/spanien/barcelona/forum/26805.aspx/spanien/barcelona/forum/26805.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid {Riquelme/Alex B}
2005-07-18 15:19
Måste hålla med dej Blaugrana_1899!!
Han verkar frukta vårat fantastiska lag om han vill ha bort oss:)
Señor Laporta
2005-07-16 12:28
Det har ryktats mycket om att Oscar Lopez ska lämna Barça. Men hur blir det med den saken? Om han inte lämnar, så är ju även han med i diskussionen om en plats i startelvan. Som vänsterback kanske?
Barcelona Puyol_21
2005-07-16 14:49
Ämne: Hej! Tänkte göra en ....
kan jag få ditt mail?
sidan funkade inte!
jag har massor från min resa till Barcelona - Espanyol i mars 05!
Barcelona Catalan
2005-07-16 12:54
Angående Baptista så tycker jag att det runt ut sagt vore en dålig värvning om ledningen skulle bestämma sig för att köpa honom nu. Och det p.g.a 2 anledningar.

1: Han saknar EU-pass, vilket gör att någon av Ronaldinho, Eto´o och Marquez inte skulle kunna vara med och det tror jag inte någon culé vill! Dom 3 just nämnda spelarna är ju bland våra absolut viktigaste vi har i Blaugrana.

2: I nuläget så har vi en offensiv i världsklass med Ronnie-Eto´o-Giuly från start och Ezquerro-Henke-Messí som mycket bra back-up! Då tycker jag det skulle vara lite föör mycket offensiva krafter vilket leder till att Messí som jag tror mycket på skulle få ännu mindre speltid vilket jag verkligen inte vill.

Maxi Lopez tycker jag dock att vi borde låna ut till ett annat La primera lag (t.ex Espanyol, Bilbao) så att han får mycket speltid och då kommer han också att utvecklas mycket.

Läg Laportas sparbössa på en riktig grym vänsterback a la Cole eller Zambrotta !

Visca
Barcelona Tompa
2005-07-16 11:24
Inte för att jag tror det ligger jättemycket i ryktena om att Barca ska köpa Baptista men i dagsläget tycker jag det vore olyckligt om Barca pungar ut tiotals miljoner euro på ytterligare en offensiv spelare.

Missförstå mig inte. Baptista är en kanonspelare men som truppen ser ut har vi tillräckligt med offensiva spelare samtidigt som försvaret har brister. Det man istället borde lägga krut på är att hitta´en vänsterback av högsta klass då Gio enligt mig inte håller måttet mot de alllra bästa. Ska man lägga ut stora summor på en ny spelare borde därför en vänsterback vara prioritet nummer ett
Barcelona Tompa
2005-07-16 11:24
Inte för att jag tror det ligger jättemycket i ryktena om att Barca ska köpa Baptista men i dagsläget tycker jag det vore olyckligt om Barca pungar ut tiotals miljoner euro på ytterligare en offensiv spelare.

Missförstå mig inte. Baptista är en kanonspelare men som truppen ser ut har vi tillräckligt med offensiva spelare samtidigt som försvaret har brister. Det man istället borde lägga krut på är att hitta´en vänsterback av högsta klass då Gio enligt mig inte håller måttet mot de alllra bästa. Ska man lägga ut stora summor på en ny spelare borde därför en vänsterback vara prioritet nummer ett
Barcelona Ronaldinho Jr.
2005-07-21 22:12
Nu verkar det iaf som att Robinho är klar för R.M Står så på bland annat Expressen. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att det är helt omöjligt att han blir årets flopp i la liga ;) Killen har STORA förväntningar på sig, förväntningar som jag tror kan bli ite för stora faktiskt!
Barcelona Kharles
2005-07-16 14:28
Ser inte dumt ut. Vi får se om VB gör succé. Tror han kan vara en tillgång speciellt mot gnetspelande lag, med sin styrka och med sitt kraftfulla skott utanför straffområdet.
Atlético Cabrón
2005-07-16 13:36
Är Saviola inte alls aktuell för spel i Barca? Läste på Atletisidor att Atletico vill ha honom, men att han inte kan garanteras speltid då det troliga är att Bianchi satsar på Torres-Kezman.
Barcelona Onyxx
2005-07-16 12:19
Är det någon som förstår sig på FIFAs nya norm om att om en spelare har spelat 3 år i samma klubb och vill bryta sitt kontrakt så kan han be FIFA om att sätta en rimmlig övergångsumma och tvinga klubben till en övergång? Det är just denna norm som man påstår Baptista skall använda sig av nästa sommar då han varit i klubben i 3 år.

Är det lönt att skriva långtidskontrakt med spelare om dom kan bryta det efter 3 år i klubben (och ha höga klausuler när FIFA kan bestämma övergångsumman)? Jag hoppas att jag fått detta om bakfoten och att någon känner till det så pass bra så att jag kan få det förklarat för mig?
Barcelona Mrs Marquez
2005-07-16 13:34
Hej! Tänkte göra en specialare på min Barca sida med privata Barca-bilder. Så är det någon som vill ha sina PRIVATA foton publicerade...kanske med en kommentar..så maila dom till mig.
;-)

Åsa
Barcelona Maxi Lopez
2005-07-16 10:52
Enligt tribal har en Bundesliga lagt ett bud på 3 miljoner pund för att få M.lopez.
Barcelona Nemo
2005-07-16 13:01
Baptista hade iaf gett vårat anfallsspel en helt ny dimension. Med tanke på hans styrka och hans huvudspel. Något som Eto'o saknar. Blir för enformigt om vi ska spela Eto'o på djupet eller hoppas varje match på någon individuell prestation. Dock har det funkat hitills...
Barcelona Xavilicious
2005-07-16 12:49
Varför vägrar FIFA skriva på WADA:s anti-doping konvent?!? Det är väl självklart att fotbollsspelare ska testas som alla andra idrottare som tävlar på internationell toppnivå!
Barcelona Lucho
2005-07-16 02:35
Xavilicious: Sport skriver å andra sidan idag att Sevilla tackat nej till ett bud från Arsenal på 20M Euro.

En sak som känns väldigt oroväckande inför den kommande säsongen är det faktum att Rijkaard inte alls verkar vilja tillämpa rotation. Han gjorde det ju inte alls säsongen 04/05.

Ronaldinho, Eto'o och Giuly kommer nog att vara förstavalet där framme. Dom två förstnämnda kommer väl sällan att bytas ut men fransmannen får nog säkert i fortsättningen även finna sig i att bara spela lite mer än en halvlek per match. Det stora problemet är att det är för många som konkurrerar om den lilla speltid som finns här. Förra säsongen fick ju Iniesta spela en hel del där och se hur mycket han utvecklades. Och i år hade det ju varit logiskt om Messi kunnat få hoppa in efter sextio minuter. Problemet är dock att vi har ytterligare tre spelare som kommer att törsta efter speltid i Henke, Maxi Lopez och Ezquerro. Så länge Rijkaard inte inser att han måste rotera så kommer någon av dessa att bli i princip helt utan speltid och jag tror han resonerar som så at den som är enklast att bänka är Messi eftersom att denne har minst erfarenhet. Att han faktiskt satsade på Iniesta förra säsongen berodde ju på att det inte fanns någon annan att sätta in när Giuly skadades.

Detta, förvisso rätt angenäma problem har vi ju även på mittfältet. Tre platser och Deco, Van Bommel, Xavi, Iniesta och Motta finns att tillgå. Även här kommer någon att få värma bänk väldigt mycket om nu inte Rijkaard gör en helomvändning och börjar rotera.

Nästan så att man börjar hoppas på att några spelare drabbas av långtidsskador så att man slipper dessa problem ;-)
Barcelona groovus_maximus
2005-07-16 13:37
fy fasen vad bra Messi var i U20-vm:D
Barcelona Blaugrana_1899
2005-07-15 22:13
Jag tycker det är en självklarhet att vi har en plats för Baptista i Barça, han kan bli hur bra som helst!

Sen måste jag säga att det är skönt att se att Valdés har skrivit på nytt kontrakt och fått högre lön, det är han värd.
Barcelona Catalan
2005-07-16 02:51
Jag är ny här på forumet. Har läst allt som har skrivits här på Les Rambles varje dag i flera månader nu, men har ändå inte registrerat mig förrän nyligen.

Sista månaden har standarden på diskussionerna inte varit relativt hög då personer som "Forca Blaugrana" och "Barça_best_forever" bara har bidrgait med rent ut sagt, skit!

Men nu på sista tiden har nivån stigit markant och jag hoppas att även jag kan bidra med nåt vettigt som leder till en bra diskussion.

Visca el Barça
Barcelona Kharles
2005-07-16 13:26
Håller med nedanstående, Valdes är underskattad i de flesta fotbollskretsar. Baptista kan egentligen också ses som en partner till Eto'o något år fram i tiden. Tänk er;

1. Henke spelar nog inte i Barça efter VM nästa år.

2. Maxi Lopez kanske inte utvecklas till den målskytt vi alla hoppas på.

3. Giuly är 29 och har 2 år kvar på kontraktet.

Med detta i åtanke + det faktum att vi saknar en Batista(han hette så i Brasilien)-typ gör att jag inte skulle ha något emot en värvning nästa år. Det har ju i Sport ryktats om att Barça kanske säkrar hans tjänster till nästa år, då han får sitt EU-pass. Batista har ju vid flera tillfället sagt att han gärna spelar i Barça med Ronaldinho, och det skulle nog öka hans chanser i Selecao Canarinha. Behåller vi inte Saviola så kommer vi kanske behöva en till anfallare efter nästa säsong. Beror lite på Messis och Maxis utveckling.

Visca l'Barça!
Barcelona kippish
2005-07-21 20:10
Kommande supermatcher på SPORT-Expressen:

Lördag 23 juli 18.30: Beijing Guon-Real Madrid

Måndag 25 juli 12.10: DIREKT FC Tokyo Verdy-Real Madrid

Onsdag 27 juli 12.05: DIREKT Jublio Iwata-Real Madrid

Fredag 29 juli 13.00: DIREKT Thai national team-Real Madrid
Matcherna sänds även i repris.


Inget Barça på sportexpressen verkar det som...
Barcelona Barça-Niño
2005-07-21 17:27
Kung pyol:
Vänster eller högerbackplatsen?
Vi har ju redan Belletti,Damia på högerbacksplatsen och V.Bronckhorst,Sylvinho på vänster.Just nu behöver vi spela ihop det fantastiska lag vi har.

Forza Barça!
Barcelona Kharles
2005-07-21 16:22
Jag provar nu.

Perez y Kenyon = c**ts.
Barcelona Mrs Marquez
2005-07-20 23:35
Här kan ni hitta bilder från Barca ankomst till Århus: http://www.agf.co.dk/docs/galleri/GalleriKategori.asp?id=120 Mycket Henke är det..och tröjorna är mycket GULA! ;-)Men ganska fina....

:-)

Åsa
Real Betis Joaquin_JR
2005-07-21 20:50
Ämne: alla rykten om att e....
Tydligen inte kompis ;)
Barcelona ronnie10
2005-07-21 16:32
Joaquín_Jr

No shit Sherlock?

Det har nog alla här noterat för ganska länge sedan...
Barcelona *
2005-07-15 22:22
-------------Valdes
Belleti---Marques---Puyol---Sylvinho
...............Motta
..........Deco......Xavi
Guily......Eto'o-----Ronaldinho
Ser skit bra ut.

Två till nyförvärv: Pablo Ibanez och Antonio Lopez och jag får stånd. 27 cm lång =))))
Barcelona Mrs Marquez
2005-07-20 23:16
Nå...nu verkar det som all träning som är öppen i Århus blir på Atletion...den på Fredensvang blir troligen bara för press på grund av säkerheten..
Barcelona Kimmpa_fcb
2005-07-21 17:36
Barça-Niño

Vi har också Gabri på högerbacks platsen och han är bra.
Barcelona Nemo
2005-07-16 02:10
*
27 centimeter, mer än vad jag ville veta :-)
Barcelona Bopi
2005-07-17 17:37
oj oj oj oj ,asså ja kollade precis på den långa (34min) videon!! asså ja har gårhud! men vill ju bara vara där när dom firade!! fy F*N, nästa gång ska ja vara DÄR! (närsta år!)

men de e någon som vet vart ja kan få tag på de låtar som e me i videon?? tack om du finns!

Fc Barcelona i mitt Hjärta!
Annons: