-10-22 21:44
[QUOTE=the cameroonians]Samma källa säger att man tidigare i veckan hade ett icke-officiellt avtal om €75 miljoner/år. [/QUOTE] Man bör kunna höja det till €80M. Ska vi fortsätta sälja ut tröjan ska det inte vara billigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-10-22 21:40
Messi har uttalat sig om skadan
"För varje dag som går så känner jag förbättring, men kan konkret inte säga hur långt tid som det kommer att ta. Om jag hade frågat mig så hade jag spelat imorgon, men läkarna tillåter inte det, så det är svårt att veta när jag är tillbaka.. "

Hur ska man tolka detta? Att Messi känner sig redo och skulle kunna spela redan men läkarna vill att han ska vänta ett tag till för att inte riskera att han slår upp skadan igen.. och samtidigt är det kanske Argentinas kommande två tuffa matcher i kvalet mot Brasilien och Columbia som läkarna är rädda för och vill därför offra Barcas kommande liga matcher som på pappret inte är tuffa bara för att slippa skicka honom till Syd Amerika, för om han skulle bli klar och redo för spel i ligan måste han ställa upp för landslaget också?!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-22 21:35
Om den här ledningen inte kan förhandla om lika bra sponsor kontrakt som Man u eller bättre borde de avgå självmant.

Någon som har fått nyheter om Messi har börjat rehaba än?
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 21:21
@Blaugrana91:


Samma källa säger att man tidigare i veckan hade ett icke-officiellt avtal om €75 miljoner/år.
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 21:18
Weloba citerar en journalist på Rac1 som menar att inget avtal slöts pga av att Qatar från början förhandlade fram grunderna med Javier Faus, och han är som bekant inte med i ledningen längre utan har ersatts av Susana Monje och reklamchefen Manuel Arroyo. Därför ansåg Qatar förmodligen det nödvändigt att gå igenom kontrakten igen vilket dragit ut på tiden.
Barcelona Blaugrana91
2015-10-22 21:17
[QUOTE=the cameroonians]Enligt MD och LaVanguardia så är det dels beroende på summan men också på att man hastat fram ett förslag för att just hinna med att presentera detsamma på söndag. Det har även suttit med medlemmar från Qatars regering som inte är vana vid att saker går så fort fram, vilket också hindrat processen. [/QUOTE] Okej, vet man vad Qatar Airways bud ligger på just nu? vet att jag läste runt €65M, samtidigt har ju klubben ambition att slå Uniteds avtal... Allt under €70M bör resultera i ett stort Tack men nej tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-10-22 21:13
@the cameroonians:

Så dålig planering med andra ord...
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 21:07
@Blaugrana91:


Enligt MD och LaVanguardia så är det dels beroende på summan men också på att man hastat fram ett förslag för att just hinna med att presentera detsamma på söndag. Det har även suttit med medlemmar från Qatars regering som inte är vana vid att saker går så fort fram, vilket också hindrat processen.
Barcelona Blaugrana91
2015-10-22 21:03
the cameroonians Hmm undra varför det dröjer att komma överrens med Qatar Airways? Kan det vara att dem lagt fram ett för lågt bud?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-10-22 21:00
Barcelonistas Fast samtidigt kan inte en storklubb som Barca gå ut och säga vad som helst i ett pressmeddelande. Man måste hålla sig professionell. Bra att man allafall kommenterade det, trodde man skulle sitta tyst och invänta mer uppgifter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 20:49
Barcelona say in an official statement that the claims of a pressurized linesman ahead of clasico should be thourougly investigated

Barcelona add in official statement that they hope, for the good and the credibility of the Liga, that it's all a misunderstanding


Ett problem Barcelona har är att man tar emot men man ger inte igen. Man är som en mobbad kille i skolan som inte kan göra ett piss och struntar i och göra något åt saken. Det är därför jag älskar karaktärer som Pique och Alves som ibland bryter mönstret och ger igen.


Barca ska inte gå och säga att man hoppas att allt är ett missförstånd. Man ska ta saken på ett seriöst sätt och få dom som är inblandade att bli straffade.
Annons: