/spanien/barcelona/forum/277.aspx/spanien/barcelona/forum/277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 18:23
Jag håller på bli galen kan inte det hela bara bli klar så vi kan fokusera på forma vårt egna lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-21 18:20
@Pep - El Míster:


Då kommer jag bli proppmätt på all skit jag får äta upp haha
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 18:19
Ponera att Messi och Neymar gjort en kupp mot PSG(Varför ägna sig åt sådant?) och ALLT tidningarna skriver är påhitt. Dom har helt enkelt gjort en kupp mot PSG och bekräftar sedan detta.

Då är väl allt förlåtet antar jag? Messi är med. Neymar övervägde inte ens flytten. Allt var på skoj liksom.
Barcelona Iniesta.70
2017-07-21 18:18
@neymar JR || Cillessen #1:

Haha...håller med:)
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 18:06
Financial fair play kan faktiskt vara det som räddar oss. PSG kommer ha problem med att betala en sån enorm summa kanske kommer dom då inkludera Veratti i dealen. Det hade varit en riktig bra affär för oss. #FuckNeymar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Basoli
2017-07-21 18:05
Hur kan ni hata någon så starkt över silly season rykten Hahah, det kan ju sluta med att han stannar och att det här är ett påhitt, det kan sluta med att han drar och som ni säger så vill vi inte ha kvar spelare som vill gå. Det är bara win-win.

Förstår förövrigt inte Varför ni gråter så mycket, vi har knappt haft nedgångar på ett drygt decennium och så fort vi inte vinner trippeln ett år så suger ledningen, neymar är en svikare, hela vår trupp är värdelös och real är bäst i världen på att värva och att spela fotboll. Hur många dåliga värvningar har inte real gjort? Lugna ner er och njut. Trist in Messi, trust in FC Barcelona och kom ihåg att vi är mer än bara en klubb.
Barcelona yeezus
2017-07-21 18:03
@Gabriel:


Håller med till punkt och pricka. Förlorat all respekt för honom för detta oavsett hur utgången blir. Men sure Ney, lycka till att bli Ballon d'or-vinnare i Ligue 1.
Barcelona Soko
2017-07-21 18:03
Gabriel

Fansen är tyvärr naiva och kommer älska honom ännu mera. Neymar kommer att framstå det hela som att han nobbat PSG och låtsas ha stort hjärta för Barca när det egentligen var omöjligt att köpa honom. Mig lurar han aldrig.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-21 18:01
Beloppet vi får för honom skiter jag blankt i, han kan gå gratis och jag kommer jubla. Är så jävla trött på den här typen av skit spelare, likt Rooney och ramos som gör allt för att pressa på mer pengar. Iväg med skiten eller håll honom på bänken. Detta sker vid varje silly season från hans sida, nej tänker inte alls lägga skiten på hans agent. Detta är hans ansvar och absolut ingen annans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 18:00
Mindfuck deluxe. Går och lägger mig och sover ett par timmar. Jaja, underhållande är det ju i alla fall. Aldrig sett något liknande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-21 18:00
Ni som sitter och hoppas att Neymar inte ska lämna. Vill ni verkligen ha kvar en som är såpass respektlös mot klubben och fansen? Ska det vara så här varje sillyseaon? Vi sitter och inte vet ifall han är kvar eller mr drama bestämmer sig för att flytta? Nej, Neymar för mig är slut som spelare, han kan bokstavligt talat dra åt helvete. Vem fan tror han att han är? Leka så här med världens finaste klubb? En funderande smiley? Du behöver inte fundera min vän, du är inte önskad i FC Barcelona. Neymar vill vara 1:a och är sur på Messi? Snälla nån han är inte ens fucking 2:a, Suarez överglänser han med hans mål och assister. Get the fuck out of here!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-21 17:59
@ElRaval:


Neymar la inatt upp en post på sin Instagram när han ligger ner och posar där det ser ut sm att han funderar, dessutom lägger han till "funderar" emojin. Detta är sjukt respektlöst.

Att Messi lägger upp en nästan likadan bild är hundra procent en pik emot Neymar.
Barcelona ElRaval
2017-07-21 17:59
[QUOTE=ElRaval]hmm jag förstår inte hur Messis insta-post skulle vara riktad mot Neymar? vad har jag missat [/QUOTE] jaha nu såg jag Neymars post. haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-21 17:57
Ett stunt från Neymar?

Isånnafall har han skjutit sig rejält i foten. Jag vill inte ha kvar honom efter det här, han kan fuck off, så känner jag. Han är inte längre välkommen tillbaka till Camp Nou när första liga matchen spelas. Och jag lovar er att jag är långt ifrån ensam om att känna så här.

Skulle Neymar mot alla odds nu stanna så kommer han inse illa kvickt hur mycket han skadat sin egna image i Barcelona. Fansen kommer aldrig att förlåta det här. Han kommer bli tvungen att lämna direkt nästa sommar om han inte går nu.

Han kan dra till PSG. En spelare som tillhör Barcelona och är en av våra bäst betalda spelare och största stjärnor och ens överväger att lämna oss för den plast klubben förtjänar absolut inte att välkomnas tillbaka till Camp Nou. Han är inte värdig våran tröja längre, inte ens träningskläderna är han värd.

Ut med smutset, allvarligt. Vi är FC Barcelona, inte vilken mellan klubb som helst. Vi är en gigant. Neymar ska inte komma här och tro att han kan spela med oss. Respektlöst som fan.

Vill aldrig mer någonsin se honom på Camp Nou's gräsmatta igen om det inte är i PSG's färger så att Messi och Suarez kan lära den bortskämda snorungen vem hans riktiga pappa är.
Barcelona Soko
2017-07-21 17:57
Ni som vill att Neymar lämnar och vi får 2.2 miljard kommer bli besvikna. Neymar vill lämna men PSG tvekar på att köpa då de riskerar att bryta mot financial fair play. Festaren och hans pengakåta farsa kommer att misslyckas med flytten men de kommer att försöka pressa Barca på att förbättra hans kontrakt då de har stor familj att försörja .
Barcelona Cule4life
2017-07-21 17:55
Kan det vara så att Neymar absolut inte ska ngnstans.
Men att han och Messi jävlas med Barto för att få hit några klassvärvningar. Typ jävlas med att dom ska tro att han lämnar, Messi skriver inte på osv. Det känns ju som att Barto och hans junta är mer pressade än nånsin. Barto klarar ju inte ens värva någon som är hyfsat svår. Han gsr fått örfilar från klubbarna där Dembele Verstti Fybala Coutinho Thiago spelar.

Vettefan allt känns som spekulationer. Men jag tror inte Neymar lämnar. Den bilden alla snackar om när han ligger och tänker. Han kanske tänker på nästa säsong lr nått. Det är en helt vanlig bild. Han sa ju fan nyss att det var en skit bra säsong för honom personligen men inte titel mässigt. Hoppas på att det blir bättre nästa säsong med nya tränaren. Att han känner sig hemma i Barcelona och i gruppen. Efter den intervjun började PSG skiten dra igång. Om han skulle lämna skulle han inte sagt så lr åkt till USA med hela truppen. Dom skrattar säkert åt hela denna soppan på träningen.
Barcelona Dûssel
2017-07-21 17:52
@Gabriel:

Misslyckas? Ibland vill spelare gå vidare oavsett hur folk försöker.
Barcelona ElRaval
2017-07-21 17:52
[QUOTE=Gabriel]Jävla king Messi är. Det här är 100 procent dedikerat till Neymar! [/QUOTE] hmm jag förstår inte hur Messis insta-post skulle vara riktad mot Neymar? vad har jag missat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-21 17:50
@Andresito:

Jepp jag tror inte heller han lämnar om jag ska vara ärlig. Men OM han nu gör det så gör det mig ingenting.
Semedo
2017-07-21 17:46
@Pep - El Míster:

Belletti. Gick sen till Chelsea och var omtyckt där med men du har rätt. Värvningsstopp från Brasilien efter N€ymar soppan.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-21 17:45
Messi: "I dare you to leave"
Barcelona Andresito
2017-07-21 17:42
Saxat från en optimistisk supporter som igår var säker på att Neymar skulle lämna men som idag har ändrat sig.


"The strategic Instagram posts. If Neymar had really made up his mind to go, he wouldn't be teasing the public. Instead of just waiting for a transfer deal to go through he's trying to make people think he's weighing the options here (his people also pushed this line to Brazilian papers yesterday)

How hard his camp has been selling this story to reporters. Again, if he were committed to going to PSG the media games would work against him, not for him. A player who knows he's moving doesn't need the damaging spectacle. But he's got to sell this story not just to the public but to PSG too, since they have to believe they're actually going to buy him for any of this to work. I think the reports about him calling PSG players were true but they were part of that two pronged strategy"


Det hela kan vara en enorm tease från Neymar där även hans entourage är inblandade. Det första stycket fick mig att tänka till, varför läggs en sådan bild upp om man har tänkt lämna?

Gårdagens kvällsträning i länktips.
Kan ni tänka er när Neymar säger "grabbar, jag har bestämt mig för att gå till PSG" varpå Messi & Suárez frågar "varför i hela friden ska du gå dit?".
Vad svarar Neymar då? "Jag är trött på att stå i din skugga och vill tjäna mer pengar"? Fullständigt orimligt om man tänker efter.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 17:41
Gabriel - vad menar han?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-07-21 17:39
@Gabriel:


Kung Messi! Så härligt att se
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-21 17:38
Ni snackar om Coutinho till Barça, men jag tror att om nu Neymar går till PSG så är Coutinho nästa man att gå till PSG. Dom är väl bundisar? Neymar har velat ha honom i Barcelona i två-tre år nu eller? Antagligen har Barça därmed haft scouter på honom och tänker fortsätta på det spåret oavsett om neymar stannar eller går. Men jag tror neymar kommer be nasser om Coutinho om han nu går dit. Han har säkert redan snackat ihop sig med Coutinho angående det... Thiago eller Veratti tycker jag vi borde lösa, de två bästa spelförfelarna i världen i en fin ålder... Att Barça misslyckades behålla Thiago tyckte jag redan då var Barças största misstag när det kommer till transfer. Tycker det än idag. Jag ser heller dybala i barça i offensiven än någon annan. Dels för att han har potentialen och dels för att han ses som Messis arvtagare i Argentina. Han kommer antagligen göra allt för att visa sig värdig och ta till sig av Messi mer än någon annan hade gjort. Han hade nog kommit in i Barça familjen alldeles utmärkt... Hade gärna sett mbappe, men tror att det för hans skull är bättre att han stannar i Monaco en två säsonger till... Där han är bekväm och nu kan ta för sig och blomma ut mer. Vi har bara sett början av honom... Sen har jag alltid varit ett stort fan av Aguero, hade inte tackat nej till honom.. Inte för att de är Argentinare då jag bara verkar vara för värvningar utav dem.. Men har alltid haft en förkärlek till spelare där ifrån som t ex Riquelme och Aimar..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-21 17:37
Messi har inte kritat på sitt kontrakt än men kommer säkerligen göra det, förhoppningsvis har han krävt ordentliga förstärkningar till klubben från ledningen

Kan inte tänka mig hur förödande det kommer vara om vi får ännu ett mellan år utan någon stor titel tycker nästan synd om Messi när klubben har dessa mellan år när han är som bäst.. Känns som klubben sviker honom.
Barcelona Koeman!!
2017-07-21 17:35
Älskar Messi. Kommer att gråta när han lägger av.
Barcelona Gabriel
2017-07-21 17:32
Jävla king Messi är.

Det här är 100 procent dedikerat till Neymar!
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 17:28
Tappat smaken totalt för brasilianska spelare. Vi har sett det tidigare, sidor hos dom som inte är jättetrevliga. Nu har det nått kulmen. Kan ni säga någon brasse på rak arm som inte verkar vara oerhört pengakåt eller som kan sköta sig ordentligt genom åren? Jag vet inte. ALLTID uppstår det problem ävem om dom givetvis bjuder på fin fotboll. Varför måste dom ha sina polare vid sin sida hela jävla tiden? Så jävla oproffesionellt och barnsligt. Fuck Neymar oavsett utgång!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-21 17:20
PSG vann inte ens ligan i år hahahahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: