/spanien/barcelona/forum/2766.aspx/spanien/barcelona/forum/2766.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barca!54
2015-05-29 01:23
Lion24

En sak som är bra är att Madrid har gått ut på sin hemsida och förnekat förhandlingar med Pogba. Det innebär att Raiola inte kan använda Madrid för att pressa Barca i förhandlingarna.
Barcelona Liunil Masse
2015-05-29 01:14
Ivan Rakitic: "If we win the Champions League I'll shave my head." [Diario Sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-05-29 01:13
80-100M euro för Pogba? Lägg till 8-12M i lön? Lägg även till Mino Raiola som kan göra lite som han vill? Nej tack. Vi måste komma ihåg att allt är enbart rykten men det förvånar mig inte om det skulle stämma. Jag tror inte Raiola och Pogba verkligen siktar på att få 12M i lön utan det är en strategi för att få ut så mycket som möjligt då man kommer gå ner i sina krav och ''möta halvvägs'' vilket kanske blir 9-10M. Som sagt, nej tack.

Väljer hellre en ödmjuk Gundogan eller Pjanic som går för betydligt billigare pengar (ca 30M), drar inte så mycket i lön och är enormt duktiga spelare. Sen har jag ingen koll på om nån av dom har Raiola som agent, har dom inte det så ännu bättre.
Barcelona el Flaco
2015-05-29 00:14
Bara det faktumet att Xavis mamma hotade med skilsmässa om Xavi hade lämnat Barça i början av sin karriär säger allt. Hans morfar var också en hardcore culé som inte ens ville att hans barnbarn skulle prata med andra barn som hade Madrid-tröjor på sig. :P
Barcelona Coach Pep.
2015-05-28 23:58
@Davids3:


Xavis mamma är mer värd än Qatars olja sammanlagt.
Barcelona 11-9-10
2015-05-28 23:30
Du jämför inte neymar med pogba när det gäller lönen. Neymar tjänar in betydligt mer till klubben än vad pogba hade gjort därav är han berättigat att ha hög lön
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-05-28 23:30
Gabriel

Xavi är fotboll, precis som Maradona var fotboll, så Pique kan självklart aldrig kan bli som dem. Men man måste säga att Piques attityd på planen definitivt förbättrats denna säsong. Jag trodde inte vi ens skulle få se det, så bara det är ju ett sundhetstecken. Hade annars tappat hoppet om att han skulle växa upp och bli en man, men Puyi måste ha örfilat honom rejält.

"I wouldn't go to Qatar" låter dock som att Pique försöker vinna pluspoäng på Xavis bekostnad. :P

Eller så är det Marca som försöker twista saker och ting som vanligt.

Att Pique säger saker som "I only associate sport with Barcelona and can't imagine playing anywhere else" blir jag dock personligen charmad av. Lojalitet är inte direkt normen för dagens fotbollsspelare, och jag tror faktiskt Pique kan bli kapten för den här klubben. Sen om jag får äta upp mina ord, det är en annan sak.
Barcelona Gabriel
2015-05-28 23:25
@Ali G:


Det är visserligen inte heller lugnt, men Neymar fick inte den lönen direkt, den höjdes den här säsongen efter att han började bevisa sig på allvar i våra färger (även om det var för mycket). Sen är det en annan skillnad, och det är hur mycket pengar Neymar drar in till Barcelona pga sitt varumärke. Vet du ens hur gynnsam Neymar är rent ekonomiskt för Barcelona på det kommersiella planet. Jag kan gissa på att det är sjukt mycket pengar vi får in på att ha Neymar i Barcelona, det generear cashflow likt en strömmande flod på ett sätt som Pogba aldrig kommer att göra så i Neymars fall får vi tillbaka pengarna.

Pogba kan sluta röka på och börja fundera kring hur viktigt det är för honom att spela för oss. Vill han spela för oss så sänker han sina lönekrav rejält annars kan han vara som alla andra legoknäktar och dra till Real Madrid.
Barcelona Davids3
2015-05-28 23:19
Jag älskar när Xavi säger "...min mamma är en ännu större barcafan än vad jag är.."

När man vet att fotbollen och barca flyter i Xavis ådror och sen hör man detta så tänker man, "men...."
Barcelona Ali G
2015-05-28 23:18
@11-9-10:

Men de lugnt och ge en Neymar som inte hade bevisat ett skit 10M€ I årslön och 40M€ Till hans Farsa...
Barcelona Gabriel
2015-05-28 23:02
Gillar inte att göra den jämförelsen mellan Piqué och Xavi. Xavi har bevisat att han inte kan leva utan fotbollen då den är hans liv. Jag vågar nästan påstå att fotbollen inte är lika livsviktig för Piqué som den är för Xavi. För bara några månader sedan såg man tom hur Piqué prioriterade bort fotbollen till att spela poker med sina polare ute på nätterna eller härja runt på konserter eller vara uppe sent på kvällen och kolla på SuperBowl med andra osv. Piqué värdesätter mycket mer saker än bara fotbollen, medans fotbollen är Xavis liv.

Xavi behöver spela tills han känner att han 100 procent är klar med den, och han kände alltså att hans tid i Barça var över då han fick allt mindre speltid. Piqué kommer inte känna samma behov av att dra och spela utomlands eftersom han inte älskar sporten lika mycket som Xavi. Jag tror tom att Piqué hade känt sig bekväm med att lägga skorna på hyllan redan idag om det så vore sig, det hade inte tärt på honom. Han har sin kändiswife, sitt barn, sina miljoner och allt är frid och fröjd för Gerard i vilket fall som helst.

Det är skillnaden i mina ögon. Xavi lever och andas fotboll på ett helt annat sätt!
Barcelona Shanghai
2015-05-28 22:56
@barcastuff: Pique: "I've been at Zaragoza, Man United. Where would I go? The day I leave Barça, I retire. Wouldn't go to Qatar or United States" [marca] Så ja Piqué. Hoppas du håller i dina ord och aldrig går till det där smuts landet Qatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-05-28 22:54
12M€ salary after tax? Haha, seriöst, börjar bli mer och mer avtänd på Pogba i Barçatröjan. Helt sjukt att man kan göra en sådan omvändning som jag gjort. Han bevisar att han typ bara är ute efter pengar. Vem tror han att han är? Chilla, du har inte bevisat något i närheten för att tjäna dom pengarna än. Neymar får en årslön på 10M€ vilket bara det är alldeles för mycket, men Neymar har åtminstone levererar enormt för Barcelona den här säsongen i alla turneringar och dessutom bär han hela det Brasilianska landslaget på sina axlar. Pogba har inte bevisat ett skit för sitt Frankrike, och även om han varit bra i Juventus så har han knappast varit dominant i Champions League samtidigt som Serie A inte håller den nivån som den brukade göra (det tar inte ifrån Pogbas talang men det är en relevant fråga att ta upp när man diskuterar vilka löner man ska förtjäna). En lön på 7M€ är så högt jag hade kunnat sträcka mig. All denna hypen har stigit honom till huvudet. Nej, låt han dra till Real Madrid eller PSG så kan vi satsa på att köpa Coutinho istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-05-28 22:38
11-9-10

Snubben kan dra till Monaco eller PSG där han hör hemma.
Barcelona 11-9-10
2015-05-28 22:36
@barcastuff: Juventus midfielder Paul Pogba (22) asks a year salary of 12M after tax, which Barcelona are not willing to pay. [md] Grabben är ju stenad, då satsar jag hellre helhjärtat på Roberto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-05-28 22:25
@petersays:
Samtidigt måste man tänka holistiskt. Spelare som Coutinho, Kovacic, Isco, Thiago och Verratti föddes helt enkelt för spel i Barca, oavsett om de kommer från akademin eller ej, och vi borde kunnat knyta oss an någon av dem. Barca behöver främst sånna korta grabbar på mittfältet, det är en naturlag, även om jag själv är lång och så. :P Vad gäller uppkommande klasspelare från akademin så kommer t.ex. Samper och Halilovic säkerligen slussas in i A-laget i framtiden. Jag tror också på Bartra (han har den där krigarinställningen och blicken), men vi riskerar att tappa honom också. Hur som helst, den där jäkla milanisten vi har till sportchef nu får se till och göra sitt jobb i framtiden, men jag hade mer än gärna föredragit Sevillas sportchef. Milan bör vi inte göra affärer med överhuvudtaget, det har aldrig kommit något gott från deras sida. Vi har bjudit dem på Zambrotta, Rivaldo, Zlatan, Bojan och Ronaldinho medan det bästa som kommit från dem är Reizeger. :P
Barcelona Shanghai
2015-05-28 22:18
Då kan vi räkna bort 6 poäng när Girona möter Real Madrid, lägg till 17 mål på 2 matcher av Cristiano Ronaldo. :)
Barcelona barca_joe
2015-05-28 22:13
Enkos Girona är sköna, blir säkerligen tuffa att möta då det är lite av ett halvderby! Men ska dock hålla med dig, trots charmen men mindre klubbar vill jag ha tillbaka Zaragoza bland annat!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-05-28 22:12
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Kom in i matchen nu.
Jag skrev att Bartomeu ger dig chansen att uppleva en trippel, inte att du kommer få uppleva den. *suck*
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-28 22:08
papillon

Måste vi inte vunnit trippel först???

Har jag missat båda finalerna :-))..??
Med hur många mål vann vi?? :-O
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-28 22:06
@( Xaviesta ):


Hur är det med att missa det?
Vill du hänga mig för det?
Tagga ner min vän. Får ta bort det nu..
Såg det nu!
Barcelona papillon
2015-05-28 21:52
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Laporta...samma president som köpte Keirrison och Henrique som inte gjorde en enda minut i Barca tröjan, luktar fiffel på långa vägar. Men Laporta är häftig, dejtar porrstjärnor och slänger ut en häftig kommentar lite då och då.

Var det inte Bartomeu som anställde LE?Är det inte samma president som ger dig chansen att uppleva en ny trippel?

Jag beklagar gubben...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona ( Xaviesta )
2015-05-28 21:50
FreeYourMind Hur var det nu med läsförståelsen? Är inte meddelandet från MOD tillräckligt tydligt? Lägg ner, sluta peka finger och sluta upp med att fortsatt fördjupa diskussionerna tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-28 21:44
......
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-28 21:41
@papillon:


Vad gjorde Laporta efter det Rijkard och R10?
Är han inte samma president som anställde Pep?
Är han inte samma president som såg till att vi tog 3 cl ? (((Rosell hade inget med Barca att göra, han fick ta över världens bästa lag))).
Pratar du om en annan president??
Vad gjorde Xavi, busi, Messi, Eto, Puyol, Alves och m.m.??

Juste...

Mod.
2015-05-28 21:31
Inget mer prat om politik, fel forum för det. Spärrar delas ut snart.//Mod.
Barcelona Liunil Masse
2015-05-28 21:27
Grym video! Road to Berlin!
Barcelona enkos
2015-05-28 21:21
I Sverige fråntas människorna sina pass, män och kvinnor och barn skils åt och stoppas i förvar för att sedan utvisa dem..
Barcelona enkos
2015-05-28 21:19
Girona från Katalanien är på väg till La ligan.. som jag förstår så är det ungefär som Eibar men en liten arena.. inte kul att ha sådana lag i La ligan..
Barcelona Junta Dimision
2015-05-28 21:18
@enkos:
Jag tror helt seriöst att inte någon människa bryr sig om Qatar är kristet,muslimskt eller scientologiskt när man ser vilka förhållanden deras arbetare är i. För när man ser hur många människor som kommer dö/ har dött i samband arenabyggen så är det helt oacceptabelt att de ska få vara värdnation. Hur kan du ens dra en parallell mellan Sverige och Qatar när Qatars stat river människors pass så att de inte kan lämna landet och måste i princip vara slavar, så ja Qatar som land kan beskyllas för det problemet.
Annons: