/spanien/barcelona/forum/2710.aspx/spanien/barcelona/forum/2710.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Daacun
2015-07-12 19:46
[QUOTE=Junta Dimision]Vad gjorde han då? Ännu ett tomt påstående från dig som du inte kan backa upp. [/QUOTE]


Vet du inte vad han gjorde på slutet av hans mandat? Då behöver du inte veta det nu heller

[B]Antingen svarar du eller så behöver du inte skriva här. Vill du ha debatt får du snällt svara på frågor.//Mod.[/B]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 19:37
@Daacun:

Vad gjorde han då? Ännu ett tomt påstående från dig som du inte kan backa upp.
Daacun
2015-07-12 19:35
Andresito Ju det har folk gjord hela tiden till och med innan han sa att han ställer upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-07-12 19:20
[QUOTE=Daacun]Tyck vad ni vill om honom jag är iallafall bred och ge honom en ärlig chans. Alla här inne försöker och få joan laporta till en ängel samtidigt vet vi vad han gjorde [/QUOTE] Har inte läst ett enda inlägg här där Laporta helgonförklaras. Vi är alla medvetna om hans brister, men samtidigt är alla överens om att Laporta är oändligt mycket bättre som president än Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-12 19:18
The cameronians - fast där har du fel, visst stämmer det att Barto sa att man kmr förlänga Tatas kontrakt men det var ju Tata själv som ville lämna? Där kan man inte klandra Barto faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 19:06
Tyck vad ni vill om honom jag är iallafall bred och ge honom en ärlig chans. Alla här inne försöker och få joan laporta till en ängel samtidigt vet vi vad han gjorde
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-12 18:53
snälla snälla snälla! sluta mata honom/henne!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 18:43
allt fok har skrivit här o du vill ha fakta? googla min vän googla. en sak till, barto säger än idag att neymar kostade 57 mille o att klubben ej gjort nåt fel. så min fråga till dig är har barca bara betalat 57? alla böter då? har klubben agerat rätt?
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 18:32
@the cameroonians:

Du är fan bäst.
Barcelona Mido
2015-07-12 18:31
Ni har ägnat hela dagen på Dacuun,, hahaha strunta i honom, han har rätt å tro det han vill, men vi vet sanningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 18:22
Junta Dimision Som jag har sagt till er tidigare kom inte till mig med eran ord. Om ni ska anklaga på en människa kom med fakta inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-12 18:21
Bartomeu är ingen lögnare och har agerat fläckfritt. Really???

2014
Sa att han skulle förlänga med Tata Martino oavsett om klubben vann titlar eller inte.

Skyllde FIFAs anklagelser på "en svart hand (Real Madrid)" när det i själva verket var ett misstag av den egna administrationen. Sa att det bara skulle krävas ett samtal för att häva påföljderna.

Sa inför domstol att klubben värvade Neymar för att Tito (som nyss avlidit) krävt det.

2015
Sa att han ville ha Fair Play från framtida presidentkandidater och bad alla att fokusera på klubbens bästa. En månad efter läckte dokument ut om hur han skulle använda klubben, dess spelare och Braida för att vinna valet. Gjorde över 100 framträdande i mediesammanhang fram till valet men hävdar att han är en "person som håller sig i bakgrunden"

Sa att han inte skulle förnya Luchos kontrakt eftersom det var upp till nästa president att ansvara för. Förnyade kontraktet veckan efter.

Sa att han inte skulle använda några värvningar under sin valkampanj men presenterade först Aleix Vidal och avvaktade sedan avsiktligt att värva Arda tills de andra kandidaterna avslöjat sina kort. Av agentens uttalande idag var såväl spelaren som Atlético införstådda med intresset för ett par månader sedan. Varför blev det då klart just när det blev?

Lovade Garcia Pimienta jobbet som B-lagstränare men kontaktade Gerard Lopez bakom ryggen och använde honom i sin kampanj.

Anställde Braida för en enda uppgift, att värva Pogba, men sa sedan att spelaren inte var på tränarens lista. Trots detta las ett bud på €80 miljoner enligt Juventus.

Den största lögnen av dem alla är dock att man endast fått ett riktigt bra bud på en sponsor, och den osanningen kommer att krascha totalt nästa vecka.

...och jag som är på ett break...

Nåja, klarar inte av att läsa inlägg som säger att allt Barto gjort bara är bra.

Ha en fortsatt trevlig sommar people!
Barcelona Barcelonistas
2015-07-12 18:20
Barto saknar Balls, en fegis är vad han är. Vågar inte delta när dom andra ska prata va fan är de för bullshit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-07-12 18:11
Daacun Alla har rätt till sin åsikt... MEN vad tycker du om; - att Mr. Bartomeu ville sälja Messi för ett år sedan? - att han vill fortsätta trampa på traditionerna som vi har i denna klubb? • att han, av alla sponsor han kan välja på, vill att klubben ska fortsätta förknippas med Qatar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 18:03
Bartomeu bekräfta igår att han kommer att ställa upp i en debatt på tisdag som kommer sändas på tv3cat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 17:50
Daacun

Ja vi kan ju börja med hur Neymar transfern gjorde så att klubben för första gången på 115 år blivit åtalade för korruption och skattebedrägeri, eller skyller du endast på Rosell här med även fast Bartomeu skrev på 9 av 11 kontrakt vid köpet av Neymar? Han lyckades även med bedriften att fixa ett transferförbud för hur de tog in ungdomar utanför Europa trots flera varningar från FIFA om de skulle fortsätta att värva på det sättet. Att han själv är åtalad för korruption samtidigt som han ställer upp i valet är bara en bedrift i sig.
Barcelona petersays
2015-07-12 17:27
Vad är det som händer? Bartomeu är en hedersknyffel och folk applåderar att göra en fet galleria av Camp Nou för att "ge de asiatiska turisterna något att göra". Det är fan kulturskymning om något. Dessutom..ni verkar tro att Bartomeu är den enda som har planer för Camp Nou? Ni glömmer att det redan 2007, under Laporta, togs beslut om att varsamt renovera Camp Nou och göra 10,000 nya platser. Ett beslut som dock lades på is pga finanskrisen 2008 - och som Rosell sedan rev upp. Visserligen hade även det sina brister eftersom man tänkte sälja Mini Estadi för att finansiera. Men så kostade projektet bara €250M istället för €600M också - och innebar inte att döpa om Camp Nou till Camp Nou Microsoft/Intel/Qatar eller vad nu Rosell/Barto har i kikaren. Så Camp Nou kommer garanterat - tids nog - att få en en mindre modernisering oavsett vem som vinner - men låt oss hoppas att det inte tvingar oss till namnbyte eller att vi plöjer ned pengar i att göra Camp Nou till en själlös shoppingarena endast till för turister. Edit: Kul förresten att Rosell rev upp beslutet av hänsin till att han inte ville sälja Mini Estadi. Samma Mini Estadi som han nu ändå beslutat att riva...
Daacun
2015-07-12 17:07
Junta Dimision under den tiden du snackar om var det Sandro Rosell som var president och det är han som bär på ansvaret. Kom med nåt under bartameuo tid som president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 17:01
@Daacun:

Varför lovade han då något han inte kunde hålla då? Är det seriöst din ursäkt för att Abidals kontrakt inte förnyades?
Daacun
2015-07-12 16:56
Junta Dimision Men då ska du komma ihåg att han var vice-president
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 16:36
Daacun Ja han lovade Abidal ett nytt kontrakt så fort han skulle göra sin återkomst från cancer, men istället slängdes han iväg som en soppåse.
Daacun
2015-07-12 16:34
KiNg-PuYi Jag tycker att du och flera andra här inne är respekt lösa när ni kallar en människa för lögnare, skit och massa andra saker. Har bevis på att han är en lögnare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 16:28
Daacun

alltså mår du verkligen bra? gömt oss? har du ens följt forumet i år för att ens ha mage att säga att vi har gömt oss? vart var du innan trippeln?.

förlåt mig verkligen men att stödja en person som barto efter alla lögner o planer för klubbens framtid. abidals svek. pissa på klubbens identitet. behandla legender som alves på d sättet han gjort, sparka legender som varit i klubben i så många år, från matrialare till la masia personal. skattefusket, la masia. ja du jag kan göra listan mycket längre än din och att du väljer att blunda för allt det här, så ger jag dig bara ett råd köp den vita tröjan o tryck perez på ryggen.

säger förlåt igen men det säger en hel del om dig som person.

UT MED LÖGNARE BARTOMEU
Daacun
2015-07-12 16:27
[QUOTE=Liunil Masse]Daacun Luis Enrique var Zubis val, Bartomeu ville ha kvar Tata Martino Köpet av Luis Suarez var det Luis Enrique som ville ha och vilken annan president hade kunnat värva Suarez som verkligen ville komma hit. Hyllningen till Xavi hade vilken annan president också gjort. Köpet av Arda var också efter order från Luis Enrique och värva en spelare precis som i Suarez fall drömt om Barca sen liten hade vilken annan president lyckats med. Inger som övertygar mig eller många andra iallafall. Bartomeu är skit. [/QUOTE] Så du tar bort allt det bra killen har gjord och ger det till andra. Om jag får ställa en fråga? Vem var det som bestämmde under det tiden allt hände?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 16:19
Daacun Luis Enrique var Zubis val, Bartomeu ville ha kvar Tata Martino Köpet av Luis Suarez var det Luis Enrique som ville ha och vilken annan president hade kunnat värva Suarez som verkligen ville komma hit. Hyllningen till Xavi hade vilken annan president också gjort. Köpet av Arda var också efter order från Luis Enrique och värva en spelare precis som i Suarez fall drömt om Barca sen liten hade vilken annan president lyckats med. Inger som övertygar mig eller många andra iallafall. Bartomeu är skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 16:13
[QUOTE=SOMISEREM1899]Daacun Menar du på allvar att Bartomeu, som var vicepresident under Rosell, inte var inblandad i de skandaler som skedde när Sandrusco var president? Dessutom så har det ju hänt en hel del negativa saker sedan Barto kom till makten. Han har ju snarare fortsatt Rosells påbörjade raseringsprojekt än att byta riktning mot något positivt, som du försöker få det att låta som. Låt höra lite positiva grejer som du menar att Bartomeu har gjort under sin tid som president. [/QUOTE] Vart har ni gömt er den senaste år? Om jag tar nåt positivt snabbt så är det från att anställa Luis Enrique som tränare, köpet av Luis Suarez, hyllningen av xavi och de här senaste värvningarn speciellt Arda Turan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2015-07-12 16:02
Om det stämmer så är lider jag med Iker som ändå gjorde rätt i att flytta. Blir man inte respekterad så ska man inte vara kvar.
Barcelona Cule4life
2015-07-12 15:59
Jag vill ha in en grym ung mittback till Blaugrana! Laporte vem fan som helst, vi har täckning överallt annars, men självklart finns det utrymme för en kvalitets uppdateringen på truppen, tänker främst på mittfält och backlinje, målvakt och anfall är våra starkaste lagdelar, mittfältet är precis efter och sist är backlinje.

Inte för vi är dåliga defensivt, men det känns som att det inte finns någon riktig vettig mittback brevid Pique ! Varmealen, Mathieu, Macherano, Bartra känns inte helt hundra faktiskt, Adriano känns inte heller sådär bra, Alba finns ju ändå där ohotad, jag gillar högerbacken med Alves & Vidal
Barcelona SOMISEREM1899
2015-07-12 15:53
Daacun

Menar du på allvar att Bartomeu, som var vicepresident under Rosell, inte var inblandad i de skandaler som skedde när Sandrusco var president? Dessutom så har det ju hänt en hel del negativa saker sedan Barto kom till makten. Han har ju snarare fortsatt Rosells påbörjade raseringsprojekt än att byta riktning mot något positivt, som du försöker få det att låta som.

Låt höra lite positiva grejer som du menar att Bartomeu har gjort under sin tid som president.

Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 15:51
@Daacun:
Du får gärna nämna det positiva han har gjort istället för att påstå det utan att säga vad det är han har gjort.
Annons: