/spanien/barcelona/forum/2725.aspx/spanien/barcelona/forum/2725.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona koeman92
2015-07-07 18:56
Är det verkligen säkert nu att Barto vinner? Jag menar, betyder verkligen dessa 'signeringar' så mycket? Vill minnas att Laporta på förhand inte alls hade någon chans att vinna valet 2003, men klarade sig ändå till slut.
Barcelona Barcadinho.
2015-07-07 17:57
Ursäkta för allt fel i texten, inte så van med nya smartphone..
Barcelona Gabriel
2015-07-07 17:49
Mitt i stundande presidentval känner jag mig tom samtidigt som jag skriver det här. En tomhet som inte går att beskriva ett mer träffande sätt när det kommer till känslor, för sorg, besvikelse eller ilska är ingen känsla som infunnit sig i min kropp. Nu är det långt ifrån klart vem som går segrande ur valet, men allt pekar tydligt mot att vår - hittills ovalde president - förblir den som kommer att representera våran klubb de nästkommande 6 åren, och jag personligen vet ärligt talat inte hur jag ska klara av det. Klubben har styrts åt fel hål och riktning ända sedan Rosell och hans junta med Bartomeu i spetsen kom in och tog över sedan 2010, men pga kvalitén på spelarna i laget har man kommit lindrigt undan sina kontroversiella beslut som man valt att ta, allt från tröjsponsor med Qatar, till Abidals ovärdiga avslut och La Masias fall. I januari när det utlystes nyval till den här sommaren tog jag det som en av de största segrarna i - mina år som culé - tid. En seger jag onekligen tog ut alldeles för tidigt då jag aldrig över huvud taget ens oroade mig, eller för den delen ens trodde på att Bartomeu skulle ha en minsta chans till att kunna vinna valet han skulle ställa upp i. 6 månader senare ser allt väldigt annorlunda ut. Mina bröder och systrar, jag vet att det finns ni som gillar Bartomeu och prioriterar det sportsliga före det institutionella, det är helt okej i sig men jag vill bara att ni förstår tyngdkraften av konsekvensen att vi med en stor sannolikhet kommer att få se Bartomeu styra klubben fram till 2021. Säg hej till en arena som kommer heta något i form med Qatar Stadium, säg hejdå till en "fortsatt" fin framtid med La Masia och säg hejdå till de få kvarvarande traditioner vi har i klubben. Om ni känner att ni kan leva med det så välkomnar jag er in i Bartovärlden, för oss andra kommer det att bli som att leva en episod ur en 6-års lång mardröm. En mardröm jag trodde skulle komma till sitt slut den här sommaren. Sportsligt kommer vi säkerligen att klara oss, framför allt så länge Messi fortsätter att dominera och vilja vara nummer 1, men på alla andra plan kommer vi att förfalla och förvandlas mer och mer likt en oljeklubb fråntagna från både tradition och heder. Mes que un club är inget mer än en löjlig slogan utan någon som helat betydelse - ett knep för att dra in fler själar i den vilsna bortgångna katalanska stoltheten som heter Fútbol Club Barcelona. Jag drar mig härmed från ytterligare diskussioner och debatter angående presidentvalet och kommer att mentalt förbereda mig för en Bartomeu seger. Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-07-07 17:49
Xaviesta. Måste erkänna stt du har prickar rätt en sida av min personlighet. Jag tycker om såna som är bra på att läsa folk. Du blandar tyvärr denna ovanliga begåvning med aggresion, vilket ger en motsats effekt. Ungdomsrevolt kanske. Det stämmer att jag ofts går mot dtrömmen när det gäller åsikter. Det är då bland mina bekanter o på jobbet. Jag försöker alltid visa en annan sida när jag ser en

mängd i en grupp dom målar verkligheten för ensidigt. Man kan sammanfatta kort hur det der ut här - allt som Lapotya säger o gjory är guöf o alla framgångar umdrr hans tid är hans egen. Däremot allt son Bart har gjort är skit. Du vet mycket väl att Laportas tod har haft många nehativa aspelyer - det går att skriva en hel bok om det. Ändå har jag skrivit tidigare att han var en bra ptesident. Och efyrtdom nästan ingen här vågar ta upp positiva saker från Bart så gör jag det. För att balansera drt hela. Du vet mycket väl att båda du o jag tolkar, vi snackar inte om vetenskap här, I sport världen är det bara lite fakta, resten är våra tolkningar. Jag skulle hplla tyst om diskussionerna var mer balanserade.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-07 17:45
@barcastuff: Benedito (presidential candidate): "I talked with Verratti's agent. He'd cost 40-45M and we know his salary demands. Also talking to others" Gillar Benedito men detta är fan inte sant. Inte en chans att PSG säljer Verratti för den summan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2015-07-07 16:32
@papillon:

Men på vilket sätt menar du att det alls är motiverat för Suarez att kommentera Evras hudfärg? Oavsett om det är nedsättande eller inte. Bara idiotiskt! Förstår inte varför det måste försvaras? Är det inte bättre att erkänna att det var antingen riktigt vidrigt eller klantigt och så gå vidare?
Barcelona LennyRomario
2015-07-07 16:07
Edit: My bad. Ångrar att jag nappade på den kroken.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-07 15:38
@navidjaan: Laporta: "Bartomeu and Rosell told me: 'You have to sell Valdes, Puyol, Xavi and Gabri, because they are not winners'." @navidjaan: Laporta: "Bartomeu, Rosell and co. have never believed in La Masia."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-07-07 15:32
Flavía

Jag vet inte vad du vet/tror att Suarez har sagt till evra. Men på sydamerikansk spanska är "negro" inte samma sak som "neger". "Negro" är inte ett skällsord på samma sätt som "neger/svarting".
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona petersays
2015-07-07 15:29
Kul med match mot Roma. De Rossi är en fotbollsspelare jag faktiskt alltid haft ett gott öga till - han kommer ju med alla sannolikhet att, liksom Totti, avsluta sin karriär i Roma. Undrar förresten om Falque och Sanabria får några minuter för skojs skull..?
Barcelona Kröjf
2015-07-07 14:37
Hoppsan!
Barcelona Kröjf
2015-07-07 14:37
Oj då...
Barcelona DM1982
2015-07-07 13:57
Roma set to be Barcelona's opponents in this year's Joan Gamper Trophy - Keita coming back http://t.co/GRxXfrZlPv Kul match.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-07-07 13:56
Arda Turan, whose transfer from Atletico was announced yesterday, will this week be officially presented as new Barcelona player. [sport]

Någon som vet exakt när presentationen kommer hållas? :)
Barcelona Yellow cake
2015-07-07 13:44
@Cule4life:
Ja den varan har man väl saknat i sju år nu, slutade hoppas för fem år sen typ!! Men håller med, finns väl ingen back man verkligen vill se längre, den senaste var väl Thiago Silva. Man hoppas ju att Bartra kan ta den där platsen såklart och göra det bra!
Flavía
2015-07-07 13:33
@Mäktiga Messi:
Hans sko träffade aldrig domaren åtminstone men visst, det var inte den smartaste handlingen från Arda... Men med tanke på att vi värvade en spelare under förra året som har nafsat i sig holländskt, serbiskt och italienskt människokött och sagt neger till Evra, framstår turkens skokastning som en bagatell i jämförelse.
Flavía
2015-07-07 13:33
the cameroonians

Jag tog faktiskt på mig mödan att gå igenom din historik på forumet och filtrerar man bort inlägg som inte är dina personliga åsikter om fransmannen, sade du vid ett par tillfällen att hans fysik skulle . Menar du att det inte finns betydligt billigare alternativ än €80M om man eftersöker fysik ? Dessutom är Pogbas unga ålder något n

Det är väldigt intressant att du som anklagar andra för vara konspiratoriska, har tidigare sagt flera gånger att Arda skulle vara "trött på att springa" vilket han aldrig sagt. Däremot menade turken att han var less på Atléticos spelstil...

Slutligen är det lite märkligt från din sida att bunta ihop med Bartomeu (som jag avskyr) bara för att man föredrar Arda framför en överskattad fransman.
Barcelona Kröjf
2015-07-07 13:23
The cameroonians är en av de absolut mest betydelsefulla, initierade och engagerade skribenter som det här forumet haft att erbjuda alla seriösa barcasupporters och annat "löst" folk; inget som helst "snack" om den saken. Samtidigt förstår jag verkligen och respekterar det aviserade "breaket".
Barcelona Cule4life
2015-07-07 12:43
Borde man fokusera fortfarande på en crack världsmittback ? Enligt mig borde man, problemet är att det verkar vara en bristvara, ser ingen mittback som verkligen håller Maldini klass
Barcelona Andresito
2015-07-07 12:43
Värvningar kommer nog inte ändra på mycket i valet, tvivlar på att man kan påverka Barto-anhängarna att ändra på sig. Varken Pogba eller Abidal kommer få dem att kryssa i Laportas ruta. Tänk om en spelare som Messi hade gått ut och sagt att man hade mått bra av en ny ledning. Bartomeu hade endast fått sin mammas röst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-07-07 12:36
Allt indikerar att presidentvalet kommer handla om namn. Till och med Benedito, som tidigare hade sagt att han inte tänkte namedroppa spelare och dylikt och hellre fokusera på projekt och koncept, har tvingats att kliva ner från sin höga häst. Nu har även Benedito gått ut och sagt att han har fört diskussioner med Verrattis agent.
Barcelona papillon
2015-07-07 12:18
Liunil Masse

Man kan lika gärna kontra ditt inlägg med: har du blivit blind sen Laporta "vann" trippeln?

Oavsett om Eusebio är en dålig tränare eller inte så kom B-laget tvåa förra säsongen. En sån tränare sparkar man inte så fort det går dåligt. Rijkard eller Pep aldrig blivit speciellt långvariga i klubben om man tänkt på samma sätt.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Messidinho_10
2015-07-07 12:11
Tänk om Laporta kommer ut och säger att han har fixat Pogba, snacka om vad det hade svängt då!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-07 12:08
@Amo.38:

Tyvärr är det inte ett skämt, men Freixa sa något intressant igår om att Bartomeu hade fått massa underskrifter från olika penyas och därmed kan det komma att flertalet av hans undeskrifter är ogiltiga.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-07 12:06
Flavia

Bartomeu skrev på sin twitter att Pogba inte var mogen nog för att spela i Barcelona, detta efter att han misslyckades brutalt med att värva honom.
Barcelona Amo.38
2015-07-07 11:53
Om jag förstått de rätt så är Bartomeu favorit att vinna valet? Ett skämt eller vad är det som försiggår i vår klubb ? Rent BS?
Barcelona LeoMessi
2015-07-07 11:44
The cameroonians Jag förbjuder dig från att ta ett break från detta forum! Tycker att du har gjort ett riktigt jävla bra jobb och hållit samtliga härinne uppdaterade om presidentvalet. Jag själv har inte skrivit så mycket sedan säsongen tog slut och det är för att jag faktiskt inte är så insatt i det. Det enda jag har vetat är att jag inte vill se Barto vinna. Anledningen till att vissa kontrar dina inlägg med one-liners är för att dom har inget att komma, du har redan vunnit den debatten. Så jag måste tyvärr förbjuda dig från att ta ett break;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-07 11:38
Fan vilket lag vi har i FIFA 16 då haha! När kommer spelet ut?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2015-07-07 11:11
Mäktiga Messi Man märker att du bara jagar likes, du skrev exakt samma sak innan utan någon som helst respons. Fotboll är känslor och det som händer på plan stannar på plan, Arda är en spelare som visar mkt känslor under en match. Om du ska fastna på sånt då kan du börja ta en tänkare angående Suarez incident under VM..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
2015-07-07 10:56
Hur fan kan man värva en spelare som kastar skor på domaren under match mot självaste Barça ???
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: