/spanien/barcelona/forum/2715.aspx/spanien/barcelona/forum/2715.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-14 11:36
@11-9-10:
har en känsla av att Lucho inte kommer att vänta ¨på nån. vi kommer att värva som fan efter januari. vi kommer att vara vilda på marknaden. tror verkligen att Lucho är en som gillar att shoppa en hel del. Jag ber bara till gud att han har adama, halilo och samper nånstans i hans tankar.
Barcelona 11-9-10
2015-08-14 11:29
För att vara ärlig hade jag gjort exakt likadant med samper och halilovic Dom kommer inte utvecklas i Barcelona, sen vet man inte vart lucho står. Om 3 år har vi en ny tränare och talangerna har förhoppningsvis blommat ut
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-14 11:28
fan vad glad jag är att det finns en buy back på adama!
Barcelona 11-9-10
2015-08-14 11:26
Det finns en buy-back som gäller hela 3 år, nu kan man faktiskt inte klaga på den försäljningen. Visst kunde ha hittat ett bättre lag, men Adama kommer ta startplats i aston villa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca#
2015-08-14 11:18
Adama alltså såld ser ingen återköpsklausul i i artiklarna som ligger uppe nu men hoppas iaf att ledningen har garderat sig med en sådan. Har inte varit mycket för Adama då jag tror han är för fotbollsdum men måste ändå säga att det smärtar att så många talanger måste ta bakvägen ut ifrån vår trupp. Rimligtvis borde vi kunna ta hand om talanger bättre, vi vill ju inte vara någon plantskola för desperata pl tränare
Barcelona 11-9-10
2015-08-14 11:13
Adama är presenterad av aston villa nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-14 11:10
Rambla Facisterna i Madrid gör allt för att sätta käppar i hjulen för Barca. Tröttsamt att inget påpekar detta medialt! Samma skit säsong efter säsong. Ändå står man där som vinnare, fatta hur mycket det måste svida för dom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-14 11:10
Rambla Facisterna i Madrid gör allt för att sätta käppar i hjulen för Barca. Tröttsamt att inget påpekar detta medialt! Samma skit säsong efter säsong. Ändå står man där som vinnare, fatta hur mycket det måste svida för dom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-14 11:07
Zick9 Eurosport 2! Framgick i inför artikeln som postats här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2015-08-14 11:06
Vilken kanal visas matchen på idag? Jag hittar inte på TV.nu.
Barcelona 11-9-10
2015-08-14 10:40
Faktiskt helt rätt att peta honom från truppen såna där junior misstag skall inte en 32 åring få göra. Han själv höll på att kosta oss matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2015-08-14 10:35
Mathieu petad ur truppen, man såg tydligt hur irriterad Enrique var på honom mot sevilla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-14 10:27
Ingen som finner det anmärkningsvärt att förbundet väljer att denna match spelas endast 3 dagar efter Supercup Europa? Snacka om att Barca inte får en ärlig chans att komma med bästa lag och utvilade spelare. Fast man är ju inte förvånad numera.
Barcelona Gio Style
2015-08-14 10:03
Man kan klaga på Douglas, eller att Munir och Sandro står i vägen för Adama.
Men största failen är ju att Roberto fortfarande är kvar?!
Jag hade typ glömt bort hur dålig han var/accepterat att han blir kvar för evigt.

Sinnessjukt att det gått så långt.
Barcelona the cameroonians
2015-08-14 09:32
Apropå fysisk form så tror MD att Lucho kommer vila flera spelare;

Bravo
Alves, Piqué, Bartra, Adriano
Rafinha, Roberto, Iniesta
Messi, Suárez, Munir

Uppenbart att matchen senast tog hårt på mittfältet och att Pedro är ute ur bilden. Bara dryga 12 timmars väntan kvar, tur att vädret är mumma idag.
Barcelona 11-9-10
2015-08-14 09:30
Deulofeu Till motståndarnas försvar så är det omöjligt att hinna med även om dom medvetet vill komma åt messi. Men det är häpnadsväckande hur han klarar sig utan skador trots alla smällar Ronaldinho var ju ett fenomen när det gällde att hoppa ut från tacklingar och lyckades hålla sig undan skador trots alla överfall Messi går rakt igenom motståndarna och låter smällarna studsa av honom. Allt som oftast är det motståndarna som får ont istället för Messi, ganska ironiskt haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-08-14 09:24
Ska bli oerhört spännande att se hur Enrique formerar laget ikväll.

Match för bara några dagar sedan där vi kramade ut det mesta ur våra bästa spelare med undantaget kanske Pedro.

Mathieau rosade verkligen inte marknaden i förra matchen lustigt han var ju riktigt vass i första halvlek.Han har ju misslyckats kapitalt där förr tänker på bla El Classico.

Han hade behövts som mittback i denna matchen för att kriga mot Aduritz.

Hoppas verkligen Adriano startar till vänster idag.

Rakitic är också en spelare man verkligen vill se från start han håller verkligen på att bli en favorit.Han har verkligen det mesta kanske inte rycket men istället kan han löpa hur länge som helst måste vara en av vårt lags smartaste och nyttigaste spelare.

Busquets given inga kommentarer.

Anfallet är också ganska självklart där Pedro kliver in från start idag.Blir dock inte ledsen om Rafinha startar igen gjorde ju en toppenmatch senast.

Kul blir det stream första 30 minuterna sedan eurosport 2!

Vamos!
Barcelona Deulofeu
2015-08-14 09:18
Jag är inte heller speciellt orolig över hans fysik snarare över smällarna han får.

Tänker på hans anklar och fotleder.Han har visserligen alltid fått mycket stryk men jag tycker mig se mer och mer tendenser att vissa tränare vill skada honom.Fertalet i motståndarlaget bara försöker stoppa honom genom mycket oschyssta medel.

Tänker även på situationer där flera tacklar honom samtidigt jag fattar verkligen inte hur han inte är skadad mer.

Han är verkligen ett fenomen den dagen han slutar kommer vara jobbig för vår klubb.Barcelona 11-9-10
2015-08-14 09:17
Enkos Hela laget orkade inte för att dom slog av på tempot efter 4-1, det är jävligt svårt att starta upp kroppen igen efter man har gått ner i varv. Men med lucho så kommer alltid laget vara fit, det kan vi iaf alltid räkna med!!! Messi kommer fortsätta med sin galna form och han har aldrig varit bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-08-14 08:46
11-9-10

Man kunde se i onsdags att han inte riktigt orkade i andra ht och ot.. och nu är det matcher var tredje dag...
Barcelona 11-9-10
2015-08-14 08:36
Enkos Messi har tränat rejält under semestern! Han är helt fit redan och det kan man se på honom. Hans fysik oroar mig inte alls, han har blivit en beast
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-08-14 07:20
Jag är lite orolig för Messi att han ska spela match igen bara två dagar efter att ha spelat 120 minuter med tanke på att han inte återhämtat sig från landslagsuppdrag. . Och vad alla läkare säger krävs minst sex veckor för det.. Messi har alltså inte tränat ordentligt efter semestern.. och om tre dagar är det ny match igen..
Flavía
2015-08-14 04:43
@LeoMessi:

Visst fick Munir förtroende från Lucho, dock kan man verkligen inte säga att tonåringen inte förtjänade det. Han gjorde en väldigt lovande försäsong med A-laget under förra sommaren och fick en hel del speltid i början av den föregående säsongen där spanjoren gjorde stabila insatser. Vilket är mer än vad man kunde förvänta sig från en 18-åring som bara några månader som under våras spelade för Juvenil A och var dominant I YCL. Munir visade att han hör hemma i A-laget, om än som nyttig truppspelare.

Och innan du säger i stil med att "man inte kan leva på tidigare framgångar" så råkar det nämligen vara just den anledningen som nya spelarna ansluter sig till A-laget. Oavsett om det gäller en nyförvärv som kostar flera miljoner euro eller är en uppflyttad talang från någon av våra utvecklingslag. Påstår man något annat så ljuger man för sig själv.
Barcelona the cameroonians
2015-08-13 23:15
Possible line-up (vs Athletic): Bravo - Alves Pique Mascherano Adriano - Rakitic Busquets Rafinha - Messi Suarez Pedro #fcblive [rac1] Blir inte förvånad om det blir ytterligare någon förändring, endera på mittfältet eller i anfallet. Ska bli intressant att se i vilken form Bravo befinner sig i, räknar med att Athletic kommer hota i luftrummet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2015-08-13 22:36
Barça B:s talangfulla vänsterback/mittfältare/vänsterytter Àlex Grimaldo har fått förtroendet som kapten för B-laget. Intressant. Det hela borde nu innebära att Adriano stannar kvar och (förhoppningsvis inte) förlänger sitt kontrakt. Hade personligen hellre sett en försäljning av Adriano och en uppflyttning av Grimaldo. Olyckligtvis får jag vibbar av att båda tränarna (Lucho och Gerard) anser att hans defensiv är otillräcklig. Synd. Skadan som spolierade 11 månader (dessa ligamentsskador, usch) har visat sig vara ödesdiger. Speltid behövs i en så ung ålder. Än en gång, synd, men kul att han får förtroende som kapten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2015-08-13 21:55
Gabriel och Amo.38

Jag fick inte fram min poäng på ett bra sätt. Jag vet att det är lättare för Bayern att vinna sin liga jämfört med oss som ständigt har Real att kriga mot. Barca/Real har det tuffast av alla lag i de stora ligorna att vinna sin liga pga att man måste konkurrera med varandra. Min poäng är att man inte ska ta det för givet att de ska vinna sin liga varje år. Vinner de ligan i år blir det fjärde året i rad vilket är ett rekord vilket visar att det ändå är svårt att bibehålla en dominans en längre tid även för ett lag som Bayern i deras liga. Men jag håller självklart med er om att det är svårare att vinna la liga.

Vad gäller deras överlägsenhet måste man även komma ihåg att det också beror på hur välskött deras klubb är. Det är inte så att de får överlägset mest TV-pengar eller har en rik oljeshejk som pumpar in pengar i klubben. Deras ledningsgrupp jobbar på bra både med kommersiella deals till spelartransfers(den överskattade Götze är ett undantag). Jämför med vår klubb där vi brister rejält på dessa punkter trots vår enorma attraktionskraft globalt.
Barcelona 11-9-10
2015-08-13 21:32
Ja men sätt nästan vilken annan tränare i Bayern och dom kommer vinna ligan. Om du inte gör det så är det ett kvitto på att du borde sluta med fotbollen helt Såhär enkelt är det faktiskt, så stor är skillnaden i den tyska ligan. Och det kan man inte blunda för oavsett hur mycket man vill för att höja Peps prestationer. Lag som wolfsburg, Dortmund och leverkusen har chans under deras möten att lyckas slå Bayern med en krigar match. Men att lyckas under en hel säsong? Inte chans Men återigen det är det tråkiga långsamma spelet som dödar mig. Och det skall absolut inte förknippas med Pep. Att spela spansk fotboll med tyskar som stomme är naivt i mina ögon. Att köpa in alonso som ska försöka styra upp det ger mig intrycket av en desperat man som har glömt tänka innan han agerar Nej Bayern är precis som vi Tito dom har kört fast och riktigt sömnpiller till matcher som spelas. Vi hade tack gode Gud Messi som var makalös
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-08-13 21:31
Med att pep bara kan spela på ett sätt tror jag de flesta (i fall jag) tänker lite bredare. Alltså, att han vill spela en anfallsfotboll med stort bollinnehav, snabb återvinning av bollen och därmed ofta en påfallande hög backlinje. Hans experiment med trebackslinje osv fanns ju redan i Barcelona, men det är fortfarande Pep-fotboll som spelas. Hans lag kommer exempelvis aldrig gå ut och parkera bussen.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-13 21:14
Frodo Riktigt bra skrivet. Kraven på Pep är oändligt höga och att han som du säger alltid tar sitt lag långt i CL och i princip garanterar inhemska titlar är inget man bara viftar bort. Att Pep som många säger lever på sina spelare är skitsnack, han var i Barcelona med och byggde upp ett av de bästa lagen genom tiderna där han ska ha mest cred av alla för våra framgångsrika år. Bayern var visserligen Europas bästa lag 12-13 men det med ett kraftigt underpresterande Barcelona och Real Madrid vars utveckling under Mourinhos sista säsong gick i fel riktning. Därefter har både vi och Real rustat upp rejält och det är då inte konstigt att det är oerhört svårt att vinna CL, något det ska vara. Trots alla hans experiment med startelvan så har Pep gett Bayern en trygghet i spelet med boll och förmågan att kontrollera matcherna har gjort att de ofta har ganska lätt att vinna mot sämre Bundesliga - lag som knappast parkerar bussen utan tutar och kör vilket öppnar upp ytor bakåt. Skulle säga att spanska lag är bättre på försvarsspel när det framförallt gäller positionsspelet medan tyska lag primerar intensitet och tempo. Detta kan ha gjort att Peps spelide tagit Bayern till en ny nivå av överlägsenhet mot inhemskt motstånd. Hur som helst talar hans titlar för sig självt. I år kommer de återigen att vara med långt fram i CL och vinner de titeln kommer allt vara glömt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-08-13 21:03
Frodo Jag skriver under på det du skriver. Men jag vill fortfarande hävda att det Bayern inte har samma motstånd i sin Liga! Varför? Jo för i La liga har vi åtminstone Real som kan mäta sig rent ekonomiskt och när det kommer till värvningar. Pengarna som klubbarna har i PL är också annorlunda då flera klubbar kan slåss om världsklass-spelare på ett annat sätt. I Tyskland är det bara Bayern. Aja nog diskuterat om det här ämnet!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: