/spanien/barcelona/forum/269.aspx/spanien/barcelona/forum/269.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2017-07-11 21:40
Aurier till salu? Tror inte Alves väljer psg fören city om han inte blev lovad startplats. All in på aurier, dags att knäcka Nasser en gång för alla. Få både verratti och aurier att öppet protestera så får vi se vad han kan göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-11 21:39
Vad är sillyseason mot att läsa nyheterna om att Sandro Rosell själv samt hans nära affärspartners stått och står på klubbens lönelista. Rosell och hans "chef" som han "sålde" sitt företag till har anlitats av klubben för att marknadsexponering i Afrika. Samma företag som han använt för att tvätta pengar och anledningen till att han sitter häktad i ett fängelse i Madrid. Väntar på att MD ska bortförklara detta... Är det ff folk som tror att Bartomeu INTE agerar på sin gamle kompanjons vägnar och låter Rosell använda klubben för egen vinning? Bartomeu som tydligen också tagit på sig ansvaret som ekonomisk vicepresident trots att sådana arbetsuppgifter inte ska åligga honom. Som sagt, väntar på MD...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-11 21:34
@Davids3:

Han ska ha skrivit på för två år med PSG. Alves killen av ord har lurat och utnyttjat Guatdiola för att få ännu bättre erbjudande av PSG. Alves alltså som hävdade nyss att han inte bryr sig om pengar. Har aldrig gillat den skumma killen som också gifte sig i hemlighet häromdagen.
Barcelona Iniesta.70
2017-07-11 21:04
Ja, Silly season. Vad kan man säga egentligen? Hålla sig borta eller plocka fram chips och skölja ner det med en avslagen Pabst blue ribbon och följa det som en två månaders lång "dokusåpa"? Ja, välj själva. Alla ingredienser finns ju här. Thriller, drama, skräck, ja, to m kärlek när alla bitar faller på plats. Ja, tar bara Matjöös provtränings tjafs. Rena rama parodin a la "Dum Dummare" eller "Den galopperande detektiven". Fan, jag skratta lika högt åt alla tre. Tyvärr så var ju Matjöö stjärnan i en " Based on a true story". Valverde. Ja, det nyförvärvet kom ju helt utan "Twist" behövdes liksom inga spoiler alerts här inte. Men, känns lite lågbudget, ja, lite independent, inget Michael Bay utan snarare en "De misstänkta" ja, lite Kayser Soze hängande över grabben/gubben. Deulofeu. Vad kan man säga? Helt klart Clintan i "Mannen med oxpiskan" . Den här killen är tillbaks för att hämnas gamla oförätter. Tja, hoppas han lyckas, eller hur? Marlon. Garanterat en feelgood movie. Lite krångel och bök i början men alla visste att det skulle sluta med att vi titta varandra djupt i ögonen och höll varann i handen i solnedgången. Vad kan man säga? "Fyra bröllop och en begravning". Bellerin. Nja, som en seg tråkig episod av "Downtown Abbey" precis som hans spelstil. Stel, tråkig, fantasilös. Okej, han är "Fast Forward" Visst, ungefär som man gör med ett av avsnitten när ens käraste har somnat.... Verratti. Allt. Förutom action då. Ett segt drama som får en att nicka till. Massor av "prat". Inga sex scener, inget våld, ingenting. Paulinho. Årets nagelbitare! Wow,. Äntligen en riktig skräckis. Ja, en asiatisk skräckfilm i klass med "The Grudge" Från ingenstans fick den cules att ta fram kuddarna. Man blev tvungen att tända lampan innan man vågade sig på att tjuvtitta på den dagliga rapporten om Silly season. Vad kan man säga? Får ju hoppas huvudrolksinnehavare dog i första delen. Men tyvärr så lär ju "tvåan" snart dyka upp på salongerna. Och Paulinho kommer vandrar runt likt Jason Voorhees och skrämma slag på folk som vågar sig nära Camp (Crystal) Nou. Så ta fram kuddarna cules. Det är ett tag kvar på Silly Season. Har vi tur så slutar det som en Lasse Hallström film. Har vi otur så slutar det som i en 80' tals slasher....
Barcelona Andresito
2017-07-11 21:01
[QUOTE=Rambla~]På tal om Paulinho. Kinesiska fönstret stänger på fredag. Gangzhous president vägrar och ge med sig samtidigt som Paulinho slår frivolter av glädje över Barcas intresse och säger sig vilja pusha på för en transfer. Nu hör det till saken att kinesen är bra polare med F Perez, de är i samma bransch och har tydligen affärer ihop. Kan tänka mig Perez har lyft luren och ringt upp sin polare och sagt åt honom, give them hell. MD spekulerar om detta idag. Jag är jävligt orolig över att Barca löser Paulinho klausul. Det är lite Mathieu-vibbar över det hela. Valencia vägrade prata och Barcas ledning tappade tålamodet och utlöste klausul för Marlboro. Vad tror ni, kan det ske igen? Jag menar, 40m, det är fan vansinne. [/QUOTE] Tyvärr är det väl så att Barça kan köpa honom oavsett om det kinesiska fönstret är stängt. Men visst, risken minskar ju med tanke på att Guangzhou inte har möjlighet att ta in en ersättare förrän deras fönster öppnar och därmed troligtvis inte vill sälja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-11 20:59
[QUOTE=Davids3]Officiellt: 19-årige mittbacken Vitinho från Palmeiras kommer på 1 års-lån till B-laget, med köpoption på 12M. Kunde man inte förhandla ner priset på en spelare ingen hört talas om, från Pameiras ? [/QUOTE] Vitinho är en teknisk offensiv mittfältare. Hört från flera håll att hans dribblingsrörelser liknar Neymars väldigt mycket. Hans främsta position är på det centrala mittfältet men det sägs att han med sina egenskaper även hade gjort nytta på en kantposition.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-11 20:49
Officiellt: 19-årige mittbacken Vitinho från Palmeiras kommer på 1 års-lån till B-laget, med köpoption på 12M.

Kunde man inte förhandla ner priset på en spelare ingen hört talas om, från Pameiras ?
Barcelona Davids3
2017-07-11 20:43
Rykten säger att Alves ville ha nummer 61 i PSG. PSG uppskattade inte skämtet och avbröt förhandlingarna.
Barcelona Deulofeu
2017-07-11 20:35
he cameroonians

Bueno har även ett Italienskt pass kingen ; )

Vi har dock två koreaner som vi inte vet vad som händer med.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-11 20:11
@Ribohn Fan:

Tycker att vi klarar försvaret väldigt bra. Mittfältet är däremot världens sämsta sett till förväntningar och krav. Inget tempo, ingen finess och ingen spelkänsla är min uppfattning. Någon måste värvas, så att Rakitic hamnar på bänken. (Helst verratti).
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-11 19:42
Marlon har blivit uppflyttad till A-laget, vilket betyder att gränsen för antalet icke-europeiska spelare (3) är nådd. Ingen Paulinho med andra ord?
Barcelona Rambla~
2017-07-11 18:42
På tal om Paulinho. Kinesiska fönstret stänger på fredag. Gangzhous president vägrar och ge med sig samtidigt som Paulinho slår frivolter av glädje över Barcas intresse och säger sig vilja pusha på för en transfer. Nu hör det till saken att kinesen är bra polare med F Perez, de är i samma bransch och har tydligen affärer ihop. Kan tänka mig Perez har lyft luren och ringt upp sin polare och sagt åt honom, give them hell. MD spekulerar om detta idag. Jag är jävligt orolig över att Barca löser Paulinho klausul. Det är lite Mathieu-vibbar över det hela. Valencia vägrade prata och Barcas ledning tappade tålamodet och utlöste klausul för Marlboro. Vad tror ni, kan det ske igen? Jag menar, 40m, det är fan vansinne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-11 18:34
Ledningen borde gå ut med att ingen kmr värvas, bara Veratti ifall det går. Vi har en trupp som kan vinna allt.

Då höjer man spelarnas självförtroende både i a laget och b laget. Samt att man höjer spelarnas värde.

Man rensar samtidigt ut endast Vermalen Douglas och Turan och låter resten vara kvar. Vi utklassade alla storlagen förra året förutom juve. Kan Valverde justera mittfältet så blir det grymt. Rakitic är ingen dålig lirare. Med han Busken Iniesta och dom andra blir det nog bra. När vi väl lirade på riktigt förra säsongen blev man hänförd när spelarna gick in för det.

Man ska inte värva för värvandets skull.
Barcelona Rambla~
2017-07-11 18:31
Jag glömde nämna det tidigare, befinner mig på resande fot i Europa med bil. Är just nu i utkanterna av Paris, är på väg till Spanien och Galicien. Till staden Ferrol, några få mil från A Coruna. Ska hälsa på min bror som hyr ett hus ute vid Atlantkusten, just ovanför Portugal. Om ni vill kan jag svänga inom Paris och kidnappa Verratti? Och samtidigt säga ett sanningens ord till Nassir?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-11 18:23
Reglerna gäller alla! Punkt slut.
Barcelona DM1982
2017-07-11 18:05
[QUOTE=Ribohn Fan]Avundsjuk ? [/QUOTE] Sluta tramsa nu och håll dig till forumets regler. Vill du prata privat med mig så funkar PM, tror ingen är intresserad av vår ordväxling.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-11 18:04
MD påstår att Real Madrid vill sätta käppar i hjulet gällande Paulinho-värvningen. Ledningen är så desperata efter att ha förlorat striden om Theo och Ceballos att de nu försöker få det att se ut som om en värvning av Paulinho vore en dragkampsvinst mot Madrid. Skämmigt.
Barcelona the cameroonians
2017-07-11 18:02
Att Marlon flyttas upp är inget konstigt, B-laget får bara ha 2 spelare som inte har EU-pass. Med nye brassen Vitinho samt Bueno i Juvenil A som lär bli uppflyttad så är kvoten redan fylld. Vet inte om nyinköpte Lozano från Honduras har EU-pass, men annars är det också en tveksamhet. Det råder ff osäkerhet kring B-laget och truppen där, och eftersom Pep Segura klivit upp ett pinnhål och Amor/Bakero tagit över som sportchefer för de berörda lagen så kan det mycket väl bli så att det drar ut lite till på tiden innan allt är spikat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-11 18:02
Avundsjuk ?
Barcelona DM1982
2017-07-11 17:51
[QUOTE=Ribohn Fan]Om jag var nära pension och bara drygt 35. Skulle jag nog tänkte på ekonomin för mig och min familj. Allt för många här inne är för avundsjuka på pengar. Jante brukar man väl kalla det. [/QUOTE] Jo, för Alves har det nog lite knapert. Tror att jag såg honom på soc-kontoret i tisdags. Stackarn behöver nog lite mer pengar och då drar man till oljelaget nr 1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-11 17:37
Om jag var nära pension och bara drygt 35. Skulle jag nog tänkt på ekonomin för mig och min familj. Allt för många här inne är för avundsjuka på pengar. Jante brukar man väl kalla det.
Barcelona DM1982
2017-07-11 17:22
Alves was collected by a luxury car company in Paris and will undergo his PSG medical tomorrow morning. [@parisunited6] Vet inte varför men jag blir jäkligt besviken på Alves som verkar välja PSG. Känns som han har utvecklats till en riktig pesetero och struntar i vilket lag han går till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-11 17:22
Vi har det mest kreativa laget i världen.
Men vi är för dåliga defensivt när vi får tryck på oss.
Barcelona DM1982
2017-07-11 17:18
Känns som en uppflyttning av Marlon till a-laget blir bra. Killen är stabil och lugn, ska inte vara några problem. Känns som det alltid är någon lagen som inte är optimal. Är det inte Messis anfallskompis som är svår att hitta så är backlinjen en achilleshäl. Nu är det helt klart mittfältet som i alla fall jag tycker saknar en kreativ kraft. Målvakt, backlinje och anfall är bra men mitten saknar balans uppspelsfasen. Hoppas Ernesto hittar en bra mix och balans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-07-11 17:11
Iniesta.70

ha ha körde också betamax...

Flera källor som skriver samma sak Marlon tillhör a-truppen senast marca!

Fantastiskt två favoriter i nästa års trupp!
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-11 17:10
Det är just det jag skriver, snabbheten saknas, därför vågar dem inte ligga högt upp i plan. Det skapar ytor mellan mittfält och backlinjen.
Att vi låg högt upp förra säsongen, var väldigt sällsynt.
Bl a PSG matchen 6-1, då vi har jätte tur flera gånger när vi blir rädda av offside och tveksamma sådana också.
Barcelona Iniesta.70
2017-07-11 17:04
El FenomenoR9 Alltid lika trevligt när du dammar av dina Copa Mundial och drar en tvåfotare! En jordnära och ödmjuk cule med bra smak:) Tack för komplimangen by the way. Deulofeu Haha...alltid lika kul att läsa dina inlägg:) Lika "naiv" som mig och ett par cules till. Vi fortsätter hoppas! Annars påminner mig Barcs Silly season mig om min uppväxt under 80'talet. Alla kids i kvarteret fick en ny skinande VHS....men min morsa kom hem släpandes med en Betamax...nää, inga sena filmkvällar med balensdrottning här inte. Nix, det blev jag å "Jonte". Ja, ni vet, plan C.....
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-11 17:02
Jag Älskar Pique och Umtiti verkar lära sig av honom också. Vårat problem i försvaret är offside fällan och för hög back linje. Pique och Roberto är inte snabba nog att hinna ikapp nutidens anfallare så när vi har hög linje är det väldigt lätt att Umtiti är den ända försvararen som finns för att försvara muren när alba också agerar wing back. Kolla på målet Boga gjorde när vi spelade mot Granada.
Offside fällan misslyckas allt för ofta och vi borde inte göra de allt för ofta.
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-11 16:44
Tycker att vi sitter i en jobbig sitts med en allt för obalanserad trupp, både när det gäller kvalitet och i possitioner. Vi har världens bästa anfallsspel, vi gjorde mest mål i världen förra säsongen. Vårt stora problem förra säsongen var defensiven. Och här är det flera orsaker till problemet. Busquets, Iniesta och Pique, Umtiti fungerar inte ihop på ett bra sett. Det saknas mest är fysik i form av energie, snabbhet och explosivitet. På grund av denna avsaknad från dessa spelare. Litar dem inte på varandra och följden blir istället för hålla laget kompakt faller man ifrån och skapar istället ytor till motståndaren. Det andra problemet är högerkanten, som offensivt inte har existerat. Men defensivt har Rakitic och Roberto, varit en katastrof defensivt och varit en stor säkerhetsrisk. Tredje defensiva problemet förra säsongen var Ter Stegen. Så vad ska man prioritera? En stark löpstark defensiv mittmittfältare? En stark snabb, löpstark mittback? En klass högerback? En högerforward lik Neymar? En ny målvakt? Jag skulle nog börja med mittbacks problemet, som prio ett.
Barcelona Soko
2017-07-11 16:35
Valverde började sin första dag på jobbet idag.
Jag är övertygad om att Valverde kommer att hämta minst två högkvaliteta spelare och skicka iväg några. Finns ingen chans att han jobbar med samma .trupp som avslutade föregående säsong. Så nu börjar allvaret.
Annons: