/spanien/barcelona/forum/2745.aspx/spanien/barcelona/forum/2745.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-08-07 15:15
edit: självklart inte dick där, utan dock :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-07 15:13
DM1982 Kan bara hålla med dig. Fast du vet hur vår ledning brukar agera här, viker alltid ner sig och ger med sig. Dick får de gärna överraska och motbevisa mig den här gången. Det är inte United värdering som ska gälla här utan det är Barcas som ska mötas, oavsett att Pedro vill lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-08-07 14:49
Visste inte att Suarez vägde så mycket. Jag håller med att han såg lite tung ut föra säsongen trots det gjorde han de viktiga målen. Det jag nästan kunde och kan fortfarande svära på är att han väger mindre den här säsongen. Jag tycker att han är betydligt kvickare och snabbare i den här försäsongen om man jämför honom mot hur han var föra året. Det är tufft att möta honom. Han välter en och annan mittback i närkamperna. Är det bara jag som tycker att han ser smalare ut nu än han var föra säsongen? Han ser smal ut i hela kroppen. Eller sviker mina ögon mig?
Barcelona Smogen
2015-08-07 14:42
24a mille med 6 milel "incentives". Där några kommer uppfyllas och andra inte. Man U kan säga att dom gjorde ett kap som inte betalade 30 mille och vår ledning kan säga att man inte kan behålla en spelare som vill lämna och att man kommer få utköosplausulen med de 6 miljonerna extra. Har tappat räkningen på hur ofta det jävla scenariet utspelat sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-07 14:20
DM1982 Hahah United alltså, man undrar ibland hur bra deras ledning är jämfört med vår. Dom kan spendera pengar på onödiga spelare som Fellaini och gå back på Di Maria. Pedro kan dom inte lägga 6 mille extra på. Bara tacka för det, hoppas att han stannar hos oss. Säsongen är lång och han kommer att behövas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-07 14:02
Man United are not willing to pay the 30M buyout fee of Barcelona winger Pedro (28). They value him at around 24M. [daily mirror] Inga 30 millar, ingen Pedro. Vore bra om han stannade kvar, det är många matcher och han behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-08-07 14:01
Suarez är så otroligt stark! Killen välter omkull försvararna när han göra sina halvdana men effektiva dribblingar haha. Ibland känns han lite träig och klumpig men så härligt effektiv ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-07 13:16
1.70-ligan Speedkula har han aldrig varit men kolla på klipp från hans tid i Liverpool så ska du se att han var kvickare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2015-08-07 13:06
@Barca4life98:


Suarez har aldrig varit en speedkula, jag tycker tvärtom, att han håller ett oväntat bra klipp i steget.

Och nej, han ska inte gå ned i vikt heller. Han har alltid haft denna kroppen. Dont fix what aint broken ;)
Barcelona A good coach is everything!
2015-08-07 12:40
L.A.M // Suarez behöver verkligen gå ner i vikt att vara 1.80 lång och väga 85 är inte optimalt för en anfallare !! Han va mycket spänstigare och lättare i pool. Jag vill ha en i en Liverpool form. Visst var han bra förra säsongen men långt ifrån toppform! Å det är förståeligt med tanke på den långa avstängningen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-08-07 12:36
Angående Suarez så tycker jag att han inte är lika rapp som han var i Liverpool. Om man slår en boll i djupet t.e.x. Han har tappat lite av snabbheten som han hade sista säsongen i 'pool.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-07 12:27
L.a.m Han har fortfarande en hel del klumpiga rörelser, hade han varit lite lättare och smidigare hade han kunnat hugga mer i straffområdet. Sen påverkar vikten kondition och vid flertal tillfällen har han sett helt slut när han ska avsluta och missat grovt Gå ner 2-5 kg hade gjort honom gott samt hade han kunnat behålla aggressiviteten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-07 12:18
@Arda Turanismo:
Vadå punkt? Det finns inga punkt här. Du har din åsikt och jag respekterar den men jag håller inte med. Deal with it. Gapet mellan A-truppen och Segunda B idag är bra mycket större än det var back in the days när Messi, Iniesta och de andra huserade där. Barcelonas förstalag är klasser bättre idag än när Reijkard och Txixi började med att revolutionera och bygga upp truppen efter Laportas intåg 2003. Visst kan Samper fortsättas att utvecklas i Segunda B men det innebär väl knappast att det inte finns bättre alternativ, eller? Varför inte då välja de alternativen om möjligheten finns? Kommer det till att han väljer att lämna på permanent basis om han tvingas ner till Segunda B, då är åtminstone jag beredd att kompromissa. Du är inte det? Fine by me. :) Men visst, du tycker väl det är okej att hämta hem dessa egna produkter om några år för 30m och liknande. Det har redan börjat tisslas om att Barca snart kommer försöka få tillbaka Bellerin från Arsenal. Ingen vidare trevlig utveckling om du frågar mig, en utveckling som jag ej heller vill ska ske.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-07 12:15
Behöver verkligen Suarez gå ner i vikt? Jag tänkte samma sak när han till en början hade det lite svårt under hösten men hans prestationer under vårsäsongen argumenterar för motsatsen. Suarez är ett djur, främst för sin aggressivitet och vilja men så tung och stark som han också är vinner han väldigt många dueller där han gör livet surt för mittbackarna. MSN är så bra just för att de kompletterar varandra perfekt. De är alla tre otroligt mångsidiga spelare samtidigt som de även har sina styrkor inom olika områden. Neymar och Messi är betydligt lättare smidigare men Suarez bidrar med sina styrkor. Att vara en fullkomlig best i straffområdet är en av dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2015-08-07 11:57
@11-9-10:


Brassar tenderar att börja äta och festa när de varit i Europa ett tag (Ronaldinho/Ronaldo --- Neymar)
Barcelona 11-9-10
2015-08-07 11:41
Suarez är en av vår tyngsta spelare, han väger hela 85 Kg, ter stegen och pique väger lika mycket. Han måste ner i kilon och bli smidigare Messi är ju en makalös fit, 72 kg och knappt någon procent fett Neymar däremot har ökat till 68 kg från 62 på ca 1år. Semestermage ? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-08-07 11:40
@Rambla~:

Jaså minsann? Fick Messi, Xavi, Iniesta, Busquets och Pedro sämre utveckling för att kvintetten spenderade sin tid i Segunda B menar du? :)

Tycker att Segunda B är en bättre ställe att utvecklas för våra ungdomsspelare än Segunda. De är längre bort från rampljuset och sådant. De får spela mot mer fysiska lag i sämre planer, som hjälper dem att utveckla sin teknik än mer. Och om spelaren ifråga inte är beredd att spendera en säsong i Segunda B för få chansen att spela för A-laget, då är det bara att säga good ridance till honom. Vi vill ha engagerade spelare. Punkt.
Barcelona Cule4life
2015-08-07 11:14
Nolito är tvär onödig värvning! Är han tänkt som ytter då ? Vf inte bara behålla Adama och case closed, men är man sportchef för världens största klubb så veta nog bättre (Hoppas jag)
Barcelona barca!54
2015-08-07 10:27
Det är oroväckande att Barca vill ha Nolito från Celta. Vad sänder detta för signaler till våra talanger. Ett riktigt onödigt köpt. Sedan får inte Nolito spela förrän januari, då är även Arda och Vidal tillbaka. Dessa två spelare kan även spela som wing spelare.
Barcelona Gabriel
2015-08-07 09:56
Halilovic ryktet till Celta tycker jag om, det är en klubb som gav Rafinha många chanser och mycket speltid (visserligen med Lucho som tränare men ändå). Däremot, precis som Smogen, ogillar jag Nolito ryktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-08-07 09:28
Halilovic till Celta Vigo? Det ryktet känns ju ändå som det bästa alternativet än så länge. Chans till mycket speltid och att gå samma väg som Rafinha. Däremot att Pedro lämnar och ersätts med Nolito (för 17€ mille) känns fortfarande som ett riktigt dåligt senkommet aprilskämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2015-08-07 08:59
Ja, att förnya Adriano istället för att ge Grimaldo chansen är bara sjukt kasst.
Det känns alltid som att vi här på forumet skulle sköta upplägget av spelarna i truppen bättre än den nuvarande ledningen+Lucho.

HB:Alves/Douglas/Bartra
HCB:Pique/Bartra
VCB:Mascherano/Vermaelen
VB:Alba/Mathieu/Grimaldo
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-08-07 08:13
Kan ändå förstå varför man ev erbjuder Adriano ett nytt kontrakt, Lucho vill ha kvar honom för att Douglas är skadad (Även värdelös), och Alba har skadat sig..Adriano har bättre kontraktserbjudanden på annat håll..Därför måste Barca förnya/förbättra hans kontrakt om han ska stanna.

Han är en ok backup till både höger och vänster.

Jag håller med att Grimaldo hade kunnat prövas där istället, Åtminstone tills Vidal anländer.

Adriano eller Douglas ska lämna klubben senast i Januari..Om jag hade fått bestämma.
Barcelona Andresito
2015-08-07 06:58
Problemet ligger i att vår ledning har en filosofi att inte ödsla tid på de egna talangerna, väldigt likt Florentino (som dock sakta börjat tänka på att fostra unga spelare). Sälj Adriano. En sån som Grimaldo skulle definitivt kunna få chansen i åtminstone ett halvår. Duger inte han så finns Mathieu, och man kan då värva någon ny i januari. Man kommer dock inte kunna säga att man inte försökt iallafall. Nu försvinner våra talanger på löpande band utan att någon bryr sig, det är ingen i klubben som tänker långsiktigt, inte bara kvalitetsmässigt, utan även att ha en stomme från egna leden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-07 00:41
@Rambla~:


Den haltar inte över huvud taget.

Ingen tränare, oavsett spelidé, bänkar världens bästa defensiva mittfältare.
(såvida man inte vill begå ett karriärmässigt självmord)
Barcelona Gabriel
2015-08-07 00:21
Vad är det nu jag läser, ska Adriano få förnyat kontrakt? Är det ett skämt eller? En spelare som inte bidrar med jack shit, han är numera fullständigt värdelös. Har inte stått för en bra match på över 2 säsonger och han är way past hans bäst före detta datum. Trodde att vi äntligen skulle få sålt honom den här säsongen men icke, nu erbjuder vi alltså ett förnyat kontrakt till honom. Herregud säger jag bara, man blir så trött, så trött så trött så otroligt jäckla trött.

Adriano har INGET längre att hämta i Barcelona. Fullkomligt usel. När sommaren började trodde jag att vi skulle kunna få in 8-10 för honom, sedan spekulerades det i 6 och jag tänkte väl "nåja, bättre än inget så länge han försvinner", och nu ska han alltså stanna. Vad har han gjort som är så jäkla bra för att få stanna i klubben? My mind can't comprehend.

Samtidigt står det unga lovande spelare från de egna leden och knackar på dörren men jävlarna vägrar att släppa fram dom. Samper, Adama, Halilovic mfl. Även Grimaldo som är fullt redo att ta Adrianos plats. Jag börjar allvarligt talat undra om lednigen och Lucho har något emot våra talanger, det är jäkligt skumt. Grimaldo är bättre än Adriano, det enda Adriano har bättre är rutin och erfarenhet men hur ska Grimaldo kunna skapa sig rutin och erfarenhet utan förtroende. Nu erbjuder vi alltså Adriano att stanna tills 2018, my God, skitsamma erbjud honom livskontrakt lika väl.

Vill få ut alla soppor från truppen. Spelare som Montoya, Douglas och Adriano. Montoya försvann, great, on to the next. Ne men då ger vi Douglas nr 2 och Adriano ett nytt kontrakt.

Jippi!
Barcelona 11-9-10
2015-08-07 00:16
Vi hade ju ett snitt på 70% bollinnehav under säsongen, den stora skillnaden mellan luchos och Peps lag är relativt enkel Under Pep försvarade hela laget, inklusive ytteranfallarna Under lucho är det mittfältarna som får täcka för dom och ta ett större ansvar. Iniesta är den som har drabbats hårdast tyvärr. Samt har iniesta fått en ny kompanjon på mittfältet tar tid innan dom läser av varandra Iniesta och xavi kunde hitta varandra i sömnen. En rakitic som nu är varm i kläderna kommer fortsätta att utvecklas. Vi kommer få se ett betydligt bättre mittfält under kommande säsong
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-06 23:57
Din teori haltar lite med Bousquets. Han får ju trots allt plats i Luchos filosofi. De två är ju lite av samma typ av spelare. Visst, Busi är väldigt "street smart" och är anpassningsbar tack vare sin spelintelligens. Samper är ju inte riktigt där ännu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-06 22:40
@Rambla~:


Huvudet på spiken.

Precis detsamma som i Sampers fall.

Han är ju en mittfältare som främjar possession-spel och har förmågan att bygga anfall. En typ som gått förlorad i det nya raka Barcelona där mittfältarna ska inrikta sig på andra saker och överlåta uppspelen åt mittbackarna och kreativiteten åt MSN.

För dem räcker det inte att "bita ihop", de måste revolutionera sig själva innan de ens kommer på tal. Jag har nu förlikat mig vid tanken att varken Adama eller Samper kommer att få förtroende under Lucho.

Därför kommer jag inte att lägga ner mer energi på detta ämne i fortsättningen och riskera att min bitterhet över detta påverkar resterande inlägg.
Arda Turanismo
2015-08-06 21:45
Idag fyller Douglas 25 år gammal. Grattis på födelsedagen!
Annons: