/spanien/barcelona/forum/2698.aspx/spanien/barcelona/forum/2698.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2015-11-18 09:48
Ni kan önska andra bredvid Piqué men ett är 100% säkert att det blir Masken. .
LE uttalade sig direkt efter Maskens röda kort att det vore katastrof om han misdade El clasico. Masken är en av LE-s största favoriter
Är ganska säker att LE ställer upp med denna elvan:
............Bravo..........
Alves Piqué Masken Alba
Roberto Busken Iniesta
Messi Suarez Neymar
Barcelona Katalano
2015-11-18 09:33
neymar JR

Messi kommer för långt ifrån målet med den uppställning du nämner tycker jag. I framtiden tror jag att han kommer att ta en roll på mittfältet, men idag så är han alldeles för snabb och målfarlig för att man ska vilja flytta ner honom i planen och bort från mål då hans roll skulle bli för defensiv.

Hur motiverar du att du vill ha Vermaelen som mittback mot Real Madrid? Han har väl aldrig spelat ihop med Pique innan. Jag skulle föredra en Mascherano, Bartra eller till och med Mathieu som mittback i denna match av denna anledning.
Barcelona enkos
2015-11-18 09:29
Skulle vi lyckas vinna nu på lördag kan jag med säkerhet säga att vi vann ligan trots det är många matcher kvar då vi spelat alla svåra bortamatcher redan (Valencia kvar) och med 6 poäng försprång samt El clasico på hemmaplan.. ja luften ur Real hade också gått ut att de sedan skulle skita i ligan och satsat allt på CL och cupen..
Barcelona neymar JR
2015-11-18 08:54
Januari kommer ju arda och Vidal trilla in och det kommer ge lucho fantastiska valmöjligheter Vi kan ha ett mittfält med; Messi-busken-iniesta Ett anfall med; neymar-suarez-arda Det måste väl ändå vara det bästa balanserade offensiven någon gång? Kreativitet i överflöde
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-18 08:51
Messi ska och bör starta i helgen, vi ska inte visa dom jävlarna någon nåd och gå in för att sänka dom. 6 poängs ledning och kalabalik i Madrid hade varit guldvärd Neymar, iniesta och busken har visat strålande form på senare tid och en spelsugen Messi gör det hela mer lovande. Jag vill ha Messi närmare iniesta-busken för att verkligen kunna rulla ut deras mittfält Roberto/(Alves) pique vermaelen Alba . Busken . Rakitic. iniesta . Messi . Suarez neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2015-11-18 08:40
Nej, aldrig haha. Endast straffar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-11-18 07:33
Straight out of Barca Det har han, men aldrig i ligaspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-18 02:02
Har Ronaldo aldrig gjort spel mål mot oss i Santiago Bernabeu eller? läst i sport att alla mål han gjort mot där är straffar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-18 01:45
Alves är ju helt slut.... Måste bänkas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-11-18 01:24
.
Barcelona Davids3
2015-11-18 01:24
Kommande El Classico är den första på 15 år utan varken Casillas eller Xavi.

Barcelona Stright outa Barca
2015-11-18 01:20
Brasilien är så jävla usla måste vara tidernas sämsta Brasilianska landslag assså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-11-18 00:55
Kröjf Det är sent i nattmössan och jag är inte allt för klar i huvudet, det med en aning ångestfylld känsla av att jag fyller år idag (snart är man fan gubbe) så gör det att mitt fokus försvinner och jag har rätt så svårt att hänga med på vad du menar. Jag ville hur som helst aldrig påbörja en "du sade/Jag sade - ät nu upp dina ord" diskussion, utan snarare att min känsla för stunden är besvikelse när ämnet Neymar tas upp (istället för att prata hans fotbollskvalitéer). Mitt minne må inte vara lika gott som ditt, så du får som sagt väldigt gärna rätta mig om jag har fel, men om jag inte missminner mig så har du sagt ngt i stil med att Neymar snarare lever på Messis storhet i att kunna förvalta hans räkmakor (se smörpassningar). Med det sagt så kan man ju i så fall konstatera att det hitills varit ett felaktigt påstående eftersom Neymar varit den som faktiskt burit laget på sina axlar i Messis frånvaro (dåligt motstånd eller inte). Nu var det som sagt inte det fotbollsmässiga kring Neymar jag ville diskutera men det blev så trots allt då ditt inlägg till mig gjorde att jag kände mig illa tvungen att försvara mitt tidigare försvarande av brassen. Sen förstår jag inte riktigt vad skribenten "Neymar JR" har med vår diskussion o göra men det kanske går upp för mig när jag fått några timmars sömn. Nu är det läggdags som gäller för mig, väl mött amigo!
Barcelona Barcelonistas
2015-11-18 00:51
Folk kan inte släppa Pep eran. Jag orkar inte ens skriva ner mina tankar då jag har gjort det 100 tals gånger. Det fanns ett Barca innan Pep och det kmr finnas ett Barba efter Pep. WHO the fuck is Pep? Den mannen är inte ens en fis i rymden. Han e bara en liten del av vår historia.
Postat via SvenskaFans-appen
BlackPanther
2015-11-18 00:36
@Barcelona ViV:


Nej, det är Messi som är kung. Gör om, gör rätt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-11-18 00:26
Litar mer på Borbalan än någon annan spansk domare trots att han emellanåt tror att kvällen till ära är hans sweet sixteen och allt cirkulerar runt hans skalliga huvud. "Spanska domarsjukan" helt enkelt.

Men väljer helt klart den med ett öga bland de blinda att döma helgens match.
Barcelona enkos
2015-11-18 00:04
Imorgon kommer säkerhetsansvariga i Madrid att mötas för att bedöma om El clasico kommer att spelas eller inte
Barcelona Kröjf
2015-11-18 00:04
@Gabriel:
Gabriel Du skriver angående Neymar att jag "har varit hårt kritiserande mot honom även som FOTBOLLSSPELAREN". Trots mitt "superminne"kan jag dock inte komma ihåg annat än att jag inte sett honom som världens bäste spelare och inte trott honom om att bli vald till det heller. Åtminstone inte inom den korta tidsrymd som vissa med 100 procents säkerhet slagit fast. Om det är "hårt kritiserande", så har du givetvis helt rätt. Annars är det falsk ryktesspridning som du faktiskt gör bäst i att bevisa med ett belysande exempel. Jag väntar. Men gör det inte så enkelt för dig som att hänvisa till neymar JR:s egen lilla lista, utan citationstecken. Den får stå för andra eller rentav honom själv, eftersom han så sent som igår hittar på saker som folk ska ha påstått härinne, för att skaffa sig själv skäl att gå till grundlösa personangrepp. Och från skillnad till honom kan jag återge ett citat istället för en samling sammanhangslösa omskrivningar: "Jisses att folk inte kan släppa Pep eran fortfarande, samma folk som intalar sig att Barcelona alltid har spelat sådär. Detsamma individer som påstår sig ha varit cule innan dom lärde sig gå....". Vem har påstått sig var culé innan han lärt sig gå? Mig veterligen är det bara neymar JR själv som påstår det. Att nån skulle påstått så alltså. Dålig "stil". Hoppas på bättre.
Barcelona Rambla~
2015-11-18 00:02
Förväntade mig aldrig något av denna utredning. Åtminstone inte några bestraffningar. Aldrig att förbundet skulle erkänna att oegentligheter har förekommit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-11-17 23:57
[QUOTE=Rambla~]Borbalan utsedd till domare i el Clasico. Var det inte han som varnade Messi när han fick en flaska i huvudet? Hur gick det med den där utredningen om de hotade linjemännen som eventuellt skulle ingå i domarteamet? Rann väl ut i sanden som allt annat antar jag. [/QUOTE] As part of investigation of linesman pressured to favour Madrid in clasico, prosecutor contacted Referee Committee for information [publico] 10 referees who have been in charge of Barcelona games this Liga will be called to give evidence in case of pressured linesman. [publico] Vi får se vad som händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-17 23:55
Rambla~ Läste igår att en utredning pågår... Med det sagt så kommer dokument försvinna och bevis förstöras
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-11-17 23:54
Borbalan utsedd till domare i el Clasico. Var det inte han som varnade Messi när han fick en flaska i huvudet? Hur gick det med den där utredningen om de hotade linjemännen som eventuellt skulle ingå i domarteamet? Rann väl ut i sanden som allt annat antar jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-17 23:53
Eh orka ens sitta här inne När man kan njuta av spelaren om 60 min istället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-17 23:52
Haha jisses Anledningen till att vi är där vi är ; ÄR VÅR INKOMPETENTA LEDNINGEN Dom ville ro hem neymar ett år tidigare än planerat. Dom sprang över santos och fifflade med siffrorna – Fansen kan slappna av. Neymar stannar i Barça. Vi behöver inte förhandla något med Barça för han har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt, säger Neymar Sr till Cuatro. Visst är det ett pengakåt beteende när man inte ens har bråttom att förhandla om en nytt kontrakt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-11-17 23:49
Leo y Cesc

Bra poäng där faktiskt. Neymars pappa är anledningenb där vi befinner oss i problem idag i just den affären. Han borde faktiskt tänka på vad han säger.
Barcelona Rambla~
2015-11-17 23:40
Jag tycker ni ska lugna er lite nu. Neymar själv har ju inte ens sagt något. Vad hans farsa anses ha sagt skiter jag blanka fan i. Neymar kommer fortsätta i Barcelona under många år till. Bartomeu kommer att förnya med Qatar och Neynars kontrakt kommer då förnyas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-11-17 23:34
@Erik Satie:


Hans pappa har sagt: löser man inte skatten så lämnar Neymar, dvs att man ska höja rätt så ordentligt.

Är man pengakåt då kan herr Neymar(pappan) ta sin son och åka till Qatar där han får sin drömlön utan att ens behöva betala skatt.

Man fuckade klubben riktigt ordentligt när dom begärde pengar under bordet.

Räcker det inte nu eller?
Barcelona Andresito
2015-11-17 23:34
@enkos:


För att folk känner större koppling till civila i ett konfliktfritt land från västvärlden.


Hur som helst så är det inget ämne att diskutera här inne.
Barcelona Vampíro
2015-11-17 23:33
Håller med, tycker vissa överdriver å det grövsta när det gäller Neymar. Det är ednast hans farsa som försöker pressa klubben på högre lön, visst är det inte snyggt men det har alltid sett ut så hos agenter och liknande. Får knappast intrycket att han skulle vara någon legoknekt som vissa försöker måla upp honom till. Han har gjort mycket för att komma över till Barcelona och anpassat sig exemplariskt. Han sa ju ganska nyligen också att folk inte ska vara oroliga över hans framtid i Barça. Nej, jag tror att vi kan lägga detta under kategorin "en höna av en fjäder".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-11-17 23:32
@enkos:
Det är nog att global media chockas av händelserna i Paris då också attacker i östvärlden är mer av en "norm" folket får lida.
Annons: