/spanien/barcelona/forum/2778.aspx/spanien/barcelona/forum/2778.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2015-06-23 00:10
Wtf när blev Kondogbia klar för Inter? Såg det nyss, jävligt trist då jag trodde han gick att hämta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-06-23 00:08
11-9-10/

Jag kan väl hålla med att jag hade mer föreställt mig Abi arbeta inom La Masia eller vara någon slags ambassadör som du nämner, men jag ska inte skjuta ner idén att se honom som sportdirektör än. Får han kompetent folk runt omkring sig kan han säkert göra ett bra jobb.
Barcelona 11-9-10
2015-06-23 00:04
El flaco Vad som är bättre för spelarna betyder inte per automatik att det är bättre för klubben. Om han lyckas hålla undan kompis aspekten då kan jag nog acceptera han som sportchef. Har dock personligen aldrig fått det intrycket av abidal utan alltid sett honom som en ambassadör för klubben eller ansvarig för la masia. Finns mycket han hade kunnat förbättra där samt förklarar för grabbarna vad vilja kan göra Sportchefs rollen borde ges till Alves ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-06-23 00:00
11-9-10/

Jag är personligen inte så orolig för kompisaspekten mellan Abidal och spelartruppen. I såna fall är det väl bättre att hämta in någon som samtliga i laget har respekt för och att ha någon i klubben som de kan lita på.
Barcelona 11-9-10
2015-06-22 23:54
5 år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-22 23:54
dinho

Jag försöker att inte bara sprida dynga när det gäller Bartomeu, jag tror inte att någon (inte ens han) är genomond - och alla har rätt till sin egen åsikt i en demokrati (dock inte Qatar).

Det som talar för Barto är de sportsliga framgångarna. Varför ändra på ett vinnande lag så att säga. Barto trycker väldigt mycket på att han "klarat klubben ur krisen" genom att utlysa nyval och få alla att "jobba hårt" - med fina resultat som grädde på moset. Sen om det kanske egentligen var Messi som såg till att han lyfte på röven är en annan femma.

Det som också talar till hans fördel är att han har de äldre medlemmarna med sig sedan innan och det faktum att så många röstade för Espai Barca som någonstans är flaggskeppet i hans kampanj. Slutligen tror jag också att han har en hel del avtal klara att redovisas när det kommer blåsa som värst, dvs veckan innan valhelgen.

Tror dock att Tv-debatterna kommer bli avgörande, frågan är om han vågar ställa upp mot Laporta i en sådan?
Barcelona 11-9-10
2015-06-22 23:54
El flaco Enda som gör mig orolig med abidal som sportchef är löneförhandlingarna med vännerna inom i laget. Kommer sluta med att Alves kritar på för 5 öre Vet inte om det är så klockrent med en sportchef som är bra vän med spelarna privat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-22 23:52
Finns säkert en och annan Nisse här inne tänkt på detta
Kan Mod lägga upp kandidaterna här upp så Forum- krigarna här kan rösta...???

Skulle vara jätteku :-). Skulle vilja se vem som vinner här inne???

Vad säger ni grabbar????
Barcelona dinho the artist
2015-06-22 23:44
Cameroonians
***
Haha, inte är du speciellt nyanserad när det gäller kandidaterna i alla fall;)

Med det sagt; finns det något i ditt tycke som Bartos junta har som fördel i en eventuell batalj med Laporta? Kritisk som jag är vägrar jag tro att det är så enkelt som det kan se ut här ibland att allt Laporta rör är guld och det raka motsatta med Barto.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-06-22 23:42

Helt ärligt så tycker jag att vi borde hämta hem både Denis Suarez och Tello, Båda är möjliga att hämta i sommar (Delvis är det upp till deras nuvarande klubbar).

Sen hur sugen Tello är på att återvända är en annan fråga...Mindre speltid hade han givetvis fått. Tello hade definitivt kommit mer till sin rätt nu när vi spelar ett rakare anfallsspel.

Vore bra att ha någon annan spelare än Pedro att använda som supersub.

Sen tror jag att ryktena om Munir stämmer...Alltså att Lucho vill ha honom i A-laget..Jag är lite kluven till det valet. Känns som att Munir hade behövt en utlåning till ett bottenlag i laliga.


Anfall: Neymar Suarez Messi
Tello Munir Pedro


Mittfält: Iniesta Sergio Rakitic
Denis Masch/roberto Rafinha

Försvar Alba Mascherano Piqué Alves
Adriano Mathieu /vermaelen Bartra Vidal/Adriano

Målvakter Bravo TerStegen Masip(?)

In: Vidal (Januari) Denis, Tello, Munir

ut: Montoya, Douglas
Barcelona el Flaco
2015-06-22 23:42
@Davids3:


Filmen var helt ok. Underhållande bio-film, men hade inte samma charm som den första. Inte för att jag förväntade mig att den skulle vara lika bra som Jurassic Park.
Barcelona the cameroonians
2015-06-22 23:40
Bartomeu; - Laporta har fel, vi är inte neutrala när det gäller Katalonien, vi spelade med Senyeran (senaste gången var i september) - Vi har dubblat, nästan tripplat bidragen till Unicef - Vi är inne i en ny cykel, det är dags att prata om vad vi gör framöver, det är det som medlemmarna bryr sig om ------- som följs av ------ - Tittar vi fem år BAKÅT så har vi tagit 10 titlar med fotbollen och ytterligare 50 med de andra sektionerna - Abidal var såklart fri att välja. Han är en legend i klubben. Jag var inte överraskad - Presentationen av mitt projekt förklarar hur det är tänkt med sportdirektörens roll samt strukturen kring akademin. - Träningen av spelare (i la Masia) fungerar. I år har/kommer vi att lyfta spelare från B-laget. - Vi letar efter sponsorer, men Qatar Airways har gjort att vi växt ekonomiskt såväl som klubbmässigt. Medlemmarna får bestämma, inte styrelsen. Noteras bör att Bartomeu ställde in en tidigare intervju idag och valde i stället att göra en intervju samtidigt som Laporta pratar i TV och Freixa också han intervjuas. Snacka om att han känner flåset...
Barcelona el Flaco
2015-06-22 23:40
Jag personligen gillar utnämningen av Abidal som sportdirektör. Det finns så mycket mer än bara förhandla med andra klubbar om spelare som faller under den rollen. det är han ska koordinera ombyggnaden av La Masia med dess huvudansvarig och samarbeta med i princip alla tränare i akademin. Det är en stor uppgift och han kommer garanterad inte vara ensam. Det kloka hade varit om han får välbehövlig hjälp och coachning.

Visst kan det tyckas lite populistiskt att utse fransmannen då han är en älskad idol och jag kan förstå de som är orolig för hur han kommer klara av uppgiften, men å andra sidan hade inte Txiki det största erfarenheten i världen när han tillträdde i 2003 och i överlag gjorde han ett bra jobb. Och dessutom är det nog enklare att jobba under Laporta som alltid hade en klar fotbollsfilosofi
Barcelona Davids3
2015-06-22 23:36
@Gabriel:


De har i filmen tagit fram en hybrid-dinasaorie i något labratorium av massa olika dinasorier, därför kom jag att tänka på filmen direkt när jag läste din kommentar haha
Barcelona 11-9-10
2015-06-22 23:21
Rambla Det är det enda möjliga alternativet med suarez. Han är trots allt vår spelare, man kan inte lova att offentliggöra en värvning innan man ens har blivit vald till posten enligt mitt logiska tänkande åtminstone
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-22 22:57
klockan 23.00 kommer både Laporta (Esport3) och Bartomeu (Rac1) att göra intervjuer. Intressant.
Barcelona Nemesis 10
2015-06-22 22:54
Bartomeu ska alltså lova en "crack" om han blir vald. För det första har vi transferförbud så jag vet inte ens varför man ska känna någon hype över detta.
Sen tycker jag att Laportas satsning på La Masia låter mer lockande, har inte hört Bartomeu snacka så mycket om La Masia, någon som vet? Han har väl inte så mycket att säga då Barca B åkte ner en division.
Barcelona Rambla~
2015-06-22 22:34
11-9-10 Haha, du löste gåtan. Självklart är det Illara som är den hemliga "crack". Oliver Torres hur lovande han än må vara ett alldeles för osäkert kort. Det finns inga garantier att han blir den förväntade världsspelaren han tros bli. Det är ovanligt att Barca tar sådana risker och lägger upp de summorna det handlar om för att lösa hans klausul. Denna ledning lägger endast upp sådana pengar för etablerade och färdiga storspelare. Nej, det skulle inte förvåna mig alls om Barto blåser oss alla och tar hem D Suarez från Sevilla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-06-22 22:31
Tror det handlar om Dani Parejo och typ Trashorras eller D.Suarez. Dock är jag fortfarande helt säker på att det är BS. Laporta höll ju sitt tal tidigare idag och EMD diggar ju Bartomeu. Resten av ekvationen kan ni lösa själva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-22 22:20
Det kan mycket väl också vara ett spel för galleriet för att på så sätt försöka ta udden ur Laportas tal idag. Nyheten kom ju via MD under tiden Laporta höll tal, och sen fortsatte Sport att haka på nyheten (som jag länkade tidigare) med mer specifika uppgifter.

Sen ska man vara lite uppmärksam när det gäller just Sport som kommer att påbörja en upplaga i Qatar inom kort. Kan hända att de blir mer pro-Bartomeu med tanke på detta och det kan vara bra att ha i åtanke när man läser...
Barcelona S.Eto'o
2015-06-22 22:07
Rätta mig om jag har fel men visst är det så att man röstar 18 juli och Bartomeu kommer presentera värvningen innan valet? Det måste verkligen röra sig om en crack annars har han garanterat förlorat valet. För inte kan han göra alla cules längtansfulla (vissa iallafall) för att sedan värva nån medelmåtta strax innan valet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-22 21:59
Barcadinho

Laporta går ju till val på (bland annat) la Masia och då rimmar det illa med att lova en värvning - och speciellt i ett läge när vi inte får värva.
Dessutom: Hur troligt är det att få loss en crack i januarifönstret?

Nej, han gör rätt som överlåter snacket kring spelarköp åt Bartomeu, åtminstone om han vill framstå som seriös.

Sen är det ju emellertid som så att val vinns inte alltid på sanningar, utan på PR. Troligtvis kommer vi att se ännu fler "kupper" likt Abidal längre fram.
Barcelona 11-9-10
2015-06-22 21:57
Vad snackar ni om, mr X är illaramendi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-06-22 21:53
(Inte)
Barcelona Barcadinho.
2015-06-22 21:51
Barto försöker göra ^en Laporta^. Dvs lova eller fixa en stor vävning i en valkampanj. Det gick väl bra 2003 så varför inte försöka igen. Jag undrar varför Laporta försöker med samma knep igen. Han har väl lärt sig o inte lova sånt igen....Han nöjer sig med Abidal istället. Snacka om enkla politiska knep från båda kandidaterna?
Barcelona Andresito
2015-06-22 21:51
Det där ryktet om att han har någon "förstaklassig" spelare på G känns väldigt konstigt. Det finns liksom inga sånna spelare tillgängliga då de enda som kan klassas som världsklass är Koke och Isco, resten hade inte varit mer än truppspelare.
Denis Suárez är den enda de kan lyckas ro hem.

Känns precis som ryktet om Zubis bomb, att han jobbat undercover på en transfer. Bullshit alltihop.
Barcelona Smogen
2015-06-22 21:34
Tja, vi köper Isco för 50-60 miljoner av R.Madrid så dom kan finansiera sitt köp av Pogba. Inte helt omöjligt. Men annars är väl O.Torres, som nämnts, en inte helt omöjlig kandidat?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-22 21:28
Det är Javier Manquillo och Saul Nunez som vi har köpoption på, inte Oli.
Barcelona Shaappaa
2015-06-22 21:24
Kom tänka på en grej. Hade inte Barcelona någon predeal på Oliver Torres i samband med Atlético värvade David villa? Jag kommer ihåg när många av oss cules var arga på grund av den låga summan han såldes för, men egentligen hade Rosell co fixat predeal på Oliver Torres. eller är jag ute cyklar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-06-22 21:19
Rambla

Jag håller med angående Isco hypen, det är bara att glömma honom för han tillhör Real nu. Om det gick att välja mellan att värva Isco eller att ta tillbaka Thiago så hade jag valt Thiago. Jag älskar Thiagos spelstil och jag drömmer fortfarande om en återkomst.
Annons: