/spanien/barcelona/forum/2750.aspx/spanien/barcelona/forum/2750.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 19:21
Att ha en samper, halilovic eller Adama hade gynnat dom rent sportsligt med Steget från b-laget till a-laget har aldrig varit svårare än vad det är nu. Hitta rätt mellanlandningar för dessa spelare är ett måste, men men det skiter ledningen i ändå ----------- Till något helt annat men ändå samma ämne. Själv märker jag stor skillnad i a truppen nu än för 10 år sen. Förr hade vi spelare som tog hand om talangerna som kom upp för att träna alternativ spela en match. Exempel är ju Messi och iniesta som blev väl omhändertagna av spelarna. I just denna aspekten saknar jag puyol enormt, som var en riktig ledare och hjärtat i klubben. Han brukade lägga ner tid på talangerna. Nu har xavi lämnat med, kaptenerna måste börja ta mer ansvar nu Gör munir/sandro eller någon av talangerna något fel så skall det direkt börja gestikuleras av merparten av spelarna nu. Dom tillåts inte ens att göra fel längre Alla bilder man får se från träningarna är olika grupperingar och talangerna håller sig till varandra. Enda gången dom känns vara delaktig är när dom springer i mitten av kvadraten....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-11 19:03
Det skulle ju så klart gynna Ajax mer men jag tror ändå det är lite mot deras principer och filosofi. Allt andas Cruyff i den klubben, från lägsta pojklaget till A-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 18:45
Rambla~ Bättre än la masia! men sälj med buy-back, låta dom utveckla sen köpa tillbaka för ca 10 miljoner € mer än vad dom gav för spelarn Winwin?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-11 18:41
Jag tror Ajax är lite för stolta för att agera farmbarklubb till Barcelona. Ska de utveckla spelare som Samper och Adama vill de göra sig en rejäl hacka precis som de gör på sina egna talanger som säljs. Det kan jag också förstå och respektera. Deras akademi är på samma höga nivå som La Masia, ja om inte bättre dessa dagar.
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 18:38
Holländska ligan må inte va lika stark längre, men dom fortsätter utveckla talanger till storklubbar på löpande band
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 18:36
Återigen varför är den holländska ligan helt bortglömd för? Är det någonstans man ska låna ut sina spelare så är det dit PSV? Ajax? Vakna Adama som joker i PSV Sälj halilovic till Ajax med buy-back utvecklas inte han där så kommer han inte göra det någon annanstans Samper som pivote i Ajax hade suttit utmärkt det med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-08-11 18:35
Halilovic till Hamburg varför?

Att han spelar 60% av matcherna wow men jag trodde att hans framtid låg i Barcelona då ska han väl spela i la liga han är ju som gjord för vårt lag om han bara får chansen.

Adama är som gjord för pl eller oss med en annan tränare låna ut honom två år han kommer vara fantastisk då! Betala hela lönen inga konstigheter.

Vi har typ 3 spelare i b-laget som vi borde låna ut och ta hand om dem sjukt är det!
Barcelona Rambla~
2015-08-11 18:21
@Deulofeu:
Enligt MD så vill Barca ha en option på återköp. Frågan är ju om Villa väljer att köpa ut honom, då kvittar det ju vad Barca vill. Alltså, jag vet inte vad jag ska tycka. Visst är det bra att man hittar klubbar till de spelare som inte ingår i Luchos planer och att det görs i god tid innan fönstret stänger. Det jag ställer mig frågande till är ju de klubbar spelarna eller Barca väljer att släppa i väg dem till. Jag menar Hamburg? Vad fan? Hur stabil är den klubben? Även om det är en storklubb historiskt sett men det känns som om den klubben befinner sig i ett ständigt kaos och har gjort det de senaste säsongerna. Dessutom Adama, kunde han inte gjort ett lite bättre klubbval? Jag förstår att Stoke inte längre är aktuellt sen Shaqiri blev officiellt värvad och Liverpool är det ännu bättre att han slipper. Fast Villa är också en fd storklubb som är på dekis. Agenter är väl de stom tyvärr styr dessa val antar jag.
Barcelona Deulofeu
2015-08-11 18:14
Hittar någon mer info om Adama får ni gärna länka.

Så här dumma kan de inte bara vara finns det ingen återköpsklausul vet jag inte vart jag ska ta vägen!

Överlägset personen i europa som hade mest lyckade dribblingar förra året och drygt 14 assist och var uttagen i liga adelantes allstar lag förra säsongen trots att han spelade hälften av matcherna.

Helt sjukt detta! Jag hade gärna sett honom som vår supersub!
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 17:57
@barcastuff: Barcelona want clause in loan deal with Hamburg on Halilovic that he will play 60+% of games. Hamburg so far didn't accept. [mopo via md] Detta hade iaf varit något, varför gör/gjorde man inte likadant med samper och Adama ?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-08-11 17:57
Bartomeu är antingen hjärndöd eller en madridista. Men men, det är vad medlemmarna ville ha. Dom vet vad som är bäst för klubben....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-11 17:42
hoppas alla barto fanboys njuter. bara början. jag spyr!
Arda Turanismo
2015-08-11 17:42
@LennyRomario:

Nä, för det är verkligen inte så att Messi har en välgörenhetsorganisation och har gjort goda gärningar tidigare...
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 17:38
Hur resonerar man när man köper en spelare för €2,2 miljoner och efter en säsong i ett B-lag som degraderas värderar samma spelare till det fyrdubbla värdet?

Tro fan att ingen vill köpa honom.

Vissa spelare värderar man inte alls, andra övervärderar man. Balans?
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 17:24
Originally, Barcelona wanted to sell Halilovic on a permanent deal, but no team wanted to pay 10M for the player. [sport] Antar att Bartomeus planer på att göra business på Halilovic sprack. Likt de andra som nu lämnar kommer han aldrig att komma tillbaka. Blir lån igen nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-08-11 17:13
Wow, vad är det som händer..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-11 17:04
Several sources in Spain, Germany and Croatia claim that Barcelona midfielder Alen Halilovic (19) will join Hamburg on loan. [md as rm bild]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 16:34
Haha, nu är den sista anledningen att se Chelsea borta... ;-)

Eva Carneiro, (den vackra) team-läkaren, har blivit bannad från att följa med laget på träningar, matcher och hotellsamlingar.

Mourinho gick ju hårt åt henne för att hon sprang in och tog hand om Hazard vilket tvingade belgaren att kliva ut innan han kunde komma in igen.

Carneiro kommer dock ff att vara lagets förstaläkare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-11 16:11
Gabriel

håller me dig, tror ej heller det hade hänt med laporta. Alltså tänk dig vad alla talanger känner idag. Dom är helt medvetna om att adama var överlägsen alla förra säsongen. och dom ser hur han behandlas. vad tror du det sänder för signal till dom?

det är så äckligt!!!
Barcelona Gabriel
2015-08-11 15:52
Otroligt tråkiga nyheter det här med att Adama verkar vara klar för Aston Villa, det var förmodligen den spelaren jag hoppades mest på från La Masia, tillsammans med Samper då förståss. Att det sedan inte heller kommer att inkluderas någon återköpsklausul i försäljningen är fruktansvärt dåligt och bara ytterliggare en av alla de 10-tals andra dåliga saker denna ledningen stått för sedan de tog över.

Nu hoppas jag bara på att Adama fullständigt exploderar i Premier League så stort att det blir omöjligt för Barcelona att ignorera hans talang och utveckling så att man ändå väljer att köpa tillbaka honom, även om det knappast är sannolikt att det sker, än mer med denna ledningen då det hade tolkats som att man erkänt sitt egna misstag i hans försäljning.

Med risk av att låta nostalgisk och aningen klyschig så vill jag ändå med en ganska så stor säkerhet påstå att det här aldrig hade hänt med Laporta som president ifall han vunnit valet. För även om Laportas första tal för medierna gällande hans kandidatur stod för just en stor portion av klyschor med bland annat Cruyff och La Masia så är det just dessa grundstenar han bygger sitt projekt kring. Bartomeu är annorlunda och det är lika bra att vi accepterar hur det kommer att se ut de nästkommande 6 åren.

Adama är bara den första av många tyvärr.
Barcelona Smogen
2015-08-11 15:38
Fan. Googlade runt lite. Men tyvärr verkar alla tidningar hämta sina rykten från AS eller Sport. Båda dessa tidningar verkar vara väldigt överens om att man säljer Adama för gott, helt utan buy-back. Måste säga att det är helt jävla skandalöst dåligt om det stämmer. Fattar verkligen inte varför man inte vill satsa på Adama.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2015-08-11 15:27
Älskar verkligen stämningen som vi har i truppen utanför planen, normalt är det ofta ett spel för gallerian där man hyllar sina lagkamrater och ler när kameran är på och sen återgår man till sitt.

Men våra storstjärnor kommer verkligen överens och det verkar som alla nya spelare dessutom snabbt kommer ini truppen , hur arda tillexempel redan skojar runt med Messi och grabbarna är kul att se.

Dock det som är negativt med att ha en så avslappnad trupp är hur man ställer om när matchen blåses igång , och det tycker jag är mest imponerande. Hur motiverade samtliga spelare är. Kommer ihåg i slutet av peps era och röran med tito / tata och hur lata alla såg ut på planen.

Messi ser supertaggad ut förövrigt, älskar sådana här videos. Ikväll drar det igång, Vamos !!!!
Barcelona Smogen
2015-08-11 15:18
Har man inte med en buy-back på Adama så kan ju nye sportchefen Roberto ta och avgå direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-08-11 15:12
Möter vi inte Villareal 1a November? Men någon som blir chockad om man lägger matchen strax innan clasicot som är 7e eller 8e november?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-08-11 14:55
Lucho har inga logiska skäl till att föredra Munir framför Adama. Det finns ingen som helst ursäkt. Man kan säga att han föredrar yttrar som viker inåt, men gör Munir det? Killen saknar förmågan att skapa något på egen hand och han är mästare på att förlora närkamper och boll. Nej det finns ingen annan anledningen än att dom favoriserar spelare! Tror bara Lucho är alldeles för stolt för att erkänna att han visade förtroende för fel spelare och nu fortsätter han på den inslagna vägen. Det är inte munirs fel, det gick alldeles för snabbt för honom och dom gjorde helt fel när det kom till hans utveckling. Fattas bara att dom pissar bort Lee också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 14:51
Due to conflict federation-Liga, calendar will be reformed. League will end on 22 May. Cup final 7-8 May. Barcelona-Getafe 1 Nov. [via md]

Ligan skulle egentligen avslutas 15:e maj och CdR-finalen den 22:a maj.

Politikens påverkan i spansk fotboll är ibland skrattretande.
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 14:39
Den spanska sportrådet har avslagit ligans planering gällande matchen mellan Barcelona och Getafe som skulle spelats den 26:e augusti.

Nu är det upp till ligaförbundet att hitta ett nytt datum.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-08-11 14:20
Adama och Agbonlahor på varsin kant, kan gå fort för alla träben till backar i PL. :P
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 14:15
Verkar som att det trots allt kommer att inkluderas en buy-back. Olika uppgifter tidigare. EDIT: På Sports (källan)spanska sida står det att det inte ska ingå någon Buy-back, men på den engelska sidan står det att den ingår. Mest troligt ett översättningsfel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 13:59
Aston Villa could pay around 12M for Barcelona B winger Adama (19). No buy-back option will be included in the deal. [sport] Gone boy, gone. Well well, inte annat att vänta från en klubb som aldrig visat förtroende.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: