/spanien/barcelona/forum/2709.aspx/spanien/barcelona/forum/2709.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-11-15 21:44
Ödegård = Överskattad!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-11-15 21:41
[QUOTE=FCB_Messi]Hur kan den här ödegaard starta för Norge det förstår jag mig inte på. Ruskigt svag och omogen . En juniorspelare helt enkelt . [/QUOTE] Jag kollar bara på matchen för att kolla in honom och jag kan inte påstå att han har imponerat alls. Kanske bättre i andra halvlek.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 21:32
[QUOTE=Junta Dimision]Cameroonians Bjuder på ännu en rubrik av MD här: "Barcelona value Celta winger Nolito (29) at 8-9M. Surprised Celta stick to 18M buyout fee after getting Fontas, S.Gomez, Planas for 1M. [md]" [/QUOTE] Ja, och ändå betalade man utan problem €40 miljoner till Atletico för Arda trots att man i princip gav bort David Villa till dem. Klart att klubbar vill ha betalt för sina bästa spelare, särskilt om det gäller i ett januari-fönster. Endast denna ledning som bli överraskade av en sådan här sak. Por Que?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-11-15 21:22
En fin text och analys om varför våran Busquets är världens bästa och mest kompletta mittfältare.

Busquets är ett fotbolls geni utöver det vanliga och förtjänar mer hyllningar. Det är han som håller ihop hela laget på mittfältet och har gjort det i världsklass nivå sedan han tog en startplats.

(kolla länktips)
Barcelona Junta Dimision
2015-11-15 21:19
dubbel
Barcelona Junta Dimision
2015-11-15 21:19
Cameroonians

Bjuder på ännu en rubrik av MD här:

"Barcelona value Celta winger Nolito (29) at 8-9M. Surprised Celta stick to 18M buyout fee after getting Fontas, S.Gomez, Planas for 1M. [md]"
Barcelona FCB_Messi
2015-11-15 21:02
Hur kan den här ödegaard starta för Norge det förstår jag mig inte på. Ruskigt svag och omogen . En juniorspelare helt enkelt .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 20:56
Hahaha, MD är för roliga. I rubriken till recensionen efter B-lagets match skyller de i rubriken Grimaldo för förlusten. Snarare utvisningen som avgjorde. Utvisningen och målet i länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-11-15 18:40
Målet var väl att gå upp direkt med b-laget men nu får de mer satsa på att hålla sig kvar. Från stolthet till sorgebarn, b-lagets fall är tungt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 18:32
Oturen fortsätter gäcka B-laget.

Efter en första halvlek med total dominans och ett stolpskott drar Maxi Rolon på sig ett andra gult kort efter en, i domarens tycke, filmning i straffområdet.
Utvisning och bara minuten efter tar motståndarna ledningen, ett resultat som står sig med kvarten kvar att spela.

Men bra lag har tur, och just nu är B-laget inget bra lag.
Barcelona Amo.38
2015-11-15 18:01
Hela landet Spanien är någon slags parodi... Vad är det för jävla nissar som sitter på posterna i det landet, helt inkompetenta verkar dom vara när det kommer till Ekonomi, inte undra på att landet har sett ut som det gjort ekonomiskt senaste 10 åren. Även om man till viss del "studsat" tillbaka på den ekonomiska fronten.
Flavía
2015-11-15 17:28
AS | Florentino Perez has made it clear to Karim Benzema that if he is convicted, he'll leave the club immediately. AS | According to other sources, Karim Benzema may leave Real Madrid in January. ---- Trevliga nyheter i väntan på Clásico.
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 17:01
@the cameroonians:


Stream som funkar, dock med halvdålig kvalitet.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-15 16:42
Xavi and his wife were in Paris during the terror attacks. They planned to go to the France-Germany game but his wife felt tired [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-11-15 16:29
After the attacks in Paris, next weekend's clasico in Madrid will be declared a high-risk game. More safety measures around stadium. [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 16:18
Gerard väljer att vaska om lite i startelvan inför dagens match;

Ortolá
Godswill, Tarin, Quintilla, Grimaldo
Samper, Gumbau, Kaptoum
Campins, Maxi, Aitor

Bänk: Andreu, Costa, Ros, Cámara och Dongou

Dongou startar alltså på bänken tillsammans med mittbacken Costa. De har annars ingått i startelvan vid i princip samtliga tillfällen tidigare.

Cámara är också tillbaka efter ett brutet finger.
Barcelona Den vise mannen
2015-11-15 16:13
Jag är helt med dig the Cam men det jag vill ha sagt att vi balanserar på en väldigt tunn och slak lina. Balansen i ekonomin är riktigt dålig. Vi säljer av allt som går för stunden där vi ser att det finns pengar att tjäna. Jag menar sälja typ Adriano ger ju inga pengar tillbaka direkt, endast en lättad lönekostnad. Som jag sa tidigare vi vann allt= ökad bonusar både för spelare som intäkter för klubben men ett år som förra säsongen måste vi gå plus. Jag menar vi är ju inget PSG som är ett projekt där det satsas enorma pengar från att vara en liten anonym klubb från igen stans. Vi har varit no 1 under hela 2000-talet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 16:03
MessiyoyO 10

Jag räknar inte heller med att Halilovic kan säljas för samma summa som Martial, men det finns ett bra case att benchmarka sig emot för att få upp priset på en spelare som köptes för €2,5 miljoner. Tror heller inte det finns någon buy-out på kroaten, så priset sätts direkt av klubben.

I min värld ska Barcelona vara en klubb som köper spelare för att använda dem, inte för att göra business. Men jag ser att den här ledningen inte ser på saken på samma sätt utan gärna investerar och spekulerar. Först var det Denis Suárez, sen kom Alen. Hade vi inte haft transfer-ban hade det säkerligen kommit ytterligare någon.

Fast det är svårare nu när B-laget ligger i tredje-divisionen, inte lika intressant för en ung talang som kanske redan idag spelar A-lagsfotboll. Finns bland annat spelare i Dinamo Zagreb och Hajduk som jag vet att klubben följt en tid.
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 15:55
@Heisenberg:


Först av allt ska man betänka att det är Sport som skriver, vilket gör att ledningen kommer undan på ett annat sätt. Dessutom använde de Lucho redan i valkampanjen när de förlängde hans kontrakt och sa att det var han som ville ha Arda. Det hade han inga problem med.
Ett "oskyldigt" rykte i en halvtaskig tidning är långt ifrån någon fara. Dessutom hatar ju Lucho redan all media så.
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 15:51
@Den vise mannen:


Klubben kalkylerar alltid med att vinna ligan, komma till semifinal i CdR och att nå kvartsfinal i CL. Så när klubben vinner titeln regnar det in betydligt mer intäkter än budgeterat. Däremot försvinner nästan lika mycket ut i bonusar till ledare och spelare. I slutändan blir det en liten vinst.

Det som däremot bör hända efter en sådan framgång är ju att varumräket stärks och att man tjänar pengar genom att upparbeta bättre sponsorkontrakt och säljer mer tröjor mm.

Det som däremot nu händer i ekonomin är att skulden åter börjat öka och att kostnaderna för löner stiger i höjden. Därför måsta man balansera detta med att öka intäkterna ytterligare. Det lättaste och snabbaste är att sälja spelare, särskilt de som man inte har ett reellt värde på - dvs de egna produkterna.

Säljer man t. ex Adama för €12 miljoner kan man direkt räkna in det som intäkt utan att det försvinner något värde på tillgångssidan. För du kan inte värdera en spelare som aldrig köpts i en balansrapport. Ökade tillgångar ger dig sedan möjlighet till bättre lånevillkor och räntor = bättre ekonomi.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-15 15:40
Krabban94 Det finns ingen. Det är Bartomeu vi snackar om. En fullt oduglig president som inte vet vad han gett sig in i. Vi hade bättre ekonomi utan Qatar-sponsorn under Laporta. Nu trots smutsiga Qatar så sitter vi i skiten. Det är inkompetenta personer hela högen. Hur ska detta sluta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2015-11-15 15:32
the Cameroonians Sen har ju den här ledningen i klubben aldrig varit bra när det kommer till spelarförsäljningar. Säljer oftast våra spelare till ett väldigt lågt pris jämfört med vad andra klubbar gör. Man har inte riktigt hängt med i hur marknaden har utvecklat sig. Eller när det kommer till spelarköp då fan kan man punga ut upp till en miljard, där har man på något sätt accepterat marknaden. Glöm att Halilovic går för samma summa eller ens i närheten som i Martial affären. Jag personligen tycker absolut inte att vi ska sälja den killen. Han har en otrolig framtid och det ser ju vem som helst. Men sen när har vi haft samma åsikter som den här ledningen? De gör allt som vi fans inte vill göra. Allt handlar om pengar och tyvärr så drabbas klubbens ungdomar och hela akademin egentligen. Att inte sälja Halilovic nu kan innebära att vi i framtiden inte behöver investera i ytterligare en storstjärna utan använda oss utav våra egna talanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2015-11-15 15:26
Klubben behöver pengar så vi måste sälja.. Ändå vill man köpa in Candreva för 40miljoner euro istället för att satsa på ex Samper. Man vill köpa in Nolito istället för att man hade haft kvar ex Deulofeu som leker i PL eller behållit Adama för den delen. Vi str med Adriano som back-up till Alba med Grimaldo på utgående kontrakt, tror Adrianos län är betydligt högre än Grimaldos och dessutom har Grimaldo potential ännu.

Where's the logic?
Barcelona Heisenberg
2015-11-15 15:16
the Cameroonians

Vad är LE för slags marionett då om han går med på att användas som skyddsväst åt ledningen? Hur långt kommer det gå innan han gör som Pep och visar långfingret mot ledningen och drar?
Barcelona Den vise mannen
2015-11-15 15:13
Är faktiskt riktigt orolig för det ekonomiska läget. Känns inte helt osannolikt att ngn av våra storstjärnor kan behövas säljas inom inte en alltför avlägsen framtid. Vi vann allt förra året och pengar trillade in i massor men ändå är det ekonomiska läget kritiskt. Vad fan är det för kalkyler? När fan ska vi då tjäna pengar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 14:58
Det där med att Halilovic kan komma att säljas kan inte komma som en blixt från klar himmel om man följt hur den sittande ledningen agerat tidigare.

Barcelona behöver pengar, Bartomeu har själv varnat för vad som kommer kunna hända om intäkterna inte ökas på. Då handlar det om att sälja spelare. Nu går det segt med tröjsponsorn och det verkar inte finnas något alternativ till träningsstället heller. Föga förvånande dyker då "ryktet" om en försäljning av en klubbens största talanger upp. En slump eller? Jo tjena.

Att Sport nu planterar ett frö på sin hemsida om en försäljning utifrån Luchos "vilja" är inget annat än en rökridå. Anledningen att sälja Alen är enbart grundat på ekonomiska variabler. Att använda tränaren som "syndabock" är ännu ett försök från ledningen att kunna försvara sitt agerande om de nu beslutar att göra slag i saken.

Jag menar, Man United betalade €80 millar för Martial, tänk vad PSG eller City skulle tänka sig vilja betala för en lika stor talang? Känner ni doften av $$$$..?
Barcelona Barcelonistas
2015-11-15 14:33
ElRaval - om det där stämmer så ska Lucho sparkas långt bort från Barcelona. Man säger inte nej tack till en mittfältare som kmr va bäst i världen om 2-3 säsonger. Jo kanske om man är en dåre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-11-15 14:25
[QUOTE=Liunil Masse]Luis Enrique doesn't think Halilovic fits in his plans, @sport write. The club is considering to sell him with a buy-back option. [/QUOTE] öh vad i helv..?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 14:05
@neymar JR:


Därför att den officiella rapporten om ekonomin kom först 15:e juli och valet hölls den 18:e med en enligt stadgarna "tyst dag" den 17:e.

Det fanns helt enkelt ingen tid att göra ekonomin till en valfråga utan konkreta bevis.
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 14:00
Cesc medger att han har fört samtal med mer än en av Real Madrids presidenter genom åren, men att man aldrig kom till ett konkret avtal. Bilden av honom som en wannabe-culé, snarare än en sann sådan, förstärks allt mer.
Annons: