/spanien/barcelona/forum/273.aspx/spanien/barcelona/forum/273.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2017-04-15 16:28
Herregud vad gijon spelarna darrar så fort dom har bollen . Håll i bollen och visa fucking ingen respekt ni möter reals b-lag !!! Och i skrivande stund så gör dom mål så klart haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 16:27
Fint mål av Sporting Gijon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-04-15 16:15
Reals reserver ser på papperet ut att vara betydligt bättre än våra får man väl säga..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 16:13
[QUOTE=S.Eto'o]Ot Tror någon Forsberg lämnar Leipzig nu i sommar? En av bundesliga bästa spelare denna säsong, blir inte chockad om han vinner priset. Flest assist i världen för tillfället med god marginal dessutom [/QUOTE] Är väl en sån typ av spelare Monchi plockar i sommar för Roma. Grym men inte hypad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-04-15 16:13
Som vi spelar just nu känns Deulofeu väldigt passande som HY, med Messi som tia, Neymar på andra kanten och Suarez på topp. Dock har jag väldigt svårt att se den nya tränaren direkt fortsätta med 3-4-3 utan det känns mer som en formation man experimenterar med senare under sina Barcaår. Spelar vi 4-3-3 finns det såklart inte plats för Deulofeu i startelvan. Men man vet aldrig, både Suarez och Messi fyller 30 i år och MSN kan inte leverera som de gör hur många år i rad som helst. Fotboll är en färskvara och jag tror definitivt Deulofeu om han spelar som han gör just nu åtminstone kan hota och sporra MSN till att prestera bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-04-15 16:10
Ot Tror någon Forsberg lämnar Leipzig nu i sommar? En av bundesliga bästa spelare denna säsong, blir inte chockad om han vinner priset. Flest assist i världen för tillfället med god marginal dessutom
Postat via SvenskaFans-appen
Mister Leo
2017-04-15 16:04
Zidane ställer alltså upp ett nästan helt B-betonat lag + Sergio Ramos (den ende startspelaren som lirare mot Bayern tidigare i veckan).


Hur många härinne kan föreställa sig att Lucho ställer upp ett B-betonat lag + Gerard Piqué i en bortamatch och vinner det?
Barcelona II Barça II
2017-04-15 15:57
Håller helt klart med att man skall värva hem Deulofeu, men då måste han även få speltid. Det kan inte vara så att han endast kommer in sista 10, eller endast få spela betydelselösa cupmatcher. Vår nya tränare måste våga bänka någon ur MSN ibland. Annars är det meningslöst att värva hem Deulofeu.
Barcelona Soko
2017-04-15 15:45
Juve vilar hela sin backlinje som spelade mot Barca samt Khedira och kör med samma offensiva som mot oss. De leder redan med 2-0 borta mot Pescara. De behöver knappt anstränga sig inför returen mot oss.
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-04-15 15:45
Matchen ikväll tror jag kan bli rätt svår. Vi möter trots allt ett lag som spelade ut oss i vintras, sen är såklart både vi och dem starkare hemma och på Camp Nou blir det naturligtvis en annan matchbild. Faktum är dock att Sociedad i år är ett starkt lagbygge där spelarna vet vad de gör på planen. De kan absolut straffa oss om vi tänker för mycket på det som hände och det som komma skall i Champions League. Real Madrid ställer upp med extremt reservbetonat lag. Dock har reservgänget när de fått spela ofta till och med gjort det bättre än de ordinarie. Har nog mycket med hunger att göra, de har något att bevis och kriga för även i "skitmatcher" som denna. Vi får se, jag tror inte Sporting har så mycket att sätta emot men man vet aldrig med dessa bottengäng, i slutet av säsongen kan de helt plötsligt slå till med fläckfria insatser. Om Real mot förmodan skulle tappa vill jag se ett fullt fokuserat Barcelona mot Sociedad. Det får inte bli tredje gången vi bjuds in i striden men sedan själva spelar oss ur den. Det måste bli tre poäng ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-15 15:24
S.Eto'o

Det skulle i så fall inte bli första gången att de vinner med b laget.
Gijon å andra sidan är den sämsta laget jag sett i La ligan senaste 10 år. De är bedrövliga. Men vi får förstås hoppas på under. El clasico hade varit mer intressant förutsatt att vi vinner mot Sociedad något inte blir lätt då laget är skakat till grunden.
Barcelona S.Eto'o
2017-04-15 15:21
Vinner Real dagens match med denna reservbetonade startelva måste jag fan acceptera att Real har vaknat ur graven och fixar sig en vinnarmentalitet som går ända in hos reserverna, Något som inte kan säga om oss. Saknas 2-3 ordinarie från startelva åker vi på däng 4 utav 5 gånger medan Real spelar bättre med reserverna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-15 15:16
Katalano Och att tyska medier kommer ut med detta bara dagar efter att Ronaldo sänkte deras Bayern. ps. Han står över matchen mot Gijon idag och därmed klar för El clasico .
Barcelona Katalano
2017-04-15 14:54
Några korta kommentarer om det som är aktuellt. 1. Jag instämmer med Lion24. Om spelarna inte lyssnar på Lucho direktiv i en match så är det för att Lucho tappat respekten hos spelarna. Lucho själv är därför att skylla för detta med sitt sätt att styra truppen och taktiken sedan den dag han tog över som tränare tills nu. 2. Anklagelserna mot Ronaldo tror jag bara är trams. Varför skulle han behöva våldta en kvinna? Detta var under hans bästa år som spelare, när han var som mest populär och damerna dreglade över honom. Varför skulle han riskera sin karriär över en sådan sak när han är så otroligt professionell annars? Nä, jag tror inte på det. Han kan däremot blivit utpressadefter en het natt där tjejen såg en möjlighet att tjäna in storkovan efterhand.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-04-15 14:31
Deulofeu fixar två hörnor som Suso slår och båda blir mål!! Skulle verkligen vilja hämta hem båda två till Spanien
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-15 13:50
Jisses är det Deulofeu det där.. Äntligen har han insett vad som behövs!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 13:24
Så bra Deulofeu blivit. He's coming home.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2017-04-15 13:14
Deulofeu gör det bra i dagens derby likaså tycker jag Joa Mario är en grym spelare med fin teknik spännande spelare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-04-15 13:12
Värva hem Deulofeu skit snabbt säger jag bara.

12 mille är gratis!!
Barcelona the cameroonians
2017-04-15 12:34
Treyh Du behöver inte vara ledsen, portugisens PR-team kommer se till att denna händelse, precis som andra tidigare, tystas ner och försvinner precis som annat. Om du kallar gårdagens skriverier för hetsjakt så kan man ju undra vilken benämning det Messi fått utstå i spansk press ska gå under. Det är väl bara el Mundo av de större spanska tidningarna som gjort någon rubrik kring det. Annars tyst...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2017-04-15 11:44
Det är riktigt tråkigt med hetsjakten på Ronaldo på grund av vad en liten tidning skriver. Nu hakar hela världen på verkar det som. Man är oskyldig tills man blir dömd, vilket han troligtvis inte kommer blir. Allt annat är bara spekulationer såvida det inte finns starka bevis.
Barcelona the cameroonians
2017-04-15 11:41
Barcelona B's striker Marc Cardona är den som ersätter den avstängde Neymar i dagens matchtrupp. Aleña fortsätter också vara en del av densamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-04-15 11:27
Glad Påsk !
Barcelona Barcadinho.
2017-04-15 11:26
Finns inte garanti vilken stil du än väljer. Finns ju tuffa stränga tränare typ Van Gaal, Capello, Mourinho. De lyckas inte alltid få gruppen o stjärnorna åt samma håll. Inte jämt med alla sina trupper. Sen finns det fiare o mjukare , Anceloti, Rijkaard som lyckas ibland o misslyckas en annan gång. Ok, det stämmer att den tuffa stilen är att föredra. Men tuffingar har också fått splittrade grupper o stjärnor med dålig attityd.
Sen finns det slitage efter en period, precis som i många relationer. funkar bra, kärlek o ros, men sen tröttnar man. Det är därför det byts tränare oftare än i många andra yrken.
Lucho sätt att hantera MSN i början var exemplariskt ! Jag var orolig i början hur de skulle funka ihop socialt, särskilt Neymar. Att kunna få ihop dem som en tight grupp är en ensatånede prestation. Problemet är nu att han har fått de tre mot sig själv o mot resten av gruppen. Dags att lämna över.
Finns ingen bra kemi mellan partnerna längre.

Unzue är inte alls en fördelaktig lösning. Det är som att vara ihop med tjejens kompis, samma gäng, samma ort, samma krog, bara en annan tjej.
Nej, vår trupp o framförallt MSN behöver ett helt nytt fräscht spännade "förhållande". Utanför "stan".

Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-15 08:50
Kan egentligen besvara min egna fråga redan nu. Han vill att unzue ska få jobbet därför får han inte hamna i kläm med spelartruppen. Därför har inte luchos avgång haft en positivare effekt på truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-15 08:47
Gränsen angående hur hård en tränare kan vara mot en trupp liknande den vi har är hårfin. En bielsa hade fått packa sina väskor efter en månad och en som lucho får detta. Dock sätts ju gränserna utav dom i kostymerna, har man en ledning som ger en övertaget gentemot spelarna så är det mesta vunnet. Men så är absolut inte fallet i Barcelona, där har vi en president som beter sig som en fanboy runt omkring spelarna. Har sagt innan att lucho är den fattige mannens ancelotti, dom bägge livnär sig som tränare genom att ge spelarna frihet och förtroende. Ancelotti åkte på smällen i real när spelarna vände honom ryggen. Problemet jag har just nu med lucho är att han redan har sagt upp sig. Han kommer inte bli sparkad så varför gör han inte som han vill. Varför tar han inte ut en genomrutten Neymar i halvlek mot Juventus för sända signaler????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-04-15 04:02
Har läst om att Lucho varit vansinnig mot spelarna, mycket bra. Har också sett Lucho försöka mana på spelarna och ge direkt till spelarna under matchen mot Juve, mycket bra. Men gör inte spelarna som Lucho säger? Jag skyller det enbart på Lucho. Det är hans fel, det är han som satt sig själv i den här sitsen. När du tränar FC Barcelona, VM-medaljörer, EM-medaljörer, Champions League mästare och alla meriter som spelarna har, så ska du aldrig förvänta dig att få något tillbaka av dina spelare, aldrig. När du har behandlat de flesta spelarna inom truppen som deltidsproffs, när du ger dom tillåtelse att resa vart dom vill bara för att dom har fått två lediga dagar, när du inte har koll på dina spelare och låter dom säga vad dom vill i media, där du också håller med spelarna i fråga, så kommer du aldrig få nånting tillbaka av dom. När du inte tar professionalism (att undvika onödiga resor i mars är för mig professionalism) så förvänta dig inte att du får professionalism tillbaka. Lucho har gett spelarna sån stor frihet att detta är vad han får tillbaka.

Man måste förstå att när man tränare FC Barcelona, med alla dessa medaljörer och alla dessa stjärnor så behöver du en stenhård tränare. En tränare som andas fotboll, dag och natt. En tränare som får spelarna att tänka på fotbollen i alla situationer, förutom när dom är med familjen. Är Lucho detta? Jag vill spelarna ska be sina fruar att laga den bästa sortens mat för spelaren ifråga. Som sagt, Lucho sköt sig själv i foten. Han gav spelarna en extrem frihet och nu får han ingenting tillbaka. Förvänta dig heller inte att få något tillbaka av dom här spelarna, säg vad du vill om dom. Men så är det i alla stora klubbar.

Om Lucho hade tagit fotbollen på allvar, så hade spelarna gjort likadant. Jag har sagt det jag tänker skriva så många gånger att jag har tappat räkningen: ett lag speglar alltid tränaren. En grupp speglar alltid ledaren. Denna extrema frihet som spelarna har fått har varit ännu värre nu när vi inte har någon ledare inom truppen, när vi har fått splittringar inom truppen där MSN (ibland Masch och Piqué) är för sig själva och sen kommer resten. Jag Hatar, med ett stort H, bilder från träningar eller matcher där jag bara ser MSN tillsammans. Den här sortens splittring inom en grupp har Lucho skapat, eller låtit det ske. Så ja, allt är tränarens fel. För spelarna speglar alltid sin tränare.
Barcelona Reymar
2017-04-15 01:20
Soko

För ett par veckor sedan sades det att Enrique meddelade sitt avsked vid ett perfekt tillfälle, spelarna hade då ställt sig bakom tränaren och vänt mot PSG, kort och gott var allting frid och fröjd och laget jade siktet på en trippel. Feg och listig? Du fattar väl att Luis Enrique aldrig skulle få sparken mitt under säsongen
speciellt efter alla titlar han vunnit.
Barcelona Barcadinho.
2017-04-15 00:32
Spelarna bör visa glöd o respekt för oss fansen, vi betalar med pengar och tid o ser till att hela cirkusen rullar vidare. Oavsett hur det ligger till med tränaren. Tränarna byts ut men vi finns kvar, förhoppningsvis.
Barcelona Soko
2017-04-15 00:22
Barcelonas fall blev när Enrique meddelade sin avgång. Han var listig och feg och meddelade det bara för att inte få sparken. Och det gjorde han efter en turbulent tid och period samtidigt som det är några månader kvar . Hade han sparkats och ny röst hämtats in hade säsongen kunnat räddas och inställning hos spelarna förbättrats. Men vad ska en tränare egentligen förvänta sig när hans egna inställning är för all kritik. Varenda bild och video från träningarna och matcherna ser man en oseriös tränare som bara ler och flinar. Det ser man aldrig från seriösa tränare som Pep , Simeone , Contents, Zidane, Alergi mfl. Då är det knappast förvånande att Barca spelare och framför allt MSN gör det samma.
Annons: