/spanien/barcelona/forum/2762.aspx/spanien/barcelona/forum/2762.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-07-02 21:15
@Blaugrana91:


Katastrofalt? Ursäkta men hur resonerar du egentligen? Den tillfälliga ledningen har ingen sportslig ledning, de får inte enligt lag värva några spelare oavsett om tränaren önskar det eller inte. Detta blev de också påminda av kandidaterna och därför backade de för de insåg att de hade fått stå till svars för sitt handlande.

Lucho är ingen duvunge precis. Han vet hur denna klubb är uppbyggd och hur den fungerar institutionellt. Under en valkampanj får interimledningen inte göra stora spelarvärvningar. De ska i princip se till att elräkningen blir betald i tid. That's it och detta vet Lucho om. Vill han ha en specifik spelare värvad får han ta upp det med den nya sportsliga ledningen och presidenten när valet är avslutat, när presidenten och hans ledningsgrupp intagit kontoren.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-02 20:41
[QUOTE=Rambla~]Ni vet väl varför la junta gestora till slut backade och inte slutförde värvningen? De vågade inte. Hade blivit en stor skandal. :) [/QUOTE] Tycker det är ett katastrofalt beslut av den tillfälliga ledningen att inte göra klart värvningen... Det ska ju vara LE som vill ha Arda, varför ska det då väntas på att en ny president väljs? Sen när ska presidenten fälla avgörandet för en värvning? Om LE vill att Turan ska spela för Barca bör han värvas oavsett, i det här fallet är det tränaren som bör fälla avgörandet. Nej otroligt dåligt skött.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-02 20:35
[QUOTE=Junta Dimision]Writing on his Twitter account on Thursday, he said: “There has been a lot of talk about me but the information which has been published is false. I am on holiday, relaxing”. Det här skrev Arda på sin twitter idag. [/QUOTE] Han syftade dock främst på uppgifterna som Sport publicerade att han från sin semester "firade" den ev. flytten till Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-02 20:29
Ni vet väl varför la junta gestora till slut backade och inte slutförde värvningen? De vågade inte. Hade blivit en stor skandal. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-02 20:26
@brain_freez_: @lucasammr @FCBPiquenbauer If Arda really wants to wait 6 months to debut for Barca then he can wait 16 days to see who wins the elections. Yeah, kan bara instämma. Låt vald president göra värvningen. Inte en interimledning som är marionetter åt en av kandidaterna. Vinner Barto valet och han väljer att genomföra värvningen av Arda är det för oss fans och socis bara att acceptera och stötta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-02 20:04
the cameroonians

hoppas Lucho stannar. men sticker han så finns bara en som skulle vara intressant och det är frank de boer tror verkligen på den karln. klopp hade oxå varit kul:P
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 19:45
Beneditos tränaralternativ förutsatt att Lucho inte skulle förlänga/stanna kvar;

Ancelotti, Koeman och Klopp.

Observera att detta var innan säsongen avslutades.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-02 19:33
Writing on his Twitter account on Thursday, he said: “There has been a lot of talk about me but the information which has been published is false. I am on holiday, relaxing”.

Det här skrev Arda på sin twitter idag.
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 19:13
11-9-10

Ja, inte kul för Arda heller.

Hade jag varit i hans skor (eller ska jag säga bara sko...) hade jag visat fingret och dragit någon annanstans. Inte kul att bli använd som en bricka i ett fulspel - även om det såklart är en del av vardagen om man vill byta klubb.
Barcelona 11-9-10
2015-07-02 19:08
The camerooninas Inte minst huvudperson som är i en obekväm situation, så oerhört oprofessionellt av alla parter men den det drabbar mest är ju arda. Det är sådan här huvudlös beteende vi har blivit vana med från denna inkompetenta ledning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2015-07-02 19:04
Kom o tänka på en grej angående Pogbas lönekrav. Kravet känns ju så dumt att det måste vara ett spel från Laporta och Raiola. Juventus är nog redo att sälja Pogba oavsett president och för att då inte Bartomeu ska vinna röster så satte Pogba (Raiola) upp skyhöga lönekrav för att Pogba inte ska kunna värvas utav Bartomeu.

Vinner Laporta valet så lär Pogba presenteras som nyförvärv inom någon dag efter valet.
Barcelona the cameroonians
2015-07-02 19:03
den tillförordnade ledningen har alltså fattat galoppen och kommit till sina sinnens fulla(?) bruk igen. Köpet av Arda måste alltså godkännas av nästa president - om det nu finns ett köp klart över huvud taget vill säga.

Självklart är det ett bra beslut, men skadan kan redan vara skedd.
Varför?

Jo, om nu Arda är nummer ett (enligt ARA.cat) på Luchos "vill ha-lista" över mittfältare och Laporta vinner valet men inte anser det vara en vettig affär sett till ekonomi/kvalitet/användning - vad händer då?
Brister det direkt i relationen mellan tränare och president?
Och vilka konsekvenser får det på längre sikt?

Nu har visserligen Joan och Luis en god relation sedan tidigare, men då var det i en annan situation och med B-laget. Nu är det allvar.

Det är precis därför som en tillförordnad ledning inte ska lägga näsan i blöt under en valperiod. Inte ens om en ovald president bett dem.
Barcelona Rambla~
2015-07-02 18:07
@Barcelonistas:


Jaså, nu börjar fascistfasorna göra sig påminda igen från huvudstaden. Det där kallas förtryck.

Det är tydligen okej när spelare som Villa går omkring med Asturiens flagga, Ramos med Andalusiens osv både i landslaget och sina klubblag?
Barcelona Barcelonistas
2015-07-02 17:43
Vilarrubi (ex-vice president): "At CL semis, Bayern told us there was pressure from Madrid to withdraw Catalan symbols from stadium." [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-02 16:07
Ett videomeddelande till samtliga socis från ITUC.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-02 16:04
Lion24 Vilken spelare tänker man på när man säger att han "rinner igenom" försvaret. Personligen tänker jag på Iniesta, och även om han har många andra kvaliteter är det just den egenskapen som gör honom så farlig. Jag tror Halilovic kan spela som tredje mittfältare om han förbättrar det defensiva spelet. Man får tänka på att det är unga spelare vi pratar om, det är lätt att skola om och Halilovic kommer säkerligen få prova på flertalet positioner innan man bestämmer sig för var han ska husera på för ordinarie position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-07-02 15:48
Barca4life98

Jag håller med dig. Jag personligen tycker inte att Halilovic är tillräckligt smart som mittfältare. Den lagdel där en spelare måste vara som smartast är i mitten och Halilovic är inte en sån där spelare. Han är mer en spelare som ''rinner igenom'' och skapar hål i försvar med sitt driv. Om vi säger så här: han är ofarlig som mittfältare medans han är otroligt farlig och giftig som anfallare. Jag ser också honom som yttermittfältare men på de positionerna huserar Ney och Leo och dom vägrar ju att rotera. Blir mycket svårt att hitta en plats åt honom.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-02 15:45
@*hjärta* el Jefecitos hesa röst:Vermaelen är klasser bättre än mathiue haha jag lovar
Flavía
2015-07-02 15:30
@LennyRomario:
När du sätter etiketten "medelmåtta" på Arda så misstänker jag att du antingen underskattar turken eller så är dina kunskaper kring honom i stort sätt obefintliga. Arda är nämligen en av världens absolut bästa mittfältare och varit en nyckelspelare för Atleti. Smakar det så kostar det, enklare än så är det inte. Arda besitter tillräckligt speltekniska kvalitéer och speluppfattning för att vara med på noterna i vårt spel. Samtidigt är han heller inte rädd att kavla upp ärmarna för att ta grovjobb och ger alltid 100 procent.
Barcelona Barca4life98
2015-07-02 15:22
Vad tycker ni, jag anser att Halilovic är bättre som ytter och får vika in mycket istället för att spela som central mittfältare? Mittfältet som jag vill se hos oss; - Busquets, Samper, Rakitic, Rafinha, Iniesta, Pogba, Denis Suarez Anfallet; - Messi, Neymar, Suarez, Halilovic, Pedro, Gabigol/Munir/Adama (för framtiden, den som är bäst av dom 3)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-07-02 14:45
Edit
Barcelona Barcelonistas
2015-07-02 14:21
Om Pogba inte går att värva i år så ska man skita i Paul kong Pogba. ,Thiago Coutinho,Veratti tycker jag är alla bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-02 14:20
Frågan är ju hur länge håller iniesta och hur länge vill han spela fotboll. Han är trots allt 31 år gammal, som får slita på mittfältet. Han har ingen bekväm roll som pirlo Dock så har han förtjänat rätten att avgöra sitt eget öde, men att han ska få en nytändning efter den senaste trippeln samt att hans radarpartnern har lämnat har jag svårt att se. Den som jag hoppas på kommer ta över hans nr samt roll är rafinha. Han kommer få 1 säsong nu att verkligen bevisa sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-07-02 14:14
En fotbollsklubb som FC Barcelona måste alltid sträva efter att vinna titlar och alltid vara bäst. Detsamma gäller för Real Madrid, Bayern Munchen med flera. Alla har sina olika stilar och vägar att gå. För att vi ska vara den bästa fotbollsklubben i världen och ständigt konkurrera om titlar så måste (!) vi värva nya spelare, varje år. Det finns ingen tvivel om det och jag har inte sett nån här inne säga att vi enbart ska titta på Masia och förlita oss på dom utan att vi ska köpa en spelare.

Arda ryktas till oss och av det jag läser här inne så tycker jag att han är en mycket underskattad spelare. En spelare som jag kan tänka mig är vad Lucho söker, en hårt arbetande mittfältare med en god teknik. Men problemet (som jag har) är att man vill värva Arda i år och nästa år Pogba. Till nästa år kommer vi ha följande mittfältare (om man ska följa rykten): Busi, Samper, Halilovic, Denis Suarez, Pogba, Arda, Iniesta, Rafinha och Rakitic, 9 spelare på 3 positioner. Sergi Roberto lämnar förhoppningsvis. Alla dessa för tre positoner. Jag har hellre Samper som 5:e val än Pogba/Rakitic/Iniesta/Rafinha eller Arda. Det där är att överdriva, och vi behöver inte överdriva. Finns det nån position vi behöver nya spelare till så finns det ingen tvivel som helst att vi ska köpa spelaren för att förstärka FC Barcelona. Jag anser att vi behöver köpa en mittfältare men ännu en nästa år (Pogba)? Nej, det håller jag inte med om.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-02 14:12
Segt att man inte kunde fixa Pogba redan den här sommaren. * köpa Pogba nu betala det Juve kräver. * låta Pogba spela fram tills vinter fönstret i Juventus för att sen joina Barca andra halvan av säsongen. * inget Cl spel för Pogba under första halvan av säsongen. Så här borde man ha gjort om man nu var intresserade av Pogba. Att vänta ett helt år på en spelare har jag aldrig gillat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-02 14:08
Gabriel Jag tycker också att talangerna ska behöva kriga för en plats i truppen. Viktigt dock att sända rätt signaler. Dvs, ge de som presterar i B-laget chansen på Camp Nou, och gör de bra ifrån sig får de fler matcher. Att köpa en stor stjärna när man har bra uppbackning kan däremot sända fel signaler. När det finns en ung spelare som redan har levererat kan det vara extremt onödigt att gå för en crack-värvning på just den positionen. Thiago-Cesc är ett exempel på detta. Jag, du och flera andra ville inte ha Cesc främst pga den anledningen och kolla vad som hände. Deulofeu - Neymar håller jag däremot med dig gällande, det får inte gå till överdrift. Majoriteten av de egna produkter som tagit sig in i startelvan har ju faktiskt petat riktigt duktiga spelare. Busquets och Pedro för att ge två exempel. Det gäller att skapa ett klimat där spelarna gynnas av hård konkurrens men där man samtidigt visar att hårt jobb och lojalitet kommer belönas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-02 14:05
Jag är nöjd med en värvning av Arda. Han är en typ av spelare som passar in perfekt för Luchos Barca. Det är en spelare som springer och kämpar mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-07-02 13:36
Hellre Arda för 35milj euro än koke för 60, Inte bara för priset utan även för deras sätt att spela fotboll på.
En värvning till mittfältet behövs så snabbt som möjligt (Jan 16) Vad finns det för bättre alternativ?. Gundogan stannar i Dortmund, Veratti/Pogba är omöjliga för denna sommar.
Barcelona Riiio!!
2015-07-02 13:18
Man hoppas på Arda men känns konstigt att någon spelare ska vilja komma nu mitt i presidentval o allt. Annars är han ju en av Atleticos bästa som kan spela både som ytter och på Ingestas samt Rakitics plats. Försvaga Atletico e inte heller fel även om jag vill se dom lyckas återigen i Europa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-02 13:17
@barcastuff: Managing committee has decided not to sign deal on transfer of Atletico player Arda Turan (28). They leave decision for next president [ser]
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: