/spanien/barcelona/forum/2716.aspx/spanien/barcelona/forum/2716.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Daacun
2015-07-12 16:27
[QUOTE=Liunil Masse]Daacun Luis Enrique var Zubis val, Bartomeu ville ha kvar Tata Martino Köpet av Luis Suarez var det Luis Enrique som ville ha och vilken annan president hade kunnat värva Suarez som verkligen ville komma hit. Hyllningen till Xavi hade vilken annan president också gjort. Köpet av Arda var också efter order från Luis Enrique och värva en spelare precis som i Suarez fall drömt om Barca sen liten hade vilken annan president lyckats med. Inger som övertygar mig eller många andra iallafall. Bartomeu är skit. [/QUOTE] Så du tar bort allt det bra killen har gjord och ger det till andra. Om jag får ställa en fråga? Vem var det som bestämmde under det tiden allt hände?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 16:19
Daacun Luis Enrique var Zubis val, Bartomeu ville ha kvar Tata Martino Köpet av Luis Suarez var det Luis Enrique som ville ha och vilken annan president hade kunnat värva Suarez som verkligen ville komma hit. Hyllningen till Xavi hade vilken annan president också gjort. Köpet av Arda var också efter order från Luis Enrique och värva en spelare precis som i Suarez fall drömt om Barca sen liten hade vilken annan president lyckats med. Inger som övertygar mig eller många andra iallafall. Bartomeu är skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 16:13
[QUOTE=SOMISEREM1899]Daacun Menar du på allvar att Bartomeu, som var vicepresident under Rosell, inte var inblandad i de skandaler som skedde när Sandrusco var president? Dessutom så har det ju hänt en hel del negativa saker sedan Barto kom till makten. Han har ju snarare fortsatt Rosells påbörjade raseringsprojekt än att byta riktning mot något positivt, som du försöker få det att låta som. Låt höra lite positiva grejer som du menar att Bartomeu har gjort under sin tid som president. [/QUOTE] Vart har ni gömt er den senaste år? Om jag tar nåt positivt snabbt så är det från att anställa Luis Enrique som tränare, köpet av Luis Suarez, hyllningen av xavi och de här senaste värvningarn speciellt Arda Turan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2015-07-12 16:02
Om det stämmer så är lider jag med Iker som ändå gjorde rätt i att flytta. Blir man inte respekterad så ska man inte vara kvar.
Barcelona Cule4life
2015-07-12 15:59
Jag vill ha in en grym ung mittback till Blaugrana! Laporte vem fan som helst, vi har täckning överallt annars, men självklart finns det utrymme för en kvalitets uppdateringen på truppen, tänker främst på mittfält och backlinje, målvakt och anfall är våra starkaste lagdelar, mittfältet är precis efter och sist är backlinje.

Inte för vi är dåliga defensivt, men det känns som att det inte finns någon riktig vettig mittback brevid Pique ! Varmealen, Mathieu, Macherano, Bartra känns inte helt hundra faktiskt, Adriano känns inte heller sådär bra, Alba finns ju ändå där ohotad, jag gillar högerbacken med Alves & Vidal
Barcelona SOMISEREM1899
2015-07-12 15:53
Daacun

Menar du på allvar att Bartomeu, som var vicepresident under Rosell, inte var inblandad i de skandaler som skedde när Sandrusco var president? Dessutom så har det ju hänt en hel del negativa saker sedan Barto kom till makten. Han har ju snarare fortsatt Rosells påbörjade raseringsprojekt än att byta riktning mot något positivt, som du försöker få det att låta som.

Låt höra lite positiva grejer som du menar att Bartomeu har gjort under sin tid som president.

Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 15:51
@Daacun:
Du får gärna nämna det positiva han har gjort istället för att påstå det utan att säga vad det är han har gjort.
Barcelona 11-9-10
2015-07-12 15:47
Varför tänker ni bara på klubben tänk på spelaren pedro med. Han har gjort allt för klubben och aldrig klagat, nu har hans konkurrens ökat ännu mer. Om grabben vill lämna ska inte klubben stå i vägen Han vill ha en plats till EM
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 15:40
Låt de andra president kandidater presentera vad de har för sponsorer först sen kan vi snacka om Qatar. Det ända ni gör är att ni ger bartameuo skulden för det Rosell har gjort. Ni tittar inte det posetiv han har gjord under sin korta tid som president
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 15:39
[QUOTE=SOMISEREM1899]Daacun Bartomeu (tillsammans med sin älskling Rosell) har sett till att vi har Qatar på tröjan, att La Masia fallerar allt mer för var dag som går som följd av hans idiotiska reformeringar, att vi har transferembargo, att klubben är åtalad för skattebrott, att Camp Nous namnrättigheter kommer säljas om han blir vald, att Barcelona för första gången på 115 år har horisontala linjer på tröjan, att Abidal blev lurad med mera. Men du vill alltså att han ska få en till chans? Sen så verkar du tro att Qatar är det enda tröjsponsorn som finns tillgänglig. Benedito har ju exempelvis sagt att han under den kommande veckan kom mer att presentera en annan sponsor som kommer generera MER pengar än Qatar. Låt de andra president kandidater presentera vad de har för sponsorer först sen kan vi snacka om Qatar. Det ända ni gör är att ni ger bartameuo skulden för det Rosell har gjort. Ni tittar inte det posetiv han har gjord under sin korta tid som president
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 15:31
@navidjaan: Freixa: "Getting rid of current players and [trying to] sign Pogba for €100 million. The model of Bartomeu is Florentino Pérez." (CatRadio) @navidjaan: .@tonifreixa: "I am very concerned that they have dropped Pedro's clause. The same happened with Bartra and Thiago. Mismanagement!" Röstar man så att Bartomeu vinner så får man skylla sig själv, vi kommer gå under som klubb. Läskigt vilken jävla idiot Barto är.
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-12 14:51
@Federer:

Inte för att vara den men Ronaldinho blev klar för Fluminense under gårdagen :)
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 14:25
säljer vi pedro, så måste adama få rollen som inhoppare. vi får inte tappa killen....samtidigt måste folk fatta att ingen superstar kommer att acceptera pedros roll. deulofeu hade varit perfekt! adama passar nu. en till som vi sket i som vi kunde värva va konoplyanka. lavezzi skulle vi kunna ta jag vet att han har tappat en hel del men som sagt inhoppare. men drömmen är reus! men han kommer aldrig att acceptera pedros roll
Barcelona Andresito
2015-07-12 14:16
Att tappa Pedro nu under sommaren tror jag inte hade betytt speciellt mycket. Munir/Sandro skulle säkert kunna fylla ut en plats i anfallet. Samtidigt kan Rafinha spela både till höger och centralt, och Iniesta är bekväm med vänsterytterpositionen.
Så allt ligger inte på ynglingarnas axlar om man skulle behöva rotera.

I januari får man in Arda och även Aleix Vidal som faktiskt är en ytter.
Så det är knappast några större problem med bredden i anfallet.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 14:12
Hur begränsad Pedros roll må än ha varit föregående säsong så hade han en del viktiga aktioner som assisten till Messis mål mot Atletico borta för att säkra ligatiteln samt assisten till Neymars 3-1 mål i Champion's League finalen för att sätta spiken i kistan.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 14:01
Nä Pedro du ska ingenstans!! Tror faktiskt det är bullshit. Han vet att Barca behöver honom fram till Januari.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-07-12 13:49
@Suarez9:


Var bara tyst. Du kan ingenting om Fotboll. Om man inte tycker att Pedro har varit nyttig för oss så kan man dra. På riktigt dra bara.

En spelare som alltid tar grovjobbet är ALDRIG fel. Speciellt inte om den spelaren kan spela på alla platser i anfallet och dessutom har tillräckligt bra teknik och passningsspel för att spela i Barca. Allt handlar inte om att ändra på en matchbild.

Med det sagt så tycker jag dock Pedro ska söka sig vidare då jag tycker det finns mer spännande spelare som kan fylla hans skor. Men sättet du pratar på får mig att spy.

Barcelona Rambla~
2015-07-12 13:47
LennyRomario

Tack :)
Barcelona ElRaval
2015-07-12 13:45
Säljer vi Pedro är det tjänstefel om vi endast ersätter honom med Turan och inte tar in Adama som joker!
Barcelona LennyRomario
2015-07-12 13:39
@Suarez9:

Och samtidigt hånar vi Reals fans för hur de behandlar Casillas. Nick efter en snubbe som spelat för klubben i ett halvår och be Pedro att dra. Suarez är fan inte ens värd att putsa Pedros skor! Du kan dra.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-12 13:30
Saken är den att Pedro faktiskt skulle kunna passa riktigt bra i Chelsea. Han är en ytter som är defensivt skicklig, något som är ovanligt och en spelartyp som är typiskt Mourinho att använda sig av. Han kommer jobba stenhårt, vara ettrig i presspelet och dessutom passa betydligt bättre i ett kontringsspel med sin snabbhet och fina avslut han inte får samma utrymme för i Barca. Jag har inget emot Pedros klubbval trots mitt ogillande för Chelsea. Detta är ingen spelare som sviker oss genom att gå till en konkurrent utan han har helt enkelt inte fått den speltid han skulle vilja ha. Inte konstigt att han väljer ett lag som slåss om titlar och skulle kunna erbjuda en startplats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-12 13:17
[QUOTE=Liunil Masse]Säljer vi Pedro och någon av MSN skadar sig, vem ska vi slänga in då? Munir? För dåligt, fööör dåligt. Adama ok men Lucho gillar inte honom tydligen. [/QUOTE] Håller med, kommer bli många matcher nästa säsong så korkat om man säljer Pedro, då måste en ersättare värvas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2015-07-12 13:15
@Liunil Masse:


Problemet med att hitta en duglig back up till MSN är ju att står det 5-0 och det är 20 min kvar skulle alla 3 bli sur ifall dom blev utbytt, så den som är backup till dom kommer typ aldrig få spela.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 13:14
Ja Bartomeu lyckades få klubben att bli åtalad för skattefusk för första gången på 115 år, men vad spelar det för roll när vi vann trippeln? Trippeln i all ära, men det sopar inte alla våra problem under mattan som vissa verkar tro.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 13:12
Säljer vi Pedro och någon av MSN skadar sig, vem ska vi slänga in då? Munir? För dåligt, fööör dåligt. Adama ok men Lucho gillar inte honom tydligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-07-12 12:57
@Suarez-Daacun:


Bortsett från den senaste trippeln, vad har Bartomeu gjort som du är så imponerad över?
Vad har han gjort förutom att förstöra traditioner? Syftar på La Masía, matchtröjorna med sponsor och design, behandling av klubbikoner osv.
Barcelona SOMISEREM1899
2015-07-12 12:52
Daacun

Bartomeu (tillsammans med sin älskling Rosell) har sett till att vi har Qatar på tröjan, att La Masia fallerar allt mer för var dag som går som följd av hans idiotiska reformeringar, att vi har transferembargo, att klubben är åtalad för skattebrott, att Camp Nous namnrättigheter kommer säljas om han blir vald, att Barcelona för första gången på 115 år har horisontala linjer på tröjan, att Abidal blev lurad med mera.

Men du vill alltså att han ska få en till chans?

Sen så verkar du tro att Qatar är det enda tröjsponsorn som finns tillgänglig. Benedito har ju exempelvis sagt att han under den kommande veckan kommer att presentera en annan sponsor som kommer generera MER pengar än Qatar.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-12 12:47
Jolly Molly!

Är det officiellt att han Pedro har gått till de "hatade" eller är det bara rykte?
Barcelona Suarez9
2015-07-12 12:40
Om ryktet stämmer att Pedro ska dra är jag överlycklig. Han har varit usel intvå år. Kanske 3 också. Han tillför ingenting, ändrar ingen match bild när han kommer in. Missar sina chanser. Förstår verkligen inte vilken idiot kan betala 33 för fabregas och 30 för Pedro. Men men nu kan Adama till exempel flyttas upp. Enligt barto ska ju ett par spelare lyftas från b till A laget.

Tack Pedro för din tid. Sedan sdu var 17 år har barca spenderat pengar på dig. Du spelade två bra säsonger och lyckades vinna den första trippeln. Det året kan du förtjäna. Men på riktigt dra bara
Barcelona BARCA-més que un club
2015-07-12 12:27
Gabriel

Håller med dig av alla klubbar drar han till smutsklubben Chelski han gör som Fabregas.
Av alla klubbar väljer han Chelski vafan....vf inte spela för liverpool typ eller nån italiensk storlag.

Nej Pedro usch Chelski ger mig magsår.
Annons: