/spanien/barcelona/forum/2801.aspx/spanien/barcelona/forum/2801.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-25 17:33
Gio Style Håller helt och hållet med. Däremot får man också ge cred till Lucho för sättet han fått MSN att klicka. Det var inte alls en självklarhet att det skulle gå så bra som det gjort. De har olika roller och uppgifter men bemästrar ändå det allra mesta i offensiv väg och kan därmed vara flexibla och rörliga. Jag är verkligen inte emot Lucho, jag ville när han anställdes att han skulle lyckas med tanke på hans hjärta för klubben. Nu hoppas jag han stannar så länge som möjligt. Däremot håller jag honom ändå inte lika högt som Pep.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2015-07-25 17:32
Ska matchen spelas 20.00 eller 22.00, och sänds den på TV? Någon som har koll på det?
Barcelona Gio Style
2015-07-25 17:05
@papillon:

Xavi, Iniesta och Messi var inte som bäst när Pep tog över.
En tränare har en stor del i sina spelares utveckling, dessa tre herrar tog sina sista kliv i utvecklingen UNDER Pep Guardiola.

Iniesta är fortfarande ung men presterar sämre, det kan inte bero på LE spelsystem?
Xavi var kanske bäst av våra mittfältare denna säsong, trots det fick han jävligt sparsamt med tid.
Återigen, spelsystemet. LE kan inte dominera matcher rent taktiskt som Pep kunde.

Luis Enrique har Neymar, Messi och Suarez i sina livs form.
En sån trio kan alla tränare endast drömma om, så det underlättade ju en hel del för LE.

Man ska inte förminska det Pep åstadkom.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 16:46
Barclasico

tack=)
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 16:43
papillon

xavi hade inte värsta rollen under rijkaard det var deco=) det var pep som gav han ansveret och xavi blev xavi under pep innan pratade vi o hela europa om deco som stora fix stjärnan i mitten. iniesta var aldrig en starter under rijkaard även där skedde ändringar under pep. messi var ytter som skadades 24/7. pep ändrade även på messi både på och utanför plan...det jag försöker säga är att pep hade inte "tur" han tog över ett trasigt lag och vad gjorde han med det laget? han ändrade fotbollen över hela världen. pep är barca! förlåt mig men han hade inte tur han ska ha kredden 100%. jag menar har har tränare som tar över topplag tur?
Barcelona jasko’o
2015-07-25 16:41
@ papillon
Jo det stämmer, men kommer ni ihåg att under Rijkaard tiden alla pratade att Xavi och Iniesta kan inte spela tillsammans (samtidigt), Pep fick mycket kritik för han skeppade iväg Deco just för att många trodde Xavi och Iniesta kan inte spela samtidigt.

I början om ni kommer ihåg gick trögt men sen Mister gjorde att de två blivit bästa mittfältspar, resten är historia.
Barcelona papillon
2015-07-25 16:12
Pep hade "turen" att ha Xavi, Iniesta och Messi när de var som bäst och mest dominanta. Dessutom behövde Pep inte leta långt för att få in Xavi och Iniesta i laget, den biten tog Rijkard hand om.

Kommer nog aldrig hända igen att två sådana spelare kommer fram samtidigt från de egna leden. Med Xavi och Iniesta, när de var som bäst, så är det inte konstigt att man dominerade mittfältet som man gjorde. Tyvärr hade inte LE tillgång till deras bästa år utan fick istället fokusera på andra lagdelar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barca4life98
2015-07-25 16:08
Jag hoppas att Halilovic och Samper får minst 45 minuter ikväll. Hoppas att dom tar chansen och visar vad dom går för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-25 15:58
@BarcaStat: Barcelona have never won a friendly game against @ManUtd (1D, 2L) #fcblive #mufc Då är det väl dags! Vilken elva vill ni se ikväll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-07-25 15:21
Deportes Cuatro tillägnar 20 min åt Madrid och åt Barça bara10 min.
Sen när det ska snackas om matchen mot United är halva inslaget om De Gea ska dra till Madrid eller inte...
Barcelona Barclasico
2015-07-25 15:11
@KiNg-PuYi:Du är bara för grym "KiNg-PuYi ", mkt bra skrivet!
1+
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 13:14
@Thierry Henry:peps trippel år går inte ens att jämföra med med luchos. jag sitter gärna med dig o kolla alla topp matcher under pep eran. o kolla hur det såg ut på plan. vi utklassade alla topplagen. spelmässigt så är inget lag i världen i närheten. inget lag någonsin. det pep gjorde var målet med la masia o vrf la masia startades. ett exempel en spelare som samper är större talang än vad busi var under pep o kolla vad pep gjort med busi. där busi, messi, xavi, iniesta, pedro, alves, pique är pga pep. han ändrade hela deras sätt att spela. så tänk dig vad pep idag hade gjort med spelar som thiago, samper, adama, halilovic, grimaldo.

och säg inte till mig att lucho plockade mer poäng och mål. pep bänkade alla så fort ligan säkrades o spelade med talanger, torskade hemma mot mallorca t ex. pep brydde sig inte om statestik. han brydde sig om klubben, catalonia ,barcelona, la masia. pep var framtiden! vi är idag här pga människor som, cruyff, ronaldinho, pep och messi.

jag minns luchos första press då sa han inga problem med transferban bla bla bla, vi har la masia. jag kommer att utnyttja la masia till fullo och det kommer vara vår första ruta vi tittar ifrån innan köpa spelare från andra klubbar. han har talanger som samper, adama, grimaldo. ändå går han o köper arda, aleix vidal o ute efter gerson, pogba, nån mittback här o där. tror du att han talade sanning då? nope! hans sa det vi barca fans vill höra, la masia, cruyff tiki taka bla bla bla..han säger att han inte är nöjd med b lagets resultat är bara för att skylla på nåt. b laget har aldrig handlat om resultat. vilken division spelade iniesta o xavi? idag är dom legender!

men du verkar ha missuppfattat mig, jag har sagt flera ggr att lucho är en fantastisk tränare men katastrof för la masia.

ni får kalla mig va ni vill, hoppa på mig om ni vill. men det här är min åsikt, och tro mig ingen kommer bli gladare än mig om lucho motbevisar mig o satsa på dessa diamanter (talanger).

off: halvtimmen jag såg mot real på camp nou vill jag aldrig i mitt liv se igen dom utklassade oss på plan. o lika på bernabeu.

visca barca!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-25 13:14
Barcelona WalterWhite
2015-07-25 13:13
West Ham och Everton budar 6 miljoner Euro på Halilovic
Barcelona Liunil Masse
2015-07-25 13:13
Mido Jag kan inte riktigt hålla med. Intensiteten mot LA Galaxy, speciellt i första var nästan för bra för att vara första träningsmatchen, kommentatorn sa likadant. Sen så gör ju alla storklubbar detta, varje år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-25 13:08
Precis, Lucho var verkligen det vi behövde den här säsongen. Lite struktur och disciplin och bättre presspel tillsammans med truppens talang och vårt tydliga grundspel. Däremot blir jag irriterad på kommentarer som antyder att Lucho ska vara en bättre tränare för att vi tog fler poäng under honom. Enligt mig har han en del kvar att bevisa innan han är uppe på Peps nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-25 13:06
Rambla~ Helt rätt, men ändå kommer forumet bli kaosartat. Däremot så kan talangerna få bevisa sig nu, speciellt rafinha Satan som tränar man u kommer absolut inte vilja förlora mot Barcelona. Han kommer vilja ta den här matchen på största allvar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-25 13:04
L.a.m Lucho skickade iväg cesc och sanchez just sayin haha! Visst finns det likheter mellan dessa herrar men olikheterna är där med Själv känner jag att lucho var precis det vi behövde den här säsongen. Han gjorde allt vi bad om här inne för exakt 1 år sen, t om bänka Messi. Denna säsongen förväntar jag mig ett betydligt jämnare spel och mer kontroll under matcherna Pep och lucho är 2 olika personer därmed 2 olika tränare. Det visste vi från start, inte lönt att jämföra dessa herrar när dom inte strävar efter samma idé
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-25 13:01
Förlust i matcher under försäsongen är inget att hänga upp sig på, resultatet är mindre viktigt. Det viktiga är att få igång alla spelare inför säsongen och att tränarstaben får en uppfattning om hur spelarna reagerar i olika situationer i en match. Det är heller inte ovanligt att tränare byter ut nära på hela startelvan under matcherna. Säger detta med tanke på matchen i kväll. Vi behöver inte gå bananas om de skulle förlora i kväll genom att såga allt och alla om så skulle ske. Det är liksom ingen katastrof. Dessutom, United bör vara längre i sina förberedelser än Barca så det vore bara naturligt om de lyckas vinna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-25 12:49
Det värsta är när folk jämför Peps och Luchos första år för att därefter dra slutsatsen att den senare gjort ett bättre jobb. Visst gjorde vi en svagare säsong 13-14 men inte i närheten av lika dåliga som vi var under 07-08. Pep började med att skicka iväg två av de största stjärnorna och byggde om helt. Smarta nyförvärv och större tillit till egna produkter som han visste skulle förstå hans fotboll. Lucho har visserligen behövt disciplinera och fått in den fysiska aspekten som en större del av vårt spel men jag skulle ändå säga att många av bitarna redan var på plats tidigare. Dessutom kan man inte jämföra antal poäng 2015 med 2008. De senaste åren har topplagen tagit fler och fler poäng och avstånden ökat. Juventus och Bayern vinner ligan redan innan slutspurten ens börjat och Real och Barca kör över lag efter lag vilket inte var fallet innan 2008. 06-07 har jag för mig att Real och Barca hamnade på ca 75p med Sevilla på 72p. Så att jämföra målskillnad och poängskörd med en säsong flera år tidigare håller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-25 12:35
KiNg-PuYi

Kände exakt samma panik när första dagen Thiago A sammankopplades med Pep som var i Bayen M. Jag tappade en del hår de veckorna till hans var borta.

Nu när talanger som Adama och Samper ryktas bort till fönstertittaren Wengar och Pep så orkar jag inte bry mig längre.
Barca får skylla sig själva. Känns som vi ska vara glada att Messi ens är kvar. Nu är jag bara lite hysteriskt av mig.

Mido

Vi ska ju möta lag som Chelsea, Man u. Tyckte att Barca körde en riktig bra genomkörare mot La Glaxie (bryr om inte stavning). Det tråkiga är att varken Messi, Masken, Alves och Neymar inte är med. Det är fyra tunga pjäser där.
Barcelona LennyRomario
2015-07-25 11:35
"En sålänge har Enrique inte gjort ett enda felbeslut som tränare för barca".

Någon måtta får det väl vara på "vinnaren skriver historien". Han har gjort så många misstag att han vara nära att få sparken i januari och gjorde sig ovän med Messi. Däremot skulle man kunna argumentera för att han lärde sig av sina misstag.

I ärlighetens namn är jag fortfarande inte säker på hur pass skicklig tränare han är. Vi spelar inte ett spel som ingen annan spelar, och vi har tre supercracks på topp.

En dålig tränare kan ju sabba ett grymt lag, och det har han ju inte gjort. Men är Lucho en stor tränare? Inte helt säker på det.
Barcelona the cameroonians
2015-07-25 10:14
Arda

Därför att du är den du är.

Jag skrev min egen åsikt i frågan och då är det ju upp till dig att svara om det nu var en debatt du var ute efter. Väcker man tvivel kring en klubbikon utan argument får man räkna med en massa mothugg.

För mig är det en icke-diskussion. I fortsättningen kommer jag att ignorera.
Barcelona DM1982
2015-07-25 10:09
[QUOTE=Mido]Jag avskyr när laget drar på PR resa... Känns att laget tränar inte, bara massa trams hela tiden, det kommer att kosta oss mkt när säsongen drar igång på allvar. [/QUOTE] Money talks, så är det. Alla topplag måste iväg för att dra in stålar och öka supporterbasen. Det bästa nu är att Messi och Neymar inte har varit med utan haft en skön semester. Säsongen är lång och det kommer vara många matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-07-25 09:31
Arda Vad var det från första början du ville belysa/få fram med den här historien? Jag har inte riktigt hängt med. Kan du förklara för mig. Ursäkta om jag petar i ngt infekterat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-07-25 09:31
Arda Vad var det från första början du ville belysa/få fram med den här historien? Jag har inte riktigt hängt med. Kan du förklara för mig. Ursäkta om jag petar i ngt infekterat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-07-25 09:27
Jag avskyr när laget drar på PR resa... Känns att laget tränar inte, bara massa trams hela tiden, det kommer att kosta oss mkt när säsongen drar igång på allvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-25 07:27
Angående Adama så förtjänar han betydligt bättre än att harvar i Segunda B nästa säsong. Kommer verkligen inte att klandra honom om han drar till Bayern.
Arda Turanismo
2015-07-25 07:21
@the cameroonians:
I.o.m att du var tveksam på mitt inlägg, varför ställde du ingen direkt följdfråga till mig (som jag aldrig fick från någon) så att jag åtminstone kunde få möjligheten att förtydliga mitt inlägg? Det vore väl rimligt, eller hur? Vad gällande nyheten med Messis klädsel så ville jag bara uppdatera hur läget var därborta, min personliga åsikt är knappast ett hinder för det.
Arda Turanismo
2015-07-25 07:21
@Smogen:

Som sagt, diktatorn berättade själv om att Messi sade till honom att han skulle besöka Libreville för några år sedan.

Varför vill du få det till att jag kritiserade Messi rakt ut om att han tog betalt kring jippot? Leta gärna upp där jag faktiskt sade det i någon av mina föregående inlägg, annars känns ditt inlägg rätt uddlöst.

Finns bilder som man kan googla upp där Messi var i samma bil som presidenten själv körde. Men du kanske inte var intresserad att kolla upp?
Annons: