/spanien/barcelona/forum/2735.aspx/spanien/barcelona/forum/2735.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona The Octopus of Badia
2015-06-28 16:10
DM1982

Lägg till att Suárez också missar alla fyra kvalmatcher med Uruguay under höstens två landslagsuppehåll.
Barcelona DM1982
2015-06-28 15:32
OFFICIAL: Neymar will be banned for the first two World Cup 2018 qualifiers in October due to Brazil's elimination last night. Skönt med lite vila på Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 15:22
skrivit från luren sorry haha
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 15:22
förlåt inte illa menat men väldigt enögd är du just nu=). suarez blev fälld och t o m erkänt det och försvarade sig genom att säga att det är normalt att kalla folk för negrito i mitt land... hade han kört på ett barn eller en vuxen så hade jag inte försvarat han men nu har han itne gjort det. jag förstår vad du menar o nu pratar du som att jag tycker att det är ok att köra rattfull hehe. jag försvarar människan iinte det han gjort. skrev klart o tydligt. det vidal gjorde är mer än ett fel det är ett brott och som tur kom ingen till skada. bara hans fru och för mig är även det ett brott av henne att sätta sig med en "fullgubbe". men misstag gör man. kan suarez förändras så kan vidal göra det. enligt min bok. busquets blev anklagat men åkte inte fast på det. vad hade vi sagt ifall bale, benzema elr ronaldo åkt fast för rasism? elr vi gör det enklare ifall suarez valt real för barca. haha folk här inne hade smutskastat real ännu mer haha. du var säkert emot suarez pga hans tidigare handlingar och många här inne var det oxå. men är du emot suarez idag? 100% nej haha. jag var lite emot saurez men han tystade mig=D. kan suarez fixa det så kan vidal fixa det 100% säker på det. vidal hade blivit en public favorit på camp nou. no hardfeelings btw=) visca barca
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-06-28 15:04
[QUOTE=KiNg-PuYi]Zibarca ~ MESMARizing attacken mot evra då o blir fälld för rasism? jag älskar suarez en fantastick spelare. men snälla kom inte o säg att han är en ängel. får jag välja så skakar jag hand med en rattfull och inte en rasist. jag tror på att människor lär sig av sina misstag o dömmer inte folk. och drf har jag inte dömt suarez elr någon annan spelare. [/QUOTE]blir fälld utan några bevis. Busquets blev ju oxå anklagad för det. Men, fortfarande så kan man inte jämför Vidal och Suarez. Vidal hade lika gärna kunnat kört på ett barn, hade du försvarat honom då? han utsätter människor för en riktig livsfara. Sen har jag inte sagt att Suarez är en ängel. Jag är en av dem som inte ville att han skull värvas till Barca med tanke på hans bakgrund
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 14:55
Zibarca ~ MESMARizing

attacken mot evra då o blir fälld för rasism? jag älskar suarez en fantastick spelare. men snälla kom inte o säg att han är en ängel. får jag välja så skakar jag hand med en rattfull och inte en rasist.

jag tror på att människor lär sig av sina misstag o dömmer inte folk. och drf har jag inte dömt suarez elr någon annan spelare.
Barcelona Gabriel
2015-06-28 14:48
Kan absolut inte rättfärdiga när någon människa kör bil berusad, oavsett om det handlar om 1 eller 10 drinkar. Det är bland det första du får lära dig när du ska skaffa körkort - du har ett ansvar. Du riskerar inte bara ditt egna liv utan även andras, om ditt egna liv nu betyder så lite för dig att du väljer att riskera det så behöver du åtminstone inte sätta andra människors liv i riskzonen.

Nej, oförlåtligt. Att jämnföra det med Suarez bittattacker köper jag inte alls, visst var det fel av honom att bita folk vid upprepade tillfällen men det är samtidigt något som förstorats upp otroligt mycket. Personligen tycker jag det är tusen ggr värre att sparka ner spelare, dela ut armbågar vid ansiktet etc men eftersom det handlar om Suarez och eftersom det redan hade skett 2 ggr tidigare så blev det den mediatumult som det blev. Jara som fingrade Cavani i rumpan är tusen ggr vidrigare än det Suarez gjorde enligt mig, mer förolämpande - dessutom filmade han till sig Cavanis utvisning efteråt.

Nej, jag gillar inte alls den jämförelsen med Suarez. Sen är jag inte helt objektiv heller i mina åsikter då jag ogillar Vidals sätt att bete sig på, han var ett svin mot oss i finalen och han verkar vara en oerhört osympatisk person att ha o göra med. Nej tack!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-06-28 14:42
[QUOTE=KiNg-PuYi]Petersays En suarez som blir åker dit för rasim o bitit 3 spelare då? Honom är det ok va? Haha. Måste lära oss att acceptera andras livstil hur sjukt det än låter och självklart är det fel o är ett brott! Att köra full. Men i många länder är d normalt att folk dricker o kör även om d är olagligt, MoneytalksSom. sagt hur fel som helst men sån värld lever vi idag tyvärr... Är Vidal en dålig människa för att han kört full? Enligt Vidal så tog han 2 drinkar. Alla människor gör misstag, ibland små ibland stora. Det är vad kag försöker komma fram till. Behöver inte stoppa ett förvärv, Vidal är känd för sitt hjärta o krigarinstinkt på plan o sånna spelare är sällsynta på topp nivå. [/QUOTE] ja, tänk dig om han kört på någon när han körde rattfull. Så ja, Vidal är en dålig människa för att han körde full. Han sätter sig medvetet i bilen. Att ens jämföra det med att Suarez har bitit någon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 14:36
om det nu är sant att många vill ha pedro. sälj o ta in reus. reus kan även spela offensiv mitt.. vilken dröm det hade varit.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-28 14:33
John Gudetti vilken kung! " vi var överlägsna, vi var överlägsna vi vinner med 4-1, det är de sämsta laget vi mött i turnering"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-28 14:09
Jävligt tråkigt att lag som Atléti och Sevilla tappar några av sina bästa spelare trots att de spelar CL. Fattar inte hur vissa av dessa spelare resonerar. Carlos Bacca är en sån människa som går av ett privatjet för att gå ombord Titanic. Vilken jävla idiot alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 13:54
Petersays

En suarez som blir åker dit för rasim o bitit 3 spelare då? Honom är det ok va? Haha. Måste lära oss att acceptera andras livstil hur sjukt det än låter och självklart är det fel o är ett brott! Att köra full. Men i många länder är d normalt att folk dricker o kör även om d är olagligt, MoneytalksSom. sagt hur fel som helst men sån värld lever vi idag tyvärr...

Är Vidal en dålig människa för att han kört full? Enligt Vidal så tog han 2 drinkar. Alla människor gör misstag, ibland små ibland stora. Det är vad kag försöker komma fram till. Behöver inte stoppa ett förvärv, Vidal är känd för sitt hjärta o krigarinstinkt på plan o sånna spelare är sällsynta på topp nivå.
Barcelona KristoferDelija
2015-06-28 12:41
@Shanghai:
Allihopa snackar om italienska tränarskolan. Fler borde titta på argentinska tränare hur så många kan lyckas. Man kan säga kort att man har två filosofier att välja i Argentina. Den mest extrema skillnaden är Alejandro Sabbelas extremt defensiva taktiska balans eller Marcelo Bielsa extremt offensiva balans. Föredrar mest Diego Simeone på den taktiska defensiva sidan och på den offensiva sidan är Jorge Sampaoli den bästa enligt mig. Men Paraguay har imponerat stort på mig. Ruskigt svårslagna och släpper till sjukt lite chanser. Ramon Diaz är en grym tränare ända sen River Plate på att få ut max utav sitt lag.
Barcelona the cameroonians
2015-06-28 11:27
Puyol gav en intervju till la Vanguardia igår, i länktips finns den sammanfattad på engelska.

Den hårfagre ex-kaptenen sa bland annat följande om Luchos relation till våra cracks;

"Jag vet inte vad som hände (i januari), men faktum är att Lucho är en väldigt avslappnad person. Kanske gör hans image honom orättvisa och förstärker inte hans egentliga personlighet. Jag har tur som känner honom och jag kan säga att han är en god människa, väldigt nära, och sviker dig aldrig. Han berättar alltid sanningen och det är precis det som du vill höra som spelare."
Barcelona petersays
2015-06-28 11:09
@KiNg-PuYi:

Ett rattfyllo med attitydsproblem är ju inte vad vi behöver!
Barcelona Barcadinho.
2015-06-28 09:47
@Shanghai:Håller med dig om Brasiliens sämsta upplaga nånsin.

Och på tal om stil o tatueringar- Mourinho sa på en intervju när han var i Madrid att det kunde ta en timme för spelarna att komma ut från omklädningsrummet till planen. De stod i kö och kollade noga vaxen innan. Snacka om ytligheter i fel tillfällen. Och det är så inte bara i Madrid. Jag träffar ungdomar ofta här i Sverige, det luktar fan mer perfium än svett i omklädningsrummen nowadays :P
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 08:04
Ryktet Vidal till Arsenal blir allt starkare. För 26 mille!!!! Kan ju fan inte stämma. Tror han han hade passat in som handsken för luchos Barca
Barcelona Shanghai
2015-06-28 05:53
Hoppas i alla fall att Messi och Mascherano vinner cupen nu, även om jag ser Paraguay som ett svårt lag att besegra och finalen kommer det bli dessvärre tuffare vilket land än man möter med tanke på hur förfärligt argentinarna spelat. Man lider och plågas av att se Argentina spela. De har inga ideér på plan, utan de ger bara Messi bollen och tror att killen skall gå förbi motståndarna och göra mål eller assist. Totalt osmakligt och värdelöst spel av Argentina. De bästa lagen som har spelat fin fotboll i Copa America, så är det utan tvekan Chile och Peru. Tur att båda möts nu i semifinalen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-06-28 05:46
Det är 4 återstående argentinska tränare i Copa America. I utslagningsfasen av turneringen så avancerade inte Pekermans (stavning?) vidare och han är också argentinare och blev utslagen av just sitt land. Sedan har man även Bielsa, Sabella och Simeone. Snacka om att argentinarna har fantastiska tränare och ändå har landslaget en av de sämsta i Gerardo "Tata" Martino.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-06-28 05:08
Barcelona Shanghai
2015-06-28 05:07
Jag vet att det är gammalt, men jag blir bara frustrerad när jag tänker tillbaks vilken korruption som genomgår just nu. Det här var egentligen bland det största korrumperade omröstningen någonsin och det är Ronaldo medveten om det. Återigen, ingen borde ta det här priset på allvar.
Barcelona Shanghai
2015-06-28 01:58
Denna upplaga av Brasilien är den sämsta generationen någonsin, ett gäng som bryr sig mest om sina tatueringar och att de skall vara otroligt utseendefixerade.

Känns det inte som att dagens spelare bryr sig mer om tatueringar än att spela fotboll? Inte bara Brasilien utan alla lag har nästan en hel trupp fylld med tatueringar. Man saknar gamla fotbollen där det var mer hjärta på plan och brydde inte sig om sådant.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-28 01:47
Puyol: “I might have continued playing. I wanted to play until I was 40. I thought about playing for free, but I couldn't.”

kung är du capita!
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-06-28 01:40
[QUOTE=BARCA-més que un club]Brasilien utan Neymar e skit Messi ska visa Brassarna hur man slår ut Paraguay !!! [/QUOTE] Hoppas bara att Argentina inte slarvar som förra matchen mot Paraguay. De spelar otroligt intensivt och fult, vilket kommer göra livet surt för Argentina.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-06-28 01:36
Brasilien utan Neymar e skit Messi ska visa Brassarna hur man slår ut Paraguay !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-06-28 01:35
Tack Brasil och Hej Paraguay. Dunga och Tata måste vara släkt på något sätt. Totalt värdelös...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Déu és Culé
2015-06-28 01:33
Brasilien åker ut mot Paraguay på straffar... Hej då Dunga!
Barcelona Rambla~
2015-06-28 01:32
Det sista man ser av Dunga får man hoppas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-06-28 01:32
Jaha, hejdå Brasilien då
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-06-28 01:21
KiNg-PuYi

Den har börjat hacka för mig i tre dagar nu..

Kör på denna så länge.
Annons: